LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Oldtimer©

Genre: Offentligt

Dato: 22.11.2009


Kroturen 2
Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER

Resumé:
De er taget på kroophold, og aftenen før har de haft sex i den offentlige park. Der er nemlig lagt op til en fræk weekend. Gad vide hvad der sker denne dag...

Vi vågnede temmelig sent næste morgen, men vi var udhvilede og mætte af al gårdsdagens sex, så det blev bare til kys og kram, inden vi stod op. Hun gik på toilettet mens jeg lavede en kop kaffe til os. Vi drak kaffe på altanen og fik dagens første smøg, mens vi snakkede om, hvad vi skulle lave i dag.
Det endte med, at vi blev enige om at gå på byens torv og finde en cafe, hvor vi kunne sidde og kigge lidt på dem der gik forbi, det er jo altid lidt sjovt
J
Efter at vi havde badet og var kommet i tøjet, gik vi ned til receptionen og snakkede med en dame (en lille slank ting i starten af 40’erne) om, hvor byens torv var henne, og om der ellers skete noget i byen i dag på. Det mente hun ikke der gjorde, men der var noget marked på torvet.
Vi vandrede derhen, og var efterhånden ved at være noget småsultne, så vi fandt et hyggeligt sted med udsigt over torvet. Så fik vi noget mad og et par kopper kaffe, mens vi sad og snakkede.
Efter vi havde spist, lokkede jeg kæresten til at gå ind på toilettet, tage sine trusser af og komme og give mig dem bagefter, og hun gjorde det...  Mens hun var på toilettet, havde jeg flyttet hendes stol over på min side, så da hun kom tilbage stod bordet op at det lille stakit ud mod gaden, så man ikke kunne se ind under bordet ude fra gaden. Det fortalte jeg hende i hvert fald
J jeg placerede hende inderst, men var nødt til lige at mærke på hendes underliv, inden hun satte sig. Fissen var allerede godt fugtig, det skulle nok blive godt det her J
Mens jeg sad og nussede hendes våde fisse, havde hun hånden om pikken uden på mine bukser, kom hende den lille fra kroen forbi, hun hilste og sagde med et smil; - nå I fandt det, ja der sker ikke så meget her i byen, men nu er der musik på kroen i aften, så kommer der nok lidt flere end der plejer. Jeg nussede stadig den våde fisse, mens vi snakkede, og lidt efter sagde vi på gensyn i aften. Hun kiggede sådan lidt mærkeligt på os, men kæresten kunne heller ikke sidde stille og havde svømmende øjne, det var nok derfor J Hun skulle ikke have orgasme nu, havde jeg bestemt, så jeg smagte lidt på mine fingre, og kom dem så godt langt op i kussen igen og gav hende dem i munden. Hun suttede dem rene på ingen tid, den tøs kan bare ikke få nok.
Men så rejste jeg mig og gik ind for at betale, hun ville have trusserne på igen, men det fik hun ikke, så vi rejste os og gik ud på torvet. Jeg var ved at være trængende efter at have siddet og nusset fissen, mens hun krammede min pik. Ubevist gik vi over torvet ud mod byparken, mens vi småsludrede, hun sagde bl.a., at det var første gang, hun havde været ude blandt andre mennesker uden trusser, og syntes nu at hendes nederdel var meget kort
J Vi kom ud til byparken, igen her midt på dagen var der ikke et øje, mærkelig by… igen gik vi lidt rundt, og der var ganske rigtigt ikke andre end os i hele parken, vi fandt hurtigt bænken fra i går aftes og satte os. Nu kunne hun ikke holde fingrene fra min pik længere, hun nussede mig uden på bukserne og sagde, at nu ville hun altså have en stiv pik i fissen, og det kunne kun gå for langsomt. Jeg fik åbnet bukserne, så hun kunne komme til, hun hev lidt i pikken, inden hun tog den i munden, og så sugede hun som aldrig før, den blev meget hurtigt ”model pæl” så rejste hun sig op og satte sig overskrævs på mig, mens hun styrede pikken op i kussen. Der var mere væde deroppe end i Niagara Falls, fuck hvor var hun våd, og hun kom meget hurtigt, efter hun var begyndt at ride, så tog jeg hende om hofterne og kørte hende frem og tilbage over mit skød, hun komme igen og igen, og et øjeblik efter sendte jeg en ordentlig ladning sperm af sted højt oppe i hende.
Vi sad og nussede lidt bagefter. Da min pik var blevet lidt slatten, hun hoppede af med et hørligt plop. Hun satte sig på bænken ved siden af mig med meget spredte ben, så der kunne komme lidt svalende luft til.
Nu ville nu have sine trusser på igen, så spermen ikke løb ned af hendes ben, men de var ikke i min lomme længere… jeg måtte have tabt dem undervejs herud, fordi de lå heller ikke omkring bænken hvor vi sad. Nå men heldigvis havde hun sin taske med og fandt der en enkelt Kleenex, som hun sad og holdt op under kussen hvor vores blandede safter stadig løb i en lind strøm ud af hende, mens hun sad og skumlede lidt over trussetabet. Den ene serviet var slet ikke nok, så vi skyldte os hjem til kroen. Undervejs var hun flere gange nødt til at bruge den ene hånd til at samle safterne op i, som hun bagefter slikkede ren, det var bare så frækt at se på.

Vi kom hjem hen på eftermiddagen, smed os i sengen og fik en lille lur. Vi vågnede igen ved 17 tiden, så var det tid til at få et bad, og madammen skulle også shines lidt op, så jeg fik det pæne tøj på og gik nedenunder og ventede i baren, hvor jeg fik en kop kaffe, mens jeg snakkede lidt med hende fra receptionen. Jeg spurgte om, hvorfor hun havde kigget sådan lidt underligt på os, da hun sagde farvel nede på torvet. Hun fortalte, at der var nogen, der havde set os i går aftes, og det var lige gået op for hende, at det var os, sagde hun med et frækt smil. Nu kom der flere kunder til baren, så det var slut med at snakke. Kæresten kom et øjeblik efter, den ekstra tid hun havde brugt, var givet godt ud, hun var bare vildt lækker. Hun havde en lille sort sag på, og jeg kunne mærke at hun også havde corsage og strømper på, og så et par stiletter på fødderne, hmmm guf.
Vi blev vist ind i krostuen og fik et bord ved et vindue, der gik nogle fyre ovre i det ene hjørne og satte musik op, lokalet var ikke så stort måske 50-60 m2, men der var ganske hyggeligt, og der var næsten fyldt.
Der var stillet en stor flot buffet frem, og på den ene side stod der en kok og skar kødet i de ønskede mængder, vi hyggede os med god mad og noget god vin. Efterhånden var der gået et par timer, og buffeten blev pakket væk. Lyset blev dæmpet, og musikken startede med sådan lidt gammeldags dansk top. Der var ikke mange, der kom på gulvet, men det hjalp, da han startede på at spille noget mere, fra det der var oppe i tiden, vi dansede et par danse og en krammedans også, jeg kørte hænderne ned over hendes bagdel og trykkede hende ind til mig, mens vi kyssede, så var der pause, og vi fik lidt at drikke, der var flere par der gik hjem nu (mærkelig by) klokken var kun godt 22.
Efter pausen og musikken var begyndt igen, kom en fyr over og spurgte om han måtte danse med konen, det er helt ok for mig sagde jeg, og de strøg ud på gulvet, han var en god danser kunne jeg se. Flere par gik hjem. De kom tilbage efter 4-5 danse, han sagde pænt ”tak for lån”, vi tog et par danse efter hun havde hvilet lidt og endte ovre i det mørke hjørne, hvor vi kyssede og kælede lidt for hinanden, jeg bad hende ligesom i formiddags at gå ud og tage trusserne af, denne gang skulle der lidt overtalelse til, men det gik. Hun kom ind igen og lagde dem ned i min jakkelomme
J, så tog hun en dans med fyren fra før, jeg kunne se at hun var godt tændt, men han skulle også bare videJ. Klokken var ved at være et, og musikeren spillede de sidste par numre. Vi dansede, og igen endte vi i det mørke hjørne, jeg listede en hånd op under hendes kjole, og ganske rigtigt, fissen var drivende våd. Jeg nussede den lidt, men vi kyssede, så fandt vi vores bord igen. Her til sidst var der kun os og ”hans” bord tilbage, de var 5 fyre, der ville ind til en større by, så de drog af sted i et par taxa’er. Jeg gik op til baren for at hente et par drinks, hende den lækre fra reception stod deroppe, hun fortalte at hun hed Lone, og at hun havde set os ovre i det mørke hjørne, og syntes at vi var vildt frække. Mens hun miksede drinks, spurgte hun, om vi kunne tænke os en ekstra pige i sengen i aften, hun var blevet enke for knap et år siden, og havde ikke fået noget siden, og hun ville helst ikke være sammen med nogen fra omegnen. Jeg sagde, at det absolut ikke var umuligt, (jeg ville gerne), men hun måtte spørge konen, fordi jeg vidste, at hun gerne ville gerne prøve pigesex, men hun ville også gerne se mig kneppe en anden pige.
Jeg gik ned med vores drinks, musikeren havde fået slæbt sine ting ud i sin bil og var kørt sin vej, Krofatter kom og spurgte Lone, om hun kunne lukke og slukke, når vi gik, fordi han skulle skynde sig. Det ville hun gerne, hun satte noget blød musik på anlægget, tog en øl og kom ned til os, og spurgte om vi ville snakke lidt, konen syntes at det var helt ok.
Efter nogen tid sagde Lone, at det var så dejligt at se os danse, og om det var ok at hun tog en dans med mig, det var selvfølgelig. Vi dansede lidt, hun var lækker at røre ved, jeg kunne næsten ikke holde hænderne fra hendes bagdel, men jeg måtte vente, til hun havde snakket med konen, vi gik ned igen.
Jeg smed skoene, pigerne sad og snakkede om alt og ingenting, Lone ville danse igen, men så spurgte jeg om hvorfor de to ikke bare tog en dans, det gjorde de så. Efter den første dans blev dansen tættere og tættere, de kyssede, krammede og rørte ved hinandens bryster, det var vildt frækt at se på. Jeg gik op til dem, og nu var det ok at kramme hendes flotte røv, jeg lod også hænderne løbe indenfor hendes bluse op til brysterne, der sad frit uden ”seletøj”, mens jeg krammede hendes bryster, kyssede jeg med konen, og det hele gik op i en højere enhed, atmosfæren emmede af sex.
Et øjeblik efter lå Lone på knæ og havde fingrene dybt begravet i konens fisse, mens hun slikkede på den lille knop, jeg stod bag hende og så, hvor konen var på vej hen, så løftede op i Lone’s nederdel, trak hendes trusser af, hendes safter tapløb ned af lårene. Jeg slikkede lidt fisse, så lidt om det stamme hul, jeg gjorde tungen stiv og kneppede hende lidt i røven med den, hun stønnede temmelig meget efterhånden, så åbnede jeg bukserne, fandt min nu meget stive pik frem og satte den imod hendes fisse, hun skubbede røven bagud, og pikken gled i bund, jeg kneppede hende stille og roligt, mens min tommelfinger nussede hendes røvhul, lidt efter trak jeg pikken ud og satte den mod den brune ring og pressede den stille og roligt op i hendes røv, det havde hun ikke prøvet før, konen havde i mellem tiden lagt sig ned og var kravlet ind under hende og slikkede nu hendes fisse og den lille tap, mens jeg røvpulede hende. Hendes orgasme kom meget pludseligt et øjeblik efter, og den var uden sidestykke til noget jeg før havde oplevet, hun skreg og skreg, og gik ligesom fuldstændigt i trance, faldt ned på siden og var helt væk i nogle sekunder, konen og jeg kiggede på hinanden. Lone kom til sig selv, hun sagde at hun aldrig havde oplevet noget lignende, og det var den bedste og kraftigste orgasme, hun nogensinde havde fået.
Så bad jeg konen om at sætte sig op på Lone’s ansigt, så hun kunne få slikket sin fisse af en anden tøs (dette var den fantasi, jeg vidste hun havde), jeg slikkede hende samtidigt lidt i røven, og efter et øjeblik tog jeg min stive pik og erstattede tungen med den, men jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde til ret meget mere, det varede heller ikke længe før jeg kom. Idet jeg kom, trak jeg pikken ud og sprøjtede ned i Lone’s mund og hendes ansigt, konen vendte sig om og slikkede spermen af hendes ansigt, hvorefter de tungekyssede, fuck det var frækt.

Bagefter lå vi og sundede os lidt, mens vi kælede for hinanden, og blev alle enige om at fortsætte i sengen oppe på værelset.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER