LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Major©

Genre: Analsex

Dato: 11.01.2015


Nana, del 2 - afsnit 2
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde det HER

Forbi mig kom der en nøgen mand gående og satte sig på sengen ved siden af Nana.
“Sig hej til John.”
Manden kiggede hen på mig og nikkede.
John var høj muskuløs. Han havde maske på og havde lige som Nana et pighalsbånd på.
Mellem hans ben hang der et stort lem. Lemmet var stadig slap, men alligevel imponerende stor.
John lagde sig ned mellem Nanas ben og begyndte grådigt at slikke hendes fisse. Nana stønnede højt og kiggede over på mig med liderlige øjne og sagde; “Bare vent til du ser det her kæmpelem forsvinde ind i mig.”
Sådan som de lå lige nu, havde jeg kun udsigt til Johns røv. Han lå med overkroppen på sengen og med knæerne på gulvet. Mellem hans ben hang lemmet og dinglede i takt med hans slikken. Jo mere han slikkede hende, jo mere voksede hans pik. Den voksede betydeligt i længde og tykkelse. Og den blev ved. Han var udstyret som en hest.
Nana beordrede John op, og kastede sig over hans pik med sin mund.
Min pik var stiv som aldrig før. Godt nok havde jeg da set min del af pornofilm, men det var noget helt andet når man så det i levende live. Det blev også en del bedre af at det var Nana der var en del af det. Jeg havde efterhånden svært ved at ligge stille, men blev lige så hurtigt mindet om hvor meget og hvorhenne jeg var spændt fast.
“Jeg tror vores gæst ovre på skamlen er ved at være klar til at se dig penetrere mig.”
Som kommanderet lagde John sig på ryggen, hvorpå at Nana, med front mod mig, langsomt satte sig overskærvs på John. Hun tager fat i hans stive pik og styrer den mod sin fisse. Hun lader hans pikhoved ramme sin mis og bruger hans pik til at kæle for sin mis. Nana efterlader et tydeligt vådt spor på hans pik. Hun er meget våd og meget ophidset. Hendes vejtrækning er hurtig. Hendes vejrtrækning stopper, da hun langsomt presser sig halvt ned over hans store pikhoved. Allerede nu er hendes skamlæber godt og grundigt skilt fra hinanden. Det var et imponerende stor hoved. Langsom øger hun presset på hans pik, og med et svup glider hovedet ind i hendes indre. Nana gispede og støttede sine hænder på hans lår. Der var ingen tvivl om at det var første gang at hun havde taget en så stor pik i sin fisse. Nana hævede sig igen og det store pikhoved masede sig ud igen. Johns pik glinsede af Nanas søde safter.
I lange seje stød begyndte Nana at ride den massive pik, og for hver gang hun sænkede sig ned over den, gled den endnu en tand ind. Man kunne se på hendes ansigt at den fyldte hende grundigt ud. Der var vist ikke et eneste sted i hendes fisse der ikke blev ramt.
Da pikken var i bund, stopper hun rideturen og spreder sine ben så meget som muligt, så jeg rigtigt kunne se hvordan hans pik fyldte hendes fisse ud til bristepunkt.
Hans enorme skaft havde boret sig hele vejen igennem hendes fisses indre, og truede nu med at udvide hendes livmoderhals. Nu sås kun det nederste af hans skaft der forsvandt ind i hendes stramme fisse.
Nana trak vejret tungt og bevægede sit underliv frem og tilbage, så hans pik ramte endnu mere de rigtige steder i hende.
Lidt efter rejste Nana sig, vendte sig om og sænkede sig ned over hans pik i et par hårde stød. Nana kastede hovedet tilbage og stønnede højt da hans pik ramte i bund. Nana lagde sig ned på ham og kyssede ham grådigt.
Hans pik forblev ikke i stille tilstand længe. Som de lå der og tungekyssede begyndte han at kneppe hende hårdt. Nana kunne til sidst ikke koncentrere sig om at kysse, men lå bare med sit hoved på hans skulder og skreg sin lyst ud.
De klaske højt mod hinanden og de våde lyde fra deres samarbejdende køn vidnede om deres liderlighed.
Jeg havde før set hvor våd Nana kunne blive, men jeg havde aldrig set hende så våd som hun var lige nu. Hendes safter rendte bogstaveligt talt ned over hans skaft og ned over hans store spermfyldte nosser.
“Stop. Jeg vil mærke dit lem i mig i en missionær. Men først skal jeg besøge vores ven på skamlen.”
Nana går over til mig og løsner klemmerne i forhuden og lægger sig ned mellem mine ben så hun kan sutte min pik. Mens hun sutter, trækker hun langsomt buttpluggen ud af mig, og finder en større der står ved siden af skamlen.
“John. Vil du have æren af at stikke den op i røven på vores gæst her?”
Selvom jeg er vant til at få noget i det bagerste hul, så virkede det så mærkeligt at der var en mand der skulle gøre det, at alle mine muskler trak sig sammen. Nana mærkede det med det samme og skubber sig ud igen, og siger at hun nok skal gøre det.
Hun stiller sig om bag ved mig og beder John om at gå, så jeg kunne slappe af og bare nyde at få den ind.
Jeg vender hovedet, så godt som jeg kan, og skal til at takke hende, for at hun bad ham om at gå imens. Men Nana siger skarpt, at hun ikke havde givet mig lov til at vende mit hoved, og hvis jeg ikke lå fuldstændig stille og kiggede lige ud, så ville John få fornøjelsen, uanset hvor meget mine muskler så trak sig sammen.
Jeg vendte hovedet med det samme og lå helt stille.

Da fodtrinnene var forsvundet ind i stuen, slappede jeg med det samme af igen. Godt det kun var Nana. Hun viste, hvordan det skulle gøres. Og så virkede det ikke så underligt.
Selvom der er en anden mand tilstede i huset og på grund af min ydmygende stilling så var jeg voldsom liderlig. Så da jeg mærker buttpluggen mod min hjælpeløse indgang, støder jeg, så godt som jeg nu kan, imod for at vise hvor liderlig jeg er, og hvor meget jeg vil have den op i mig.
Jeg stønner kraftig da den langsomt udvider mig og langsom forsvinder ind i mig. Det bliver gjort meget nænsom. Pludselig forsvinder den helt op i mig, og jeg giver et endnu højere støn fra mig. Jeg laver samleje bevægelser med underlivet, for at rigtigt at kunne mærke den i mig. Og nu hvor klemmerne ikke sider i forhuden, så kan jeg rigtigt bevæge mig. Jeg kan mærke hvordan den gnider sig op imod mit indre.
“Har I fået den ind? ”, hører jeg pludselig Nanas stemme inde fra stuen.
“Den er inde, og vores gæst nyder det åbenlyst”, hører jeg John stemme bag mig.
“Se hvad du kan, når du ikke ved hvad der sker”, siger Nana og blinker til mig da hun går forbi mig.
Hvilken ydmygelse. Her åbner jeg mig op i den tro at det er Nana der står bag mig, og samtidig lod jeg min lyst styre mig komplet. Jeg havde vist en fremmed mand, hvor meget jeg elskede at få noget i det bagerste hul. Ufrivilligt lukkede alle mine muskler sig hårdt sammen om buttpluggen, og jeg kunne nu mærke den endnu tydeligere i mit indre, hvordan at den udvidede mig ubarmhjertigt og trykkede mod min prostata. Ufrivilligt begyndte jeg at lave samlejebevægelser igen. Min stønnen tiltrak sig Nanas opmærksomhed.
“Vi må vist hellere fiksere din pik igen.”
Da Nana igen havde sat klemmerne fast i min forhud og spændt dem hårdt til skamlens ben, lægger hun sig på sengen og spreder sine ben. Da John har lagt sig imellem hendes ben og skal til at penetrere hende på ny, bøjer hun benene, så han kan trænge helt op i hende uden problemer.
“Elsk med mig. Vis hvor meget du elsker min fisse.”
John presser sit lem op i Nana og knepper hende blødt og langsomt.
Synet af det elskende par og buttpluggen i mit indre og så det at ikke kunne bevæge sig, er på randen til at drive mig til vanvid. Selvom det smerter i min forhud, så kan jeg ikke lade være med at lave samleje bevægelser.
Og det bliver kun værre. For nu ruller Nana dynen sammen og lægger den og puden ind under sin lænd, så hun ligger højt. Samtidig løfter John kroppen, så jeg rigtigt kan se hans lem glide ubesværet ud og ind af Nana.
Hver gang han støder ind i hende spænder hun sin fisse hårdt om hans pik, så den føles endnu større.
Efter lidt tid stopper de og kommer hen til mig. Nana fjerner klemmerne fra min forhud igen. Jeg bider sammen da den sviende smerte igen kommer.
“Se John. Han er virkelig liderlig. Der drypper præ-sæd ud af hans pik.”
Nana rejser sig og går om bag ved mig og trækker forsigtigt buttpluggen ud. Imens skubber John sig ind mellem mine ben og tager et kig på sæden.
“Sut det lige af ham John. Han skal nødig dryppe på gulvet. Er i mænd klar over hvor besværligt det er at fjerne sæd fra gulvtæppet?”
Jeg når hverken at reagere eller noget før jeg kan mærke hans ru tunge mod min pik. Jeg kan mærke hvordan hans tunge glider hen over strengen på pikken og hen til åbningen hvor den presser sig blidt på for at få de dyrebare dråber.
Langsomt sluger han min pik. Der er ingen tvivl om at det ikke er første gang han har gjort det.
Nana sætter sig op foran mig, og siger at jeg skal slikke hende. Jeg borer min tunge dybt ind i hende og smager på hendes velkendte køn. Der er dog også en anden ny smag. En mere salt smag.
“Kan du smage Johns præ-sæd?”
“Ja.”
“Kan du lide smagen?”
Jeg er så komplet liderlig at jeg var ligeglad med at der var præ-sæd fra en anden mand i hendes fisse. Så jeg stønner bare et ja.
“John. Det er på tide at du knepper vores gæst.”
John giver mig et ekstra dybt sut inden han giver slip på min pik, og igen sætter klemmerne fast i forhuden.
Nana rejser sig og går om bag mig sammen med John. Det syn vil hun ikke gå glip af.

Snart jeg kan mærke Johns pik ramme mig, laver jeg et ufrivilligt ryk med underlivet. Min forhud bliver straffet med det samme. Jeg ømmer mig højlydt.
John presser hårdere mod min røv og langsomt åbner jeg mig for ham. Hans pik er godt våd af Nanas safter og min røv var godt opvarmet af buttpluggen, så den første halvdel af hans pikhoved er hurtigt inde.
Af ren refleks strammer jeg mine muskler for at han ikke skal trænge ind i mit aller helligste. Nana ser det og giver min røv et par klaps med pisken, mens hun beordrede mig om at tage imod hans pik.
“Jeg kan ikke. Jeg er bare ikke til fyre.”
“Du lovede!”
“Jeg troede det var dildoen der hed John.”
“Så falder straffen for at lyve,” siger Nana vredt.
Frem af skuffen finder hun en lille ting frem. Det er en ring hvor der sider en lille stang på, og på stangen en lille stav.
“Dette er en penisplug. Også kaldt en spermstopper.”
Jeg kiggede på pluggen og gruede.
Da hun har fjernet klemmerne fra forhuden igen, olierer hun penispluggen og lader ringen glide ned over min glans. Nu sider den der, og langsomt men beslutsomt fører hun staven ned i urinrøret. Se det var smerte på højt plan. Jeg råber stop flere gang, men Nana fører de fire centimeter ind i mit urinrør. Da den er på plads er smerten voldsom, og jeg prøver at slappe af for at få smerten til at aftage. Som jeg begynder at slappe af i pikken så begynder musklerne bagtil også at slappe af, med det resultat at Johns kæmpe pikhoved pludselig svupper ind.
Hans manddom føles enorm i min røv, og automatisk spænder jeg igen i musklerne.
Nana kommanderer ham til at kneppe mig, om jeg er klar til det eller ej. John smører glidecreme på skaftet og begynder så at trænge dybere ind i mig. Jeg prøver at stramme min muskler endnu mere for at stoppe ham, men uden nåde kører han sin fede pik længere og længere ind i mig.
Nana opdager hurtigt, at jeg prøver på at gøre modstand og straffer mig ved at sætte klemmerne tilbage i min forhud. Johns pik trænger helt i bund, og jeg stønner højt. Hvor ydmygende. Jeg bliver voldtaget af en kæmpe pik og tortureret af en sadistisk kvinde.
“Knep ham hårdt. Så kan det være at han blive mere føjelig.”
John hamrer sin tykke pik ind i mig med det resultat at mit underliv rykker frem og tilbage og forhuden bliver revet i fra hver sin side og blylodderne der sidder i klemmerne på min pung gynger hårdt frem og tilbage og trækker i min ømme pung og sender smerter op i mine kugler.
Min pik laver små spjæt hver gang hans enorme lem hamrer sig dybt ind i mit indre, og det får penispluggen til at gnide sig frem og tilbage i mit urinrør. Smerte og nydelse. Det snurrer i min krop. Er jeg let som en fjer eller tung som bly?
Det hele er omtåget og indhyllet i en sky af modvilje og lyst. John støder hårdere og hårdere, og pludselig kan jeg mærke hans pik udvide sig voldsomt. Jeg kan mærke hvordan det vibrerer i hele hans lem, og så lige pludselig kan jeg mærke de varme sprøjt, der forsvinder langt op i mig. John holder hårdt fast i mine hofter og presser sin pik så langt ind som han kan og holder sig så helt stille, så jeg rigtigt kan mærke, hvordan han pumper sin varme og klæbrige sæd op i mig, hvordan hans pulserende lem prøver, med det ene sprøjt efter det andet, at bedække mig.
“Træk dig ud og lad ham sutte din pik ren for det sidste sperm!”
John trækker sig forsigtigt ud af min røv og efterlader et gabende hul, hvor spermen langsom drypper ud af. Han stiller sig foran mig og holder den stadig stive pik foran min mund. Jeg flytter mit hoved. Jeg har ikke tænkt mig at sutte en andens mands pik. Og da slet ikke når der er sperm på.

Nana spænder mig fri og beordrer mig op på sengen på ryggen. Jeg lægger mig ned og forventer en hård straf, men i stedet for at straffe mig sætter Nana sig ned på min pik og kører sig selv i bund. Hvor er det dejligt at mærke hendes varme fisse om min ømme pik og sprængfærdige pik. Da mit pikhoved rammer hende livmoderhals bliver penispluggen trykket hårdere ned i urinrøret.
Jeg skal til at ømme mig, men inden jeg når det, lægger hun sig ned tungekysser mig og begynder at køre sit underliv op og ned af min pik. Hver gang hun sænker sig klemmer hun alt hvad hun kan om min pik. Den behandling er mere end min pik, den kan klare. Den begynder at vibrere i Nanas fisse. Da hun mærker det, hopper hun af mig, mens hun spænder min arme fast, og John bliver beordret til at spænde mine ben fast. Hun smiler og siger, at nu kommer straffen, for at ikke gøre som der bliver sagt. Mine nosser trækker sig sammen og sender den første ladning afsted. Jeg skriger af smerte, da sæden med et drøn bliver stoppet midt inde i pikken. Nosserne trækker sig sammen igen og sender endnu et par ladninger afsted. Min pik fyldes med sæd, og smerten jager igennem min pik og nosser.
“Glemte jeg at sige, at det kan være ret så smertefuldt at komme, når man har en penisplug i? Hvis du vil have din penis tømt for sæd, lade den strømme befriende ud, så sut Johns pik.”
Smerten er så intens, at jeg vil gøre hvad som helst for at få den til at stoppe. Da John for anden gang stikker pikken hen til min mund, åbner jeg denne gang villigt munden. John stive pik er smurt godt ind i sæd. Jeg slikke og sutter det bedste jeg kan, mens John står og ryster på hovedet.
Samtidig er Nana ved at trække penispluggen ud af min pik. Hun sætter munden helt tæt på, for at fange så meget af spermen som muligt, da det vælter ud af pikken.
John flytter sig og skubber Nana, så hun står på alle fire. Han lægger sig ned under hende og beordrer mig om at kneppe hende, indtil hun kommer. Min pik er monster øm, så det er svært at holde et hurtigt tempo. Da Nana kommer, er det så kraftigt, at min pik bliver skubbet ud af hendes fisse.
Jeg lægger min ned ved siden af hende, mens hun klynker sin orgasme ud. John slikker hende på livet løs imens.
Da Nanas orgasme har forladt hendes krop, lægger hun sig ned og kysser min ømme pik.
”Nu skal du nok få en pause”, smiler hun til ham.

Da det hele er overstået, og vi sidder og slapper af med en kold øl, siger John pludselig, “Vores gæst er pænt dårlig til at sutte pik. Det må vi lære ham næste gang.”

… Næste gang?

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER