LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sunshine©

Genre: Analsex

Dato: 04.12.2011


Analsex med Eva

I gennem lang tid havde jeg haft lyst til at erobre den del af Eva, som jeg endnu ikke havde haft lejlighed til at kneppe stille og roligt. Det er for en kvinde nok noget af en overvindelse både psykisk, men også fysisk at blive taget i det bageste hul. For en mand, især mig, er det rart at vide, når han ser på sin kone, at også her er hun tilgængelig. Det er nok anderledes at være kvinde og sidde sammen med andre kvinder og vide at man af og til bliver røvpulet, idet det nok for nogle stadig er lidt af et tabuemne, det kommer lidt an på hvor man bor, i Portugal f. eks. bliver 42 % af kvinderne kneppet i røven.
Jeg var dog ikke i tvivl om at det kunne lykkes for hun viste god opførsel, hun ville gerne prøve noget nyt, men det kneb dog med at få bragt hende i stemning.

Det skulle der gøres noget ved - det er selvfølgelig en mands ret at kunne bruge alle sin kones huller, men hun skal selvfølgelig også have glæde af det. Jeg var godt klar over at det ville tage sin tid at gøre hende klar til at prøve første gang. Der skulle en del øvelse til for hende hvis det skulle blive en fornøjelse for os begge. Det var i hvert fald den fornemmelse jeg fik når jeg pressede med min finger mod det stramme hul. Det var lukket stramt i og det gav ikke umiddelbart nogen forhåbning om at det kunne lade sig gøre at presse en stor og hård pik ind her. 

Det var lidt af en tilfældighed der bød sig, den dag da Evas numse fik besøg af min pik.
Vi var på besøg hos nogle bekendte, for hvem vi passede blomster
, mens de var ude at rejse, Eva var ved at vande potteplanterne, og jeg havde sat mig i en lænestol for at læse Se & Hør.
I blad stakken fandt jeg og så Ugens Rapport, som jeg bladrede igennem, her fandt jeg en artikel om analsex som var rigt illustreret. Jeg læste den med interesse
, og da Eva var færdig med sit forehavende, kom hun hen for at se, hvad det var jeg læste. Hun stod dejlig og smilende foran mig og spurgte, - Hvad læser du?
“Sæt dig her så skal jeg fortælle dig det.

Eva satte sig på mit skød og lagde hovedet på min skulder for at lytte. Jeg fortalte at der i artiklen stod noget om hvordan man skulle gøre en kvinde klar til analsex første gang - det var ikke sandt, men nu var chancen der. Efterhånden som jeg fortalte, kunne jeg høre på hendes stemme, at det havde virkning - hun mærkede også på min pik uden på bukserne.
Jeg fortsatte min fortælling samtidig med at jeg nulrede de hårde brystvorter under blusen.
“Ta
blusen af Eva, jeg vil se dine bryster.
Eva tog blusen af og et par store fyldige bryster kom til syne, hendes vorter var spændte og hårde som i frostvejr.
Min mund lukkede sig om en ene vorte og jeg suttede som et barn - det gav ofte en god virkning - og min anden hånd vandrede rundt på kroppen. Da begge vorter var suttet godt stive lænede jeg mig tilbage i stolen og trak Evas øre hen til min mund, jeg vil se dig nøgen her foran mig, tag tøjet af og vis dig frem”. Hun rejste sig og
trak bukserne og trusserne helt ned uden ekstra besked. Jeg sad stadig i stolen og rakte op til hendes bryster og tog begge i hånden, de fik et klem, jeg tog hårdt fat i dem og trak blidt men bestemt for derefter at lade hænderne glide ned over kroppen og rundt om hofterne. Jeg kyssede hende på munden samtidig med at jeg trak hendes balder ud til siden - for sådan lige at fortælle at der skulle ske noget.
“Læg dig på maven” sagde jeg.
Eva vendte sig om og lagde sig på knæ for derefter at glide ned på gulvet - hendes ben pegede hen mod den stol hvor jeg sad, men de var samlede. Jeg rejste mig og løftede benene ud til siden så kussen blev synlig - jeg
kunne se at hun samlede sine balder så jeg ikke kunne se det lille hul - det var også i orden
, hun var ikke varm endnu.
Jeg lægger et tæppe over dit hoved, så du ikke kan se - du skal derimod kun koncentrere dig om at mærke og føle - spred bene lidt mere - godt min pige.
Jeg fandt noget olie på badeværelset og dryppede lidt på skuldrene og begyndte at massere. Hele ryggen fik en grundig indsmøring og det løsnede lidt i hendes krop og velbehaget indtraf. Dernæst smurte jeg benene ind først lægmusklerne og derefter lårene
, min hånd lod jeg glide fra knæet og op langs inderkanten af låret, helt op til kussen dog uden at røre den men kun et strejf. Begge ben fik olie på og jeg kunne se at der kom kussesaft ud mellem skamlæberne, jeg satte én finger på kødet omkring klitoris og lod fingeren cirkle rundt. Med sådanne små bevægelser lige på toppen af kussen giver de store skamlæber slip på hinanden og saften har derved nemmere ved at løbe ud.
Jeg kyssede hendes balder og op langs ryggen. “Så mangler jeg kun dine balder jeg sætter mig på din ryg” sagde jeg og tog hurtigt mit tøj af - pikken stod flot ud i luften - jeg tog fat om pikken og trak forhuden tilbage så hovedet blev blottet.
Jeg satte mig på ryggen af Eva eller sagt på en anden måde, jeg lå på knæ skrævende
hen over hende. Den tynde stråle af olie ramte balderne jeg flyttede strålen så der løb noget ned i den revne der danner den spændende fure i balderne.
Flasken blev sat inden for rækkevidde
, og jeg lagde en hånd på hver balde, hænderne blev trukket frem og tilbage i cirkelbevægelser, for at gøre skindet rigtigt glat.
Jeg lod hænderne starte helt omme på hoften og førte dem op over balderne så de mødtes midt på hendes bagdel for derefter at lade begge hænder løbe fremad og ned i mellem benene på hende. Da hænderne når helt frem til den lille knop glider de tilbage igen, men nu lader jeg en finger fra hver hånd presse ind i mellem
skamlæberne, så jeg får trukket noget kussesaft med op over det lille hul. Disse bevægelser gentages mange gange og ind imellem stikker jeg en finger op i kussen for at gøre kneppebevægelser det har sin virkning. Eva begynder at støde igen - jeg tror faktisk hun var klar til at få pikken stukket i bund nu, men der skulle erobres et nyt hul. Med begge hænder på balderne trak jeg dem fra hinanden så røvhullet blev blotlagt, jeg trak så meget at hun var lige ved at åbne sig, men en knibebevægelse forhindrede det. Den ene hånd holdt stadig den ene balde ud til siden, så jeg med en finger kunne komme til at smøre ekstra olie på selve hullet. Min finger trykkede ganske let på hullet, drejede rundt og trykkede igen mange små tryk, og ganske langsom begyndte fingeren næsten uden at Eva kunne mærke det at trænge ind i røven på hende.
Da hun opdagede det kneb hun ballerne sammen
.
”D
u skal slappe af, lad dine tanker koncentrere sig om at åbne hullet,” sagde jeg og satte en finger lige på hullet. "Når jeg siger til skal du presse lidt." Jeg kunne mærke at hendes hul kom min finger i møde, og den gled ind. Hun var ikke særlig smurt, så jeg trak fingeren ud igen og førte noget olie og kussesaft op til hullet og forsøgte igen at stikke fingeren ind - denne gang gik det lettere, og hun blev smurt indvendigt.
Hun var meget stram, det var spændende, og min ophidselse steg, hun var ikke klar over, at hendes anale mødom skulle tages i dag - jeg er sikker på, at hvis hun havde protesteret i det kommende forløb, ville jeg have voldtaget hende i røven, for jeg var meget ophidset.
Da een finger glider let og ubesværet, smører jeg endnu en finger ind, så der kan presses to op. Jeg gør det meget langsomt, og lige i starten kan hun ikke mærke det, fordi fingrene ikke er lige lange, men pludselig er der to, der skal med ind, og det giver et ryk i kroppen, men jeg holder presset, det bliver nødvendig at sige “Pres -
Eva pres.” Igen kan jeg mærke at hun trykker, og røvhullet ligesom rækker op efter mine fingre, og de glider ind. Det er ikke kun indgangen, der skal åbnes, der er flere lukkemuskler, som hun skal lære at slappe af i, hvilket er meget vigtigt, inden man kan sige, at hullet er åbnet og klar. Jeg trykker nu de to fingre frem og tilbage ganske langsomt, og langsomt begynder det at gøre godt, men hullet strammer meget om fingrene, og jeg bliver i tvivl, om det kan lade sig gøre at få pikken op - men jeg vil. Jeg kravler ned mellem hendes ben og slikker hende på balderne - lader tungen slikke hen over hullet, det gør godt - hendes vejrtrækning er hurtig. Jeg spreder balderne, og lader tungen cirkle på hullet og slikker det, som en hund ville gøre. Jeg rejser mig på knæene og læner mig ind over hende, tager fat i pikken og placerer den så, den ligger ned langs skamlæberne, og jeg lægger mig hen over hendes krop. Min mund er nu oppe ved hendes ører, og jeg siger Eva, "i dag vil jeg tage din sidste mødom - jeg vil stille og roligt presse pikken op i dit lille stramme hul, jeg gør det roligt og hvis det gør for ondt, holder jeg stille, men du skal ha' det lært."
"Din pik er for stor, jeg er så stram der," siger hun.
“Du skal bare gøre, som jeg siger, så går det min skat”. Jeg kravlede ned imellem hendes ben igen og tog olieflasken og smurte min pik godt og grundigt ind i olie. "Eva spred dine balder og gør dig klar!"

Hænderne som hun havde holdt ind langs kroppen gled nu op langs hofterne og ind over balderne, nærmest i slowmotion, og endte med fingerspidserne lige ved hullet – mere
skete der ikke, før jeg sagde, "spred balderne." De blev da trukket lidt fra hinanden.
"De kan spredes mere endnu," sagde jeg, og lagde mine hænder på hendes, for at vise hvordan det skulle være. Nu lå det stramme hul helt blotlagt cirkelrundt og lyst i den ydre kant og mørkere og mørkere tættere på selve hullet. Det var klar til erobring. Jeg smurte mere olie på hullet og stak en finger og derefter to ind, hun var stadig meget stram - det var tiden at udvide det hul, så det kunne bruges. Jeg lænede mig ind over hende, og med min højre hånd, førte jeg pikken hen til hullet
, kørte spidsen rundt om hullet for at vænne hende til at mærke en pik så tæt på rosen. Jeg standsede lige over hullet og sagde, "nu begynder jeg at presse," jeg pressede pikhovedet mod hullet, der skete intet, presset blev øget.
"Jeg kan ikke," sagde Eva, men det overhørte jeg og sagde "pres -  pres."
Samtidig med at jeg kunne
mærke, hun pressede, trykkede jeg til, og røvhullet åbnede sig lidt - spidsen af min pik var nu omsluttet af hendes røv. Det så flot ud - ringmusklen var begyndt at give efter, men jeg var kun nået så langt ind, at pikhovedet begyndte at blive bredt, så der var et stykke vej endnu.
"Det går ikke," hørte jeg hun sagde.
Jeg flytte hendes hænder og placerede min egne på balderne, så jeg selv kunne trække dem mere fra hinanden, for at lette min indtrængen.
“Læg en hånd på din knop og nulr den,” sagde jeg - hendes hånd gled ind under maven og ned til knoppen, og hun begyndte at gnide på sin klitoris og hendes vellyst steg.
Jeg holdt presset på hendes røv og trykkede hårdere og hårdere, og langsom gled jeg ind - langsom blev ringmusklen udvidet og presset rundt om mit pikhoved øgedes.
Lige før jeg havde pikhovedet helt inde, ville hun trække sig væk, så jeg skubbede til, og hovedet gled lige inden for, mens Eva skreg "av av det gør ondt." Jeg flyttede mine hænder op på ryggen af hende for at holde hende nede og holdt inde med at presse. Der var et meget fast greb om pikhovedet, og hendes ringmuskel strammede
kraftigt lige bag pikhovedet.
"Giv dig selv udløsning," sagde jeg.
Hun førte hånden ned mellem benene og onanere kraftigt, og orgasmen kom med det samme, røvhullet klemte i rytmisk bevægelse om pikhovedet. Det gjorde ondt i Evas røv, hver gang der kom en krampetrækning, hun havde endnu ikke lært at slappe af. Sammentrækningen af røvhullet skete automatisk og kraftigt - det førte til, at jeg ikke kunne holde mig tilbage. Da Eva lige troede det skulle til at holde op med at gøre ondt, efterhånden som hendes orgasme ebbede ud, kom den første ladning sæd op i røven på hende, når sæden presses igennem pikken, bliver den en smule større, og hver gang jeg sprøjtede
udvidedes hullet en smule, og Eva råbte "av av."
Det gjorde rigtig ondt, kunne jeg høre, men jeg var ligeglad, jeg ville nyde min første udløsning i min kones forbudte hul.

Da udløsningen klingede af, trak jeg meget langsomt pikken ud, og det gjorde lige så ondt, kunne jeg høre.
Jeg lagde mig op på siden af Eva, drejede hendes hoved, og gav hende et langt kys på munden og sagde, det var dejligt Eva. “Nu er du en fuldt erobret kone.”
Hun smiler
glad og veltilfreds til trods for de tårer, der stod i øjenkrogene.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER