LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Major©

Genre: Analsex

Dato: 11.01.2015Nana, del 2 - afsnit 1
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde det HER

Resumé:
Han møder sin ex-kæreste og tanken om gamle dage og al den lækre sex de havde sammen gør, at de snart tager hjem til ham. Heftig sex og masser af analsex til især ham med store plugs, gør ham helt vild. Og da erotikken slutter, ved de at de skal ses igen...

Det var nu gået 6 dage siden jeg havde været ovre hos Nana og havde haft en heftig omgang sex.
De første tre dage havde min røv været mega øm, da den kæmpe store buttplug var forsvundet ind i min røv i et hårdt tryk. Selvom det havde gjort voldsomt ondt, så havde jeg fået den bedste orgasme nogensinde, og bare tanken om det fik min pik til at rejse sig.
Selvom det tændte mig, så var jeg ikke helt sikker på om jeg havde lyst til at prøve det igen. Jeg kunne stadig føle smerten da buttpluggen borede sig hårdt op i mit indre, og havde udspilet mig på det groveste.

*bip bip*
Jeg tager telefonen og kigger på den. Jeps det var fra Nana. Hver dag havde jeg fået en nedtællings sms fra hende. I dag var tallet nede på 1.
Selvom jeg glædede mig rigtigt meget, så var jeg alligevel ret nervøs samtidig. Da vi havde haft sex sidste gang, og jeg derefter var kommet hjem, havde hun skrevet en sms og spurgt om vi skulle gentage succesen. Og så havde hun samtidig nævnt noget om en overraskelse. Hvad det var havde jeg ingen anelse om. Og det gjorde mig lidt nervøs.
En ting var jeg da klar over. Der var højst tænkeligt en buttplug der skulle mases op i mig igen. Gad vide om hun havde fundet en større en?!
Så ville jeg i hvert fald sige stop.

Den aften tog jeg et langt bad. Jeg vaskede mig alle steder barberede mig alle steder, og spillede lidt pik samtidig med. Jeg kørte mig selv tæt på hele tiden. Men komme, det skulle jeg ikke. Jeg skulle spare så meget sæd sammen som overhovedet muligt. Det skulle kun et sted hen, og det var i Nanas varme fisse.
Den nat sov jeg uroligt. Gruede for overraskelsen og et mindre problem der gjorde at jeg ikke kunne sove på maven.
Næste morgen vågnede jeg som jeg var faldet i søvn. Med en meget strittende pik. Jeg kiggede på den og mummlede søvndrukkent, “Jeg glæder mig også.”
Og så var det lige i bad igen og sørge for at man var helt ren, så man kunne trutte alle de steder man ville.

Da jeg ankom til Nana, blev jeg budt indenfor af en meget afslappet Nana. Hun åbnede døren iført joggingbukser og en løs T-shirt.
Jeg kiggede lidt på hende og smilede for mig selv. Selv i afslappet tøj var hun sexet. Men det gjorde mig samtidig lidt forvirret. Nana plejede altid at stadse sig op når der var sex i farvandene.

Indenfor bad Nana mig om at tage plads i sofaen, mens hun hentede nogle øl.
OooK… Det var ikke lige “vi.skal.snart.have.sex” drinks. Det var mere “nu.skal.vi.sidde.og.hygge” øller. Nana satte sig ned med sin øl og begyndte at tale om politik og alle de valgløfter der alligevel aldrig ville blive holdt. BIIG turn off.
Jeg var helt forvirret. Der var intet der tydede på at vi skulle have sex. Havde jeg misforstået noget? Var det her overraskelsen? At vi kunne sidde og hygge uden at have sex?
Jeg tog en slurk af øllen, den smagte ikke særligt godt. Den havde en eller anden underlig bismag. Jeg kommenterede af og til på det Nana snakkede om, mens jeg sad og grublede på livet løs. Midt i det hele tog jeg mig i at side og stirre på hende. Jeg kunne fornemme hendes brystvorter inde under blusen. Hvor havde jeg lyst til at slikke på dem.

”Er du der?”
Jeg blev revet ud af mine tanker, da Nana spurgte til mig. Jeg kiggede lettere forvirret på hende.
”Du sidder og stirrer.”
Jeg kiggede ned på min øl, mens jeg tænkte. Hurtigt fik jeg sagt, at jeg bare sad og spekulerede på, hvorfor øl altid forsvinder så hurtigt.
Nana rejste sig smilende op, og sagde at hun nok skulle hente en mere til mig.
Som jeg sad der og ventede, sneg der sig en underlig døsighed hen over mig. Det var også meget varmt her inde.
Jeg lagde hovedet tilbage og ville lige lukke øjnene i ti sekunder. Så snart jeg lukkede dem var jeg væk.

Jeg vågnede med et sæt da noget koldt ramte mit ansigt. Jeg åbnede øjnene men kunne ikke se noget. Jeg havde bind for øjnene. Jeg prøvede at bevæge mig, men mine arm og ben var bundet fast. Jeg lå med arme og ben ud til siderne. Det føltes som om jeg lå under en dyne med meget lidt tøj på. Jeg bevægede mit hoved i håb om at kunne få bindet af, men det sad for stramt til at jeg kunne få det skubbet væk.
“Nå, så er du vågen igen?” Det var Nanas stemme.
Pludselig blev dynen hevet af. Nu var der ingen tvivl. Jeg var nøgen. En finger kørte fra mit ben og langsomt op ad låret og videre op og hen over skaftet og helt op på pikhovedet. Selvom jeg stadig var lidt groggy, så begyndte min pik at reagere på den bløde berøring. Det føltes enormt blødt, som om hun havde handsker på. Det var meget pirrende, og det varede heller ikke længe før min pik strakte sig stolt.
En tunge begyndte at lege blidt med pikhovedet. Hendes tunge snoede sig forsigtigt rundt om hovedet. Tungespidsen trykkede forsigtigt men krævende mod urinrøret. Det var en underlig følelse. Ikke på nogen dårlig måde. Slet ikke. Med bred tunge slikkede hun fra roden af og hele vejen op til pikhovedet. Da hun nåede hovedet lod hun sine læber omslutte det. Jeg sukkede dybt. Blowjobs var en af Nanas specialer.
Lige efter slikkede hun ned ad mit skaft og hele vejen ned til mine kugler, som hun blidt lod sin tunge lege med.
“Tag min pik i munden”, stønnede jeg ophidset.
Nana slap taget i mine kugler og pludselig var der noget hårdt der ramte mit pikhoved. Chokket og smerten fik mig til at give et vræl fra mig.

Lige så hurtigt som slaget var kommet, lige så hurtigt blev mit bind taget af.
Jeg kiggede rundt. En masse stearinlys var tændt. Gardinerne var trukket for. Jeg befandt mig i soveværelset. Jeg kiggede videre og fik nu øje på Nana. Hun var ikke længere i afslappet tøj. Hun var nu iført en stram læderkjole, hvor brysterne var blottede. Kjolen var pænt lårkort. Hun havde knælang støvler på, der sad som om de var malet på. Med det samme glemte jeg smerten i min pik. Nana var super fræk. Pighalsbåndet og nittearmbåndet satte prikken over i’et. Sådan havde jeg aldrig nogensinde set hende før.
“Mød Pernille!”
“Hvem er Pernille”, spurgte jeg forventningsfuldt, mens jeg kiggede mig rundt.
“Hende der behandler din pik lige nu.”
Jeg skulle lige til at kommentere at der ikke var nogen der havde noget i gang med min pik lige nu, men nåede det ikke før at Pernille hilste på min pik.
Nana svingede hestepisken. Slaget faldt hårdt på pikken. Selvom det gjorde ondt, så stod min pik stivere end før.
Jeg ømmede mig og kiggede ned på min pik. Den var blevet lidt rødere end den plejede at være.
Nana satte sig ned ved siden af mig og kælede for mine kugler. Hun klemte dem forsigtigt. Lige så langsom øgede hun trykket på dem indtil smerten bredte sig i mit underliv. Der holdt hun så presset og begyndte med den anden hånd at spille min pik. Hvor havde jeg lyst til at mærke hende glide ned over min pik. Nana spændte en justerbar ring rundt om mine kugler og spændte den hårdt. Det gav et sug i hele min krop. En dejlig varm og skarp smerte fyldte mine nosser.
Nana kiggede blidt på mig. “Gør det ondt? Skal jeg gøre så du ikke tænker på smerten?”
Jeg øjnede med det samme chancen for at hun ville kneppe mig, jeg nikkede straks med hovedet.
Hun rejste sig op og lod tre hårde slag ramme min pik. Jeg prøver at undgå slagene, men jeg kan ikke rokke mig nok. Jeg er for hårdt spændt fast. Jeg giver et skrig fra mig hver gang slagene rammer min ømme pik.
“Stop. Ikke mere.”
Nana kigger vredt på mig og sender en kaskade af slag mod mine lår. “Så du tror du kan bestemme om hvad jeg eller ikke skal?”
Nana går over mod skabet og finder 10 klemmer frem. Disse klemmer fordeler hun rundt på min, i forvejen spændte pung. De efterlader hver især en sviende smerte. Hun trækker forsigtigt i dem alle en efter en.
“Vil du have min fisse? Vil du mærke min stramme fisse glide ned over dit stive lem?”
Jeg nikker forsigtigt til hende.
“Så må vi se om du fortjener det.” Nana sætter sig overskærvs hen over mit ansigt. Hun sætter sig ikke helt ned. Hun kigger mig dybt i øjnene mens hun lader sin fisse, der emme af sex, være lige foran mig. Hendes varme mis er en centimeter fra min mund.
Jeg stikker min tunge ud og finder hendes skamlæber som jeg smager forsigtigt på.
Resolut tager Nana fat i fire klemmer og trækker hårdt til. Det føles som om hun er ved at trække min pung fra hinanden. “Har jeg givet dig lov til at slikke mig”, siger hun med en hårdt stemme mens hun holder hårdt fast klemmerne.
“Nej, undskyld,” stønner jeg i smerte.
Nana vender sig om og lægger sig ned på mig. Jeg har nu endnu mere udsyn til hendes opsvulmede og våde elskovsgrotte. Jeg kan ikke lade være med at prøve at smage på hende igen, og med det samme river Nana hårdt i klemmerne.
“Du vil måske gerne føle smerte?” snerrer hun.
“Undskyld. Du har bare den bedste fisse i verden.”
“Stille!! Du skal få smerte at føle hvis du ikke gør nøjagtigt som jeg siger. Nu slikker du min mis, indtil at jeg siger at du skal stoppe. Stopper du før, så kommer straffen med det samme.”

Lydig gik jeg i gang med at slikke Nanas safter i mig. Jeg lod tungen slikke langsomt op af hendes ydre skamlæber og op forbi hendes elskovsknop.
Nana tager fat med hver hånd i fem klemmer og trækker dem hårdt hver sin vej. Jeg har lyst til at skrige smerten ud, men jeg tør ikke.
“Stik din tunge ind i mig og slik mig ordentligt.” Nana begynder at dreje klemmerne og efterlader en smerte uden lige.
Jeg stikker tungen ind så dybt som jeg kan og slikker febrilsk. Samtidig slipper Nana klemmerne og tager hårdt fat om roden på min pik. I en lang hurtig bevægelse sluger hun hele min pik. Hun spiller min pik hurtigt, mens hun lige så hurtigt giver mig et blowjob i første klasse.
Jeg er fuldstændig spændt fast, har store smerter i min pung og får et super dejligt blowjob. Følelserne er overvældende. Jeg lader mit hoved falde ned på hovedpuden og stønner højt.
Nana rejser sig op og siger hårdt: “Havde jeg befalet dig at stoppe?”
“Pis.”
Nana løser mig og befaler mig hen til en skammel. “Læg dig på den.”
Skammelen er ikke en almindelig skammel. Den har buede former, som om den var skabt til at man skulle ligge på den.
Jeg lagde mig lydigt ned over den og fik spændt hænderne fast. Så blev der spændt to stropper fast, en hen over ryggen og en hen over lænden, som sørgede for at jeg lå helt fast.
Nana gik om bag mig og spredte min ben og lagde en stav imellem mine ben, som mine ben så blev spændt fast til. Nu kunne jeg ikke samle mine ben.
Pludselig var der en sviende fornemmelse i min pung. Nana åbnede klemmerne en efter en og fjernede dem. For hver klemme hun åbnede kom den samme følelse som da hun havde sat dem i. Det jeg troede var en befrielse viste sig hurtigt at blive det modsatte.
Det kan godt være at hun kun satte 4 nye klemmer på min pung, men hver klemme havde hver to blylodder hængende i en lille kæde. Derefter tog hun fat i min forhud og satte to klemmer fast der.
Jeg ømmede mig højlydt, men fik bare besked på at jeg ikke måtte sige den mindste lyd. Jeg bed sammen og lod tavst smerten voldtage min krop.
Efter at have sat klemmer fast i min forhud bandt hun snore fast i klemmerne og bandt hver af snorene fast til hvert sit ben. En i hver side.
Jeg prøvede at bevæge mig lidt, men for hver den mindste bevægelse så hev det ubarmhjertigt i min forhud.
Jeg kiggede op på Nana der sendte et tilfreds smil ned til mig. Nu viste hun at jeg havde forstået hendes pointe. Jo mere modstand jeg gjorde, jo mere smerte påførte jeg mig selv.

Mens jeg lå fanget i denne ydmygende stilling, tog Nana en lille buttplug, smurte den godt ind og begyndte forsigtigt at lirke den ind. Da det ikke var en særlig stor størrelse, gik det uden problemer.
Jeg sukkede dybt. Så slemt skulle straffen ikke være. Men mit smil stivnende hurtigt da jeg kunne mærke buttpluggen vokse i mig. Den kunne pumpes op… Meget endda. Hun pumpede den godt og grundigt op, og jeg følte mig noget udblokket.
Så var ydmygelsen total. Troede jeg. Nu gik Nana hen og lagde sig på sengen og begyndte at onanere foran mig.
“Nyder du Henry?” spurgte hun med en let stønnen.
Jeg kiggede forvirret på hende.
“Han er ret dejlig, selvom han er noget oppustet.”
Nå, det var buttpluggen der hed Henry. Ja, hvorfor ikke, ridepisken hed jo Pernille.
“Han fyldte min stramme fisse ud før du dukkede op. Nana viste godt at jeg havde haft en fantasi om at se hende blive bollet. Og sidste gang hun havde redet en dildo var jeg også blevet monster tændt. Nana trak en dildo frem.
“Skal John kneppe min opsvulmede fisse?”
Jeg stirrede på dildoen som Nana brugte til at kæle sin fisse med. “Ja. Han skal kneppe dig.”
“Jeg lader ham kun kneppe mig, hvis han må pule din røv med sin pik, der er våd af mine safter. Skal han kneppe dig bagefter at have kneppet mig?”
Nana sad og gned op og ned af dildoen, som om hun ville spille den af.
“Han må kneppe mig lige tosset han vil.”
Nana lagde dildoen fra sig, og lagde sig ned på sengen med benene spredt, så jeg kunne se lige ind i hendes fisse. Dråber kiggede ud fra hendes fisse. Hendes skamlæber var våde og opsvulmede.
Jeg kiggede forvirret på Nana og så på dildoen. “Skulle John ikke?”
“Det der er ikke John. Det er Stanley. Han skal måske kneppe mig mens John knepper dig.”
“Hvor er så John?”
“Han kommer her, ” sagde Nana med et skævt smil.

Og hvem der så kommer… må du læse om i næste afsnit.

Fortsættes HER

 

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER