LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: 1 Ekstra

Dato: 18.01.2015


Tove og Allan, del 3 - Tove ringer igen
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resume:
Han er kollega til Tove, og en dag blev han inviteret hjem til Tove og Allan, og det blev en gang rigtig lækker sex.
Men Tove har en drøm om at se ham slikke pik og kneppe hendes mand, men der er grænsen nået, eller...

Det var tirsdag og jeg var på mit arbejde som tjener, da telefonen ringede. Jeg tog den og sagde ”Goddag det er Leon”, straks hørte jeg Toves stemme i telefonen, og min pik begyndte allerede at røre på sig, da jeg straks kom til at tænke på de 2 foregående gange jeg var hos dem og bollede med Tove, mens vi nedværdige hendes mand, og brugte ham som Tove nu ønskede. Igen spurgte Tove, om jeg kunne komme hjem til dem efter arbejde, da de igen gerne ville dyrke sex med mig. Mens jeg stod der og talte med Tove i telefonen, blev min pik stivere og stivere i bukserne, det var godt at jeg lige i øjeblikket var alene i baren. Pikken udspilede mine bukser som et nyrejst telt, men jeg opretholdt dog samtalen med Tove, og uden betænkning blev det aftalt, at jeg ligesom tidligere skulle komme efter arbejde, bare lige ringe når jeg gik fra arbejde. Hurtigt blev det aftalt, at jeg skulle komme lørdag, da der ikke var nogen selskaber, og lørdag normalt er tidlig lukketid.
Efter at have sagt farvel til Tove var det lidt svært at koncentrere sig om mit arbejde, og der var meget lang tid til lørdag. Det sjove eller måske det forfærdelige var nok, at jeg slet ikke havde dårlig samvittighed overfor min kone, men kun tænkte på fræk sex med Tove og Allan.
Da jeg kom hjem denne aften, fik jeg fortalt at der var et selskab lørdag og jeg derfor nok ville komme sent hjem. Conny kendte jo betingelserne for mit arbejde, at hvis der var selskaber i min vagt kunne arbejdet godt blive sent, så der var ingen brok, bare et ligegyldigt træk på skuldrene. 

Det blev lørdag, og den var bare lang, jeg kunne slet ikke tænke på andet end at jeg skulle hjem til Tove og Allan. Endelig blev det fyraften, et hurtigt bad, ringe til Tove og sige jeg var på vej. Hurtigt ud af døren og med lynets hast stod jeg ved opgangen, ringede på og blev lukket ind.
Tove var i dag i en hvid bluse, hvor knapperne var knappet op til ned mellem de store patter, og jeg kunne se en hvid blonde BH, der forsøgte at holde styr på de store patter, derudover havde hun en meget lille stram sort nederdel på og så sorte nedstrømper i et par sorte mormorstøvler. De der støvler med en høj hæl og så går støvlen til lige over anklen. Min tanke var med det samme, at Tove garanteret ikke havde trusser på. Tove gav mig et kraftigt knus og et lidt mere kærligt kys end sidste gang jeg kom til deres lejlighed, denne gang var det et tungekys, og samtidigt med at Tove kyssede mig, var hendes ene hånd allerede nede mellem benene på mig og greb fat i den allerede halvstive pik uden på bukserne. Længe stod vi i gangen og kyssede, mens Tove blidt onanerede min pik, dette fik mig til at kramme Toves røv med begge mine hænder, og nu kunne jeg mærke, at der garanteret ikke var nogen trusser under den lille nederdel.
Endelig fik vi sluppet hinanden og Tove trak mig mod stuen, jeg begyndte at tænke på i hvilken stilling jeg ville finde Allan i, og jeg blev ikke spor overrasket over at finde Allan liggende på ryggen på spisebordet, selvfølgelig ganske nøgen og med en pik der strittede lige op i luften. Allans arme og ben var trukket ud til siden og bundet til hvert sit bordben, så han ikke kunne røre sig. Da vi gik forbi Allan, bukkede Tove sig ned over Allans stive pik, sugede den ind i munden, mens hun krammede hans spændte nosser. Toves mund arbejdede på Allans pik, som en fisse der glider op og ned af pikken, og automatisk forsøgte Allan at lave samlejebevægelser, men det var meget svært for ham i sin bundne position. Allan begyndte at stønne, og det var nok signalet til Tove, for straks nærmest spyttede hun pikken ud af munden, for derefter at rette sig op og trække mig hen i sofaen. Der stod allerede 2 pilsnere trukket op på bordet, så Tove gav mig den ene og sagde skål.

Det var ikke meget udenomssnak der foregik, blot lidt om arbejdet og ellers hvordan vi alle havde det. Nu blev Tove som tidligere mere forretningsmæssig, da hun fremlagde det som Tove og Allan godt kunne tænke sig, og det var lidt anderledes end de 2 andre gange jeg havde været der. Som tidligere ville de gerne have mig til at bolle Allan i røven, men det havde jeg jo afslået, men de ville også gerne have at jeg skulle spille pik og også sutte pik på Allan. Samtidigt skulle jeg ikke deltage så meget i deres elskov i aften, men mere være deres lurer. Jeg skulle smide alt tøjet og så sidde og spille pik og se på deres elskov indtil de ville inddrage mig i deres elskov.
Jeg var jo allerede meget liderlig og ville selvfølgelig gerne deltage, men at bolle Allan i røven overskred alligevel mine grænser på nuværende tidspunkt, at slikke pik på ham kunne måske komme på tale, det var vel alligevel ikke meget anderledes end at slikke fisse.
Mens vi sad og diskuterede aftenens hændelsesforløb, var Tove allerede begyndt at knappe mine bukser op, og forsøge at befri min stive pik fra indelukket. Det kan godt være at min hjerne ikke var helt med på hvad der skulle ske i aften, men det var min pik som helt styrede min krop. Straks Tove havde fundet min pik frem fra dens indelukke, bukkede hun sig ned over mig og suttede så meget af pikken ind i munden som muligt, hun slikkede min pik som om det var en snæver fisse, jeg kørte pikken ind og ud af. Samtidigt med at Tove slikkede min stive stav formåede hun at få løst min livrem op og få knappet bukserne op, så hun kunne dykke ned og få trukket mine glatbarberede nosser frem, som hun blidt masserede. Jeg var meget hurtigt oppe på mærkerne og måtte vise Tove, at jeg ikke kunne tåle hendes slikkeri på min pik, hvis hun fortsatte med samme hastighed og intensitet, ville jeg komme inden for kort tid, så ligesom med Allan nærmest spyttede hun min pik ud af munden, rejste sig op i siddende stilling igen, og beordrede mig til at smide tøjet. Straks fulgte jeg hendes kommando, og efter et splitøjeblik var jeg så nøgen, som da jeg blev født. Forskellen var bare, at her stod jeg som fuldvoksen med en stor stiv pik strittende lige ud i luften. Da jeg stod op, lige foran Tove, bad hun mig om at tage fat i mine nosser med den ene hånd og derefter onanere min pik med den anden. Selvfølgelig gjorde jeg straks som Tove beordrede, fattede med venstre hånd om mine glatbarberede nosser og masserede dem blidt, mens min højre hånd tog fat om skaftet, og straks begyndte jeg at gnide pikken frem og tilbage inde i hånden. Tove kiggede intenst på mine arbejdende hænder og løftede røven en smule fra sofaen, for at trække nederdelen op. Jeg kunne nu se, at det var korrekt, hvad jeg havde gættet på, der var ingen trusser, med det samme så jeg den behårede kusse.
Tove åbnede knapperne i blusen og trak den af, så jeg nu kunne se hendes store patter i den lille BH. Tove stoppede en hånd ned i BH-en og trak det ene store bryst op over kanten, og derefter fulgte det andet efter, så de nu hang ud over kanten på BH-en. Begge vorter var store og stive. Tove fangede den ene vorte mellem 2 fingre og nulrede den hårdt, mens hendes anden hånd fandt ned til den behårede kusse, et øjeblik kælede hun på venusbjerget, men hurtigt fandt en finger ned til revnen, hvor hun kørte lidt frem og tilbage. Med det samme kunne jeg se at fingeren blev fugtigt, og der gik kun et øjeblik, så trykkede Tove fingeren op i kusserevnen, så langt hun kunne, trak fingeren næsten helt ud, og derefter dybt ind i kussen igen. Jeg kunne se at Tove legede med fingeren inde i kussen, men så trak hun fingeren ud, den var nu godt våd af hendes kussesafter. Tove førte fingeren op til sin mund, stoppede fingeren ind og slikkede den ren for sine kussesafter, men hun så intenst på mit pikspilleri. Nu greb Tove ind under puden i sofaen og trak et stort massageapparat, der lignede en stor negerpik frem, stoppede det ind i munden, hvor hun fugtede det grundigt med spyt, for derefter at føre det ned til kussen, her trak Tove dildoen et par gange frem og tilbage i kusserevnen, hvorefter hun fattede med begge hænder om roden på det piklignende instrument og som om det næsten var voldtægt, maste hun dildoen i bund i kussen. Mens Tove intensivt kiggede på mit pikspilleri, begyndte hun at bolle sig selv med staven. Det var nærmest hårdt og brutalt, og der gik ikke lang tid før Tove stønnede af liderlighed og hendes underliv kørte rundt på sofaen. Jeg fik besked på at kigge på hende, men fik samtidigt besked på ikke at komme. Det er sgu svært når man står og ser på en onanerende kvinde lige foran sig, mens man selv står og spiller pik, men samtidigt også ved at kvindens mand ligger lige bag ved en, bundet til et bord og ikke kan gøre noget som helst, andet at se på sin kone der ligger og onanere foran en anden mand.
Tove bankede dildoen hurtigere og hurtigere ind og ud af kussen, men også hårdere og hårdere, hendes røv roterede hurtigere og hurtigere rundt på sofaen, og hele hendes underliv huggede hårdere og hårdere mod den indtrængende dildo, hun stønnede højere og højere i sin længsel efter orgasme.
Jeg kunne både se og høre at det kun ville vare kort tid inden Tove kom. Jeg selv måtte virkelig koncentrere mig om ikke at komme, og derfor gned jeg nu meget blidt frem og tilbage på min sprængfarlige pik, og forsøgte ikke at ramme pikhovedet, som var ekstremt følsomt lige på dette tidspunkt. Jeg så på Tove, hele hendes krop rystede, og hun stønnede højt, mens dildoen fór ud og ind af hendes smaskvåde kusse, jeg kunne se dildoen var farvet helt hvid af hendes kussesafter. Så kom Tove, hele hendes krop stivnede, og hun skød ryg, mens hun maste det store piklignende massageapparat dybt op i kussen, mens hun jamrede sin orgasme ud i stuen. Tove næsten hulkede i orgasmerus, og hele hendes krop sitrede hver gang hun blot rørte dildoen en smule i sin savlende kusse. Det var lige før jeg kom ved det liderlige syn foran mine øjne, men jeg fik dog behersket mig, og stod nu blot med en hånd krammende mine glatte kugler og så en hånd holdende om min stive pik.

Endelig blev Tove nærværende igen, stille trak hun dildoen ud af sin smaskvåde kusse, jeg kunne se safterne glinse i det sorte latex. Tove beordrede mig ned at sidde i sofaen, mens hun selv rejste sig og gik hen til bordet, hvor Allan lå fastspændt, uden nærmere stoppede hun den store sorte piklignende genstand ind i Allans mund, som straks suttede den ren for Toves kussesafter. Samtidigt med at Allan suttede på den slimede dildo, fangede Tove, Allans stive pik og onanerede den hårdt, man kunne tydeligt se at det påvirkede Allan, hele hans krop gav sig, hver gang Tove trak hans forhud hårdt tilbage, men samtidigt begyndte han også at stønne, og jeg kunne se der kom små dråber presperm ud af pikhovedet. Efterhånden havde jeg fået taget mig lidt sammen, så jeg var kommet væk fra den farlige tilstand, hvor jeg var lige ved at komme. Lige nu var det næsten som jeg var blevet til overs, men det havde Tove jo allerede fortalt mig fra starten, så jeg sad nu blot og så på det liveshow, der udspillede sig foran mig. Nu fjernede Tove dildoen fra Allans mund, kravlede op på spisebordet og lagde sig modsat af Allan, sænkede sin kusse ned til Allans tunge, der straks begyndte at slikke safterne ud af Toves kusse, samtidigt med at Tove tog godt fat i Allans nosser med den ene hånd. Den anden hånd tog Tove op til sin mund stak en finger ind i munden, hvorefter hun trak den ud igen, man kunne næsten se savlet løbe ned af fingeren. Efterfølgende trykkede hun fingeren mod Allans røvhul, og med det samme gav musklen efter og fingeren forsvandt til roden. Samtidigt bukkede Tove sig ned over Allans stive pik, sugede den ind i munden, og suttede hårdt. Tove kørte fingeren hårdt ud og ind af Allans røvhul, og jeg kunne se at fingeren gled mere og mere ubesværet, og nu trykkede Tove nok en finger mod røvhullet, også denne finger smuttede ind uden nævneværdig modstand. Allan begyndte at hugge op og ned med underlivet i samlejebevægelser, mens Tove bollede ham i røven med 2 fingre og samtidigt kørte læberne op og ned over Allans stive pik, som en kusse der boller. Tove var heller ikke uberørt af hvad der skete i hendes kusse, Allan slikkede klitten og en gang i mellem sugede han simpelthen klitten ind i munden og bed let i den. De 2 ville snart give hinanden udløsning, med den behandling de ydede, de stønnede begge, så godt de nu kunne, da de jo begge slikkede enten pik eller kusse, og begge huggede deres kroppe op og ned i samlejebevægelser. Men pludselig rejste Tove sig, hev fingrene ud af Allans røv, slap pikken med et svup, men hun blev siddende på Allans tunge og lod den arbejde i sin slimede kusse. Tove støttede sine arme på Allans brystkasse, mens hun nød hans slikkende tunge på klitten. Tove var begyndt at sitre i kroppen, og hun stønnede højt. Så kom Tove, hele hendes velpolstrede krop rystede i orgasmekramper, og hun stønnede hult, trykkede den slimede kusse ned over Allans ansigt, så han næsten ikke kunne få luft, men med en intensitet slikkede han alle Toves rislende safter i sig. 

Længe sad Tove og lod Allan slikke sin varme kusse, men så tog hun sig endelig sammen til at rejse sig, hun kravlede ned af bordet, og nu kunne jeg se Allans ansigt der var dækket af kussesafter. Han lå og forsøgte at slikke det væk med tungen, som han kunne nå, men der var kussesafter både på kinderne og næsen, ja og helt oppe på panden kunne jeg se at safterne glimtede i lyset.
Efter Tove var kravlet ned fra bordet, kiggede hun over på mig. Jeg sad stadig i sofaen og kælede blidt med mine nosser, mens jeg stille og roligt kørte hånden op og ned af pikskaftet. Tove kom over til mig, uden at sige noget satte hun et ben på hver side af mine og sænkede den våde kusse ned til pikken. Jeg styrede pikken mod hendes åbning, og i en lang glidende bevægelse gled pikken i bund i hendes behårede kusse. Tove løftede og sænkede sit underliv på min strittende pik, i et meget behersket tempo, men alligevel med sådan en fart og med sådan et tryk med sine kussemuskler, at hun kunne holde mig i kog, så jeg var lige ved at skyde en ordentlig portion sæd op i hendes varme dejlige kusse. Der var ingen tvivl om at Tove nød at have mig i denne situation, hun var ikke interesseret i at jeg skulle komme nu, men blot skulle ”pines” for hendes egen lysts skyld. Alligevel blev følelsen af en kusse der glider op og ned over min pik, snart for meget, og jeg måtte vise Tove, at jeg var ved at komme. Resolut satte hun sig helt stille på min pik, og lod blot kussemusklerne pirre min strittende pik, længe sad hun på pikken, men så tog hun en hånd ned mellem os og begyndte at gnide på sin strittende kilder, mens hun beordrede mig til at slikke hendes patvorter, samtidigt med at jeg fik besked på ikke at komme. Det var sgu svært når man havde en varm våd kusse rundt omkring sin pik, samtidigt med at man kunne mærke Tove sidde og onanere sig selv. Tove er en liderlig heks, hun kan hele tiden mærke hvor meget jeg kan tåle, uden at komme, samtidigt med at hun selv bliver mere og mere liderlig. Tove var nu godt på vej til en ny orgasme. Og så mærkede jeg Toves orgasme, hele hendes krop rystede og stivnede på min pik, mens safterne væltede ud af hendes varme kusse og ned over mine spændte nosser, ned mellem ballerne, for endelig at lande på sofaen. Det var med nød og næppe at jeg kunne holde orgasmen tilbage, og det kunne Tove mærke, for hun rejste sig hurtigt fra mig, så pikken svuppede ud af kussen, og masser af saft plaskede ned på mit skamben. Tove smed sig i sofaen ved siden af mig, mens hun stønnede sin orgasme færdig og holdt op med at sitre. 

Jeg ved ikke hvor længe der gik, men igen er det Tove der tager kommandoen. Giver mig besked på at rejse mig, og gå over til Allan, som stadig ligger bundet på bordet, han får ordre til at sutte min pik ren for kussesafter, mens Tove sidder i sofaen og ser på Allans tunge, der først slikker mine nosser rene, for derefter at tage min stive pik i munden og suge den så langt ind i munden som muligt. Tove rejser sig og beordrer os til at fortsætte, men hun vil også have, at jeg skal onanere Allans stive pik. Det er noget helt nyt for mig, men hvis Allan kan slikke mine nosser og pik, ja så kan jeg vel også onanere hans pik.
Jeg tager fat om pikken og begynder at gnide forhuden op og ned over pikhovedet, der går kun et øjeblik så begynder Allan at hugge med underlivet, der er ingen tvivl om han kan lide behandlingen.
Følelsen af at have en anden mands pik i hånden frastøder mig slet ikke, der er jo ikke særlig meget forskel på Allans pik og min egen, kun en smule i tykkelse og længde, og jeg har jo utallige gange, ja nærmest i tusindvis af gange, onaneret mig selv. Følelsen af at kunne behage en anden mand ved at trække hans forhud op og ned over hans pikhoved er på en måde dejlig, og mine tanker begynder at kredse omkring, det at prøve at slikke og sutte på Allans pik. Nu forlader Tove stuen, mens vi to mænd er sammen, jeg med pikken dybt begravet i Allans mund, mens jeg onanerer hans stive pik.  

Efter noget tid kommer Tove tilbage, jeg opdager at hun har en påspændingsdildo, der ligner en rigtig stor pik med nosser, siddende lige over kussen, hun træder hen til os, tager hånden op til munden og spytter en ordentlig klat ud i hånden, som hun derefter gnider på dildoen. Tove tager fat i dildoen og går ind mellem Allans ben, trykker dildoen mod hans røvhul, forsigtigt skubber hun underlivet fremad og jeg kan se det store pikhoved langsomt forsvinde op i Allans tarmkanal. Nu er hele dildoen oppe i Allans røvhul, og Tove begynder at bolle ham stille og roligt ved at trække ”pikken” næsten helt ud for derefter at presse den helt i bund igen. Jeg står stadig med min pik i Allans mund, mens jeg onanerer hans stive pik.
Tove øger farten samtidigt med, at hun trykker dildoen hårdere op i Allans røv, Allan er begyndt at stønne højlydt, men det er nærmest en rallen, da min stive pik jo er begravet i hans mund, og derved forhindrer ham i at have fuld passage af luft ud af munden. Tove boller Allans røv hårdere og hårdere, og så er det hun beordrer mig til at tage Allans pik i munden og sutte ham til orgasme. På en eller anden måde frastøder det mig slet ikke, jeg trækker pikken ud af Allans mund, bukker mig ned over hans strittende pik. Tager med den ene hånd om hans spændte nosser, og så åbner jeg munden og suger hans stive pik ind i munden. Med den anden hånd fatter jeg om skafter og trækker hans forhud tilbage, så pikhovedet er helt blottet. Med tungen slikker jeg på hovedet, mens hånden onanerer skaftet, det er en helt ny oplevelse, men jeg føler bare liderlighed ved at gøre det.
Allan stønner nu højt og jeg kan mærke at han forsøger at lave samlejebevægelser, men det er svært for ham da han jo stadig ligger på bordet og er bundet fast til dette. Jeg kan lige skimte Toves hofter med påspændingsdildoen, der kører ind og ud af Allans røv, men jeg koncentrerer mig om det nye i at slikke en anden mands stive pik. Selvom jeg ikke har prøvet at slikke pik før, kan jeg nu mærke, at den bliver stivere og hårdere, det vil ikke vare længe inden Allan kommer, men det tænker jeg i dette øjeblik ikke nærmere over. Det er bare vildt ophidsende at være midt i dette sexorgie, hvor Tove boller sin mand i røven med en stor dildo, mens jeg slikker pik på ham.
Tove banker ”pikken” hårdere og hårdere op i røven på Allan, som nu stønner være end et damplokomotiv, hans pik vokser nærmest for hvert stød, som Tove giver ham, og så pludselig kan jeg mærke det. Allan tømmer sin opsparede ladning ind i min mund, først bliver jeg en smule forskrækket, men alligevel holder jeg munden tæt omkring den pulserende pik og synker ladning efter ladning af varm sæd. Hele Allans krop ryster i orgasme, og hans vejrtrækning er som en blæsebælg. Jeg føler, at han bliver ved med at skyde varm sperm ind i min mund, men til sidst ligger han helt stille og blot krymper sig, hver gang min tunge rammer det følsomme pikhoved. Jeg mærker at pikken begynder at skrumpe og lader den glide ud af min mund, og jeg rejser mig. Tove står stadig med dildoen dybt begravet i Allan røv, men nu hiver hun den stille og roligt ud af ham, spænder selen op og smider dildoen på bordet ved siden af Allan. Hun går over til sofaen og lægger sig på ryggen og kommanderer mig derover også.
Uden nærmere spreder Tove benene og siger, at nu skal jeg bolle hende, så jeg kan få min belønning for at deltage i deres elskov. Jeg kravler ind mellem hendes ben. Med det samme fanger Tove min pik med den ene hånd fører den til kussen, hvor hun lige gnider den et par gange frem og tilbage på kusselæberne, så trykker jeg til, og pikken er begravet til nosserne. Tove svinger benene op over min lænd, så jeg kan trænge ekstra dybt ind i hendes kusse. Jeg får besked på, at jeg bare skal bolle vildt og uhæmmet og bare tænke på min egen udløsning.
Der er ikke kærtegn i dette knald, det er rå sex. Jeg banker pikken ind og ud af den våde varme kusse og kan mærke, at med alt det liderlige, der er sket i aften, vil det ikke vare længe, inden at jeg skyder en stor portion sperm op i Toves kusse. Selvom jeg har fået besked på bare at bolle Tove vildt og uhæmmet, kan jeg alligevel mærke, at Tove også er på vej mod en orgasme, hun stønner kraftigt og hendes underkrop banker mod mine stød. Nu kan jeg mærke, det er begyndt at krible i nakkehårene, det er som nosserne bliver hårde og pikken vokser yderligere, så kommer jeg, jeg pumper den ene portion sæd efter den anden ind i Toves kusse, og kan samtidigt fornemme at også Tove kommer.
Jeg falder sammen over Toves krop, mens min orgasmer fortager sig. Får endelig rejst mig og går ud på badeværelset for at vaske pik og nosser rene igen. 

Da jeg kommer tilbage, sidder Allan og Tove i sofaen omklamrende hinanden mens de tungekysser, de er helt væk fra omverdenen, så diskret begynder jeg at tage tøj på. Endelig bemærker de mig. Det er Tove der tager ordet, Allan er igen den tavse, der blot adlyder sin kone. Hun spørger, om det har været en god oplevelse, og er især meget interesseret i, om hvordan det var for mig at sutte pik og så sluge spermen. Jeg måtte jo fortælle, at det var noget helt nyt for mig, men det afskrækkede mig ikke.
Tove mener så, at der ikke vil være langt til, at jeg kan bolle Allan i røven, men her er vi ikke enige.

Jeg kan se at det er tid for mig at smutte, der er noget Tove og Allan skal have klaret. Jeg siger farvel, og Tove siger, at hun måske ringer igen, hvis de får de lyster, og hvis jeg stadig er interesseret.
Jeg nikker og smutter fra de to liderlige.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER