LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Vædderen 1946©

Genre: Dominans

Dato: 14.03.2020


Kursus

Som tekniker/økonom skulle jeg deltage i et 2-dages kursus i sundhedssektoren på et større hotel i Midtjylland. På listen med de 60 deltagere, kunne jeg se, at der var meget få mænd, men jeg vidste også, at de fleste af kvinderne ville være helt unge piger i 20-års alderen, og de siger mig ikke så meget, de har ikke megen livserfaring. 

Selv er jeg 59, men føler mig meget yngre. Ganske vist har jeg rynker i ansigtet af at sejle i solen uden solbriller, og mit hår er snart helt hvidt, men jeg er stærk og atletisk, løber 2 gange om ugen og går til dans også 2 gange om ugen. 

Kurset blev på grund af det store antal deltagere gennemført som foredrag, og det var ikke muligt at snakke ordentligt med nogen - bortset fra i kaffe- og frokostpauser. Men kigge kan man jo. 
Den mest spændende var en mørk høj kvinde af svært bestemmelig alder, som sad lidt foran mig; hun kunne være 35, men også tæt på 45. I mørke slacks, mellemhøje sko og hvid løstsiddende skjortebluse. Barmen var svær at vurdere på grund af den løse bluse, men benene var lange, hofterne dejligt brede og taljen smal. Ingen anoreksi her! Det mørke hår var sat op i nakken, så det var svært at se, hvor langt det var.
Men det der fik mig til at kigge var holdningen og gangen: lange rolige skridt, en rank holdning, som hos en danser, ikke som en, der kryber langs panelerne. Under kaffepausen så hun et øjeblik pludseligt direkte på mig – uden at smile – så vendte hun sig om og snakkede videre med en yngre kvinde; hun har uden tvivl mærket, at jeg kiggede meget af tiden. Øjnene var meget mørke, ansigtet markeret, og hun havde mere make-up på end de fleste. De unge kvinder i sundhedssektoren gør normalt ikke meget ud af sig selv. 

Ved frokostbuffeten er jeg som sædvanlig en af de første og sætter mig med min tallerken midt for et langt bord. Pludselig står hun tæt ved siden af mig og spørger med dyb blød stemme: ”Der er vel ikke optaget her?” ”Nej,” siger jeg, ”ikke når det er dig, der spørger.”
”Det tænkte jeg nok” er svaret og hun sætter sig roligt ned med tallerken og hælder danskvand op. ”Fortæl mig om dig selv”, siger hun uden nogen indledning, ”Hvorfor er du her. Du ser ikke ud til at høre til i denne flok?”
Jeg fortæller om mig selv, mens hun koncentrerer sig om sin mad, ikke et øjeblik kigger hun på mig. Når hun rækker ud efter vandglasset, strammer blusen mod den hvide blonde-BH, det er mindst en D-skål. Så bliver det hendes tur, hun ser kort direkte på mig, uden flirt i øjne eller kropssprog, men hendes nærvær giver en følelse af tryghed, som om vi har kendt hinanden i årevis.Hun hedder Lene, er selvstændig, har egen privatklinik, har 3 ansatte piger, hvoraf én er med på kurset. Hun er gift og har voksne børn, hendes mand er ingeniør og har eget firma. 

Så starter eftermiddagens kursus, men i kaffepausen kommer hun hen og står med kaffen tæt på mig sammen med den unge kvinde – sikkert hendes assistent. Da en tjener skal fordi med en bakke kopper, læner hun sig over mod mig, og jeg mærker et dejligt varmt blødt pres fra et bryst på min overarm. Det varer noget længere end nødvendigt for at tjeneren kan komme forbi, hun kigger ikke på mig, men snakker med sin assistent om kurset. Jeg bevæger min arm forsigtigt som for at stryge hendes bryst, det får hende til at skifte fodstilling, så hendes lår presses mod mit. Det er godt jeg har stramme, glatte boxershorts på, for ellers ville bulen være alt for tydelig. 

Ingenting varer evigt, vi bliver kaldt ind til sidste del af kurset. Ved 17-tiden pakker alle kursusmaterialerne sammen, og der er middag med vin kl. 20 og dans senere. Jeg går hen til hende og spørger: ”Skal jeg holde plads til dig i aften?”
”Nej, mød mig i baren kl. halv otte”, svarer hun, idet hun går med sine lange bløde skridt.
På en eller anden måde, virker det ikke afvisende, at hun går med det samme, det virker mere som fortrolighed og tillid. 

Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal tage på til middagen. De fleste af de unge piger kommer bare i cowboybukser og flade sko. Men jeg har ikke noget imod at være pænere klædt end de fleste, så det ender med mørke bukser, alcantarajakke og mine nyeste dansesko. Jeg fik desværre ikke spurgt om hun kunne danse. 

I baren sidder hun på en høj stol med ryggen til, hun er helt klædt i sort. Sort, kort skinnende jakke, kort faconsyet nederdel, sorte blanke strømper og sorte højhælede sko. Det gør mig glad og spændt på aftenens forløb. Da jeg kommer hen til baren ved siden af hende, smiler hun for første gang til mig og svinger sig rundt mod mig. Hendes nylonklædte knæ kommer faretruende tæt på min voksende bule, nu ser nederdelen endnu kortere ud, og jeg kan se nogle brede blondekanter foroven på strømperne. 
”Jeg har bestilt champagne til dig, for jeg drikker ikke whisky så tidligt”, smiler hun.
Hun har lagt ny makeup i lidt mørkere farver, håret hænger ned til hagen, men holdt lidt tilbage af et rødt hårbånd. Hendes skinnende jakke er faktisk gennemsigtig og ikke knappet foran. Indenunder har hun noget som ligner et sort nedringet stropløst korset på – næh - der er nu stropper af klar plastik. Da hendes assistent, Inge, kommer, bliver der trængsel ved baren. Med sit knæ skubber Lene en gang imellem til min bule i bukserne, som vokser og bliver hårdere. Det virker som om hun vil se, om hvor meget hun kan hidse mig op; som sædvanlig lader hun som ingenting, mens vi snakker om alt muligt.  

På vej ind til middagsbordet, tager jeg Lene blidt ved albuen og fører hende gennem trængslen. Hun skifter lynhurtigt rolle, og lader mig føre og styre. ”Jeg har bedt Inge sætte sig overfor os, så hun er lidt væk, men kan snakke alligevel”, hvisker hun.
Hvor Lene er mørk, er Inge den lyse: lyst hår, hvid kjole med chiffonflæser til knæene, hvide højhælede sko. Hendes hvide strømper er usædvanligt hvide og metalskinnende. Med sine højhælede sko er Lene næsten lige så høj som jeg. Jeg føler vi er et flot par, og mange af de unge i cowboybukserne stirrer på os, nogle direkte forargede. 

Middagen forløber fint som forventet, jeg får mere at vide om Lene. Pludselig mærker jeg noget mellem min ankler – som bevæger sig op mellem læggene: Jeg kigger op – det er Inge, som stryger en fod op ad indersiden af mine ben; hun kigger på Lene imens, og jeg klemmer hendes fod flere gange mellem benene, og prøver ellers at lade som ingenting. Men de glatte strømper mærkes tydeligt, og i mit hoved rumsterer billeder af hendes ben og hvor højt oppe strømperne mon slutter? 

Et orkester har efter maden længe forsøgt at spille op til dans, men har besvær med at overdøve de meget snakkende piger. Nogle enkelte helt unge piger danser med hinanden, men der kommer ikke rigtigt gang i dansegulvet. Orkestret synes åbenbart der skal skiftes taktik, for pludseligt spiller de ”Tango jalousi”! Jeg kikker Lene dybt i øjnene – hun forstår øjeblikkeligt og siger: ”Jeg har været jysk mester i standarddans for mange år siden.”
Så indtager vi dansegulvet, og alt går som en drøm, Lene smyger sig ind til mig, som man skal i tango, og jeg kan mærke hendes muskler i lårene. Meget hurtigt er vi alene på dansegulvet, de snakkende piger er helt tavse, de glor bare. Orkestret forlænger ”Jalousien”, så vi når flere gange rundt end normalt, jeg kan mærke, at Lene nyder det lige så meget som jeg. Jeg stopper ud for vores bord, og vi nærmest glider ned på plads igen. Der er helt stille i salen indtil orkestret begynder igen med noget helt andet.
Vi skåler med vores bord, ved de andre borde kigger man på os og hvisker med sidemanden, men vi er ligeglade. Lidt efter siger Lene: ”Kom nu går vi.”  

Vi går skulder mod skulder ud af salen, ud gennem receptionen, ind i baren, får en flaske champagne med, går op ad en smal trappe, Lene forrest. Halvvejs oppe stopper hun og bukker sig lidt forover. Det kan jeg ikke stå for og lader begge hænder glide op ad de blanke strømper, op over blonderne, som ingen ende synes at tage, men helt oppe er der bar hud – ingen trusser. Jo hun er våd og varm.
Inden de sidste trin, sortner det for mine øjne, jeg bliver blød i knæene, men kan mærke at begge kvinderne ta’r fat i mig og får mig videre.

Det næste jeg fatter, er at jeg står underligt op, med hænderne over hovedet og noget stramt om håndleddene, så de ikke kan komme ned. Mine fødder bliver løftet en af gangen, og noget bliver trukket op ad mine ben. Genvinder synet langsomt, og kan se Inge, men nu uden chiffonkjolen på, - det er en slags bustier, meget stram over brysterne, så de er blevet helt flade - i hvid latex med mange korte strømpeholdere til de hvide latexstrømper. Bustieren går lang ned over hofterne, og strømperne helt op til skridtet, men jeg kan se de opsvulmede skamlæber og at alt er glatbarberet. Det var altså, hvad hun havde på indenunder. Jeg er nøgen, men Inge er i gang med at trække et par sorte latextrusser op på mig. De er forsynet med en dildo bagtil og et penishylster fortil! Jeg vil protestere, men idet hun sparker mine fødder fra hinanden og skubber dildoen ind, siger hun: ”Det er ikke dig der skal ha’ al fornøjelsen i nat.”
Min halvstive pik skubber hun ind i hylsteret og trækker trusserne hårdt op. Så begynder hun minsandten at sætte kondomer uden på pik og hylster, 3 stk., og det sidste har store dupper på og derefter en stram elastik tæt ved roden.
”Så kommer du ikke i utide”, siger hun, ”du skal holde til meget i nat.”
Så går hun hen til et skrivebord og i en skuffe ta’r hun 2 lyseblå piller, maser dem i småstykker i et askebæger og hælder lidt champange i et glas. ”Som du ser,” siger hun, ”satser vi rigtig meget på dig.”
Jeg står stadig med håndleddene bundet til en krog i loftet, da Lene kommer ind.
”Hvor mange giver du ham?” siger hun, mens hun ser på glasset med champagne med de knuste piller i.
”Du kan godt gi’ ham én mere, han er i god kondition”, siger hun og griner af mig.
Jeg opdager, at Lene har 2 injektionssprøjter i hånden – hun holder dem opad og tømmer dem for luft.
”Ja, de er til dig”, siger hun, ”Den ene slipper du for, hvis du frivilligt lægger dig på ryggen på sengen der og lader os binde dig fast. Så slipper du for at blive bedøvet. I den anden har jeg opløst 2 Viagrapiller, dem sprøjter jeg ind lige over din pikrod, hvis du ikke kan holde den stiv og stor nok til det, vi skal bruge dig til i nat. Det kommer ikke til at gøre ondt, jeg har stor erfaring i at give injektioner, og vi gør ikke noget ved dig, der gør ondt, vi vil bare ha’ fornøjelsen af at bruge dig.”
Ok, jeg bliver bundet ned af krogen og på sengen binder de 2 kvinder ankler og håndled ud til hvert hjørne af sengen, så det er begrænset, hvor meget jeg kan røre mig.
”Den er lidt halvslatten,” siger Inge og kigger på pikken, ”tror du han er til bryster eller røv?”
”Helt sikkert til bryster,” siger Lene, ”det ku’ jeg mærke allerede til frokost.”
Så folder Inge den øverste del af bustieren ned og nogle store dejlige bryster slipper ud; hun sætter sig overskrævs på mig, og maser brysterne ned mod mit ansigt. Så klasker hun dem fra side til side på mit ansigt, løfter dem lidt op ind imellem, så jeg kan se dem – sådan noget kan jeg slet ikke stå for, og slet ikke pikken, den bliver straks meget stor og stiv. Pludselig begynder det at summe og dirre i røven – dildoen der er åbenbart fjernstyret, for Lene står med noget, der ligner en fjernbetjening i hånden. ”Nu er han snart grydeklar,” siger Inge, og vender sig om og sætter sig på mit ansigt, ”slik så!” siger hun, ”hvis du ikke slikker ordentlig, får du ingen luft!”
De hvide latexstrømper klemmer dejligt om mig, jeg kan ikke se noget, men jeg kan mærker, at en af dem begynder at hive i pikken – og vedkommende er meget øvet i det … Men det er svært at føle ret meget gennem det tykke penishylster og de 3 lag kondomer, så efter noget tid lyder det fra Lene: ”Det dur ikke, at han ikke kan se noget, du ta’r hele hans syn, når du sidder sådan, Inge.”
Inge hopper af mig, henter en stor dildo fastsat på en plade og med 4 bånd. Den spænder hun fast om brystet af mig, smører den med et eller andet fra spraydåse, og sætter sig op og rider på dildoen med front mod mit ansigt, så jeg kan se hendes gyngende bryster og fissen der kører op og ned over dildoen.
”Det var meget bedre, nu vokser den igen og er fint hård”, stønner Lene.

Efter 4 – 5 minutter stønner Lene, derefter Inge højt og larmende og de kommer næsten samtidig. Det gør jeg ikke, pikken er stadig voldsomt stor og hård – men Lene udbryder: jeg vil nu godt ha’ den noget større og tykkere, så hun stiger af, hiver kondomerne af og går hen til en taske på og henter noget. Hun kommer hen foran Inge, som stadig sidder på dildoen, og viser mig noget, der ligner en stor tyk dildo, men den er blød forneden og den er hul og forsynet med en strop. Det er en penisforlænger og der er vibrator i! Hun trækker den over min pik og penishylsteret og hægter stroppen neden om mine kugler, den er meget stram. Så tænder hun den og sætter sig ovenpå. Vibratoren trykker og vibrerer enormt dejligt på mig og efter lidt tid kommer jeg første gang, mens kvinderne er i gang med 2. eller 3. gang.
”Nu” siger Inge, ”vil jeg godt prøve noget rigtigt kød.”
”OK, så må han ud og vaskes, vi gider ikke hans safter,” svarer Lene. 

Altså må jeg ud på toilettet, af med trussen og et hurtigt brusebad, og da jeg kommer tilbage til værelset er Inge ved at klæde om, og Lene forklarer: ”Nu skal vi teste vores nyudviklede jomfruforvandlingssæt. Du skal forestille dig, at du er nygift i et samfund, der forventer at bruden er jomfru, og nu kommer bryllupsnatten.”
Inge står helt nøgen og trækker et par halvlange trusser af helt klar latex eller plastik på, der er en udposning i skridtet, som hun stopper op i skeden. Derefter ta’r hun et hvidt korset på, som fremhæver og får brysterne til at strutte op og frem, så hvide blanke nylonstrømper, der hægtes til strømpeholderne i korsettet, et blåt strømpebånd på den ene strømpe, derefter et par hvide små tynde trusser og til sidst højhælede hvide sko. Hun ser bedårende ud. Så går hun tæt rundt om mig og strejfer mig med lår og bryster, og min pik bliver om muligt endnu stivere.
Lene forklarer: ”De gennemsigtige latextrusser her har en væg halvvejs inde, den skal du sprænge ved almindelig missionærstilling, og fortælle os, hvordan det føles. Der er et kammer længere inde med lidt blod, så det skulle kunne narre de fleste.”

Jeg er jo nøgen efter badet, vælter Inge om på sengen, trækker trusserne til side og penetrerer hende. Det strammer godt i pikken, da jeg trænger ind, halvvejs inde kan jeg mærke ”hinden”, men jeg okser videre og efter et par hårde stød, kommer jeg helt ind og der er mere fugtigt og efter ikke ret mange stød kommer jeg igen – men de tre piller holder stadig kalorius stor og stiv.
”OK”, siger Lene, ”det virkede da vist fint, kunne vi se? Jomfruhinden sidder sådan, at den kan udskiftes med en ny, når den er sprængt, smart ikke?”
”Ja bestemt, men det var meget tørt og latexen gjorde stor modstand i den første halvdel”, siger jeg.
”Sådan vil det nok også være med en forskræmt jomfru på bryllupsnatten, men lidt glidecreme, var måske en god ide.”
”Men hvis nu brudgommen vil prøve det bagerste hul, så opdager han jo de spærrende trusser?”
”OK, vi laver en pose der til næste prototype.”
”Men jeg ku’ jo ikke mærke noget rigtig kød gennem det latex”, klager Inge. ”OK, så må vi ha ham i gang igen”, siger Lene. Hun binder mig igen på sengen og sætter sig overskrævs på min mave, niver mig i brystvorterne, læner sig forover, men retter ryggen bagud, så brystvorterne lige kan synes over korsettets BH.
Inge kommer med begejstrede udbrud: ”Jah - hids ham mere op, den er endnu mere stiv end før.” Jeg er ikke klar over, om det er de mange piller eller de fristende bryster – nok begge dele. Kan mærke, at Inge sætter sig på min pik, nu er der intet latexhylster eller kondomer, så det føles voldsomt. Men der er ikke så meget at komme med mere, så Inge kommer først med megen sukken, og da Lene hører, hun er på vej sætter hun sig op på mit ansigt og begynder at gnubbe revne og klit på min næse. Det gør det svært at trække vejret, jeg prøver at udstøde lyde og Lene løfter sig lidt, så jeg kan snappe lidt luft, dernæst maser hun sig ned, rykker lidt bagud og nærmest suger min tunge ind i sig. Efter lidt tid kommer Lene, hun falder lidt sammen over mig, stiger af efter nogen tid, og begge kvinderne står og kigger på mig.
Inge er vist utilfreds med min pik nu, for hun be’r Lene om at gøre noget ved det: ”Den trænger vist til noget EPO!”
Så Lene henter den ene sprøjte, beordrer Inge til sætte sig på min mave, så jeg ikke spræller og heller ikke kan se, hvad hun gør. Men jeg mærker et lille stik i pikroden, og lidt efter tager Inge fat om pikken og masturberer den hårdt. Jeg kan tydeligt mærker, at den hurtigt erigerer hurtigt og voldsomt, så meget, at det føles som den vil eksplodere.
I løbet af et øjeblik har Inge sat sig hen på pikken og begynder at ride mig.
”Nu er den fin,” udbryder hun og kører op og ned over den.
Efter nogen tid skubber Lene hende væk med ordene, ”jeg skal også prøve”. Om de fik udløsning ved jeg ikke, jeg mærker kun min pik, der er ved at sprænges og al min bevidsthed sidder vist ude i den.
Lidt efter lidt døser jeg hen og falder i søvn.

Jeg vågner næste morgen ved at Lene står og hiver mig i pikken, den er lidt slatten, men stadig meget stor og tyk.
”Der er morgenmad i restauranten nu, og kurset starter kl. 9!”
Jeg er ikke mere bundet til sengen, så må jeg op på usikre ben og til et kedeligt kursus.

Efter frokost kl. 13 er det tid til hjemturen. Ude på parkeringspladsen komme både Lene og Inge hen til mig og kysser mig flygtigt på kinderne; Lene tager mig samtidig i skridtet, ”Der er kursus i Korsør om 3 måneder, kommer du?”

Selvfølgelig gør jeg det …

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER