LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: 1 Ekstra

Dato: 19.04.2015


Må jeg låne sofaen?

Torsten ringede til os en aften og fortalte, at Hanne og han var blevet uvenner, og han var nærmest blevet smidt ud af deres lejlighed. Spurgte om han måtte låne sofaen, indtil han fandt et sted og bo. Da vi havde kendt Torsten i mange år, sagde vi selvfølgelig ja. Så Torsten ankom med en taske med lidt tøj, barbergrej og tandbørste. Vi satte os og fik kaffe, hvor Torsten fortalte, at Hanne og han var blevet så rygende uvenner, at der ikke var anden mulighed, end at han forlod deres fælles lejlighed, og så måtte han jo desværre belemre venner med en soveplads i de nærmeste dage, indtil stormen mellem dem havde lagt sig, eller der var så dyb en kløft, at de skulle finde hver sin vej.

Det blev efterhånden sengetid, og Conny fandt dyne, lagen og hovedpude frem, så Torsten kunne bruge sofaen. Dette stod på i 2-3 dage, hvor Torsten var flink til at deltage i den daglige trummerum og betalte også for vores fælles mad og drikkevarer. Men nu syntes Conny, at det var irriterende, at Torsten hver aften skulle rede op på sofaen, hvor han samtidigt lå dårligt, når vi alligevel kun brugte den ene side af dobbeltsengen, så hun besluttede, at Torsten kunne låne den ene side af sengen.

Conny og jeg sover jo altid ganske nøgne, og det skal også siges, at Hanne, Torsten, Conny og jeg har været i sommerhus sammen, hvor vi havde ganske lidt tøj på i det gode vejr, så for Conny var det slet ikke noget problem, da vi skulle i seng. Hurtigt smed hun alt tøjet og kravlede under dynen. Torsten smed også tøjet, men beholdt ærbart boksershortsene på og smuttede under den anden dyne, jeg selv smed ligesom Conny alt tøjet og lagde mig ned under dynen ved siden af Conny.
Vi sagde pænt godnat, slukkede lyset, og jeg faldt ret hurtigt i søvn, men vågnede ved at Conny lå og onanerede min pik, ganske blidt, men jeg fornemmede også, at der skete noget andet. Min pik voksede ret hurtigt, på grund af Connys håndarbejde, jeg tænkte lidt på, at det ikke var helt godt, når Torsten lå lige ved siden af os og sov, men alligevel blev jeg liderlig, forsigtigt flyttede jeg min hånd op til Connys ene bryst og begyndte at lege med vorten, som straks blev stor og stiv. Langsomt førte jeg min hånd i roterende bevægelser ned over Connys mave og nåede til skambenet, som jeg kælede blidt med. Snart havde jeg 1 finger mellem skamlæberne og kunne mærke, at der allerede var lidt fugtigt. Der skulle ikke mange strøg til, før jeg kunne presse en finger op i fissespalten og ganske forsigtigt ligge og kneppe Conny med en finger. Det undrede mig, at Conny lod mig gøre det, for jeg var bange for at hun skulle begynde at stønne, men hun spredte benene lidt mere, så jeg bedre kunne komme til. Jeg besluttede, at det måtte holde op, så vi ikke vækkede Torsten, og jeg ville derfor dels flytte Connys hånd fra min stive pik, men også tage den anden arm så vi kunne ligge i ske, så pikken ville ligge mellem Connys røvballer. Jeg ledte efter Connys anden arm, og opdagede nu, at den var ude under vores dyne og faktisk var inde under Torstens.
Nu gik det op for mig, hvad der var gang i, og Conny vidste også, at hun var afsløret, så resolut tændte hun natlampen, hev dynen af Torsten, og nu så jeg Connys hånd nede i Torstens boksershorts, og der var ingen tvivl om, at hun havde fat i hans pik, der stod som en flagstang i bukserne. Conny rejste sig lidt op, og med den anden hånd skubbede hun Torstens boksershorts ned over pikken, og i samme moment trak hun hans behårede nosser frem i lyset. Conny bukkede sig lidt fremad, samtidigt med at hun trak forhuden ned over agernet, og så sugede hun pikken ind i munden, hvor jeg kunne se pikhovedet bule mod hendes ene kind. Der blev lidt roden rundt i sengen, men Conny fik rejst sig op på knæ og albuer, mens hun stadig legede med Torstens faste nosser, og hendes mund legede med den nu helt stive pik. Min egen pik var stiv som en flagstang, og uden at bekymre mig om, hvad der skete i sengen, rejste jeg mig op på knæ, kravlede om bag røven på Conny, tog fat i pikken og gned den mod fisserevnen for lige at fedte den en smule, hvorefter jeg pressede den mod fisselæberne og trykkede pikken ind i den våde fisse, tog en hånd på hver røvballe og begyndte at kneppe Conny i et langsomt tempo, mens jeg så på, at Conny legede med de behårede nosser, mens også pikken der gled ind og ud af hendes sugende, malkende mund.
Dette optrin skræmte mig slet ikke, da vi jo mange gange havde delt seng med både en mand, en pige og med par. Det var blot et ekstra krydderi i vort sexliv. Jeg kunne se på Torstens ansigtsudtryk, at Connys leg med hans ædlere dele påvirkede ham meget, han var begyndt at kneppe Connys mund, som var det en fisse, han bollede, og jeg var absolut heller ikke upåvirket. Jeg var begyndt at støde både hårdere og hurtigere i den liderlige fisse, der klemte om min pik. Hver gang jeg stødte op i fissen trykkede Conny røven lidt bagud for at få så meget pik op i fissen som muligt, og når jeg trak pikken ud, slappede Conny af i fissen for at vente på et nyt angreb.
Torsten var begyndt at hugge med underlivet, der ville ikke gå ret længe, inden han kom, men det var slet ikke hans intention, han ville også gerne bolle Conny og skyde sin sperm op i hendes fisse, kunne jeg fornemme, så jeg trak pikken ud af den dejlige varme fisse og skubbede nærmest Conny hen over Torstens mave. Med det samme fattede Conny meningen, hurtigt lagde hun sig med et knæ på hver side af Torstens lænd, så fissen gned mod hans mave, skubbede sig bagud, og uden at hverken Conny eller Torsten rørte pikken, gled den lige så stille op i hendes indre. De lå lige et øjeblik og mærkede hinandens kønsorganer, men så lagde Torsten en hånd på hver af Connys baller, så han kunne enten løfte Conny lidt fra pikken eller skubbe ballerne ned, så pikken kom så dybt op i fissen som muligt. Jeg lå ved siden af dem og så på det liderlige, der skete for øjnene af mig og så direkte på Conny. Vi fik øjenkontakt, og jeg kunne fornemme Connys liderlighed, men samtidigt et blik der næsten spurgte: er det OK at jeg knepper Torsten? og jeg kunne blot nikke til hende. Jeg var jo lidt til overs, men det rørte mig ikke, forsigtigt lå jeg og onanerede min stive pik, mens de 2 kneppede hurtigere og hurtigere. Conny havde nu lagt sig ned over Torstens bryst, så hendes brystvorter blev kildet af håret på Torstens bryst. Torsten havde et godt tag i Connys balder og bankede den stive pik op i Connys hungrende fisse, forsigtigt rejste jeg mig og trak ned i fodenden, så jeg kunne se Connys fisse glide op og ned over Torstens stive pik. De 2 kneppede nu så hurtigt og hårdt, at Torstens nosser næsten klaskede mod Connys baller, og de stønnede begge højt, der ville ikke gå længe, inden orgasmen ville overtage dem. Jeg kender jo Conny og kan både se og mærke, når hun er ved at komme, og der var ingen tvivl lige nu om, det var meget tæt på, for hun stønnede højt, og jeg tror for at opildne mig næsten, råbte hun på mere pik, samtidigt med at hun stønnede, at hun snart kom, hendes krop begyndte at sitre, og så pludselig maste hun sin fisse ned over Torstens spyd og stønnede sin orgasme ud i rummet. Jeg tror, det kom helt bag på Torsten, for jeg fornemmede, at han ikke kom, men blot lå og forsøgte at bolle Conny mere, men det var ikke muligt, da Conny lå helt fladt ud over Torstens krop, og fissen mast helt ned over pikken.

Jeg ved ikke, hvor længe Conny lå hen over Torsten, men endelig gled hun af hans krop og lå ved siden af ham, men jeg ved, at Conny ønsker mere, og der går da også kun et splitsekund, før hun næsten hiver Torsten ned mellem sine spredte ben, så han kan slikke den stadig pulserende fisse. Torsten gør absolut ikke modstand, men fanger hurtigt en balle med hver hånd og løfter fissen op mod sin tunge. Slikker direkte i fissespalten for til sidst at sutte den stive klit ind i munden, hvor tungen leger med den.
Nu vil jeg altså også være med, så jeg kravler op til Connys hoved, hvor jeg nærmest dasker hende på kinden med min stive pik, straks åbner hun munden og suger pikken dybt ned i halsen, mens den ene hånd begynder at malke skaftet, og den anden fanger de spændte nosser. Jeg kan nu se på min vidunderlige hustru, der ligger og sutter pik på mig, mens en af vore venner slikker hendes skønne fisse. Jeg ser Torstens tunge slikke direkte på den ophovnede kilder og kan også se, Conny roterer med underlivet på lagenet og mærke, at hun er vildt ophidset, af den måde hun suger pikken ind i munden på. Igen er Conny ved at få en alt-opslidende orgasme, hun kan næsten ikke slikke min pik på grund af sin egen stønnen, og til sidst må hun spytte min pik ud af munden, men fortsætter med at malke skaftet, mens hun forbereder en ny orgasme. Conny bliver stiv i hele kroppen, spænder hårdt i underlivet og presser sine lår fast omkring Torstens hoved, mens hun stønnende kommer i en ny orgasme. Torsten må næsten tvinge Connys ben fra hinanden, for ikke at hans hoved bliver mast helt i stykker, men også for at kunne få luft. Der går kun et øjeblik, så er Conny klar igen, hun tager fat i Torstens hår og trækker ham op over sin krop, fanger hans stive pik med den ene hånd og fører pikken direkte mod sin fisse. Gnider pikken et par gange mellem sine skamlæber, og så kan Torsten presse sin stive pik op i Connys varme våde fisse, hurtigt krydser Conny benene over ryggen på Torsten, så han kan banke pikken dybt op i fissen. Igen er jeg lidt til overs, men det er alligevel så liderligt, så jeg kan godt tåle den ufrivillige pause. Conny ser på mig og siger, at hun lige skal prøve Torstens pik en gang til, og så vil det ellers blive min tur. Deres ridt starter i det stille, men snart går det over stok og sten, pikken banker hårdt op i Connys fisse, og igen er hun på vej mod en orgasme, men jeg kan se på hende, at denne gang vil hun have sperm, og så ved jeg, at hendes fissemuskler bearbejder den stive stav, der er i hendes indre. Conny trygler om mere og mere pik, mens hendes krop banker mod den indtrængende pik, og det er nu tydeligt, at det også påvirker Torsten, der er begyndt at stønne og knepper den liderlige fisse hårdere og hårdere. Conny kæmper en kamp for ikke at komme før Torsten ikke kan stoppe sit knepperi, men må overgive sig i orgasmens vold. Så kommer Conny med en høj klynker og nærmest råber, at Torsten skal sperme hendes fisse til, og det er for meget for Torsten, jeg ser ham banke pikken i bund i den udblokkede fisse, og der er ingen tvivl om, at pikken udspyr den ene ladning sæd efter den anden, dybt oppe i den varme fisse.

Begge ligger næsten og ryster i orgasmespasmer, men efterhånden får Torsten flyttet sig ned ved siden af Conny, hvor han ligger og slikker den ene brystvorte, mens jeg begynder at kæle med Connys venusbjerg i små roterende cirkler. Da jeg kan mærke, at Conny er ved at komme ned på jorden igen, begynder mine fingre at gnide forsigtigt i den våde spalte, hvor de rammer klitten. Det spjætter i Conny, da mine fingre rammer den følsomme klitoris, og hun stønner svagt, men jeg ved, at hun kan klare meget mere, så jeg trykker 2 fingre op i den fedtede fisse og begynder at bolle hende med dem, som var det en pik, der gled ind og ud. Hurtigt bliver Conny liderlig igen, og jeg ved ikke rigtigt, hvad hun har gang i, for hun næsten hiver mit hoved ned mellem sine ben og viser mig, at jeg skal slikke hende. Jeg stirrer på den skønne fisse foran mine øjne, men jeg er alligevel lidt betænkelig, da jeg kan se en blanding af Torstens sperm og Connys fissesaft sile stille og roligt ud af fissen, men der er ingen kære mor. Conny har fat i mit hår og trækker mit hoved mod fissen, og så helt automatisk åbner jeg munden og stikker tungen ind mellem de 2 fedtede skamlæber og suger væsken i mig, og smagen er slet ikke frastødende. Det er jo ikke den smag, jeg plejer at suge ud af Connys fisse, den er helt anderledes, men jeg er så liderlig, at det bare bliver mere spændende. Igen er Conny ved at opbygge en orgasme, og jeg slikker hende hårdt og brutalt, for at hun skal komme endnu en gang. Der går heller ikke mange minutter, så må hun stønnende overgive sig og trække min slikkende tunge væk fra fissen.

Nu ligger vi alle 3 i en uordentlig bunke og hviler ud efter de lege, der har fundet sted, og jeg er jo den eneste, der ikke er kommet endnu, og det brokker jeg mig jo lidt over, men hurtigt fortæller Conny, at hun vil ride mig til en orgasme, men så skal Torsten samtidigt kneppe hende i røven, det har hun altid gerne villet prøve, fortæller hun nu. Conny beder mig om at lægge mig på ryggen, hvorefter hun kravler ind over mig, lader fissen glide hen over min strittende pik, hvorefter hun fatter omkring skaftet, og fører den mod den fristende fissespalte. Sænker fissen ned over pikken, så røvballerne rammer mine nosser, ganske forsigtigt rider hun min pik, mens hun læner sig ned over mit bryst, så hendes røvballer stritter fristende bagud. Conny beder Torsten om at kravle ind mellem mine ben, og han lystrer straks, i et øjeblik rejser hun underlivet lidt, så min pik smutter ud af den dejlige fisse, hvorefter jeg kan mærke Torstens nosser der rammer mine, mens hun fatter om hans stive pik og fører den ind i fissen for at fugte den, så den er klar til angreb på det fristende røvhul. Da Conny fornemmer, at Torstens pik er fedtet godt til af hendes fissesafter, trækker hun sig fremad, så hans pik igen er i fri luft, fanger hurtigt min pik med en hånd og fører den op i fissen igen. Vi ligger et kort øjeblik og knepper langsomt, så stopper Conny op, trykker røven bagud og siger, at Torsten forsigtigt skal prøve at trykke pikken mod hendes anus. Jeg kan mærke, at Torsten fanger sin pik med den ene hånd og trykker pikken mod Connys røvhul, imens ligger Conny helt stille for at modtage den stive pik i det bagerste hul, prøver at skubbe røven lidt bagud mod den indtrængende pik, så min egen pik er lige ved at glide ud af fissen, men jeg trykker lidt opad mod skambenet. Nu kan jeg både mærke og høre, at Conny giver sig lidt, da Torsten pik er ved at komme op i røven på hende, og så pludselig kan jeg selv mærke Torstens pik, der ligesom gnider sig op af min egen. Vi ligger lige stille et øjeblik, for at mærke hinandens kønsdele, men begynder så at kneppe, når jeg støder pikken op i Conny, er det som Torstens pik glider lidt ud af røvhullet og når jeg trækker pikken lidt ud af fissen, er det som om at Torstens pik kommer helt op i røven på Conny. Der går ikke længe, så har vi fundet en fælles rytme, men Conny klager lidt i liderlighedens lys over, at hun bliver blokket ud, og vi skal være forsigtige, især Torsten der knepper hendes røvhul. Der går ikke længe, så er Conny vandt til pikken i røven, og nu begynder vi at kneppe hurtigere. Jeg kan mærke Torstens nosser klaske mod mine egne, når vi begge banker vore pikke op i Connys indre, og vi er på vej mod en fælles altudslettende orgasme. Conny er allerede godt på vej, hun stønner kraftigt, og hendes underliv bearbejder både min pik i fissen og så Torstens pik i røven, hele tiden ligger hun og opildner os til at sperme hende til i fisse og røv, og da jeg jo ikke har fået en udløsning endnu, er det efterhånden svært for mig ikke at komme, men det har meget lidt betydning, for også de 2 andre er tæt på orgasme. Nu banker vore 3 kroppe mod hinanden i et voldsomt tempo, og så kommer Conny, hun trykker sin fisse hårdt ned over min arbejdende pik, og hendes skedemuskler bearbejder skaftet, så jeg må overgive mig og sende flere stråler sperm dybt op i hendes malkende fisse. Pludselig mærker jeg noget, der rammer mig, det er Torsten, der sprøjter sin sæd ud over ryggen og ballerne på Conny, men noget af spermen sprøjtede helt op på mig, fordi da Conny pressede sig ned over min pik, røg Torstens pik ud af røvhullet, men da var det allerede for sent for Torsten at holde orgasmen tilbage.

Nu faldt vi alle udmattede sammen, hurtigt blev vi enige om, at vi skulle have skyllet liderlighedens safter af, og så var det absolut sovetid.

Dagen efter blev vi enige om, at det havde været en fed oplevelse, men blev også enige om, at det nok var bedst, at Torsten sov på sofaen igen, og så skulle han nok finde et andet sted at sove i al almindelighed.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER