LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Oldtimer©

Genre: Aldersforskel

Dato: 27.04.2020


Gulerødder

Årende er gået og jeg er kommet på den forkerte side af de 60 år og fået noget vom… gu' ved hvor den er kommet fra? ;-)

De seneste år har jeg været en del i Asien da jeg er blevet pænt træt af egoistiske danske kvinder og der har været mange lystige stunder derude, men denne historie handler om noget der skete for en måneds tid siden.

Jeg var nede og handle i Aldi som jeg plejer og i kassekøen lidt foran mig stod en slidt enlig mor i 30'erne, hun var klædt i et nusset træningssæt var sjusket og havde fedtet hår… sådan én man normalt bare lister udenom, og da hun skulle betale for alle sine varer næsten kr. 500,- opdagede hun, at hendes mobil og dankort lå der hjemme, hun blev meget perpleks og tryglede kasseekspedienten om hun ikke måtte komme igen i morgen og betale, fordi hun lige bagefter skulle hente børn… men nej det var ikke muligt, hun så meget fortabt ud og resten af køen stod og skumlede.
Jeg ved ikke hvor det kom fra men jeg sagde "du må låne 500 af mig" jeg har aldrig set et så taknemmeligt smil nogensinde før, så betalte jeg hendes varer, så mine egne, og sagde til hende, at vi lige kunne snakke om det udenfor.

Jeg tænkte, at jeg måske bare havde gjort en god gerning og aldrig ville se mine penge igen, men udenfor var hun meget stålsat på, at jeg skulle have mine penge tilbage. Hun var nyskilt, havde 2 børn på 10 og 12 år og intet arbejde. Vi snakkede lidt, og hun havde en helt utrolig behagelig stemme. Jeg foreslog, at hun kunne få ungerne til at komme hver dag med et halvt kilo skrællede gulerødder, og om en måned, var pengene betalt. Hun blev glad, fik min adresse og mit mobilnummer, og så var det en handel.

Ungerne kom som aftalt hver dag, de var søde, glade og meget velopdragne, det gav hende lige et plus i karakterbogen :-)

Fredag, to uger senere, kom der en sms om, at gulerødderne var lidt forsinket i dag.
En lille time senere ringede det på døren. Jeg åbnede, og udenfor stod der det lækreste stykke kvindfolk jeg længe havde set, smagfuldt og lidt udfordrende klædt, velsiddende fri B-skål, støvler og sorte strømpebukser (troede jeg) en diskret makeup og et par smilende venlige øjne, og i hånden havde hun mine gulerødder til i dag og imorgen… wauw en godte.
Jeg fortalte naturligvis, at hun var utrolig smuk og lignede en, der var på vej i byen, så fortalte hun, at hun skulle have mødt 3 veninder, men nu havde den ene meldt fra, og hun havde ikke lyst til at møde de to andre alene, da de normalt hurtigt drak sig i hegnet, så forslog jeg, at hun kunne komme indenfor og få en kop kaffe og en sludder, hvilket hun blev glad for.
Hun hængte frakken i garderoben og vi gik i køkkenet for at lave kaffe, og jeg fik en følelse af, at der måske skulle ske et eller andet frækt. Hvor den kom fra, ved jeg ikke, men jeg tror, at det var hendes frække øjne. Uden hun så det, tog jeg en halv viagra for at sikre fuld flagning, hvis det var der, vi endte, dog jeg havde prøvet dette "spil" før, uden at der skete mere, men det var et par år siden.
Jeg foreslog vi gik på altanen, hvor der stadig var lidt sol. Vi sludrede behageligt om løst og fast i en lille halv times tid, så skulle hun lige på toilettet og da hun kom ud igen, stillede hun sig tæt ved min side, lagde den ene hånd på min skulder og lod den anden knyttede hånd åbne sig og ned på mit skød faldt hendes g-streng. Hun kiggede på mig og sagde stille, "kan du ikke hjælpe mig, jeg trænger sådan?"
Wauw… mig 60+ og hun var en godte på 35, det kan man da kalde en appelsin i turbanen 😊 Jeg smilede og lod min venstre hånd glide op ad hendes nylonbeklædte ben og velvilligt spredte hun dem lidt, hun havde selvsiddende på, hvilket gør mig meget liderlig, og en helt glat barberet drivvåd fisse, som jeg nussede lidt, mens jeg listede mine bukser ned, min pik var stiv som en pæl den er ganske normal længde, men godt tyk, så jeg trak hende ned og ride mens vi stadig sad på altanen.
Hun kom med det samme, da jeg kom i bund, og så sad hun og rokkede frem og tilbage med svømmende øjne, og hun var i en helt anden verden, og der var ingen tvivl om, at det var godt, hendes safter drev ned mellem mine ben og stolehynden var drivende våd, det var frækt og lækkert, lige indtil det gik op for hende, hvor vi sad og elskede. Hun blev flov og gemte sig ind til min skulder og begyndte at undskylde.
Jeg trøstede lidt og sagde, at der var ingen, der kunne se noget, men om vi ikke skulle gå indenfor og forsætte, og det ville hun meget gerne.
Kun lige indenfor altandøren gik hun på knæ og suttede på min pik. Det var fantastisk, men jeg var nødt til at stoppe hende, da jeg ikke ville komme for hurtigt, jeg trak hende op og stå, hvor vi kyssede længe og liderligt, mens jeg havde 2 fingre oppe og erfarent nusse hendes g-punkt og der kom en stor våd plet på gulvet da hendes safter plaskede ud.

Vi holdt en lille pause, hvor hun spurgte, om jeg ikke have en stor T-shirt, hun kunne låne, fordi nu ville hun gerne have tøjet af. Jeg fandt en gammel badekåbe til hende, og vi satte os i sofaen og nussede lidt.
Jeg havde lidt chokoladekiks, som vi fik sammen med en frisk kop kaffe. Nu var hun stille, meget smilende og øjnene boblede af liderlighed, og hun havde meget svært ved at lade min pik i fred…
Der gik ikke længe, inden der skulle ske noget, kunne jeg se på hende, og jeg rejste mig op, tog hende i hånden og sammen gik vi ind i soveværelset. Jeg lagde hende på ryggen i sengen med bagdelen helt ude ved kanten, så jeg kunne lægge mig på knæ og slikke denne smukke gudinde med den glatte mis. Jeg er ret sikker på, at hun ikke var utilfreds med denne behandling af sin lille fisse.
Så fik jeg hende op på alle fire, og jeg kørte pikken i bund uden problemer. En djævel løb i mig, og jeg tog pikken ud og satte den til det lille brune hul, hvor jeg i et enkelt hug bare kørte den stille og roligt helt i bund. Der kom en dyb strubelyd fra hende, og så begyndte jeg at kneppe hende i røven. Der kom en meget dyb stønnen, og lidt efter fik hun, med fingrene på den ene hånd, godt fat i mine nosser og bad mig komme langt oppe i hende.

Man skal jo ikke diskutere med en liderlig kvinde der har godt fat i nosserne på én, så jeg eksploderede hurtigt oppe i røven på hende, og jeg syntes, at det varede en evighed, hvor spermen bare blev ved og ved med at pumpe ud af min pik. Det var længe siden, at det havde været så godt, og vi faldt begge om på sengen med lukkede øjne. Lidt efter spurgte hun, om jeg ikke havde lidt papir til hendes ømme røv, og hun fik et par lommeservietter. Jeg rejste mig og gik på toilettet for a vaske min pik. Da jeg kom ind igen, sagde hun, at nu ville hun lige vaske sig lidt forneden, og så ville hun gerne hjem og pleje sine ømme huller.
Jeg undskyldte, at jeg bare havde kørt den op i røven på hende, uden at spørge, men hun blinkede med det ene øje og sagde, at det ikke var første gang hun havde fået den i røven, og det var kun fedt, men min pik var noget tykkere end hvad hun var vant til. 

Hun kom ud igen og tog stille og roligt sit tøj på, og jeg spurgte, om jeg ikke skulle følge hende hjem, men hun sagde nej tak… Jeg er liderlig, men også meget øm forneden, så det er bedst, at jeg går hjem alene.

Så hørte jeg ikke mere, men om mandagen kom gulerødderne som vanligt, og efter et par dage ringede hun en aftenstund og sagde tak, og spurgte samtidig om hun ikke måtte komme om fredagen næste gang ungerne var hos deres far.

Så er det ok at være en gammel gris… synes jeg  :-)

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER