LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sunshine©

Genre: Analsex

Dato: 19.12.2011


Analsex med Eva, del 2
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Det var en dejlig oplevelse at have kneppet Eva i røven, det var dejlig at vide, at her havde jeg været den første, og at hun havde anstrengt sig til det yderste for at imødekomme mit ønske. Det er vigtigt for sexlivet, at der gives oplevelser lidt ud over det normale. Evas bageste hul var som beskrevet meget stramt. Det er selvfølgelig en hver mands drøm og ønske, at ens kones huller er stramme og smidige.
Derimod må hullet ikke være så stramt at det ikke er muligt at kneppe, det er kun en nydelse for begge, hvis konen lærer at slappe af. Pikken skal kunne føres frem og tilbage i hullet, uden det gør ondt på konen. Det var derfor nødvendigt at gøre Evas røvhul større, og samtidig hende bedre til at tage imod pikken, i røven.
Rent fysisk skulle der ske en udvidelse at hullet og derfor købte jeg nogle buttplugs som de hedder, jeg lavede også selv en i træ, meget flot lakeret, som skulle gøre arbejdet. Det var med O’s historie i tankerne at jeg købte forskellige buttplugs. De havde en længde på ca. 6 - 10 cm og en tykkelse på 3 - 5 cm. Evas ringmuskel skulle nu åbne og lukke sig omkring denne plugg, efterhånden som den blev presset ind. Den andet plugg var noget større, længden var den samme men tykkelsen var ca. 5 - 6 cm. Pikken var ca. 3 cm i diameter og ca. 6 cm. efter hovedet bliver den noget smallere igen, det er en god ide, så sidder de godt fast når man går, eller den bare skal sidde der, så musklen kan vænne sig til det. Der var gået en del tid, desuden skulle Evas bageste hul ikke være ømt mere, hun skulle også tankemæssig være med, hvis det skulle lykkes at få hende til at ligge med røven i vejret igen.
Det var lidt af en tilfældighed, og dog ikke, for jeg har altid arbejdet bevidst imod mine mål. Vi var kommet i seng og var godt varme efter en sød kærligheds film, der endte godt. Evas kusse og røv var nybarberet, jeg kom ind i sengen og vi kyssede, Eva lagde sig tæt ind til mig, hun ligger tit med sit hoved på min højre arm, hvis hun vil vise mig at hun har lyst, så har min venstre hånd frit spil. Jeg fortalte om de buttplugs jeg havde købt og hvad jeg ville gøre med dem, jeg fortalte, hvordan hun skulle ligge, og hvad hun skulle gøre for at få et større hul, som ville være godt at kneppe. Min hånd gled ned mellem benene på Eva og hun lagde sig om på ryggen og spredte villigt benene så jeg kunne komme til at mærke kussen.
Den var dejlig våd og helt glat. - Du er da rigtig våd, er du en stor pige der skal lære noget nyt i dag? spurgte jeg.
- Ja, det tror jeg, kom svaret lidt tøvende og forsigtigt.
- Så tag puderne og læg dem under dig, saml derefter benene.
Eva drejede sig om på maven og lagde puderne under. Jeg rykkede over bag ved hende og kyssede hende i nakken og lod hånden glide ned over de velformede balder indtil den nåede kussen, som nu var lukket og spændt. Saften kunne mærkes i revnen, jeg pressede min finger ind og fandt knoppen og lod fingeren glide rundt på den et stykke tid.

Derefter fugtede jeg min finger og lod den glide hen over kussen og ned til det stramme hul. Eva kan ikke så godt lide at mærke en finger på det stramme hul. Jeg forsøgte jeg at presse fingerspidsen op, men med det samme trak hun røven til sig.
- Er du ikke klar?
- Nej, svarede Eva.
- Så synes jeg, du skal gå ud og gøre dig klar. Jeg fortalte at det er vigtigt for nydelsen, at hun havde været på toilettet for nylig.
Eva rejste sig og gik på toilettet.

Nøgen og smuk kom hun tilbage fra badeværelset og kravlede ned under dynen og lagde sig tæt ind til mig. Hun stak hånden ned for at mærke på min pik.
- Slik den, sagde jeg.
Eva flyttede dynen og greb om pikken og åbnede munden, hun lod læberne glide let uden om pikken. Jeg lukkede øjnene og nød hendes bevægelser op og ned på pikken. Da det var lige ved at være for meget, trak jeg hendes hoved væk og kyssede hende, samtidig med at jeg drejede hende rundt så hun kom til at ligge på maven, og lagde igen puderne ind under hende. Min hånd gled ned over balderne og fandt frem til revnen imellem hendes ben, fingrene blev våde af saften fra fissen.
- Saml benene noget mere, sagde jeg.
Eva samlede sine ben, jeg satte mig over hendes samlede ben og kunne nu næsten se lige ind i på fissen, jeg kunne ane saften stå imellem skamlæberne. Eva får et kærligt kys på balderne og jeg flytter mine hænder op på balderne og begynder at trække dem fra hinanden, så hendes røvhul bliver blotlagt.

Jeg fortsætter med denne bevægelse, samtidig med at jeg fortæller hende, hvad jeg vil gøre med det stramme hul om lidt. Jeg rykker lidt længere ned og begynder at slikke Eva i kussen, det er lidt svært, når hun ligger på maven, men hun er ikke længe om at spænde ryggen så skamlæberne drejes opad og jeg kan smage på safterne. Jeg slikker hende som en hanhund lader tungen løbe fra klitoris og op mod det stramme hul. Hun synes godt om det og bliver urolig i sine bevægelser.
- Så kan du ikke holde safterne inde længere, det hænger i tråde fra dig, siger jeg og stopper. - Lig stille, siger jeg. Omgående bliver der ro og kroppen ligger helt stille, endnu engang spreder jeg balderne, og nu kæler jeg i og omkring hendes røvhul, der bliver ikke sagt noget, og hun ligger bare stille. Jeg spreder balderne endnu mere, og det er lige før jeg åbner hullet.
- Hold dine balder spredt!
Eva tager fat i sine balder og holder dem spredt, så det er muligt for mig at lade noget eksplorationscreme dryppe lige ned på hullet. Med et let tryk presser jeg en finger ind, jeg kan godt mærke at Eva har den rigtige indstilling. Hun er stram, så jeg trækker fingeren ud igen, jeg kommer mere creme på og stikker atter fingeren op. Nu er det muligt at trække fingeren ud og ind som om hun blev kneppet. Der kommer veltilfredse lyde fra Eva, selv om hun ikke er meget for at vise det. Jeg skifter lidt imellem fingrene for at de alle kan være velsmurte og jeg presserne endnu en finger op - det får Eva til stille at sige uhmm.
- Kan du huske, jeg fortalte, jeg havde købt buttplugs?
- Ja, var svaret.
- Dem vil jeg bruge nu, du skal lære at have noget i røven.
Jeg tog den tynde plug og smurte ind i creme. Eva holdt

stadig selv sine balder spredte da jeg førte den hen til hendes smurte hul, hun skulle bare have vidst, hvad der ventede hende mellem balderne.
Forsigtigt pressede jeg den tynde plug ind. Det gik ikke hurtigere, end jeg kunne se hendes røv åbne og lukke sig, efterhånden som den ring, der lukker hendes hul, slapper af. Da hun havde vænnet sig til det svage pres fra den lille, skiftede jeg til en lidt tykkere. Langsomt trykkede jeg den lidt tykkere plug i bund, og trak jeg den langsomt ud igen, hvis hun skulle blive en god kone at røvpule, skulle hun lære at tage imod, så næste gang jeg stak pluggen ind sagde jeg til hende; - pres Eva, pres - du skal trykke hullet op over pluggen.
Hendes hul begyndte at åbne sig, og pluggen gled nu ubesværet ind. Det så faktisk ud som om at hun løftede selve underkroppen op, for at få pluggen ind. Da pluggen nu gled helt ubesværet ind og ud, lod jeg den sidde lidt i bund og kælede for Eva over hele kroppen og fik et dejligt kys, efter vi havde kælet lidt rejste jeg mig op på knæ derefter skiftede jeg pluggen ud til en normal dildo og satte tempoet op, samtidig gned jeg forsigtigt på hendes knop, hun var meget våd imellem benene og godt liderlig, så hendes vejrtrækning lagde op til en orgasme. Du kan godt li’ det, hva’? sagde jeg. Jeg fik ikke noget svar.
- Du er en dygtig kone, så jeg tror også, du kan klare den næste dildo. Den noget liderlige stemning blev afløst af en spænding og forventning. Den store dildo (som har samme størrelse som min pik, som ikke er særlig stor) som skulle udvide hendes røvhul, så hun kunne kneppes i røven uden besvær, blev smurt grundigt med creme.
- Spred balderne, sagde jeg.
Eva førte igen hænder op på sine balder og trak dem lidt ud til siden, det var nødvendigt at bede hende om at sprede dem mere, det er nok også svært at ligge på maven og blotlægge sit røvhul og samtidig ikke vide, hvor stor en dildo der kommer.
Jeg satte spidsen hen til hullet og lod den rotere rundt, trykkede let nogle gange for ligesom at gøre opmærksom på at det var nu.
- Eva, nu presser jeg den op. Jeg trykkede, der skete intet, jeg forsøgte igen, drejede dildoen lidt, næsten ingen tegn på udvidelse.
- Du er nødt til at presse Eva, pres! Langsomt skete der noget, spidsen af dildoen begyndte at glide ind. Eva var nødt til at presse meget, og sagde på et tidspunkt, - det kan jeg ikke.
- Jo du kan, vi bruger den tid, der skal til. Jeg holder presset med dildoen, så du ikke lukker igen. Evas røvhul begyndte at blive lyst og glat, efterhånden som mere og mere af pikhovedet på dildoen gled ind.
- Jeg kan ikke mere, siger hun, - træk den ud.
Det var nu eller aldrig. Hun var lige ved at have hovedet på dildoen inde, og jeg var derved et skridt nærmere den ønskede udvidelse. Jeg pressede hurtigt og resolut dildoen den næste centimeter ind, og hendes ringmuskel gled op over hovedet og ned bag den formede glans.
- Av av aav, råbte Eva, da det skete, men slappede af da hun kunne mærke, at dildoen var lidt tyndere på den anden side af hovedet. Jeg roste hende meget og lod en finger lande på klitoris, den cirklede rundt så vellysten kunne stige. Eva koncentrerede sig meget, og hendes ophidselse steg, jeg drejede dildoen lidt i hendes hul, samtidig med at jeg smurte creme rundt om dildoen, så det kunne smutte med ind, når jeg igen begyndte at presse. Eva tog nu selv bedre fat i sine balder og trak dem længere ud til siden, samtidig med at dildoen gled ind millimeter efter millimeter, langsomt trak jeg dildoen lidt baglæns, for derefter at presse den ind igen. Evas hul var nu dejligt udvidet, hendes ellers mørke hul var nu helt lyst at se på, og kransen omkring hullet var helt glat. Evas skamlæber og knop blev masseret igen, samtidig med at dildoen blev ført forsigtigt frem og tilbage.
Evas ophidselse steg, og hun satte nu selv tempoet op.
- Jeg vil ha’ din pik i røven, årh det gør godt, stønnede Eva, og jeg kunne høre, at hun anstrengte sig for at holde hullet så udspilet som muligt, så smerterne ikke blev for store. - Jeg vil ha’ din pik, gentog hun.

Jeg trak langsomt dildoen ud, og hendes røvhul kunne nu slappe lidt
af, Evas røvhul står nu helt åbent, langsomt lukkes ringmusklen lidt, men ikke helt, og jeg kan smøre min pik ind i creme, mens jeg ser Eva lave små knibeøvelser, det hjælper ikke, hun kan ikke lukke så stramt som før udvidelsen.
Eva holder stadig sine balder adskilte, derved bliver hun meget indbydende, både kussen og røven er dejlig imødekommende. Jeg tager pikken i hånden og fører hovedet hen til det nyåbnede røvhul og presser på, nu er hun blevet lidt øm, men bider smerten i sig for at kunne opfylde mit ønske, denne gang glider pikken lettere ind, hullet er stadig stramt men også smidigt, jeg presser langsomt pikken op, jeg holder ingen pause efter at pikhovedet har passeret ringmusklen. Jeg lader pikken langsomt glide i helt til roden, Eva giver lyd fra sig - et tilbageholdt ohh og et behersket arhhh. Da pikken er helt i bund holder jeg den stille for at føle fornemmelsen, det er muligt at mærke, at hun strammer helt nede ved roden af pikken, det føles ligesom en elastik er sat på pikken der, omkring resten af pikken føles det, som om den bliver holdt fast helt omspændt af varme og intensitet. Jeg stikker hånden ind i mellem benene på Eva, efter at have løftet hende lidt, og nulrer knoppen kraftigt. Der går ikke lang tid, inden Eva får sin orgasme, selv om hun arbejder lidt imod. Nu råber hun højt og bevæger selv røven frem og tilbage. Da orgasmen kommer, kan jeg mærke hendes sammentrækninger. Det kraftigt udvidede og efterhånden ømme og misbrugte røvhul klemmer kraftigt om pikken. Da den store bølge af sammentrækninger rammer hende, gør det rigtig ondt, jeg holder pikken rolig til orgasmen er klinget af, og derefter begynder jeg at kneppe, der skal ikke mange tag til, før jeg kan mærke, at sæden er på vej ud, der kommer igen klagelyde fra Eva, da de første sædsprøjt afleveres langt oppe i røven af hende, da de sidste sæddråber er tømt ud, trækker jeg langsomt og nænsomt pikken ud, den er begyndt at blive mindre så det gør det hele lidt nemmere.
Efter at jeg har trukket pikken ud, kan jeg se sæden løbe ud af hende, et dejligt syn - det er en rigtig god fornemmelse, når ens kone er øm, træt og veltilfreds.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER