LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sunshine©

Genre: Analsex

Dato: 08.01.2012


Analsex med Eva, del 4
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Han vil gerne have analsex med sin kæreste, eneste måde er at træne hende, at få hende til at lide det… stille og roligt er han gået i gang med at udvide hendes ringmuskel.. hvad mon der sker i dag?

         De næste par dage går fint, Eva står pænt klar hver dag for at få sin plugg op i røven. På 4.dagen tænkte jeg, i dag skal vi prøve noget nyt, så jeg bad Eva om at komme ud på badeværelset, hvor jeg så fortalte hende, at i dag skulle vi prøve noget nyt, hun skulle prøve at have lavement, så hun var ordentlig skyllet, før hun fik pluggen op, så kunne hun mærke, om der var forskel fra de andre dage, når hun nu går med den så lang tid. Jeg havde sat tiden op til halvanden time, hun skulle gå med pluggen. Jeg havde lavet en flaske, hvor der kunne være en liter i, så den blev fyldt med lunkent vand, der passede i temperatur, det løb langsomt ind i Eva, da det hele var inde, sagde jeg, hun skulle holde det inde i 5 minutter
Det var meget svært for hende at holde det så lang tid, så da de 5 minutter var gået, skyndte hun sig på toilettet, da hun var færdig, blev hun vasket, så hun var ren i røven. Jeg tog noget eksplorationscreme på fingeren, smurte det rundt om Evas dejlige brune stjerne, kørte stille en finger op i hende, derefter 2 fingre, hun våndede sig lidt, men jeg kunne se, at det her var snart et fuldblods kneppehul, så jeg tog pluggen, den korte bruger jeg ikke mere, og satte den på plads.

Det var nu blevet tid til at lave noget aftensmad, så på med nogle bukser og i gang med gryderne, jeg kunne se, at hun gik og trak noget i bukserne, da jeg opdagede, at hun havde taget nogle bukser, der sad for langt op i røven, hvilket gjorde, at de skubbede på hendes buttplugg, det gik jeg og småhyggede mig med.

Efter maden gik vi vores daglige tur, men i dag klagede hun sig på turen, nu var den begyndt at genere på grund af de bukser, så da vi nåede ind i skoven, sagde jeg, ta’ bukserne ned, så jeg kan tage pluggen ud. Hun skyndte sig at tage bukserne ned, så den kunne komme ud. Jeg tog fat i den og trak den ud med et svup, bagefter mærkede jeg lige efter temperaturen i kussen, der, selv om pluggen havde generet, var dejlig våd, det skal lige bemærkes at Eva stort set altid er våd i kussen, eller så skal der bare et par gnidninger op og ned så er den klar, det var da noget min pik kunne klare, så den var stor, stor og stiv, klar til at mærke en dejlig varm kusse.
Der var et væltet træ lige ved siden af os, så jeg lagde Eva ind over træet, så fik hun sin Herre at mærke i sin våde kusse, jeg pumpede vildt, indtil jeg sprøjtede. Da vi kom hjem, sagde jeg til Eva, hun skulle tage alt sit tøj af. Da hun stod der helt afklædt, sagde jeg, at hun skulle lære at tage noget ordentlig tøj på, så vi ikke kom i den situation en gang mere, så for at hun kunne huske det, måtte jeg opdrage lidt på hende, det var ellers noget siden, at det havde været nødvendig.
- Kom hen og læg dig over mine knæ, så jeg kan varme din røv. Det skal siges, at Eva er lidt godt i stand, så da hun får det første slag, er det så hele hendes småfede røv bævrede, derefter får hun 10 slag på hver balle. Da jeg var færdig med det, sagde jeg, hun skulle hente sit korset, det har vi haft i nogle år, dengang var Eva vel 10 til 15 cm smallere om livet, så da jeg begyndte at stramme korsettet, gik der en djævel i mig. Jeg sagde til Eva, - stræk armene op over hovedet, og jeg begyndte at stramme det helt ind, da jeg var færdig, drejede hun rundt, så jeg kunne se det færdige resultat, det var noget af en hvepsetalje, hendes størrelse taget ibetragtning, det overskydende fedt var blevet skubbet lidt opad, men det meste var skubbet ned til røven, så den smalle talje stod som en kontrast til den endnu større røv, som resultat af det indsnørrede korset, det var et dejlig grotesk syn at se på, jeg kunne mærke effekten i min pik, den var allerede på banen igen.
- S
æt dig ned på knæ og sut min pik, sagde jeg til Eva.
H
un kom med meget besvær ned på knæ på grund af det stramme korset, så begyndte hun ellers at slikke min pik ren og endnu stivere, end den var. Da den var helt kampklar, rejste jeg Eva op og bukkede hende ind over spisebordet, jeg spiddede min pik ind i revnen på den grotesk store røv og ramte en plaskvåd kusse, jeg blev ved med at høvle pikken ind og ud, mens jeg slog med flad hånd på den enorme røv, så den blævrede helt vildt, der gik ikke langt tid før jeg pumpede al min sæd ud i hendes saftige kusse.

Da hun havde taget korsettet af, lagde jeg hende ind i sengen, tog en vores dildoer, tændte den, og så fik hun den helt store omgang, indtil hun fik en dejlig stor orgasme, som falder hende let at få.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER