LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Oldtimer©

Genre: Offentligt

Dato: 14.03.2010


Kroturen 3
Har du ikke læst afsnit 1 og 2 kan du gøre det HER

Resumé:
Han er taget på krotur med kæresten, og naturligvis skal der være lækker sex. Det foregår første gang i en offentlig park. Lørdag aften er der fest på kroen og hun lirer med mændene, men rigtig spændende bliver det da Lone en ansat på kroen er interesseret i dem begge, de inviterer hende med op på værelset. Læs her hvad der skete på værelset..

Kæresten og jeg gik op på værelset, Lone skulle lige ordne nogle ting og ville komme bagefter, jeg lagde mig på sengen for at tage en lille lur, jeg kunne godt se at det ville blive en lang og udmattende nat med de to liderlige tøser, kæresten smed alt tøjet og gik i bad.
Lone kom et øjeblik efter bærende på en bakke med sodavand, kaffe og øl, hun spurgte til kæresten, hvorefter jeg fortalte at hun var gået i bad – det ville hun også, så af med tøjet og ud i badeværelset, jeg kunne høre at de pjattede derude lige inden jeg faldt i søvn.

Jeg vågnede efter en halv times tid, nu var der stille på badeværelset… hmmmm gu ved hvad de var i gang med? Jeg kom af tøjet og luskede derud for at se hvad der skete, sikke et syn, Lone var ved at få barberet missen, hun lå på alle fire nede på gulvet mens kæresten fjernede de sidste hår på skamlæberne og omkring kanal 2, ganske vist var der lidt barberskum tilbage her og der på hendes skød, men jeg kunne se at hun drev af væde, det tapløb ud af hendes nybarberede fisse, der var efterladt en lille tot hår lige der hvor trekanten plejer at være, de havde barberet hinanden og så guddommelige ud, og smilede over hele hovedet og blinkede til hinanden, da de fik øje på mig.
Min pik kunne ikke stå for dette syn, så den stod stiv som en pæl, jeg var nødt til at tage hende bagfra, pikken gled ubesværet op i hende. Hun kom med et suk og sagde ”det var lige hvad jeg trængte til” jeg kørte den langsomt ind og ud, hun kunne næste ikke holde sig i ro, kæresten begyndte at slikke hende blidt i røven, og hun råbte ”knep mig i røven ligesom du gjorde nedenunder” jeg flyttede pikken op til kanal 2, men kæresten tog min pik i munden og suttede på den mens hun med et par fingre nulrede Lone’s hul. Det var både fedt og frækt det her, heldigvis kunne jeg holde længe nu, hvor jeg allerede var kommet en gang.
Lone klynkede, at NU skulle hun altså mærke pælen i røven. Kæresten fugtede hendes hul med tungen og førte min stive pik ind i hendes røv, det gik ligesom sidst, et øjeblik efter kom hun i endnu et brag af en orgasme med min pik begravet til roden højt oppe i hendes stramme røv.
Kæresten og jeg kyssede længe og inderligt, mens vi rørte ved hinanden, hun ville også have den i røven, men hun ville ride, det var der ikke plads til ude på badeværelset, så jeg trak mig ud af Lone’s stramme røv, vaskede pikken og gik ind og lagde mig på sengen.

Der gik lidt tid før pigerne kom ind, de var glade gik og nussede hinanden, lagde sig på sengen hvor de lå og kyssede mens deres hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe, det var frækt at se på, jeg tror at de havde aftalt det, for pludselig siger kæresten, at nu ville hun altså kneppes i røven. Hun nusser min pik, der er blevet lidt slap, mens jeg kysser Lone og kærtegner hendes faste bryster. Der går kun et øjeblik, før den er klar igen, kæresten sætter sig til rette med ryggen til mig og glider langsomt ned over min stive pik. Lone flytter sig ned mellem vores ben og slikker skiftevis fisse og mine nosser, og begge dele når pikken er helt i bund. Kæresten kommer næsten med det samme, hendes safter sprøjter ud i hovedet på Lone. Jeg holder hende fast og bevæger underlivet til hun begynder at komme hele tiden, og safterne løber udover mig og ned på sengen. Et øjeblik efter kan hun ikke mere og hopper hun af, og til min forbløffelse sidder Lone parat og tager øjeblikkelig pikken i munden og sutter mens hun nusser mine nosser og mellemkødet, jeg kommer i det øjeblik hun stikker en finger op i røven på mig. Hun slubrer det hele i sig mens hun suger de sidste dråber ud af pikken.

Vi ligger alle tre udmattede på sengen, og pigerne tager en dyne over sig. Jeg skal lige dampe lidt af, inden jeg også kryber ned under dynen. Vi falder i søvn godt filtret ind i hinanden, Lone ligger i midten og alle ligger i ske.
Vi sover i nogle timer, så skal jeg op på toilettet. Det er begyndt at lysne udenfor, og mens jeg er på toilettet, kommer Lone og vil kneppes endnu en gang – bare os to alene siger hun. Jeg må beklage og sige, at der ikke er mere stivelse tilbage i mig, den så også noget misbrugt og hævet ud.
- Et øjeblik, siger Lone, og går ud af badeværelset, hun kommer tilbage lige efter med en lille kantet grøn pille og fortæller, at det er nogen hun har købt af en bekendt, de er til hendes venindes mand, der ind i mellem har lidt potensproblemer. - Skal vi ikke prøve og se, om den virker, sagde hun med et frækt smil. Den skulle knases for virkning her og nu, eller sluges og virkningen ville først komme en halv til en hel time senere.
Jeg tyggede pillen og sank den, føj hvor den smagte, jeg var nødt til at finde lidt tandpasta frem for at fjerne den grimme smag. Lone stod og nussede mig på ryggen og hev lidt i pikken samtidig, det var som om vi havde vækket et slumrende sexuhyre. Tænk lige, to af den slags, hvis det holdt ved, måtte jeg have forstærkning.
Men hun var jo både sød, dejlig og havde en lækker, varm, stram krop, der kunne bruges i alle huller, ja hvad gør man ikke.

Kalorius var efterhånden blevet stiv igen, det var godt nok længe siden jeg havde set den så lang og tyk som nu. Jeg satte mig på toilettet, hun skrævede ind over mig, og lod pikken glide op i fissen, det tog et øjeblik før den kom helt i bund, vi sad og vuggede frem og tilbage, mens vi krammede og kyssede. Hun kom ligeså stille et par gange, så begyndte jeg at hive og nive i hendes brystvorter, safterne begyndte at løbe ud af hende igen, og nu ville hun skifte hul. Igen tog det lidt tid, før pikken var begravet til roden i hendes stramme lækre røv, jeg trak hende i brysterne, det sidste stykke ned, hendes øjne var ved at hoppe ud, og hun havde det mest forbløffede udtryk i ansigtet, mens hun kom igen og igen. Jeg holdt hende fast, mens jeg blev ved med at kneppe hende. Til sidst var hun helt slatten som en kludedukke, der var faldet sammen, jeg lagde hende ligeså forsigtigt ned på det varme gulv, pikken stod stadig stiv som en pæl, det måtte være den der pille, og stiv blev den ved med at være, selvom jeg vaskede den med koldt vand.
Jeg bar Lone ind i seng, lagde dynen over hende og gik over på den anden side til kæresten, vækkede hende og sagde, at nu skulle det være.
Hun orkede ikke at elske mere, men tog dog pikken i munden, hvor hun sugede til jeg kom. Fedt, så kunne jeg også sove lidt igen, vi kyssede og puttede os tæt sammen og sov endnu et par timer.

Solen stod højt på himlen næste gang jeg vågnede, men det var heldigvis stadig formiddag, vi skulle forlade værelset kl. 14. Jeg stod op gik på toilettet, satte vand over til kaffe, åbnede altandøren og lod sollyset komme ind. Jeg ved ikke hvad sengen lignede, men der var urede i alt. Pigerne begyndte at vågne da sollyset kom ind i værelset, jeg lavede kaffe til os alle tre og satte mig ud på altanen med en smøg.
Kæresten kom først ud på altanen med sin kaffe og fik også en smøg, vi var begge lidt matte og sagde ikke så meget, Lone havde lånt en tandbørste og var gået på toilettet, hun kom dog lidt efter.
Hendes øjne strålede, og hun var meget glad, hun sagde, at hun aldrig havde oplevet at få så mange og så kraftige orgasmer før, hun havde heller aldrig prøvet analsex før og var nu temmelig øm i bagdelen, men det var ikke sidste gang hun prøvede det, og om vi så ikke kunne finde ud af at ses ind i mellem, den var vi helt med på og byttede telefonnumre og mailadresser.

Kæresten havde bare taget en stor T-shirt på, Lone sad og nussede hendes ben og lod hånden køre helt op mellem dem mens hun smilende spurgte, om vi ikke skulle gå ind i seng igen, den sidste gang i denne weekend. Jeg måtte melde pas, der var udsolgt, men pigerne gik ind i sengen og lagde sig i en 69’er og nød hinandens kroppe. Dder gik ikke længe før pikken stod stiv og stolt igen – det måtte være den der satans pille, tænkte jeg, mens jeg gik ind til sengen, det var Lone’s flotte bagdel der var i denne ende, den så lidt hævet og misbrugt ud, så jeg hentede lidt glidecreme fra toilettasken og smurte pikken godt ind, før jeg kravlede op i sengen til dem. Kæresten kiggede frem mellem Lone’s lår og sagde, at hvis Lone skulle have den i røven mens hun blev slikket, ja så ville hun også have det, så jeg måtte sørge for ikke at komme i hende, hun styrede selv min stive pik ind i Lone’s røv. Det var helt vildt, 3-4 stød frem og tilbage, og hun kom i en kæmpe orgasme. Jeg lod pikken være oppe i hende, mens hun kom, lidt efter genoptog jeg rytmen i hendes røv og trykkede pikken helt i bund hver gang, det var uendelig fedt at mærke hendes stramme lukkemuskel helt nede om roden, det var lige op over kunne jeg mærke, og kom i tanke om, hvad jeg havde lovet, så ud med kalorius og op i den anden ende af sengen, mens jeg fik pigerne til at lægge sig på siden.
Der kom lidt mere glidecreme på pikken, og så lagde jeg mig bag kæresten ryg. Lone smilede taknemmeligt til mig, men sagde ingenting, og gik igen i gang med at slikke fisse, jeg førte min pik ligeså forsigtigt ind mellem balderne og ramte plet ved første forsøg, her var jeg på hjemmebane, og vidste hvad der skulle til, lidt frem og tilbage helt ude i kanten og så helt i bund, uden der er noget mønster i det, der gik også kun et øjeblik, for hun begyndte at komme igen og igen, Lone prøvede at følge med og slikke alle safterne i sig, mens hun sugede på kærestens lille tap, et øjeblik efter kom jeg også højt oppe i hendes røv.

Vi hvilede igen et øjeblik, men kun indtil jeg fik kigget på klokken, den var 13.15, nu skulle der fart på, vi skulle alle bade, have tøj på og have pakket på 45 min. 

Kl. 14 sharp stod vi i receptionen med vådt hår og sagde pænt tak for en dejlig weekend til værten (han skulle bare vide). Lone var smuttet ud af bagdøren, mens vi snakkede med værten, men mødte os nede på den næsten mennesketomme station, vi fik hver især et par knus og nogle dybe kys, inden vi tog afsked.
Toget kom, vi fandt vore pladser, fik kontrolleret billetter og døsede hen, der blev ikke sagt mange ord på vej hjem, vi var begge meget trætte og ømme.

Nogle dage efter vi var kommet hjem, sidder vi en aften og snakker om kroturen, vi syntes begge, at det var en fantastisk oplevelse at møde Lone og nyde al den sex vi havde sammen. Jeg fortæller også om, hvad der skete, da jeg om natten gik på toilettet, og Lone kom derud, mens kæresten sov. Så knækkede filmen fuldstændigt, og hun gik helt op i limningen i et jalousianfald, nu skulle vi aldrig se Lone mere, for det ville hun ikke finde sig i og bla bla bla, det var selvfølgelig noget helt andet, da hun var alene med Lone i bad…

Der gik en måneds tid, hvorefter jeg lidt af omveje finder ud af, at kæresten har noget kørende med mindst en, måske to elskere. Jeg konfronterer hende med min viden, og hun prøver den der med, at det bare var noget der skete, og det var kun sket en enkelt gang… med hver af dem!!

Næste weekend skal jeg på krotur alene, kæresten blev fyret på stedet, og jeg genoptog kontakten til Lone, krotur og krotur bliver det nok ikke, fordi jeg skal bo hos hende, måske er det klogt at sove lidt på forhånd.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER