LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Peter©

Genre: Aldersforskel

Dato: 29.12.2010


Ode til Fru Andersen

Som stor dreng, var jeg ind imellem babysitter om eftermiddagen for Hr. og Fru Andersens lille Kim. Han var en ret irriterende lille unge,  men det var jo dejligt at tjene lidt ekstra lommepenge. Familien Andersen drev en restaurant inde i København og da den på et tidspunkt gik mindre godt var Fru Andersen nogle dage om ugen også nødt til at arbejde til ud på aftenen, når de sidste gæster var gået.

Familien Andersen boede i et stort et-plans hus lidt længere henne ad villavejen. Hr Andersen var en lille og lidt fjern mand, som jeg kun sjældent havde noget med at gøre. Fru Andersen var det man ville kalde en lille og mørk kropsdue – ikke så høj, men buttet med noget både til gård og gade. Hun havde mørkt rødligt permanentet hår og mørke øjne. Hun gik altid stilfuldt klædt i skjortebluse, der var knappet op så man tydeligt kunne se den dejligt dybe kavallergang og den dejlige overside af hendes bryster. Hun gik næsten altid i nederdel, nylonstrømper og højhælede sko.

Jeg havde kun læst lidt Weekend Sex med naboens søn, der havde bladet fra sin noget ældre storebror. Jeg var ret fascineret af dette blad og havde på et tidspunkt lånt et eksemplar, som jeg havde masturberet flere gange til.

Fru Andersen var vældig sød, specielt når jeg skulle passe Kim til ud på aftenen. Hun stillede lækre ting frem til mig og når Kim var lagt i seng, havde jeg huset for mig selv. Vasketøj var ikke min store interesse, men jeg kunne ikke lade være med at bemærke når Fru Andersens sorte blondelingeri hang til tørre på hendes lille tørrestativ. Jeg havde flere gange set og mærket på det. Jeg havde også snuset til det, men det duftede bare rent af vaskemiddel. Så fandt jeg på at lede lidt i familien Andersens vaskekurv. Jeg fandt flere stykker lingeri, som jeg snusede til. Det var en anden oplevelse. Specielt Fru Andersens trusser duftede dejligt af urin og det der måtte være duften af kvinde.

Jeg havde også forsigtigt ledt lidt i, hvad der måtte være Hr Andersens skabe og nederst inde bag sokkerne fundet en del Weekend Sex. Jeg begyndte at læse Weekend Sex og gnide mit lem med et par af Fru Andersens trusser. Der gik ofte ikke lang tid før jeg ikke kunne holde sæden tilbage og sprøjtede ud i trusserne eller en sjælden gang i den ene skål i hendes BH. Når jeg var færdig smed jeg bare lingeriet tilbage i vasketøjskurven.

En aften da jeg havde forvisset mig om at Kim sov, havde jeg som så mange gange før arrangeret mig inde i ægteparret Andersens dobbeltseng. Jeg var nøgen og havde en pude i ryggen og bladrede i Weekend Sex, mens jeg gned på mit store og stive lem med et par af husets frues trusser. Klokken var ikke engang ni og jeg havde ikke ænset at hoveddøren var gået op nede i den anden ende af huset. Pludselig da jeg så op fra en vildt ophidsende scene i Weekend Sex så jeg Fru Andersen stå for enden af dobbeltsengen. Hun havde træt smidt sine højhælede sko, da hun kom hjem, så jeg havde ikke hørt hende.

Jeg blev ild rød i hovedet og slap pikken. Fru Andersen gjorde ikke anstalt til at ville skælde ud, men kom hen og satte sig på sengen ved siden af mig. Jeg troede hun måske ville give mig en på siden af hovedet, men i stedet lagde hun sin hånd med de tykke guldringe om mit stive køn. Det var som at være i et seksuelt paradis. Hun så mig lige ind i øjnene, mens hun gned mit lem, men fornemmede så at dette ophidsede hendes babysitter voldsomt. Så bøjede hun sig ned over min pik og tog – præcis som i Weekend Sex, mit lem i munden, mens hun blev ved at gnide. Hun havde kun gnedet ganske lidt, da jeg ikke kunne holde presset tilbage længere og tømte hele min ladning i hendes dejlige rødmalede mund.

Hun slugte hele min hede ladning og slikkede sig endog frækt om munden. ”Nu skal jeg lære dig, hvordan du kan gøre noget rigtig dejligt for mig,” sagde hun, idet hun lynede nederdelen ned og hængte den over stoleryggen. Hun var iført sort hofteholder og nylonstrømper og et par sorte blondetrusser af den model jeg så tit havde tømt min sperm i. Hun tog trusserne af og lagde sig ved siden af mig på sengen. ”Kom læg dig mellem mine ben.” Jeg lagde mig mellem hendes ben, som hun dovent spredte. Hun var en lille dame med ret korte ben, men med nogle dejlige lår og en dejlig kraftigt behåret mørkerødlig kusse, hvor kun de pubeshår, der var udenfor trussekanten var fjernet.

Jeg vidste ikke rigtig, hvad der forventedes af mig og pludselig havde jeg glemt alt, hvad jeg havde set i Weekend Sex. Jeg kyssede hendes pubesbjerg og snusede til hendes kusse. Den lugtede ligesom hendes brugte trusser af urin og af hende. Hun lod hånden glide ned til kussen og skilte sine store skamlæber ad, så jeg havde frit udsyn til hendes dejlige lyserøde skridt. Hun var tilsyneladende allerede godt våd for hendes kusse glinsede i lyset fra natbordslampen. ”Kom slik min lille tap her i midten,” sagde hun og pressede blidt mit ansigt mod sin kusse. Jeg fandt hendes klitoris og begyndte at slikke. Jeg syntes det var en akavet stilling at ligge i, men det ophidsede mig voldsomt at få lov at slikke en voksen kvinde og min pik begyndte at blive stiv igen.

”Før et par fingre ind i mit elskovshul” mumlede hun. Hendes vejrtrækning var allerede blevet tung og hun gav sig lidt, da jeg fandt hendes hul og fik presset et par fingre op. Jeg blev ved med at slikke og kunne mærke at klitoris voksede under min tunge. Hun var efterhånden drivende våd i skridtet. Jeg vidste ikke om jeg skulle bevæge fingrene i skeden, men begyndte at vippe dem lidt inde i hendes hul. Så mærkede jeg, at hun begyndte at spænde. Bækkenet hævedes fra lagnet og hendes hænder pressede mit fjæs ned i hendes fisse. Hun kom med et lille skrig og jeg mærkede til min forbavselse, at jeg blev våd i ansigtet. Jeg slikkede mig rundt om munden og  mærkede den salte smag af hendes safter.

Hun lå med lukkede øjne. Jeg vidste ikke, hvad hun forventede af mig, så da jeg havde trukket hånden til mig lagde jeg mig bare ved siden af hende. Hun åbnede langsomt øjnene og begyndte at knappe den hvide skjortebluse op. Hendes sorte blonde BH kom til syne. ”Jeg ved jo, du elsker mine sorte Bher, for jeg har tit fundet din sperm i dem, når jeg har lagt tøj i vaskemaskinen”. Jeg mumlede et eller andet, mens jeg græmmede mig. Hun havde altså i lang tid vidst, at jeg fantaserede om hende og næsten hver gang jeg var babysitter onanerede i hendes undertøj. Hun krængede skjorteblusen af og vippede de to store patter ud over BHens kant. De var store med store mørke og strittende brystvorter og et stort mørkt område omkring dem. Jeg behøvede ikke tænke over, hvad jeg skulle gøre længere, men gav mig bare til at sutte og kramme kloderne begærligt. Det kunne hun tydeligt nok godt lide. Hun bevægede sig, så hun kunne komme til at se mit lem, som igen stod stort og strittende.

Hun lod sig glide ned på ryggen i sengen og trak mig op over sig og så pressede hun mit store lem ind under BH kanten i sin kavallergang og masede patterne sammen om pikken. Jeg begyndte at køre pikken mellem hendes patter, så det store røde pikhoved dukkede op lige foran hendes rødmalede læber. Det var stærkt ophidsende og da hun igen lod munden glide ned over pikhovedet havde jeg svært ved at holde mig. Hun fornemmede det og klemte pikken hårdt lige under pikhovedet. Fornemmelsen af orgasme fortog sig langsomt uden at pikken slappedes. ”Du skal ikke sprøjte, så snart du kan, men gemme noget til Fru Andersen” sagde hun, mens hun smilede.

Hun tog BHen af og gled ned til min pik. Hendes bryster trak ned over min mave, så jeg var ved at miste forstanden. Så gav hun sig igen til at slikke pikken. Op og ned ad skaftet, rundt over det røde hoved, mens hun indimellem mødte mine øjne og sendte mig et frækt blik. Hendes mund gled videre ned til mine testikler, som hun en efter en tog i munden. Det var guddommeligt. Så forsvandt en af hendes ringbesatte fingre ind i min anus. Det var en meget mærkelig men også pirrende fornemmelse og jeg var igen ved at sprøjte. Samme faste tag og pres under pikhovedet igen. Fru Andersen styrede med fast hånd.

Hun slap mit lem og satte sig på knæ over mig. Først lod hun sit behårede skød køre op over min mave, så pressede hun kussen mod min mund. Hun åbnede de store skamlæber med fingrene og jeg åbnede munden. Jeg fik noget sperm fra hendes kusse i munden. Det smagte ikke rigtig af noget, men var klistret. Så begyndte hun at køre kussen rundt i ansigtet på mig, så jeg blev smurt ind i hendes hidsende safter og min egen sperm. Hendes hænder æltede hendes store patter, mens hun red mit ansigt. Hun var tydeligt ret opstemt. Hun lod sig langsomt glide ned over min mave og efterlod et vådt spor nedover min brystkasse. Så tog hun om mit stivnede lem og førte det op i sit gloende mørkerøde kneppehul. Hun begyndte at ride op og ned på min pik. Hun var guddommelig. Aldrig havde jeg set noget så smukt og ophidsende. En rødme havde bredt sig over hendes ansigt og bryst. Patterne som hun fortsat legede med var store og velformede og brystvorterne strittede som mini pikke lige ud i luften. Hun havde en lille mave og derunder kunne jeg se min meget stive pik køre ind og ud af hendes kraftigt behårede kusse. Igen var jeg meget tæt på orgasmen, men hun fornemmede det som før. Trak pikken ud og klemte hårdt under hovedet. Der kom lidt presperm ud i revnen, som hun slikkede i sig.

Hun stod ud af sengen og åbnede en af de indbyggede skabsdøre. Der var et stort spejl på indersiden af skabslågen. Det var dejligt at se hendes store bryster bevæge sig, da hun stod ud af sengen. Hun kom tilbage i seng og lagde sig på alle fire med ansigtet mod den åbne skabslåge. Hun havde en dejlig rund røv. Jeg kyssede hendes røvballer og vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle fortsætte. Hun lod hænderne glide ned til sin røv og skilte ballerne ad, så jeg kunne se hendes anus og det bageste af hendes behårede kusse. ”Slik mig din frække dreng” sagde hun. Jeg vægrede mig lidt, men var så ophidset, at jeg gav mig til at slikke hende omkring hendes bageste hul. Det smagte mærkeligt, men ikke dårligt. Hun kunne tydeligt nok lide det. ”Stik dit dejlige drengelem op i mit hul og pres den så mod mit bageste hul” sagde hun. Jeg gjorde som hun bad.

Mit pikhoved pressedes mod hendes anus, men der skete ikke rigtig noget. Jeg var i tvivl om jeg gjorde det rigtigt, men så gav ringmusklen langsomt efter og min pik forsvandt ganske langsomt op i hendes røv. Da den var helt i bund stønnede hun og begyndte at bevæge sit underliv. Jeg forstod hvad hun ville og gav mig til at bolle hende i røven. Da jeg kiggede op så jeg hendes dejlige patter klaske mod hinanden i spejlet, hver gang jeg bankede pikken helt i bund. Det var vidunderligt. Meget strammere end hendes kusse og meget ophidsende at se hendes røvhul kæle for min pik, når den gled ud og ind. Jeg holdt hende om hofterne og hamrede til det bedste jeg havde set i Weekend Sex. Min krop og pik var igen ved at sprænges, da hun stønnede ”vent!”. ”Jeg vil se dig sprøjte”.

Jeg trak pikken ud. Hendes røvhul stod helt åbent. Jeg kunne ikke lade være med at slikke hende igen. Det var varmt og vådt og meget ophidsende. Så lagde hun sig på ryggen. Jeg kunne se hendes mørkerødlige kussehår, som var godt våde nu. Hendes runde mave og hendes bryster, der lå ud til siden men stadig med meget strittende brystvorter. Min pik stod lige ud i luften. Jeg kravlede op på hendes brystkasse. Hun tog godt fat om pikken og begyndte at gnide den. ”Giv mig så alt det, du plejer at sprøjte i mine BHer eller trusser din uartige dreng”. Jeg mærkede orgasmen starte helt nede ved pikroden og arbejde sig opad. Så kom spermen væltende. Jeg sprøjtede i hendes ansigt og en del dryppede ned på hendes ene bryst.

Hun slikkede sig om munden og tungen fangede spermklatten mens hun smilede til mig. Så lod hun en hånd glide ned til piksaften på brystet og begyndte at gnide det ind i brystet. Min pik slappedes kun langsomt. ”Min mand kan være hjemme når som helst, så jeg er nødt til at bade og du er nødt til at skynde dig hjem, så dine forældre ikke aner uråd” sagde hun. ”Der ligger penge på køkkenbordet som vanligt.” Jeg rejste mig op og må have set lidt rådvild ud, for hun tog min hånd og sagde, ”jeg skal opdrage dig, så du kan tilfredsstille enhver kvindes lyster.”

Fru Andersen lærte mig som lovet alt hvad jeg nogensinde har haft brug for. Jeg tror dog hendes mand havde fattet mistanke, for en dag var han meget tidligt hjemme og overraskede os. Jeg blev hunderæd, men det viste sig, at han gerne ville have, at vi legede sammen alle tre, men det er en helt anden historie....

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER