LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Feriesex (voyeur)

Dato: 24.08.2017


Se med og videre
Har du ikke læst 1. afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Conny og Leon er endt på en campingplads i Aalborg. Vejret er dårligt og på campingpladsens restaurant beslutter de efter nogle genstande at snakke videre med campingfatter i hans privat. Han tilbyder dem penge hvis kan må se dem dyrke sex, hvilket de hurtigt acceptere da deres økonomi er lidt mager. Aftenen ender med at han tilbyder dem flere penge hvis de vil komme igen aftenen efter.

Conny og jeg vågnede i teltet, og havde lidt dårlig samvittighed, men vi var også skide liderlige over at have bollet foran Ingolf, så vi lå blidt og nussede og talte om, hvad der var sket i går aftes. Vi var begge enige om ,at det vi havde gjort var meget grænseoverskridende, men alligevel syntes vi det var spændende, og det havde jo været skide liderligt, og så havde vi jo tjent 500 kr. og opholdet var jo gratis, og hvis vi bollede foran Ingolf igen i aften, ville han jo betale yderligere 500 kr., det var jo næsten som at stjæle slik fra børn, som Conny udtrykte det. Længe lå vi og pjattede med emnet, og det endte selvfølgelig med, at jeg gennemkneppede Conny inde i teltet, og nu var vi ligeglade med om andre kunne høre, at vi bollede til den store guldmedalje, for vi havde allerede besluttet, at Ingolf skulle have en forestilling mere, og så ville vi pakke sammen i morgen og køre videre. 

Endelig blev kl. ca. seks om aftenen, og vi smuttede begge op under bruseren, derefter ned i teltet, hvor vi lige skulle have lidt rent tøj på, jeg opfordrede Conny til ikke at have trusser på, og det accepterede hun med det samme, så hun havde blot sin lille BH på, derudover en lille top og så en meget lille nederdel. Jeg selv klarede mig med en T-shirt, et par små underbukser og så et par shorts. Conny løftede op i nederdelen og jeg så den glatbarberede fisse, heldigvis var der ikke et hår på skambenet eller for den sags skyld nogen andre steder på de nedre regioner, det samme galt mig selv ikke et hår over pikken og nosserne helt glatbarberet.

Så smuttede vi ud af teltet og op til restauranten, gik ind og der sad Ingolf allerede ved et bord, hvor der var plads til 4. vi hilste pænt på hinanden og fik også sagt tak for i går. Vi satte os overfor Ingolf, som straks rakte os det lille spisekort og sagde at vi kunne vælge hvad vi havde lyst til, det var på hans regning.
Der var en lidt trykket stemning, men efterhånden fik vi alle 3 løst lidt op, og nu ville Ingolf vide lidt om vores planer. Vi fik fortalt lidt hakkende og rødmende, at vi var med på ideen om endnu en ”forestilling”, og at vores videre planer var at køre videre i morgen. Ingolf var allerede fyr og flamme over at vi ville give en opvisning mere, men prøvede også at overtale os til at blive lidt længere. Men her rystede vi begge energisk på hovederne, det skulle ikke udvikle sig yderligere, selvom pengene var rare.

Vi fik spist og fik også delt 2 flasker vin, fik et par kopper kaffe, og så syntes Ingolf at vi skulle fortrække over til hans hus. Conny og jeg var allerede godt erotisk opstemt over de tanker for, hvad der skulle ske. Ligesom i går satte vi os i sofaen og Ingolf hentede 3 øl og satte sig derefter i lænestolen. Vi talte lidt om alt og intet, det var ligesom katten om den varme grød, men endelig brød Ingolf barrieren, og spurgte om vi var klar til at give ham en ny oplevelse. Vi nikkede begge og spurgte næsten i kor om, hvordan det skulle være i aften.
Ingolf fortalte om sine tanker han havde gået med hele dagen, og han håbede at vi ville opfylde dem. Det Ingolf ønskede var i store træk at se os ligge i en 69-er, han ville gerne se Conny onanere, Conny skulle ligge på ryggen på spisebordet og så skulle jeg bolle hende, mens Ingolf stod og så på, og så skulle jeg jo igen komme ud over Conny, gerne i ansigtet.

Vi kiggede lidt på hinanden, jeg var klar over at det at Conny skulle spille fisse af foran Ingolf var måske lige at stramme den, men Conny så på mig og nikkede diskret. Ingolf kom så lige med en ekstra detalje, hvis Conny var klar til at spille hans pik af med hånden, ville der vanke ekstra 100 kr. Conny så på mig, med det her liderlige blik hun kan vise, et glimt i øjet som jeg kender så godt, og med det samme sagde Conny OK.
Så kunne showet begynde.

Vi startede med at kæle med hinanden og tungekysse, hurtigt havde jeg fået hånden op mellem lårene på Conny, og selvfølgelig skubbet den lille nederdel væk, så Ingolf havde frit udsyn til den allerede våde fisse. Den anden hånd krammede det ene bryst udenpå blusen, og nu kunne jeg mærke Connys hånd lede efter min allerede halvstive pik. Jeg kunne nemt få 2 fingre ind i fissen, der allerede savlede en del, trak fingrene ud og førte dem op til Connys mund, straks åbnede hun munden og slikkede først den ene finger ren for fissesafter og byttede derefter ud med den anden finger der fik samme behandling. Jeg fik set over på Ingolf, der betragtede os intens, og jeg kunne allerede se en kæmpebule i hans bukser, hans kolonorme pik, var allerede på vej til at sprænge bukserne, men hurtigt koncentrerede jeg mig igen om Conny. Jeg tog fat i Connys lille bluse, som jeg hurtigt trak over hovedet på hende, smed den på gulvet, fattede om de spændte bryster udenpå BH-en, og trykkede dem blidt, førte armene om på ryggen af hende og løsnede BH-en, og i næsten samme bevægelse trak jeg den af hende, smed den ovenpå blusen, og nu kunne både Ingolf og jeg se de spændte brystvorter omgivet af de små brune ringe. Hurtigt bukkede jeg mig ned og sugede den ene vorte ind i munden, suttede på den som var det et bolsje, jeg kunne mærke at vorten blev stivere, og samtidigt høre Conny stønne svagt. Jeg skiftede til den anden vorte som fik samme tur, mens jeg aede Connys lår og fik hånden op til den dampende fisse igen. Uden den mindste modstand spredte Conny sine lår, lagde sig ned på ryggen på sofaen, hvor jeg selvfølgelig fulgte med, mens jeg stadig suttede på skiftevis det ene og det andet bryst. Jeg trykkede blidt 2 fingre mod fissespalten, som åbnede sig som en blomst, og fingrene smuttede ind i det varme fedtede indre. Langsomt kørte jeg de 2 fingre frem og tilbage i fissen, og trykkede op mod klitten, hvilket med det samme medførte, at Conny begyndte at hugge med underlivet og stønne lidt højere.

Conny var hurtigt blevet meget liderlig og lå nærmest bare og modtog mine kærtegn, jeg skubbede hendes korte nederdel op over maven, og flyttede mig selv ned mellem hendes ben, så jeg nu lå på knæ og med munden mindre end 5 cm fra den dejlige fisse. Jeg begyndte blidt at slikke Connys lår først nede fra det ene knæ og op mod fissen, for lige at lade tungen smutte hurtigt hen over fissen og ned ad det andet lår til knæet. Slikkede og kyssede knæet lidt, og lod så tungen vandre tilbage mod den gloende fisse, lod elegant tungen hoppe hurtigt hen over fissen, for at lade den glide ned ad det andet lår, men nu stoppede Conny mig ved med begge hænder at fange mit hår og styre min slikkende tunge lige mod den savlende fisse. Nu var det Conny der styrede mit slikkeri, ved at hive mig i håret eller skubbe til min pande kunne hun dirigere den slikkende tunge op og ned over fissen og så på den ophovnede klitoris. Conny ville have en orgasme, det var helt sikkert, hun masede min slikkende tunge mere og mere mod klitten, som jeg slikkede blidt, for en gang i mellem at bide blidt i den. Connys røv var begyndt at rotere på sofaen, mens hendes overkrop bevægede sig op og ned efter hvordan min slikkende tunge bearbejdede hendes klitoris, hun var også begyndt at stønne højere, mens hun i stønnende sætninger bad mig slikke hende til orgasme. Jeg tror at både Conny og jeg helt havde glemt Ingolf for et stykke tid, lige nu var det bare fisseslikkeri. Conny pressede mit hoved længere og længere op i fissen, mens jeg slikkede både hurtigere og hårdere på klitten. Det ville ikke vare længe inden Conny ville få sin første orgasme i dag, mens Ingolf sad og kiggede på os. Så kom Conny hun stønnede højt og hele kroppen stivnede i orgasmerus, hun klappede lårene sammen om mit hoved, så jeg var helt fastlåst, mens hun samtidigt prøvede at skubbe min slikkende tunge væk fra klitten, jeg måtte nærmest brutalt skille hendes ben, for dels at få luft, men også for at fjerne mit hoved, da det gjorde lidt ondt, på den måde hun skubbede til min pande på. Jeg trak min krop op over Connys og gav hende et kys på munden, hurtigt fangede hun mit hoved med begge hænder, og begyndte at slikke sine egne fissesafter af mit ansigt. Da hun syntes at de var væk pressede hun sin varme spillende tunge ind i min mund, for også her at forsøge at slikke sine egne safter i sig.

Jeg ved ikke hvor længe vi lå og nussede, mens Connys orgasmekramper fortog sig, men nu skubbede Conny mig væk, bad mig rejse mig, hvorefter hun hurtigt fulgte efter. Straks åbnede hun lynlåsen i sin mininederdel, lod den falde på gulvet og trådte hurtigt ud af den, nu var hun så nøgen som da hun blev født. Herefter tog Conny fat i min bluse trak den over mit hoved, for derefter at smide den i bunken af hendes eget tøj, lagde sig på knæ foran mig, åbnede knappen i bukserne, trak ned i lynlåsen, og tog så fat i hver sin side af både bukser og underbukser og trak begge dele af mig i et snuptag, hurtigt trådte jeg ud af beklædningsstykkerne, da de ramte gulvet. Min pik stod kanonstiv og lige ud som et sværd klar til kamp, straks fangede Conny pikskaftet med den ene hånd, onanerede det blidt, nærmede sin mund mod det spændte pikhoved, som hun helt åbenlyst slikkede som var det en is der var ved at dryppe. Der gik ikke lang tid, så forsvandt en hel del af pikken ind i Connys varme mund, hvor hun bed blidt i pikhovedet, mens tungen legede fandango på skaftet. Conny brugte sin mund, hun sugede på pikken som var hendes mund en støvsuger, mens hendes ene hånd malkede skaftet og den anden legede med mine glatbarberede nosser.

Først stod jeg og betragtede det liderlige syn af Conny liggende foran mig og slikkende min strittende kæp, men så fik jeg alligevel kigget over på stolen hvor Ingolf sad, igen havde han fået åbnet sine bukser, som nu lå nede omkring hans ankler, mens han sad og aede sine store behårede nosser med den ene hånd og den anden gned forhuden op og ned over det spændte pikhoved. Jeg var igen helt målløs over den kæmpe pik han sad med, jeg havde aldrig set sådan en før, hvis han tog fat med begge hænder omkring pikskaftet ville der stadig være noget han ikke kunne holde om. Jeg tror jeg måtte revidere mit skud fra i går til at pikken nok var mindst 25 cm. lang, men snarere 8-10 cm. i omkreds. Det var tydeligt at Ingolf nød forestillingen, for der drev små præsperm dråber ud af pikhovedet, som gjorde både pikken og Ingolfs ene hånd helt klistret.

Længe stod jeg og så på Ingolfs arbejde med sin hestepik, mens Conny suttede min noget mindre pik, men så skubbede Conny til mig, så jeg satte mig i sofaen, hurtigt rejste hun sig, skubbede mine ben ud til siden, og trådte ind mellem dem. Lagde et knæ udenpå mit ene lår og derefter det andet udenpå det andet lår, nu sad hun med front mod mig og fissen lige hen over min strittende pik. Hurtigt fangede Conny pikken med den ene hånd og førte den direkte mod sin fisse, gned pikhovedet et par gange mod de slimede fisselæber, for derefter at sænke hele fissen ned over pikken, der blev begravet til roden. Stille og roligt begyndte Conny at ride langsomt op og ned på min pik. Jeg kunne lige se Ingolf over Connys ene skulder, og der var ingen tvivl om at han kunne lide det han så, nemlig en stiv pik der gled ind og ud af en savlende fisse, for allerede nu var han begyndt at gnide sin kæmpepik lidt hurtigere og lidt hårdere. Længe sad Conny og kørte fissen op og ned over min strittende pik, mens jeg hjalp hende, ved at tage mine hænder rundt om de dejlige røvbalder og løfte hende blidt, så pikken næsten gled helt ud af fissen, så kun lige pikhovedet var inde, for der efter at presse hende helt ned over pikken så den forsvandt i dybet helt til nosserne. Conny lagde sine hænder på mine skuldre og begyndte at ride hurtigere og hurtigere, mens hun begyndte at stønne mod en orgasme. Pludselig hørte jeg hende stønne ”Kan du lide hvad du ser Ingolf, er du liderlig? for det er jeg. Jeg glæder mig til at spille din store pik af”. Det var helt nyt for mig at høre Conny være så fræk, men jeg var bare ligeglad, det vil sige jeg var pisse liderlig over det som Conny sagde og gjorde.

Conny bollede hurtigere og hurtigere på min stive pik, og jeg kunne mærke hendes fissemuskler massere min pik, for mig gjaldt det nu om at få Conny til at komme inden det blev for kriminelt, så jeg måtte overgive mig og skyde en ladning sperm op i hendes varme fisse. Conny arbejdede hårdere og hårdere på min pik, hendes fisse suste op og ned, mens hendes vejrtrækning blev mere og mere stødvis. Så kom Conny, hun bankede sin slimede fisse ned over pikken og stønnede højt, mens hele hendes krop sitrede i orgasmekramper. Connys mund søgte min, og hun skød tungen langt ind i min mund, hvor hendes tunge snoede sig rundt om min egen. Forsigtigt red Conny på min stive pik, mens hendes orgasme fortog sig langsomt. Endelig rejste Conny sig, så min stive pik smuttede ud af den meget velsmurte fisse, og klaskede pikhovedet mod min mave. Straks vendte Conny sig om, skrævede igen hen over mine ben, men denne gang med ryggen til mig, sænkede igen fissen ned mod min sprængfarlige pik, fangede den med den ene hånd og førte den direkte mod fisserevnen. Uden problem trykkede jeg opad med underlivet samtidigt med at Conny satte sig ned, og pikken blev igen begravet til nosserne i den dejlige fisse. Nu kunne Conny sidde og ride på pikken, mens hun stirrede intenst på Ingolf store tyrepik, som han selv sad og legede med. Conny hævede og sænkede sit underliv på min stive pik, så pikken næsten gled helt ud af fissen, så det kun lige var pikhovedet der var inde i fissen, for i næste øjeblik at sænke sig helt ned over pikken, så den var begravet til nosserne.

Den måde Conny bollede min pik på, var jeg slet ikke i tvivl om, at hun var travlt optaget af at se på Ingolfs pik, og så hørte jeg hende pludselig sige til Ingolf ”Kom over til mig, så jeg kan mærke din pik”, det var jo slet ikke aftalen, men straks rejste Ingolf sig, trak bukser og underbukser af, og kom over og stillede sig lige foran Conny. Straks fangede Conny den kæmpe store pik med begge hænder og begyndte at malke pikken. Derfra hvor jeg sad, med Conny ridende på min pik, kunne jeg se Connys små hænder prøve at nå rundt om den kæmpepik, hendes 2 hænder dækkede slet ikke hele skaftet, men hun kørte forhuden op og ned over det blåviolette pikhoved. Ingolf stod blot der foran os, og tog imod Connys malkende arbejde, som lovet rørte han overhovedet ikke Conny, men begyndte blot at lave samlejebevægelser mod Connys arbejdende hænder, og stønnede nu mere og mere.

Det var altså meget liderligt at se på Connys håndarbejde på den store pik, så jeg begyndte at bolle Conny kraftigere, så også hun begyndte at stønne og følge min rytme. Både Conny og jeg var ved at være tæt på en orgasme, og igen hørte jeg hende sige til Ingolf ”Du må gerne sprøjte ud over mig”. Hvad havde Conny gang i? Men på den anden side var jeg ligeglad, jeg skulle bare bolle hende og så sprøjte hendes fisse fuld af min varme sperm. Conny onanerede Ingolfs pik hurtigere og hurtigere, mens hun hoppede op og ned på min sprængklare pik. Nu kunne jeg se Ingolf begynde at sitre i hele kroppen og stønne højt og hivende, og nu var det ligesom at hans pik voksede en anelse mere, og så kom han. Spermen sprøjtede i kaskader ud af pikken, og ramte Conny i håret, ansigtet og på brysterne, så det nærmest drev ned af hendes krop. Ingolf spermede så meget og så kraftigt, at noget af spermen ramte over Conny og ramte både mig og væggen, jeg har aldrig set så meget sæd vælte ud af en pik, den blev ved med at skyde den ene kraftige stråle sæd ud efter den anden, og der var ingen tvivl om, at Conny var sovset ind i sperm fra Ingolfs pik. I samme moment som Ingolf begyndte at sperme, bankede Conny fissen hårdt ned over min pik og kom i en altoverskyggende orgasme, hele hendes krop rystede i orgasmekramper, og det kunne jeg jo slet ikke klare, så jeg trykkede min pik op mod Connys livmodermund og skød min ladning sæd op hendes sitrende, malkende, varme fisse.

Jeg ved ikke hvor længe der egentlig gik, mens Conny stadig sad og onanerede Ingolf store pik, men der blev ved med at komme små sædklumper ud af pikken, som dryppede ned på gulvet foran Conny, men endelig kunne jeg se at pikken begyndte at miste sin spændstighed, hurtigt bukkede Conny sig frem og gav pikhovedet et lille kys og så slap hun pikken, lænede sig tilbage mod min brystkasse og begyndte at smøre Ingolf sperm ud over kroppen med begge hænder. Jeg kunne også mærke at min egen pik begyndte at krympe og så gled den ligeså stille ud af Connys fisse.

Ingolf nærmest vaklede tilbage til sin lænestol og satte sig i den igen, stadig var hans pik halvstiv, og han fattede selv omkring staven og onanerede den blidt. Ingolf sagde tak for showet, men kommenterede at Conny jo ikke havde spillet fisse for ham, men han mente alligevel at vi havde fortjent vores 600 kr.

Vi fik rejst os og gik ud i badeværelset og fik skyllet elskovssafterne af os, især var Conny jo sovset ind i sperm fra Ingolf, derefter tilbage til stue, hvor vi straks begyndte at tage tøjet på. Ingolf var ellers klar med et nyt tilbud, for han mente jo ikke at have fået fuld valuta for pengene, Ingolf manglede jo at se Conny spille fisse, men vi takkede straks nej, hvorefter Ingolf spurgte, om vi ikke ville blive en dag mere, så vi kunne prøve noget mere, men igen kiggede vi på hinanden og sagde nej tak. Vi sagde tak for i aften og smuttede ned i vores telt.

Næste morgen skyndte vi at pakke sammen og så op og få vores campingpas og sige pænt farvel. Ingolf var selvfølgelig meget ked af, at vi rejste, men vi var begge enige om, at det ikke skulle udvikle sig yderligere.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER