LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Aldersforskel

Dato: 22.01.2017


Rita som sexlærer
Mere viden
Har du ikke læst tidliger afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Vores hovedperson er med sine forældre og moderens veninde Rita, på ferie på Mallorca, men det blev ikke bare ferie. Rita ville have sex, og hvad betød det for en ung gut på 20 at Rita var 50.
Du kan læse det første spændende afsnit
HER – eller blot læse hvad der videre skete på Mallorca… 

Rita og jeg elskede helt automatisk hver eneste aften efter den første nat, hvor jeg var kommet med op på hendes værelse, og selvfølgelig sov jeg der også, når vi endelig var færdige med at udforske hinanden. Men for at far og mor ikke skulle opdage noget, sørgede vi altid for at stille vækkeuret, så jeg kunne snige mig hen på mit eget værelse om morgenen, inden far og mor stod op. Jeg vil ikke gå i detaljer med hvordan vi bollede hver nat, men komme med et par episoder der skete på resten af ferien. 

En eftermiddag da vi havde spist, blev alle enige om at tage en på øjet, Rita kiggede bare diskret på mig, og så vidste jeg godt, hvad der skulle ske. Vi gik alle hver til sit, men efter ca. 10 minutter, sneg jeg mig som en tyv om natten hen til Ritas værelse, bankede diskret på døren og hørte Rita sige ”Kom bare ind”.
Stor blev min overraskelse, da jeg kom ind på værelset, midt på sengen lå Rita uden en trevl på kroppen, den ene hånd var dybt begravet i den sparsomt behårede kusse, mens den anden legede med en brystvorte. ”Jeg kunne altså ikke vente, jeg var så liderlig, tag tøjet af mens jeg spiller færdig”.
Jeg stod bare der og gloede, jeg havde ikke troet at Rita kunne ligge der helt bramfrit og spille fisse af for mig.
”Tag nu tøjet af, du må gerne lege med dig selv, men se på mig når jeg spiller den af,” sagde Rita.
Jeg gjorde som Rita sagde, smed blusen, shortsene og underbukserne, satte mig i fodenden af sengen og kiggede på Ritas arbejdende fingre i kussen. Den ene hånd klemte skiftevis hårdt om den ene og snart den anden brystvorte, mens hendes anden hånd gned på den ophovnede kilder.
Jeg kunne se, at Rita var meget fugtig mellem skamlæberne, og snart kørte hun 3 fingre ind og ud af kussen.
”Leg med din pik, lad mig se dig spille på den, din dejlige dreng” sagde Rita.
Jeg tog fat i min kanonstive pik og gned blidt på den, imens øgede Rita sit fissespilleri, hendes underliv var begyndt at rotere på lagenet, og hun var begyndt at stønne en del, samtidigt med at hun gejlede sig selv og mig op med en flydende ordstrøm, som f.eks. ”Se på min våde kusse, se hvor den savler, ååhh hvor er jeg liderlig. Spil din pik, den er så lækker, gnid på den, leg med dine nosser, når jeg har spillet færdig, skal jeg ride din dejlige stive pik, oohhh, hvor jeg glæder mig” og ”Åååhhh, se på mig jeg kommer snart, ooohh nuu kooommmeer jeg snart.”
Ritas håndarbejde i den våde kusse, blev hurtigere og hurtigere, hun kørte hårdt på den stive kilder. Rita stønnede nu højt og hendes underliv kørte vildt rundt på lagenet, nu var der ikke langt igen, så ville hun komme, jeg selv prøvede at beherske mig, det var vanvittigt ophidsende at se på Rita, der lå der foran mine øjne og spillede fisse af. Nu kunne jeg se, at Rita kom, hendes krop spændtes først i en bue, for derefter at banke op og ned i madrassen, mens hun stønnede højt, det løb ligefrem ud af kusserevnen med klar væske. Så klaskede den gamle krop sammen, mens efterdønningerne efter orgasmen fortrak sig, jeg slap min nu sprængfarlige pik og trak op til Rita. Straks tog hun fat i min pik, mens hendes læber nærmede sig mine
”Nej, hvor er du altså sød, nu skal jeg bolle dig”, hun gav mig et tungekys, hvorefter hun rejste sig trykkede mig ned på ryggen og kravlede ind over mig. Rita førte sin ene hånd ned mellem sine ben, fangede min pik, og førte den i en bevægelse mod kussen, som hun straks sænkede ned over mit stive jern. Uden den mindste modstand bankede hun kussen ned over pikken, til den var inde helt til roden. Nu sad Rita ovenpå mit underliv med pikken inde i sig, uden at bevæge kroppen masserede hun pikken med sine skedevægge, snart trykkede, snart sugede hun, snart gned hun på pikskaftet, med sine kussemuskler. Dette ville jeg ikke kunne klare ret længe, Rita må have kunnet mærke det, for nu begyndte hun at ride mig stille og roligt, mens hun gned sin kilder med den ene hånd. Der var ingen tvivl om at jeg snart ville komme, der var ingen mulighed for at tænke på kolde isbjerge eller lignende, jeg kunne kun tænke på en kusse der gled op og ned over min pik. På en eller anden måde fik Rita tilpasset sit ridt til, at da jeg måtte fyre min sprængfarlige pik af, kom Rita i samme øjeblik. Rita gled ned og lagde sine bryster ovenpå mig, gav mig igen et tungekys, mens vi begge kom til hægterne igen. Et hurtigt bad ude i hendes badeværelse og så tilbage til mit eget værelse for at hvile. 

En anden dag, besluttede Rita og jeg, at vi ville låne en tandemcykel, og så cykle en tur ud i landskabet, far og mor syntes ikke at det var noget for dem, de ville hellere gå en tur ind til byen.
Vi fik lejet en cykel, jeg forrest og Rita bagved, ud af byen gik det, og snart kørte vi gennem olivenplantagerne. Der var næsten ingen trafik, vejret var varmt og vi havde begge meget lidt tøj på. Rita havde en lille hvid bluse, BH, en tynd gul nederdel og så trusser. Jeg selv havde blå T-shirts, sorte shorts og badebukser på. Trods disse få beklædningsgenstande blev vi hurtigt varme af at cykle, så besluttede vi, at vi skulle ind på en bar og få slukket tørsten.
Vi fandt en bar og satte os ind, bestilte 2 vodka-tonic, skålede, og som den naturligste ting i verden, sad vi og holdt i hånd, der var jo ingen mennesker der kendte os. Der var jo nok nogle mennesker, der kiggede på vores forhold, med den kæmpe aldersforskel, men vi var begge ligeglade, vi tænkte bare på os selv, og det glimrende sexliv vi havde fået.
Pludselig sagde Rita ”Jeg er liderlig, skal vi ikke finde et sted og bolle?” Jeg blev helt forvirret, men kunne kun nikke. Vi fik drukket vor sjus ud, og jeg havde allerede en halvstiv pik, da jeg hele tiden tænkte på den frække oplevelse, vi skulle have.  

Vi cyklede videre ud i naturen, og snart var vi langt ude på landet, hvor der kun var oliven og figentræer. Så prikkede Rita mig på skulderen og sagde, ”Leon, der oppe er der et figentræ der nærmest ligner en busk, lad os smutte der op og bolle”.
Vi fik stoppet cyklen og trak den op ad marken i gennem olivenlunden og op til det omtalte figentræ.
Stedet var helt perfekt, der var en lille lavning bag træet, og så var der en stor sten. Vi smed hurtigt cyklen, greb straks fat i hinanden og begravede vore tunger i hinandens mund, mens hænderne gik på vandring. Hurtigt havde jeg den ene hånd oppe under Ritas bluse, hvor jeg selvfølgelig stødte på en BH, men hurtigt havde jeg trukket det ene bryst ud af skålen og stod nu og pillede ved den stive brystvorte.
Rita havde uden problemer åbnet mine shorts, som straks gled ned over lårene og lå ved mine fødder, herefter trak hun mine badebukser halvt ned på lårene og greb med den ene hånd fat om min allerede stive pik og med den anden hånd krammede hun mine nosser. Rita flyttede sig lidt fra mig, lagde sig på knæ, således at hendes ansigt var lige ud for min stive pik, hun kiggede begærligt på den og begyndte så at slikke lige på hovedet, der hvor hullet er, mens hun malkede skaftet med hånden, men snart forsvandt en hel del af pikken ind i hendes mund, hvor tungen lavede en hidsig tango på mit ophovnede pikhoved. Ritas anden hånd krammede og nulrede mine nosser, og jeg var klar over, at denne behandling ville jeg ikke kunne holde til ret længe, så hvor nødigt jeg end ville, måtte jeg skubbe Ritas hoved væk. Rita sank bagover, løftede straks op i nederdelen, strakte begge ben mod himlen og trak trusserne ned og ud over sine ben, spredte derefter benene, så jeg havde frit udsyn til den sparsomt behårede kusse, og sagde ”Kom så din tyr, bol mig.”
Dette skulle jeg ikke høre mere end en gang, jeg smed hurtigt T-shirten og lå straks mellem de spredte ben. Rita greb ned mellem vore kroppe, fangede pikken, og uden yderligere trak hun den mod åbningen. Pikken gled ind uden den mindste modstand, jeg trykkede den helt i bund, for derefter at ligge stille et øjeblik, for at vende mig til kussen der omfavnede pikskaftet. Snart begyndte jeg at pumpe min stive pik ind og ud af den varme våde kusse, med det samme løftede Rita sine ben op omkring mine lænder og krydsede dem på ryggen af mig. Vi fandt hurtigt en fælles rytme, det var en fantastisk oplevelse at ligge her i den spanske natur og bolle med en dame der var over 30 år ældre end mig selv, alderen var slet intet problem, Rita virkede som en ung pige, når vi elskede, men bare meget mere erfaren. Mens jeg lå og kørte pikken ind og ud, kunne jeg samtidigt ligge og slikke på de stive brystvorter, de var hårde som sten, men efterhånden øgede vi i fællesskab hastigheden, og var begge begyndt at stønne. Jeg kunne nu ikke koncentrere mig om brysterne, men måtte holde fast i skuldrene på Rita, mens mit underliv bankede hårdt mod Ritas køn. Nosserne klaskede mod Ritas røv, hendes krop begyndte at hoppe op og ned, ryggen spændtes og så kom den befriende orgasme ”Åååhhh jeg kommer, ååhhh hvor er det dejligt, åååhh bank din dejlige pik op i min kusse, åååhhh jjaaaa.”
Jeg fulgte Ritas råd og bankede min stive pik op i hendes dryppende kusse, så klingede Ritas orgasme ud, hun faldt slapt ned på ryggen, mens hun stønnede stille og vejrtrækningen blev normal. Jeg stoppede med at køre pikken frem og tilbage, og det var i sidste øjeblik, ellers var jeg selv kommet, jeg gled ud af Rita og lagde mig ved siden af hende, vi kiggede på hinanden og straks lagde vi hovederne mod hinanden, og begyndte at tungekysse, imens tog Rita fat om den våde pik med den ene hånd og onanerede den blidt. Nu rejste Rita sig op lagde sig på knæ og albuer og bad mig bolle hende bagfra, som en hund, dette lod jeg mig selvfølgelig ikke sige to gange, men rejste mig ligeledes, rykkede ind mellem benene på Rita. Førte den stive pik mod det fristende hul. Rita rakte ind mellem sine ben med den ene hånd for at fange min dunkende pik, og førte den direkte op i kussen, jeg lagde mine hænder på hendes baller og begyndte at bolle. Igen fandt Rita og jeg hurtigt et tempo, der behagede os begge, men jeg havde jo allerede været lige oppe over byen, så jeg var meget følsom, dette kunne Rita nok mærke på mig, fordi hun øgede tempoet, mens hendes ene hånd var travlt beskæftiget med at gnide sin stive kilder.
”Bol mig, tænk ikke så meget på mig, jeg kommer snart. Bol mig, skyd din sperm op i min hungrende kusse.”
Dette vidste jeg godt, jeg ikke kunne holde til, og sagde ”Pas på jeg kommer snart”.
Rita øgede bare bolleriet og min pik var nu så følsom, at selvom jeg tænkte på alt muligt andet, så vidste jeg godt, at nu ville jeg komme. Rita var ved at komme, hun trykkede røven bagud mod min stive pik, og så kom hun med en høj rallen, hun flyttede sin hånd væk fra kilderen og greb fat i mine nosser, som hun blidt trykkede, så kom jeg. Jeg bankede pikken hårdt op i kussen på Rita, og skød den ene klat sæd efter den anden dybt ind i Rita, så faldt jeg nærmest ned over ryggen på Rita, og efter kort tid gled jeg lige så stille ned på ryggen og lå ved siden af Rita. Vi stønnede stadig efter den voldsomme orgasme, og nu opdagede vi, at det ikke kun var bolleriet der havde påvirket os, men også det at vi lå midt i solen, og det var hamrende varmt. Vores kroppe var dækket af sved, vi måtte ligge et stykke tid for at dampe lidt af, herefter fik vi vores tøj på igen og så ned til den nærmeste bodega for at slukke tørsten.  

Her satte vi os ved et bord placeret hvor det var luftigt, og hvor der ikke var andre mennesker for tæt på os, for vi kunne begge dufte de elskovslugte der sad på os. Efter øllen fik vi cyklet ned til vandet og en dukkert i det blå Middelhav friskede vores parfume lidt op. 

En af de sidste dage vi var på Mallorca blev det jo ligesom alle de andre dage, at når vi havde sagt godnat til far og mor, gik vi hver mod vores værelser, men ganske kort tid efter sneg jeg mig ned til Ritas værelse, hvor døren ikke blev låst før jeg var kommet ind. Denne aften da jeg kom, var Rita på badeværelset, og jeg råbte jo selvfølgelig at det var mig. ”Smid tøjet og kom ud til mig i badet” svarede Rita tilbage, og jeg gjorde selvfølgelig som der blev sagt. Som en raket fik jeg tøjet af og ud i badeværelset, her stod Rita og var ved at børste tænder, selvfølgelig uden en trevl på kroppen.
”Hop ind under, jeg kommer straks” fik hun ud mellem tandbørste og tandpasta. Jeg fik åbnet for vandet og stod så med vandet rindende ned af mig, ja det vil sige at vandet ikke kunne rinde ned af alt på mig, fordi pikken var allerede faretruende stor, og stod allerede stift fremad og lidt opad, af at kigge på Ritas krop, jeg tænkte slet ikke på at det var en ældre og lidt rynket hud, men kun på at den var nøgen, og at den skulle bolles senere.
Så kom Rita ind under bruseren til mig, vi smeltede straks sammen i et hedt kys, mine hænder fandt helt af sig selv op til de lidt hængende bryster med de stive vorter, og Rita hænder fangede min stive pik og de spændte nosser, begge dele blev masseret blidt. Sådan stod vi længe og var helt fordybet i hinanden, vi var begge meget tændte, men vi måtte dog slippe hinanden, for at blive vasket. Efter at vi havde tørret hinanden grundigt af med de bløde håndklæder, havde fået redt håret og smurt hinanden ind i en let babyolie, trak vi helt automatisk, med hinanden i hånden, hen mod sengen, faldt hurtigt ned på den. Vi begyndte igen at kysse og udforske hinandens krop, længe lå vi og kælede, men så tog Rita føringen og sagde ”Leon jeg vil se dig spille pik, mens jeg onanerer, du skal ikke komme, men hvis du gør det, er det i orden, så slikker jeg dig bare ren, og du er jo hurtigt klar igen”.
Alene tanken var nok til at pikken blev lidt større og lidt stivere.
”Sæt dig ned i fodenden og leg med dig selv,” beordrede Rita, straks fulgte jeg hendes ordre. Rita lagde sig direkte på ryggen spredte benene således at jeg kunne kigge lige op i grotten. Med det samme begyndte Rita at skille skamlæberne med den ene hånd, mens den anden begyndte at gnide på den ophovnede klitoris. Her sad jeg og så på en voksen ældre kvinde der lå og onanerede lige for øjnene af mig, mens jeg selv sad og gned på min stive pik med den ene hånd, mens den anden blidt kælede med nosserne. Ritas håndarbejde i kussen blev snart mere intensiveret, nu begyndte hun at køre 2 fingre ind og ud af kussen, mens hendes anden hånd gned hårdere og hårdere på klitten, underlivet kørte let rundt på lagenet, mens hele kroppen hoppede op og ned i samlejebevægelser. Rita var begyndt at stønne en del, og jeg var ikke i tvivl om, at hun var ved at opbygge en kraftig orgasme, man kunne se hun nød at ligge og onanere foran mig, hendes øjne var både slørede af nydelse, men også meget opmærksomme på, hvad jeg foretog mig. Nu stønnede Rita højt, hendes underliv bankede op og ned i madrassen.
”Åååhh jeg er så liderlig, ååhh jeg kommer snart. Se på mig, min lille dreng. Se hvor jeg onanerer for dig, åååhh hvor er det dejligt. Se på mig lille dreng.”
Det påvirkede mig meget, at Rita talte sådan til mig, jeg vidste, at jeg måtte komme på et tidspunkt. Rita voldtog sin egen kusse, 2 fingre masserede vildt og hårdt den spændte kilder, mens hun med 2-3 fingre næsten sprængte kussen, det var ikke kun fingrene, men snarere hele hånden hun masede ind og ud af kussen.
”Åååhhh jeeeeggg kooommmmmeeeeer, åååhh,” Rita spændte hele kroppen som en flitsbue, hendes krop rystede i en enorm orgasmerus, hun bankede hånden op i sin meget våde kusse, mens den anden hånd tværede klitten ud i kussen, jeg har aldrig set en kvinde få en orgasme så voldsom, jeg var også klar over, at nu var der ingen vej tilbage, jeg var selv ved at komme. Jeg kravlede op mellem benene på Rita og ville banke mit stive lem op i den sjaskvåde kusse, men Rita trak mig videre op over sin krop til pikken var ud for hendes mund. Straks slugte hun pikken, sugede som en gal på hovedet, mens hun onanerede skaftet hårdt med hånden. Det kunne jeg slet ikke holde til, så efter ganske få sekunder kom min udløsning, jeg sendte en kaskade af varm sæd, dybt ned i halsen på Rita, som blev ved med at sutte hårdt på det ophovnede pikhoved. Rita malkede de sidste dråber ud af pikken, og sank resterne af ladningen, jeg faldt ned over Rita mens orgasmekramperne fortog sig. Vi lå begge og pustede ud efter udløsningen, men kunne alligevel ikke lade være med at røre hinanden. Der gik kun et øjeblik så lå Rita og onanerede min halvstive pik, og der gik ikke mange minutter, før den igen var kampklar. Rita rejste sig op kravlede ind over mig og sænkede straks sin kusse ned over flagstangen, uden besvær trængte jeg helt i bund. Rita sad helt stille ovenpå mig, men alligevel kørte hendes kussemuskler rundt om pikken, strammede og krammede skaftet, det var fantastisk. Dette var forskellen på en ung pige og så Rita med en erfaren kusse. Rita begyndte at glide forsigtigt op og ned over pikken, hendes hænder tog fat i hendes brystvorter, som hun klemte hårdt, med det samme blev de helt stive. Rita krammede sine bryster hårdt, trak dem fremad mod mig, for derefter at nive i vorterne, det var helt tydeligt at hun nød det. Pikken gled stille og roligt ind og ud af den savlende kusse, men efterhånden ønskede vi begge noget mere, så hastigheden på pikkens arbejde, oppe i kussen blev øget af os begge, Rita måtte slippe de 2 bryster for at læne sig fremad og støtte hænderne i madrassen, hun red mig nu som en rytter på en vild hest, underlivet farede op og ned over min stive pik, mens jeg selv bankede imod den hungrende kusse, vi pustede og stønnede nu begge som en sprinter efter et løb. Vi var begge opsatte på at få en orgasme og øgede hele tiden tempoet. Jeg måtte fortælle Rita, at jeg snart ville komme, og da hun hørte det, rakte hun en hånd ind mellem lårene, fandt straks sin kilder, som hun onanerede hårdt.
Rita stønnede nu højt, mens fingrene arbejdede i kussen, som samtidigt bankede op og ned på mit stive spyd. Så kom Rita ”Ååååhhh jjeeeeg koooommmmeeerrr, åååhhh.”
Det kunne jeg ikke tåle at høre, jeg bankede lemmet hårdt op i hendes varme kusse og sendte en ladning sperm dybt ind i hulen.

Så var der udsolgt, vi havde begge brugt den sexenergi vi havde, vi lagde os arm i arm, nussede lidt og snart sov vi. Men det var jo varmt på Mallorca, og på et tidspunkt var Rita nok vågnet, fordi vi lå så tæt, jeg selv vågnede ved at hun lå og suttede på mit allerede halvstive lem, snart var det på hel stang igen. Rita fik vendt sig således, at vi lå i en 69’er. Jeg begyndte at slikke på Ritas spændte kilder. Jeg måtte koncentrere mig meget om mit eget tungearbejde, for ikke at blive for ophidset, det var så afsindigt dejligt, hvad Ritas tunge, mund og hænder kunne gøre ved mine nedre regioner. Jeg vidste, at jeg måtte slikke den ældre dame til en ny orgasme, inden jeg ville få lov at banke mit stive spyd op i hendes indre, så jeg slikkede hårdere og hurtigere på den dejlige klit, der lå stor og flot på min tunge. En gang imellem sugede jeg klitten ind i munden og trykkede hårdt med mine læber på den, mens mine tænder raspede forsigtigt på klitten, hver gang mine tænder gled hen over klitten, rykkede det liderligt i Ritas krop, og hun stønnede mere og mere. Ritas tungearbejde på min stive pik, var lige ved at få mig til at komme, men det havde hun helt styr på, hver gang Rita kunne mærke at pikken begyndte at vokse og jeg huggede med underlivet, så klemte hun hårdt om roden og holdt pikken helt stille i munden. Men det ville ikke vare længe inden Rita ville få en orgasme, kunne jeg mærke på hende, men også høre da hun igen begyndte med at sige ”Åååhh jaaa, hvor er det godt, du slikker så godt min lille dreng. Ååååhhh jeg kommer snart i din slikkende mund. Smag mine liderlige safter, lille dreng”, og så vidste jeg, at der bare var millisekunder, inden Rita ville komme i en rystende orgasme, og elskovssafterne ville flyde ud af den liderlige kusse og ind i min mund.
Nu kunne Rita ikke koncentrere sig om min stive pik i munden, hun nærmest spyttede den ud og stønnede højt, da hun kom i en rystende orgasme, men hele tiden lå hendes ene hånd og onanerede skaftet blidt. Efter at Rita var kommet sig over sin orgasme, lagde hun sig på ryggen, spredte benene vidt fra hinanden, og det var slet ikke nødvendigt at hverken sige eller vise noget, jeg var helt klar over at hun ønskede, at jeg spiddede hendes kusse med min stive pik, og selvfølgelig kunne jeg slet ikke lade være. Hurtigt lå jeg mellem Ritas spredte ben, hurtigt fangede hun min stive pik med en hånd og førte den mod hulen, gned pikken et par gange mellem de fedtede skamlæber, og så kunne jeg trykke pikken i bund i den gamle, men meget lækre kusse. Hurtigt trak Rita benene op over min ryg, så jeg kunne trænge så langt op i kussen som muligt, og hurtigt fandt vi en god knepperytme, vore kønsorganer passede perfekt til hinanden. Jeg kneppede kussen det bedste jeg havde lært og kunne tydeligt mærke Ritas kussemuskler stramme om pikskaftet. Vi kneppede som gale, pikken farede ind og ud af kussen hurtigere og hurtigere, og nu havde jeg overvundet min snarlige orgasme, nu lå jeg jo og koncentrerede mig om at kneppe hjernen ud af Rita. Jeg måtte vise at ungdommen kunne køre alderdommen træt, og det var i hvert fald ikke noget, som Rita var imod, bare det at hun kunne mærke min unge virile pik, der fuldstændig udblokkede hendes arbejdende kusse, var nok til at hun stønnede højt, og så kom hun igen og igen, mens jeg mærkeligt nok kunne holde min orgasme tilbage, men endelig kunne jeg mærke at nakkehårene begyndte at stritte som man siger, og jeg havde på fornemmelsen at Rita kunne mærke, at jeg kneppede hende hårdere, og det var ligesom pikken blev lidt stivere. På ny stønnede Rita en orgasme ud i værelset, og så bankede jeg pikken dybt op i hendes varme kusse og plastrede den til med livgivende sperm. Min orgasme var så voldsom, at jeg simpelthen gled ned over siden på Rita, og pikken gled ud af den varme kusse og de sidste sprøjt af sperm landede på Ritas sparsomme hårpragt på kussen, men det var jeg slet ikke i stand til at opfatte, jeg var helt færdig. Nu lå vi stønnende ved siden af hinanden og kom os over det vilde ridt, men hurtigt blev vi enige om at komme på badeværelset. Vi vaskede hinanden, og efter et hurtigt kys fik jeg tøj på og kom hen på mit eget værelse for at sove.

Næste morgen mødtes vi til morgenbordet, der blev sagt godmorgen, og vi lod begge som intet var hændt, men jeg måtte vide, hvordan Rita havde det. På et tidspunkt kom både Rita og jeg selv væk fra far og mor. Rita fortalte at hun stadig var øm i kussen efter nattens udskejelser, og hun mente stadig at kunne mærke min pik oppe i kussen. Rita var helt klar til jeg igen skulle kneppe hende, og selvfølgelig blev jeg liderlig af at høre på hende, så min pik begyndte at rejse sig. Enden blev selvfølgelig, at jeg måtte en tur på toilettet, mens pikken lagde sig. 

Men Rita havde slet ikke lært mig alt om sexlivets finurligheder. Jeg lærte mange flere af dem hjemme hos Rita, efter vi var kommet hjem fra ferie.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER