LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Oldtimer©

Genre: Alm. sex

Dato: 09.12.2009


Længsel

Vi mødes som aftalt på stationen. Det er koldt, så vi skynder os hjem, hvor vi hurtigt kommer indenfor og får lagt noget af tøjet og går ud i køkkenet, hvor vi får et par kys og kram. Hun vender sig om for at sætte vand over til kaffe, hun ser godt nok lækker ud, når hun står der med ryggen til mig, lille og saftig med en indbydende røv. Jeg træder et skridt nærmere og tager hende livet, kysser hende på halsen, på øret, bider lidt i øreflippen, alt imens mine hænder kærtegner hendes hofter, mave og undersiden af hendes bryster, så jeg lader dem glide ned til den lækre bagdel, løfter op i nederdelen for at mærke den bløde hud og bemærker med det samme, at hun har taget et par meget små tynde næsten gennemsigtige trusser på, lækkert… 

Jeg går ned på i knæ, trækker hende lidt ud, så hun står foroverbøjet henover køkkenbordet, stryger mine hænder over lårene og ballerne, spreder hendes ben lidt, og begynder at kysse og slikke først på ballerne så uden på de tynde trusser, hvorefter jeg skubber dem til side og har den dejlige fisse lige foran mig. Den var allerede drivende våd og safterne drypper ned af lårene. Hhmmmm lækkert, det smager bare vildt godt, men nu det kniber lidt for hende at stå stille, og hun klynker og stønner højlydt. Jeg lader tungen køre lidt rundt om tappen, slikker hende dybt i fissen, gør tungen stiv og knepper hende med den, så slikker jeg først lidt forsigtigt om det bagerste hul og derefter mere intenst, og kører nu omkring de 3 steder i tilfældig rækkefølge. Hun kan slet ikke få nok nu og kommer igen og igen, og siger så, knep mig jeg trænger til at mærke din stive pik, kom nu med den!

Jeg er absolut ikke upåvirket, rejser mig, tager hurtigt bukser og tights af, men nu har hun vendt sig om, vi mødes i et langt kys, mens hun nusser min nu meget stive nybarberede pik, inden hun tager den i munden, hvor hun suger og suger samtidigt med at hun nulrer mine kugler og mellemkødet. Det er helt vildt fedt, jeg er nødt til at stoppe hende for ikke at komme med det samme, jeg får hende op at stå ligesom før, tager om pikken og styrer den ind i den saftige lækre fisse, den går i bund uden modstand, mens jeg roligt kører pikken ind og ud nulrer det bagerste hul med tommelfingeren. Så fugter jeg et par fingre i safterne, der driver ud af kussen og stikker først en finger ind i hendes stramme hul, derefter en finger mere, og fingerknepper hende i røven samtidig med pikken kører i kussen. Hun kommer meget hurtigt i en kæmpe orgasme. Jeg kan mærke, at det også er lige op over for mig, så jeg trækker mig ud. Hun vender sig om og går ned på knæ, hvor hun begynder at suge alt hvad hun kan på mit pikhoved, der går ikke mange sekunder, før jeg kommer med et brøl inde i hendes mund, hun slikker begærligt alle mine safter i sig og sutter lige så forsigtigt de sidste dråber sperm ud af pikken, mens den bliver slap.
Så rejser hun sig, giver mig et langt kys og spørger med et glimt i øjet, er du klar til kaffe nu?

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER