LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sunshine©

Genre: Analsex

Dato: 28.12.2011


Analsex med Eva, del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Han har besluttet at der skal være analsex på sex-menu-kortet derhjemme. Beslutsomt går han i gang med at planlægge. Sidste gang prøvede Eva med dildoer – lad os se hvad han videre finder på denne gang… 

       Nu er der gået et par dage siden træningen med buttplugs, så da jeg kom hjem ved 14 tiden (jeg havde mulighed for at afspadsere), sagde jeg, - Eva i aften skal du ha’ en plug op i røven, da du skal trænes op i at slappe af i din ringmuskel. Gå ind på sengen og buk dig.
D
a jeg havde fundet pluggen stod Eva klar, jeg tog først noget eksplorationscreme og sprøjtede ind i røvhullet, derefter fedtede jeg spidsen af pluggen godt til, nu var jeg spændt på, hvor god Eva var blevet til at slappe af, så jeg sagde, - nu skal du presse lige så stille.
D
a hun begyndte at presse, satte jeg pluggen til hullet, jeg kørte spidsen lidt frem og tilbage, så smurte jeg lidt mere creme på og pressede mere på.
Eva
ømmer sig lidt og ber mig vente lidt. Jeg holder en lille pause, ser hvor langt pluggen er kommet ind, den næsten helt inde, siger så pres – Eva – pres, da jeg giver den et lille skub mere. Den kommer nemt ind til det smalle stykke, der er på alle pluggs, det gør dem mere behagelige, og så sidder de godt fast. Jeg har to plugs der på tykkelse med min pik, den ene er længere end den anden, jeg tog den korte til en start, da Eva skulle gå med den en lille time, den er mest behagelig. (Jeg har prøvet dem begge, den korte er bedst til en start, jeg vil ikke udsætte min kone for noget, jeg ikke selv har prøvet).
Jeg tog noget køkkenrulle og tørrede det overskydende creme på Evas balder af. Derefter fandt hun noget tøj at tage på, Eva er lidt komisk at se på lige i starten, da hun går lidt med spredte balder, men efter få minutter får hun en mere afslappet gang. Jeg bad Eva lave 2 cappuccinoer, som vi satte os i sofaen og drak. Det trykker lidt, når jeg sidder på pluggen, sagde Eva.
- D
et ved jeg godt, jeg har selv prøvet den.
N
å men vi sidder og hyggesnakker lidt, imens Eva roterer lidt på rumpen (når man roterer, mærkes det, som om man blir småkneppet). Da vi har nydt cappuccinoen spørger jeg, - skal vi gå ned at se havet?
Eva siger, det er en god ide, så vi klædte os varmt på, for gå ned at se havet, inden solen går ned, og der bliver helt mørkt. Vi går hjemad inden der bliver helt mørkt. Da vi har taget overtøjet af siger jeg, - tag alt dit tøj af og gå ind på badeværelset.
Da jeg tager pluggen ud siger jeg, - det var så den første dag, det her skal du træne med de næste 2 uger, så hver dag mindst en time før vi skal i seng eller før, skal du gøre dig klar til at få en plug op, nu har du set hvordan vi gør det.
Da jeg havde taget pluggen ud, prøvede jeg at trykke en finger op i Evas røv, det ku’ jeg gøre uden hun brokkede sig, så der er stadig plads efter pluggen, det ser ud til at min pik sagtens ku’ komme ind der, men jeg venter til der er gået en uge, så vil jeg prøve en lille tur. Jeg vasker hende med en våd klud, så al cremen er væk, derefter ber jeg Eva tage en kjole på, vi skal jo snart ha’ noget aftensmad.

Senere, da vi er færdige med at spise, snakker vi om, hvordan det føles.
Eva siger, hun godt kan mærke, hvor vigtigt det er, at have været på toilettet før vi dyrker analsex.
Gennem hele aftenen, mens vi ser tv, kan jeg ikke holde fingrene ved mig selv, hun er sgu dejlig, så jeg piller både foroven og forneden, hvis der er noget jeg elsker at mærke, er det når Eva viser sin hengivenhed og lægger op til dejlig uhæmmet sex, og det skal jeg sgu love for at jeg fik den aften.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER