LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sunshine©

Genre: Analsex

Dato: 15.01.2012


Analsex med Eva, del 5
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Han har trænet Eva med plugs, analskyldning og dominans i nogle dage, med det formål at kunne have analsex med hende. Lad os se om det lykkes nu… 

Ja nu er der efterhånden gået nogle dage, hvor Eva hver dag har buttpluggen oppe i sin dejlige fyldige røv, så der er ikke nogen vunden over at få den op, som der var i starten, det er blevet en fast del af rytmen at Eva får lavement før pluggen kommer op, det er for at tilvænne hende at hun altid skal have en ren røv, når jeg vil tage hende i røven.

Nu er der gået de 2 uger, som jeg fortalte Eva træningen ville tage, så jeg sagde til Eva, gå ind på badeværelset, vi skal gøre dig klar til vores første rigtige elskovstur i bagdøren, så Eva fik hendes 1 liter vand i røven, så den er ren, efter en vask og tørring, giver jeg hende lidt eksplorations creme, som jeg gnider godt ind i hullet med et par fingre, så hun ikke er tør. Jeg har lagt tøj klar som hun tager på, det er tøj jeg har købt i genbrugs forretninger, det hele et nr. for lille, lad os starte fra neden ad, et par sorte sko med 10 cm. Høje såler, sorte strømper, der bliver holdt oppe af strømpebånd på de noget fyldige lår, oven på disse en 40 cm. lang nederdel, den kan lige dække det nederste af ballerne (ingen trusser) til overdelen har hun en kvartskåls bh, hvor hendes, som på grund af alder men også når de er i den størrelse, dejlige patter hænger ud over bh’en, hun bruger normalt str. 80 D, til at dække de herligheder, en elastikagtig strikket top som lige kan nå ned under brysterne, som prikken over i’et er der en nappa vest med frynser, meningen med den del af legen er at Eva overhovedet ikke kan lide den form for påklædning, hun ligner virkelig det, jeg gerne vil have hende til at ligne, når jeg sætter hende uden for døren for at banke på, en billig luder, som skal have bytte penge med, for at gi’ tilbage på en halvtredser, hvis jeg skal kneppe hende.

Eva banker på døren.
Jeg venter lidt for derefter at åbne døren.
Eva siger, - er det her der bestilt en luder?
Jeg siger, - ja, kom indenfor, så jeg kan se ordentlig på dig.
Eva går ind i lyset, hun er i mine øjne smuk (da jeg nogle gange bliver betaget og opstemt af det groteske). Jeg siger, - drej dig rundt, så jeg kan se, hvad det er, jeg får for pengene.
Eva drejer sig langsomt rundt, løft armene op over hovedet, idet hun gør det, løfter hun nederdelen med op, så hendes småfede røv kommer til syne, samtidig med at strømperne er rullet ned af de noget for fyldige lår, nogle ville kalde dem plumpe.

- Buk dig forover, siger jeg til Eva, - så jeg kan mærke din kusse.
Det skal siges, den er altid glatbarberet til lige over klitoris, så der kun er hår ovenfor kussen.
Da hun står bøjet foran mig, mærker jeg med hånden over hendes kusse, trækker 2 fingre stille op og ned i revnen. Som jeg har skrevet tidligere, bliver Eva meget hurtigt våd, også selv om hun i den her situation føler sig meget nedværdiget.-
Så jeg siger, - hvad fanden er du allerede liderlig, safterne løber jo fra dig din billige luder.
Eva siger ingenting, så giver jeg hende et klask på den ene balle og spørger igen. Hun svarer lige så stille ja, så jeg dårligt kan høre det. Så får hun et klask på den anden balle. Jeg siger, - svar så jeg kan høre det; og får et højere ja.
- Jeg vil kneppe dig for en halvtredser, og tager en hundredelas frem.
Da hun jo ingen byttepenge har, siger jeg, - så må jeg jo gøre hvad jeg vil med dig for hundrede kroner, og propper dem ned ved hendes patter.
- Sæt dig ned på knæ, så du kan sutte min pik helt stiv, siger jeg til Eva, hvorpå hun sutter, så man skulle tro, hun ikke har lavet andet. Det skal siges, at jeg kan allerede der mærke, om Eva er liderlig, for hendes mund bliver lige så våd som hendes kusse, det er lige så spyttet siler fra hendes mundvige.
Efter at have fået en dejlig stiv pik og sat mig på en stol, siger jeg til Eva, - læg dig ind over mine knæ, jeg skal mærke om varen jeg har købt er i orden. Herefter mærker jeg hele vejen langs hendes kusse og røvhul, om hun er barberet ordentlig, jeg mærker et par hår ved mellemkødet, så begynder jeg at give hende en røvfuld, først lette slag så den kan blive varmet op, derefter hårdere og hårdere, samtidig med at jeg siger, - hvad fanden er det for noget sjuskeri at komme ubarberet, når jeg har bestil en glatbarberet kusse.
Efter ca. 25 slag på hver balle, er de efterhånden godt røde, jeg spreder Evas lår fra hinanden, stikker en hånd op i hendes kusse, som jo nærmest nu sejler af hendes safter.
- Nå dit liderlige pikdyr, vi må hellere få dig pyntet lidt mere, siger jeg og henter noget reb, - buk dig frem over bordet, siger jeg.
Som hun står der, hænger hendes store bryster ned, så de er lettere at binde stramt omkring, da det er gjort, tager jeg en sugekop til brystvorterne, hvor jeg suger vorterne helt ind i glasrøret, og derefter ruller jeg gummiringe ud over hendes store vorter, så de stritter lige så meget som brysterne. Hvilket henrivende syn. Da hun nu alligevel står så godt foroverbøjet, stikker jeg min pik op i hendes våde grotte, det er noget der behager fruen.

Efter at have fået hendes nederdel og bluse af, går vi ind i sengen, jeg lægger mig på ryggen i sengen, siger, - Eva sæt dig med ryggen vendt mod mig, kravl nu langsom op, så du kan mærke min pik på dine baller, når du kan mærke pikken på dine baller, skal du læne dig forover, samtidig med at du tager dine hænder og spreder dine baller.
Jeg styrer min pik til det bagerste hul, samtidig med at jeg tænker tilbage på de 2 første gange, jeg tog dig bagi. Da pikken er lige ud for hullet, siger jeg, - sænk dig nu lige så stille ned over min pik.
Eva sænker sig stille, oh hvilken fryd det er at mærke det stramme hul, men mest den måde Eva hæver og sænker sig på min pik.
Da der er gået lidt tid, siger jeg, - vend dig om.

Eva vender sig om, så vi har front mod hinanden, hun sætter sine arme på hver side af mit hoved og finder min pik med sin røv igen. Jeg kan mærke, hun ved, det er generalprøven, hun sænker sig stille ned over min pik igen, denne gang uden at sprede ballerne. Jeg kan mærke, hvordan hendes ringmuskel blødt og smidigt kæler for hele skaftet. Jeg trækker gummiringene af hendes brystvorter, de stritter stadig ud i luften. Evas røv kører hurtigere og hurtigere op og ned. Jeg klemmer om vorterne, trækker dem lange, det er noget hun kan li’. Eva kan mærke, jeg snart vil komme, så hun kører endnu hurtigere. Jeg hiver og rykker i hendes sammensnørede bryster, så det er en fryd, samtidig med at jeg pumper min sperm op i Evas dejlige røv, som nu er blevet til min forever.

Jeg ligger stille med Eva ovenpå mig, jeg kan mærke, hvordan hun ligger og nyder, at hun har tilfredsstillet mig, som den dejlige lydige kone, hun er, så er det hendes tur en anden gang, hun får orgasmer, når hun har fortjent det, men det må i høre om en anden gang.

Fortsættes

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.
Tilmeldingen foregår på menu-siden.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER