LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Oldtimer©

Genre: Alm. sex

Dato: 15.01.2010


Sofaen

De havde ikke kendt hinanden ret længe, men der var en stor tiltrækning mellem dem der gjorde, at de befandt sig godt i hinandens selskab.
Hun var taget hjem til ham efter at han havde lokket lidt, og lovet at lave noget god mad så de kunne få en hyggelig aften.
Han hentede hende på stationen, det var godt at se hinanden igen og de gik og småsnakkede på vejen hjem til ham, han boede tæt ved stationen så det var kun en kort tur.

De kom indenfor og fik lagt overtøjet, så fik hun en lille rundvisning i hans hjem, hvorefter de gik ud i køkkenet, hvor han var i gang med at tilberede maden.
Han havde tændt sine aromalamper, den der var i køkkenet duftede af appelsin, jasmin og geranium en frisk og behagelig duft, mens der i stuen var der fyldt patchouli, ylang-ylang og nellike i, en lidt mere tung men meget behagelig duft.

Hun blev bænket ved køkkenbordet, fik en god øl mens han fortsatte med madlavningen, snakken gik lystigt og til tider lidt højlydt, men pludselig var tiden gået og maden færdig.
De spiste inde i stuen, hvor der var dækket op, stearinlysne blev tændt, stereoanlægget spillede stille og blød musik.
De blev helt rolige og afslappede mens de spiste og småsnakkede, de havde fået en øl mere, og atmosfæren emmede af glæde og varme, måske var det kærlighed… det er ikke til at sige, men der var en slags magnetisk tiltrækning mellem dem.

Efter de havde spist den gode mad, blev der hurtigt skyllet af og sat kaffe over, de satte sig ind i sofaen med kaffen og lidt chokolade, han havde købt, sad og sludrede i lang tid, alt i mens de hver især rykkede lidt tættere og endnu lidt tættere på hinanden, til sidst lagde hun hovedet på hans skulder og sagde, at hun trængte til at blive krammet og rørt lidt ved, hvorefter hun kiggede op på ham.
De mødtes i et først lille kys, men det var slet ikke nok, kyssene blev længere og længere, han begyndte at røre ved denne dejlige tøs under hendes løsthængende bluse. Først henover ryggen så ned af siderne for derefter at ende med nænsomt at nusse hendes flotte bryster uden på bh’en. Fandt hendes stive brystvorter gennem bh’ens stof og kørte forsigtigt fingrene rundt om og henover dem.
Hun sukkede af vellyst, og sagde ”det var jo egentlig ikke det her, der var meningen, men nu er der altså ingen vej tilbage, og jeg trænger virkelig til noget god sex.”
De fik hurtigt det meste af tøjet af og fortsatte med at kysse og kærtegne hinandens kroppe, det var ikke mange ord der blev sagt, de trængte begge meget til noget kropskontakt, han løsnede behændigt hendes bh, og hun tog den af, hvorefter han kyssede hendes bryster.
Hendes brystvorter stod stive ud i luften, det så frækt ud og han kunne ikke lade være med at suge og bide lidt i dem.
Hun stønnede højere og højere, jo mere han sugede på dem, så lod han kyssene og tungen vandre ned ad hendes mave og ned til hendes veltrimmede fisse, hvor hun hurtigt skrællede de drivvåde trusser af og spredte sine ben godt ud til siderne samtidig med at hun holdt på dem under knæene. Hun emmede af lyst, og den lækre duft af våd fisse kom ham i møde, mens han sænkede hovedet ned mellem hendes ben. Han slikkede langsomt og forsigtigt først på den ene side, og så på den anden side af fissen, hendes lille knop var helt fremme, men han lod den være og fortsatte med at slikke hende dybt inde i fissen med sin tunge som han ind i mellem lod glide ned omkring hendes lille stramme hul, han førte to fingre ind i hendes fisse der drev af safter og masserede g-punktet, hvorefter han lukkede sine læber om den lille knop og sugede den langt ind i munden, mens tungen spillede henover den.
Nu kunne hun ikke holde længere og kom i en kæmpe orgasme, hvor hendes fissesafter sprøjtede ud på hans underansigt og ned ad armen.
Han lod hende få et øjebliks fred, hvorefter han stødte sin nu meget stive pik langt op i den drivende våde fisse, mens han kyssede hende så hun kunne smage lidt af sig selv. Hun kunne lide begge dele, både smagen af sig selv og følelsen af pikken der kørte ind og ud i hendes underliv.
Efter at have muntret sig lidt i denne stilling rejste han sig med smertende knæ op, og trak hendes hoved hen til hans stive pik. Hun opfattede straks, hvad det var han ønskede, hun skulle gøre, og begyndte at suge og sutte på pikken, alt i mens hun nulrede hans glatte kugler.
Han kunne mærke, at der ikke var langt igen, så han fik hende op på alle fire i sofaen med røven strittende godt bagud, så gik han ned i knæ og slikkede hende lidt i fissen, og derefter omkring hendes lille stramme hul, som fik en ordentlig omgang. Hun blev helt vild og kunne slet ikke styre sig, og begyndte at tigge ham om at kneppe hende i røven. Han rejste sig og tog om pikken, som han styrede ind i hendes fisse for at smøre den godt og grundigt, alt imens han kneppede hende i røven først med een finger og derefter to.
Lidt spurgte han hende, om hvad det var hun gerne ville, og hun skreg ”knep mig i røven, lad mig mærke din stive pik i min stramme røv, bare ind med den.”
Så var ud med kalorius og ind i det stramme hul med den.
Hun var mere end parat, den gled i bund uden problemer.
Han måtte holde godt fast om hendes hofter, mens han langsomt kørte pikken frem og tilbage helt ude i kanten for så at støde den i bund en gang i mellem, så hun fik 4-5 slag i bagdelen med en flad hånd, og hun blev endnu mere vild og stønnede nu meget højlydt, så begyndte hendes orgasmer at komme, de blev større og større, men nu kunne han snart ikke holde sig længere. Han mærkede den velkendte uro i nosserne, der var ved at koge over, og satte lidt farten op og kom et øjeblik efter med et højt brøl langt oppe i hendes varme og stramme røv.

De sundede sig lidt på sofaen, fik et par kys og han fik en smøg, hvorefter de gik i bad sammen.
Der var ikke meget plads bag bruseforhænget, så de stod tæt sammen, men han fik da sæbet hende godt ind over det hele, tog bruseren og skyllede sæben af. Fissen og hendes godt brugte røv fik en ekstra grundig omgang med bruseren, og hun kom igen. Så var det hendes tur, og han blev sæbet godt ind, og pikken der havde været langt oppe i hendes stramme røv fik ekstra opmærksomhed, hvilket gjorde at den stod stiv som en saltstøtte efter et øjeblik, hun gik ned på knæ og sugede pikken langt ned i halsen, mens hendes tunge legede med hans nosser.
Det var mere end almindeligt frækt, og han kunne mærke, at det begyndte at boble igen, og et øjeblik efter kom han igen inde i hendes mund. Der løb lidt sperm ud af hendes mundvig, men det fiskede hun behændigt indenfor igen med sin tunge, hvorefter hun rejste sig og de kyssede vildt og længe.
Han syntes, at det frækt at kunne smage sin egen sperm inde i hendes mund.

Nyvaskede og mætte af sex gik de ind i stuen, der lignede en slagmark, der lå tøj både her og der, og sofaen stod skævt ude på gulvet og drev stadig af deres blandede safter, men læder er nemt at vedligeholde så efter lidt aftørring kunne man intet se.
Hun lånte en ekstra housecoat, han havde i klædeskabet, hvorefter de satte sig ind i sofaen, hun sagde, at nu var hun nødt til at blive hos ham i nat, og om det var et problem, og med et smil sagde han; at det mente han ikke det var.
Så nussede de hinanden lidt, mens de spiste det sidste af chokoladen, efter en halv times tid gik de ind i hans seng og puttede sig under den store dobbeltdyne og faldt i søvn tæt sammenslyngede.

Da han vågnede næste morgen, var han lige oppe på toilettet. Da han kom ind og lagde sig under den varme dyne, lå hun med ryggen til, men skubbede bagdelen længere og længere over til ham. Til sidst lå de tæt sammen i ske, han var nødt til at røre og kærtegne denne dejlige pige, han strøg hende kærligt henover siden, nedover bagdelen, nedad lårene, tilbage igen og op til hendes dejlige bryster, som han nussede ganske forsigtigt.
Hendes vejrtrækning blev tungere, og der begyndte at komme små veltilfredse lyde fra hende.
Han flyttede langsomt hånden ned bag den dejlige røv og nussede fissen og den lille tap ganske stille, hun stønnede nu ganske højlydt, og fissen var drivende våd.
Hans pik var i mellemtiden blevet stiv som en pæl, han lagde sig helt tæt ind til hende og førte pikken op mellem hendes ben, der kom en lille plop lyd, da den kom ind i fissen, og hun skubbede røven helt bagud, så pikken gik i bund med det samme.
Han var ikke sikker på, om hun var vågnet endnu, fordi de eneste livstegn var hendes stønnen og lidt bevægelse i bagdelen, så han kørte bare pælen stille og roligt frem og tilbage i hendes drivvåde hul, så kom han til at tænke på den foregående aften og fedtede to fingre godt ind i fissesaft og begyndte at nusse hende omkring den brune ring, et øjeblik efter maste han sin stive velsmurte pik op i røven på hende, hvis hun ikke var vågen før, så var hun det nu, hendes røv gik som et stempel op og ned af pikken, og et øjeblik efter hun kom hun i en lang højlydt orgasme.

Lidt efter vendte hun hovedet over til ham og sagde med et smil; ”godmorgen, det var da en fantastisk måde at blive vækket på, det er vildt godt at mærke din stive pik oppe i min røv, jeg har før prøvet at få den der, og det har altid gjort meget ondt, men det gør det ikke med dig, det er en vidunderlig følelse, når du knepper mig i røven, det er både lækkert, frækt og meget meget dejligt, og mine orgasmer overstiger noget jeg nogensinde har prøvet før.”
Hun kyssede ham længe og inderligt, mens de lå der.

Kalorius var i mellem tiden blevet lidt halvslatten, så han trak den ud, og gik ud på badeværelset for at vaske den lidt.
Hun kom ud og satte sig på toilettet, mens han stod og vaskede sig, og spurgte om han havde noget imod, at hun var der samtidig.
Det havde han ikke. Pikken var stadig lidt slatten, men nu var den ren igen.
”Kom her,” sagde hun, så hun tog om pikken med den ene hånd, som hun kørte den frem og tilbage, mens hun suttede og slikkede på hans glatte nosser. Det var rigtigt godt, og han kunne godt mærke, at det begyndte at koge i kuglerne, pikken blev større og større, og lige i det rette øjeblik flyttede hun munden fra hans nosser og sugede spermen ud af hans pumpende pik.
Hun sank hele ladningen, kiggede op på ham og sagde; ”uhmm det var godt, tak for rigtig god morgensex.”
Han gav hende et langt kys og sagde, at det var nok ikke sidste gang hun ville opleve dette. Så gjorde han sig færdig og gik ud i køkkenet. Hun blev færdig på toilettet, gik i bad, og kom kort efter ud i køkkenet, hvor han havde lavet morgenmad med blødkogte æg og frisklavet kaffe.

De var glade og tilfredsstillede begge to, og sad nu og spiste, mens de snakkede om, om det bare var fysisk tiltrækning, eller der var noget helt andet, noget som de begge søgte, og de blev enige om prøve sig lidt frem, og om hvordan de kunne forene deres liv, for så at komme videre sammen, og for at se om de kunne finde det fælles liv de begge drømte om.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER