LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Aldersforskel

Dato: 22.06.2014


Rita som sexlærer

Denne oplevelse foregik, da jeg var ca. 20 år, og altså før jeg mødte min kone Conny. På dette tidspunkt havde jeg en lille ejerlejlighed først på Amager, men kom tit hjemme hos mine forældre, det var jo dejligt nemt, når mor kokkererede og vaskede tøj. Derhjemme var der tit gæster, og bl.a. kom en af min mors veninder, Rita, hun var ca. midt i halvtresserne og arbejdede som et eller andet overover kontorist i det offentlige, boede på Frederiksberg og var enlig efter hendes mand var død for flere år siden. Når Rita og jeg mødtes hos far og mor, til fester og andre komsammen, havde vi det rigtigt hyggeligt, vi talte godt sammen, og så var Rita meget humoristisk, vi kunne tale om alt mellem himmel og jord. Jeg ved ikke hvorfor, men denne sommer var far, mor og Rita blevet enige om at skulle 14 dage til Mallorca, og jeg blev inviteret med, måske for at holde Rita lidt med selskab, så hun ikke skulle være 3. hjul til en gig. Der var bestilt 1 dobbeltværelse og 2 enkeltværelser på hotellet.

Dagen for ferien indfandt sig, og vi mødtes i Kastrup Lufthavn, fik checket ind og kom op i transithallen, hvor vi fik en kop kaffe. Så ud i flyveren, op i himlen, og så var vi pludselig på Mallorca. Fat i bagagen, ud i en turistbus og ud til hotellet. Her fik vi tildelt vore værelser, mor og far blev installeret på 2. sal, Rita på 4. og jeg selv på 9. Vi fik pakket ud og mødtes derefter i hotellets bar for at få den første sjus, en blev til flere, og vi fik lagt planer for resten af dagen og de næste.

Tiden på Mallorca skred fremad, det var bare så lækkert, sol, sjusser, god mad og oplevelser, og for at komme til den spændende del af oplevelsen, må jeg hellere springe frem til dag 8 – 9 stykker, her skulle vi til grisefest, det var jo så populært dengang. Vi kom af sted med bussen, kom ud til en stor gård og fik bænket os ved de fælles borde. Mad på bordet, masser af vin ad libitum, underholdning og god musik. Efter maden var der konkurrencer, bl.a. ballondans, som Rita og jeg deltog i efter opfordring fra mor og far. Vi vandt ikke, men det var da skide sjovt, nå men dette førte til flere danse med Rita, vi 2 morede os kongeligt, vi blev nok også en smule berusede af al den gratis vin og sjusserne bagefter. Så blev det tid til at komme ud i busserne igen. Far og mor på ét sæde, Rita og jeg på sædet bagved. På et tidspunkt lander Ritas ene hånd på mit lår, og den bliver ikke flyttet. Jeg er jo på dette tidspunkt ca. 20 år, og Rita ser jo meget godt ud på trods af sin alder, så helt automatisk får jeg visse tanker, jeg lader hånden blive, hvor den er, og ganske diskret skiller jeg lårene. Rita taler videre både med far, mor og mig, mens hendes hånd begynder at kæle med mit lår, ganske blødt glider hånden fra knæet og op til midt på låret og derefter tilbage igen. I lang tid foregår denne behandling, min pik har helt automatisk begyndt at vokse i mine hvide shorts. Spændingen ved det, der foregår, er simpelthen så stor, så jeg overhovedet ikke tør røre mig, efter hvad jeg føler er meget lang tid, begynder hånden at kæle længere oppe af låret, hver gang Rita kører hånden op mod mit skridt. Jeg sidder bare der med den stiveste pik, der findes, og der er ingen tvivl om, at Rita kan se det på mine bukser, den presser hårdt mod stoffet, jeg er lidt bange for, at der skal komme en plet på grund af min ophidsede tilstand. Nu når Ritas hånd helt op til kanten af mine shorts, hun løfter hånden ganske lidt og kører hen over kanten på mine shorts, og så klemmer hun blidt på pikken, hold da kæft hvor er det liderligt, her sidder jeg i en bus med mange andre passagerer, bl.a. min far og mor, og så Rita, der sagtens kunne være min mor, som sidder og klemmer på min stive stang. Jeg er helt i vildrede med mine tanker, hvad skal jeg gøre, men der er ingen tvivl om, at min seksuelle lyst er større end alt andet, så jeg prøver på ingen måde at fjerne Ritas hånd. Hele tiden sidder Rita og taler med dem, hun hele tiden har gjort, mens hun stille og roligt kæler for mine lår og mit lem. Jeg er efterhånden godt ophidset, og jeg tror, at Rita kan mærke det, for hun flytter hånden ned på mit knæ, men fortsætter med at kæle her, efter et stykke tid kommer hånden tilbage til mit skridt, hvor den igen klemmer blidt om staven og forsigtigt onanerer pikken gennem buksestoffet.

På en eller anden måde er jeg glad for, at bussen holder udenfor hotellet, for jeg kunne snart ikke holde til den intense, men også frække, berøring fra Rita. Der er kun et problem, da vi skal ud af bussen, jeg skal rejse mig, men den største og stiveste teltstang er placeret midt i mine hvide shorts, jeg må simpelthen sidde et lille stykke tid, for at få stangen til at lægge sig.

Da vi kommer ud af bussen, bliver vi 4 enige om at få en enkelt sjus i baren, der bliver bestilt gin og tonic, en sjus bliver til 2, herefter vil far og mor i seng, Rita og jeg siger, vi vil have en enkelt mere, og så siger far og mor godnat og forlader bordet. Rita og jeg får serveret en sjus mere, der bliver overhovedet ikke talt om oplevelsen i bussen, men om alt muligt andet. På et tidspunkt spørger Rita, om vi skal gå en tur langs med stranden. Luften er dejlig varm, der er kommet spiritus indenfor vesten, tanken på hvad der er foregået, og så er, når alt skal siges, Ritas selskab meget behageligt, vi er ligesom mere søskende eller venner, så jeg synes, det er en god ide. Vi får betalt, rejser os og går ud på strandpromenaden, her går vi side om side og taler om den dejlige ferie, uden at jeg ved, hvordan det skete, det var bare noget helt naturligt, så går vi snart hånd i hånd, som et par nyforelskede, jeg tænker slet ikke på, at Rita var over 50 år gammel, og jeg selv var blot ca. 20. Vi gik der på strandpromenaden og kælede med hinandens hænder, snart blev det til et par forsigtige kys på munden, men efter en kort spadseretur, satte vi os på stensætningen ned mod stranden. Da jeg satte mig, satte Rita sig på skødet af mig, tog med sine hænder om mit hoved og trykkede sine læber mod mine, jeg kunne mærke hendes tunge komme ud mellem læberne og presse sig på for at komme ind i min mund. Straks åbnede jeg mine læber, og som en orkan kom Ritas tunge farende ind i min mund, hvor den straks snoede sig om min egen tunge. Ritas tunge var varm og meget levende, jeg besvarede hendes tungeleg, jeg lagde den ene hånd rundt om hendes ryg, og min anden hånd havde sit helt eget liv, for den rakte frem og krammede straks det ene bryst. Jeg kunne mærke gennem den tynde bluse og BH-en, at Ritas bryster var meget bløde, og at de nok hang en smule, for jeg havde svært ved at finde vorten, men der var ingen tvivl om, at Rita kunne lide min behandling, da hendes tungearbejde blev hurtigere, og hendes hånd nussede kraftigere i min nakke. Jeg ved ikke, hvor længe vi sad der på stensætningen, kyssede og kælede med hinanden, men på et tidspunkt rejste vi os og gik mod hotellet, stadig med hinanden i hånden og småkyssende som 2 teenagere.

Da vi kom til hotellet, slap vi hinanden og bevægede os som 2 almindelige mod elevatoren, op på etagen og hen mod Ritas værelse, det var slet ikke noget, der var aftalt, men kom helt naturligt. Rita låste døren op, og vi smuttede begge ind, døren blev hurtigt lukket, og så nærmest overfaldt vi hinanden. Vi stod der med armene rundt om hinanden og kyssede heftigt, snart skubbede jeg, eller var det Rita, der trak os mod sengen, vi faldt i hvert fald ned i den oven på lagnerne og sengetæppet. Stadig kyssende med mig liggende på den ene side lidt hen over Rita. Min hånd nærmede sig igen Rita bryster, den kælede uden på blusen, snart på det ene og snart på det andet bryst, nu kunne jeg mærke hendes vorter gennem tøjet, de reagerede, blev snart store og blodfyldte. Nu var jeg tændt, jeg måtte bare elske med Rita, selvom hun kunne være min mor, mine hænder var lidt ude af min kontrol, de bare nærmede sig knapperne i Ritas bluse og begyndte at knappe den op. Rita gjorde ingen modstand, hendes kropssprog opfordrede mig til at forsætte, nu lå Rita med blusen helt åben, jeg fik min ene hånd ind under kanten på BH-en, og havde straks et stort lidt blødt bryst i hånden. Jeg kuplede hånden omkring brystet, der hang en smule, jeg følte på det, det var lidt blødt, og huden var ikke så fast, og en lille smule rynket, men det havde slet ingen betydning i dette øjeblik. Efter kort tid fik jeg skubbet BH-en op over begge Ritas bryster, hvorefter jeg flyttede min mund og tunge ned til de 2 brystvorter, som jeg nu slikkede, kyssede og nussede med min tunge og læber. Selvom brysterne var ældre, var der ingen problemer med de lidt store brystvorter, der straks blev blodfyldte og helt stive. Længe lå jeg og kyssede de 2 bryster skiftevis, det bryst jeg ikke berørte med min læber, det kuplede og nussede jeg med hånden. Rita lå og kælede mig i nakken og håret, mens hun stønnede blidt, og hele tiden sagde ”Åh din dejlige dreng, åh, hvor er det dejligt!” Jeg kunne ikke styre mig selv mere, men forsøgte at trække Ritas lange lette nederdel op over lårene, og til sidst lykkedes det, snart var min ene hånd oppe mellem lårene på Rita, den nærmede sig hendes trusser, de var løse i benene, og i et nu var hånden inde på hendes kønsbehåring. Behåringen var sparsom og meget grov, jeg legede lidt med det stride hår, men snart forsøgte jeg at få en finger ind i hendes skede. Rita spredte benene lidt, og jeg kunne mærke, at de 2 skamlæber gled til side for min indtrængende finger, der var overhovedet ikke tegn på tørke, men snarere en lille bæk, der rislede sagte, snart var min finger så våd, at den uden mindste modstand gled frem og tilbage i den varme revne. Jeg kørte fingeren ligeså langt op i kussen på Rita, som jeg kunne, for derefter at lade fingeren smutte ud og gnide på kilderen, der var blevet stor og var lige oppe over kusseindgangen. Rita var begyndt at rotere let med underlivet og stønnede nu ganske svagt over min behandling af hendes bryster og så den gnidende bevægelse i hendes kusse. Rita blev ved med at ligge og sige ”Åh, din dejlige dreng, åh, hvor er det dejligt,” men snart styrede hun mig mere med sætninger som f.eks. ”Bid lidt hårdere i vorten. Sug vorten ind i munden, stik 2 fingre op i mig” eller ”gnid lidt hårdere på klitten,” jeg fulgte selvfølgelig enhver ordre og kunne mærke på Rita, at hun var ved at opbygge en orgasme, hun stønnede mere og mere, hun trykkede min slikkende mund hårdere mod sine bryster, og hendes underliv blev mere og mere levende, det roterede nu kraftigt, og Ritas kusse var nu meget våd. Så skete det, jeg kunne mærke, at Rita var ved at få orgasme, hun spændte kroppen, og et højlydt ”Åååhhhh!” kom fra hendes mund, og nu nærmest vældede safterne ud af den åbne kusse, hvor jeg på dette tidspunkt kørte 2-3 fingre hårdt ind og ud af den arbejdende kusse. Herefter faldt hun slapt ned i sengen, fjernede min hånd fra kussen og trak mit ansigt op til sit, gav mig et stille kys og sagde ”Tak for det dejlige, du har gjort for mig.”

Vi lå et stykke tid og snakkede kærligt til hinanden, mens jeg forsigtigt kælede med Ritas bryster. Nu vendte Rita sig om mod mig, rejste sig op på den ene albue og begyndte med hånden at kæle på mit indespærrede lem, snart åbnede hun knappen og lynlåsen i shortsene, krabbede den ene hånd ind under elastikken i underbukserne, fangede mit stive lem og trak det frem fra skjulet. ”Nej hvor er den stor og stiv,” udbrød hun, mens hun forsigtigt begyndte at onanere op og ned af skaftet. Jeg var simpelthen så liderlig af at ligge her med Rita, så der skulle ikke meget til, før jeg ville komme, hvis hun fortsatte denne behandling. Jeg fortalte Rita, at hun skulle passe på, for ellers ville jeg komme, men hun fortsatte sit arbejde, mens hun fortalte, at jeg bare skulle komme, så kunne vi tage et bad sammen og så elske rigtigt, hvis jeg havde lyst. Bare det at tænke på jeg skulle stoppe min pik op i hendes fisse, samtidigt med at hendes hånd onanerede min pik kraftigere og kraftigere, var nok til, at jeg skød 3 - 4 sprøjt sperm højt op i luften, de sidste sædrester løb langsomt ud af hullet i pikhovedet, ned af skaftet og ud på Ritas hånd, hun nærmest skovlede de sidste rester ind i hånden, fjernede den fra pikken og førte den til sin mund, hvor hun slikkede sæden i sig, hvorefter hun sagde ”Uh, du smager skønt, du skal også prøve at komme i min mund, hvis du har lyst,” jeg kunne blot nikke til svar, alt var stadig så uvirkeligt, her lå jeg og elskede med en kvinde, der var så gammel, at hun sagtens kunne være min mor og næsten min bedstemor (nå, det var måske lige at overdrive lidt for meget), men det tænkte jeg slet ikke på, for jeg fik sex med en skøn kvinde, der ikke havde for travlt, og som vidste, hvordan man skal nyde og yde sex.

Vi rejste os nu, uden det mindste generthed trak Rita tøjet af i en håndevending, jeg kunne nu se hende helt nøgen. Ritas hud var en del rynket på grund af hendes alder. De 2 store bryster hang også mere, end jeg havde forestillet mig, hendes kønsbehåring var meget sparsom, der var ikke så mange hår, men dem der var der, var lange og nærmest gråbrune. At se denne ældre dame, skræmte slet ikke min sexlyst, jeg havde bare tanken i hovedet om at skulle stikke min stive pik op i Rita og så bolle. Jeg selv var måske en smule genert over at skulle af med tøjet sammen med Rita, men det problem løste Rita i en håndevending ved straks at fjerne både min T-shirts, de hvide shorts og mine små underbukser. Nu stod jeg helt nøgen, og min pik var allerede helt stiv igen, Rita tog mig i hånden og førte mig ud i badeværelset. Rita åbnede for det varme vand og skubbede mig blidt ind under strålerne, da jeg var godt gennemvåd, slukkede hun for vandet, og begyndte at sæbe mit hår ind, herefter fortsatte hun ned over kroppen, så jeg nærmest lignede en snemand med alt det hvide skum. Snart nærmede Ritas hånd min stive pik, og forsigtigt begyndte hun at smøre den ind med sæbeskum. Mine nosser fik også en ordentlig tur, de blev blidt klemt med den ene hånd, mens den anden blidt onanerede mit spændte lem. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at stønne svagt, og underlivet begyndte helt af sig selv med små samlejebevægelser. Rita har nok kunnet mærke på mig, at denne behandling ville jeg ikke kunne holde til ret længe, for hun sagde ”Skal jeg stoppe, så vi kan elske rigtigt efter badet?” Jeg kunne kun nikke, så Rita åbnede for bruseren og skubbede mig blidt ind under de varme stråler, sørgede for at skylle mig grundigt af, hvorefter hun beordrede mig til at tørre mig, mens hun selv trådte ind under bruseren. Uden den mindste generthed begyndte hun at sæbe sin lidt rynkede krop ind, snart nåede hun til sine hængebryster, som fik en meget kærlig behandling. Rita klemte hårdt om brysterne, og snart stod hun nærmest og onanerede vorterne, der blev stive som små kirsebær, man kunne tydeligt se, at hun nød sin egen behandling og at vise sig frem for mig. Ritas hænder fortsatte herefter ned over den forholdsvis flade mave og ned over den sparsomme kønsbehåring, snart spredte hun sine ydre skamlæber med den ene hånd, mens den anden begyndte at gnide på klitten. ”Du må gerne se på mig, mens jeg spiller den af, jeg er så liderlig.” Jeg blev helt forfjamsket, hvordan kunne en kvinde på over 50 tale sådan et sprog, men jeg kunne alligevel ikke holde øjnene væk fra Ritas arbejdende hænder i kussen. Rita var begyndt at stønne svagt, mens hendes højre hånds langfinger gned hårdt på den stive klitoris, snart lænede hun sig op af den rimeligt kolde væg, men dette bemærkede hun slet ikke, fordi hun koncentrerede sig helt og holdent om at gnide på sin kilder, en gang i mellem gled der 2 fingre dybt op i skeden, men for det meste var det bare klitten, der næsten brutalt blev gnedet. Rita stønnede efterhånden kraftigt, og hendes krop bevægede sig hurtigt, jeg kunne tydeligt se, at hun nærmede sig en orgasme. Så skete det ”Uuuuhhh, jeg kommer, ååhhh hvor er det skønt, åååhh lille dreng, se på mig, jjeeegg kooommmeerr, uuhhh,” nu gned Ritas højre langfinger ganske blidt på den ophovnede kilder, mens de sidste små orgasmekramper tonede ud af Ritas krop. Som ingenting var sket begyndte Rita at sæbe kroppen ind, mens hun sagde til mig ”Smut ind på sengen, jeg kommer ind til dig om et øjeblik,” som sagt så gjort, jeg gik ind på værelset, løftede det tynde tæppe på sengen og smuttede ind under det. På en eller anden måde var jeg stadig en smule genert. Efter et kort øjeblik kom Rita ind fra badet, ganske nøgen, uden den mindste opfordring trak hun tæppet væk fra mig, nærmest faldt ned i sengen mellem mine ben, fangede min halvstive pik med den ene hånd, og den anden begyndte straks at kramme mine nosser. På et øjeblik var pikken helt stiv og struttede lige op i vejret, Ritas mund nærmede sig pikken, og snart slikkede hendes tunge op og ned af skaftet. En gang imellem førte Rita sin tunge helt ned på nosserne, blidt sugede hun først den ene sten og snart den anden sten ind i munden, Ritas tunge legede med de spændte nosser, så gled tungen igen op af skaftet, og nu åbnede hun munden højt op, og pikken forsvandt næsten til roden i hendes mund. Jeg blev straks enormt ophidset, jeg pumpede pikken ind og ud af Ritas mund, mens jeg stønnede højt, jeg vidste godt at jeg snart ville komme, hvis hun blev ved, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. Rita kunne også mærke på mig, at det snart var oppe over byen og trak derfor sin lækre røde mund væk fra det kritiske punkt, lagde sig op ved siden af mig, mens hun blidt kælede for min mave. Uden videre sagde Rita ”Leon vil du ikke gerne slikke mig til en orgasme,” jeg kunne kun nikke til ja, flyttede min krop ned mellem benene på Rita. Uden yderligere snak førte Rita begge sine hænder ned til skamlæberne, og skilte dem fra hinanden, så blomsten åbnede sig. I min iver begyndte jeg straks at slikke Rita på klitoris, men Rita sagde straks ”Rolig, rolig, kys mine inderlår, slik dem, bevæg din tunge rundt på lårene og på mit venusbjerg. Vi har masser af tid, kæl for mit skød og slik mig så dybt i revnen og op på klitten en gang imellem. Jeg skal nok sige til, når jeg vil slikkes hårdt på klitten. Nu begyndte jeg på at gøre, som Rita havde bedt mig om, jeg pustede blidt på skamlæberne, kyssede inderlårene, slikkede forsigtigt på kødet mellem kussen og røvhullet. Stak forsigtigt tungen helt op i kussen, lod tungen blidt køre hen over den strittende klit og slikkede på den sparsomme hårvækst. ”Ååhh ja, nu er du ved at lære det. Det er bare så lækkert, ååhhh ja, bliv ved sådan lille dreng, det er så lækkert,” sagde Rita, hendes underliv var også begyndt at rotere let, jeg var klar over, at det var noget Rita kunne lide. Jeg begyndte at slikke oftere og oftere dybt i Ritas kusse og op på klitten. ”Åååhh ja, din dejlige dreng, stik 2 fingre ind i fissen på mig og slik mig hårdt på tappen, ååhh ja, bol mig med de dejlige fingre, bid mig i tappen, ååhh det er dejligt.” Jeg kørte nu pege- og langfinger hårdt frem og tilbage i Ritas kusse, min lillefinger ramte ofte det lille brune hul, mens jeg med munden sugede hendes klit ind i munden, hvor jeg blidt bed i den, og slikkede hårdt på spidsen af klitten. Ritas underliv kørte nu rundt på lagenet i et hurtigt tempo, hun stønnede nu højere, og når jeg kiggede op over hendes krop, kunne jeg se, at Rita kuplede sine hænder over begge bryster og nulrede brystvorterne hårdt, så de strittede direkte op mod loftet. Nu fornemmede jeg, at det var lige op over byen. Rita flyttede sine hænder ned om nakken på mig og forsøgte at presse hele mit hoved op i kussen, jeg slikkede nu hårdt, kraftigt og hurtigt på kilderen, Ritas underliv kørte rundt på lagenet i et meget hurtigt tempo. Nu kom Rita ”Åååhhhh, jeg kooommmeeerrr, åååhhh din dejlige dreng, åååhhh, hvor er det dejligt. Lille, søde dreng, slik mig blidt i kussen, ååhh, det er så skønt.” Ritas underliv stødte opad, så hele hendes krop stod i en bue. Hele kroppen rystede i orgasmekramper, men efterhånden slappede kroppen af, og Rita lå igen udstrakt på lagenet, mens jeg blidt slikkede de sidste orgasmesafter i mig.

Rita trak mig nærmest i håret op over sin krop. Jeg slikkede mig vej op over hendes kussehår, navle, mave, bryster og endte med at ligge og kysse Rita dybt ind i munden, snart lå Rita og slikkede sine egne safter af mit ansigt. Nu rakte Rita ned mellem vore kroppe, fangede min stive pik og førte den ind mellem sine skamlæber, et enkelt stød fra mine hofter, og pikken var begravet i kussen helt til roden. ”Stille og rolig, stille og rolig, knep mig blidt,” sagde Rita, og jeg fulgte hendes anvisninger, kørte pikken ind og ud af kussen. Nu samlede Rita sine ben rundt om mine hofter og krydsede dem på ryggen, så jeg nu kunne støde pikken helt i bund hver eneste gang, jeg stødte fremad med hofterne. Det var en ubeskrivelig følelse at ligge her og bolle med en dame på over 50 år, men samtidig skal det også fortælles, at den krop jeg lå og bollede, opførte sig som en ung pige på ca. 20. Ritas underliv bankede stille og roligt mod mit, og samtidigt kunne hun rotere med hofterne, således at min pik blev stimuleret alle vegne. Det var bare så lækkert, som en stiltiende aftale øgede jeg snart mit tempo i den våde kusse, Rita var begyndt at stønne svagt, hendes fingernegle kørte rundt på ryggen af mig og kradsede forsigtigt i min hud. Ritas underliv blev mere og mere livligt, jo mere jeg bankede pikken ind i hendes grotte. Nu var der også kommet meget mere lyd på, Rita stønnede nu kraftigt, og hendes underliv roterede som en drejeskive til modellervoks. Jeg huggede min stive pik ind og ud af den savlende kusse i et rasende tempo og kunne godt mærke, at hvis Rita ikke snart kom, måtte jeg enten stoppe mit arbejde eller bare fyre kanonen af. Det ville jo være et nederlag for ungdommen, hvis jeg ikke kunne give en gammel kone en orgasme, så jeg måtte tænke på kolde isbjerge, arbejde, bilen der skulle på værksted og lignende kedelige ting. Så kunne jeg både høre og mærke, at det var ved at ske. Rita stønnede højt og begyndte at tale frækt til mig, mens hendes underliv bankede mod min rumsterstang. ”Åååhh din dejlige dreng, bank din dejlige pik op i mig, åååhh, jeg er ved at komme, ooohhh, bol mig, spræng min gamle kusse med din stive pik. Åååååhhh, nnnuuuu  kooommmmeeeerrr jeg, ååhhh, hvor er det dejligt”. Ritas underliv bankede mod min pik, hendes underliv roterede som en gal, det kunne jeg bare ikke holde til. Nosserne krympede sammen, pikken blev lidt hårdere, og så kom jeg med et brag, jeg bare pumpede og pumpede sæd ind i den gamle, men meget livlige kusse.

Jeg lå helt afslappet oven på Rita, mens hendes sidste orgasmekramper langsomt fortog sig, vi kyssede blidt hinanden, mens Rita blidt masserede mine skuldre. Jeg gled ned fra Ritas krop og lagde mig på siden. Rita rejste sig hurtigt op og bøjede sin krop forover og nærmede sin mund til min halvslappe manddom. ”Jeg må hellere rengøre ham, når jeg nu har svinet ham til,” sagde Rita og begyndte at slikke min pik op og ned over skaftet, hun slikkede mine behårede nosser, og snart var hele pikken inden i hendes varme mund. Pikken ville slet ikke lægge sig, men jeg måtte trække mig lidt tilbage, da den stadig var meget følsom, Rita slap pikken med et svup, og sagde ”ka’ du mere, ja, det kan du sikkert. Jeg går lige ud og vasker din dejlige sæd ud af kussen, og så skal du slikke mig igen.” Rita rejste sig og gik ud på badeværelset, jeg kunne høre vandet løbe, imens lå jeg og tænkte på denne vanvittige situation. Her lå jeg og elskede med en kvinde, der kunne være min mor, men for fanden, hvor var det dejligt.

Rita kom ind i værelset, nyvasket, og med mine vilde sexøjne, så hun bare hamrende godt ud på trods af sin alder. Rita kravlede op i sengen til mig, puttede sig som et lille barn i min arm, lagde det ene ben hen over mine, og straks havde hun fat i min halvstive pik med den ene hånd, som hun straks begyndte at onanere blidt, og snart var pikken på fuld stang igen. ”Gider du slikke mig igen,” sagde Rita? ”Selvfølgelig,” svarede jeg straks, skubbede blidt Rita om på ryggen og begyndte at slikke på hendes brystvorter, der snart var stive. Min ene hånd begyndte blidt at lege med kønshårene og gnide forsigtigt på den øverste del af kussen. Snart nærmede jeg en eller to fingre til revnen, og med et blidt pres, smuttede der straks 2 fingre ind i den våde kusse. Jeg førte følsomt fingrene ind og ud af kussen, mens jeg begyndte at slikke mig ned over Ritas maveskind. Jeg måtte rejse mig for at lægge mig mellem Ritas vidt spredte ben. Nu lå jeg mellem de dejlige lår med munden lige ud for blomsten. Første en enkelt finger gnidende på klitten, så skiftede jeg fingeren ud med min varme tunge. Først slikkende dybt ind i kussen, tungen blev skubbet så dybt ind i revnen som muligt, nærmest som en lille pik, der farede ind og ud af hullet. Mine læber omsluttede hele kussen, og jeg sugede hele kussen ind i munden. Der var ingen tvivl om, at Rita nød min behandling, hendes hænder kørte rundt i håret på mig og trykkede samtidigt mit hoved hårdt mod underlivet. Rita stønnede svagt, og hendes underliv kørte både rundt på lagenet og samtidigt op og ned, så jeg kunne næsten bare ligge stille med tungen, for Ritas bevægelser med underlivet førte helt automatisk klitten hen over min tunge. Rita arbejdede efterhånden hurtigere og hurtigere med underlivet, og hendes stønnen var blevet meget kraftigere, mens der kom spredte udbrud fra hende. ”Åååhhh, det er skønt”, ”Åååhh, dejlige dreng, bliv ved med at slikke mig, åååhhh, hvor er det skøøønnnt”, ”Slik dybere, stik din tunge op i min liderlige fisse.” ”Bol mig også med 2 fingre, ååhhh ja, hvor er det godt.” Jeg fulgte Ritas anvisninger til mindste detalje, og der var ingen tvivl om, at hun kunne lide det. Nu havde Rita kun tanke for sin kommende orgasme, hendes underliv havde sit helt eget liv, det skøjtede rundt på lagenet, og jeg øgede derfor mit slikkearbejde. Så var den der, Rita gik fuldstændig i bro, hendes krop stod som en spændt flitsbue, mens orgasmekramperne gennemrystede hendes krop. Rita stønnede som et damplokomotiv, mens jeg fortsatte med at slikke i den varme kusse, safterne piskede ud af hende, og jeg slikkede det hele i mig med velbehag. Nu skubbede Rita min slikkende mund væk og faldt sammen som en klud, jeg lagde mig igen ved hendes side, mens de sidste orgasmekramper forsvandt fra hendes krop. Ikke længe efter var Ritas hånd på min stive pik. ”Gider du bolle mig igen? spurgte hun. ”Selvfølgelig,” svarede jeg. ”Jeg vil ha’ den bagfra.” Rita rejste sig og lagde sig på knæ og albuer, med røven stikkende fristende bagud. Jeg rejste mig også, placerede mig bag røven med frit udsyn til den våde kusse. Rykkede nærmere og lagde mine hænder på de lidt rynkede røvballer, straks var Ritas hånd nede mellem benene og tog fat i min strittende kæp, førte den mod sin indgang. Med et enkelt skub fremad med hofterne, og pikken var begravet i kussen til roden. Rita sank fremad og hvilede nu på skuldrene, mens hun med den ene hånd kælede for mine nosser, der bankede mod kussen, hver gang jeg skubbede hofterne fremad, den anden kunne jeg mærke, hun brugte på sin stive kilder. Rita havde en helt speciel teknik med kussen, den nærmest sugede min stive pik helt ind, samtidigt med at kussen strammede og roterede om skaftet. Jeg kunne slet ikke lade være med at banke min pik hårdt op i den arbejdende kusse, snart fandt vi sammen i et godt tempo. Jeg mærkede at jeg kunne holde længere, det var nok på grund af de udløsninger jeg, havde fået, og jeg forsøgte at holde det tempo, vi var begyndt på, men det var helt Rita, der styrede mig, og hun begyndte at banke røven bagud, for ligesom at få mere pik op i sig. Ritas arbejde med kussen omkring min pik og så hendes leg med nosserne, kunne jeg ikke blive ved med at klare. Rita havde nok kunnet mærke dette, for hun øgede sit arbejde på den strittende kilder og stønnede: ”Du må ikke komme endnu, lad mig være med, vi skal komme sammen,” Ritas arbejde med hånden på klitten blev forstærket, og nu var der ikke langt igen. ”Åååhhh, jeg koommeeerr,” skreg Rita, hendes kussemuskler trak sig sammen om min stive pik, og så kunne jeg ikke klare mere. Jeg kom med et brøl, bankede sperm op i den hungrende kusse, jeg ved ikke hvor meget, men det føltes som en hel liter, men det har jo nok ikke været så meget, da jeg jo allerede var kommet flere gange.

Vi klaskede begge sammen på sengen, pikken gled lige så stille ud af Ritas hule, og vi lå begge og stønnede stille. Vi lå begge og kælede blidt med hinanden, mens vi småkyssede, efter en tid spurgte Rita, om jeg ville blive og sove sammen med hende, fordi så kunne vi sætte vækkeuret, således at jeg kunne komme hen på mit eget værelse, inden far og mor vågnede og opdagede, hvad vi havde foretaget os. Selvfølgelig sagde jeg ja, og snart lå vi i hinandens arme og sov.

Næste morgen smuttede jeg selvfølgelig hen på mit eget værelse, som om intet var hændt. Snart mødtes vi alle nede i restauranten til morgenmad, jeg havde en fornemmelse for, at far og mor kunne se på mig, hvad Rita og jeg havde foretaget os, men det var selvfølgelig ikke rigtigt. Til gengæld syntes jeg også, at Rita smilte mere, end hun plejede at gøre, især så hendes øjne mere klare ud, når hun kiggede på mig end ellers.

Det blev selvfølgelig ikke sidste gang på ferien, at Rita og jeg havde sex sammen, det var selvfølgelig hver eneste aften, og hver aften lærte jeg noget nyt af den dejlige gamle dame.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER