LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 15.10.2014


Arbejdskollegaen
af Leon59

Husk at deltage i konkurrence på Naterotik.dk i perioden
19.10-30.11 2014 hvor Sextoysonline.dk er sponsor

Conny arbejder på et plejehjem, hun har fast aftenvagt hver anden uge. For nogle uger siden fortalte Conny at hun havde inviteret nogle kollegaer hjem til lidt mad og nogle sjusser, det var OK for mig, jeg kunne jo bare tage en tur i byen. Conny syntes det var en god ide, men mente at jeg skulle lave maden til dem først, servere for dem og så kunne jeg tage i byen. Det blev selvfølgelig som Conny sagde, så fredag aften kom der 5 kollegaer kl. 18, de havde en buket blomster med til Conny og en flaske Gammel Dansk til mig. Jeg fik hilst på Henny, Lene, Helle, Susan og Charlotte, de var i aldersgruppen ca. 2o til ca. 55, alle med et godt humør. Jeg skal måske lige nævne at vi er et ægtepar gift i adskillige år og ca. 45 år.

Conny serverede en velkomstdrink af hvidvin og Pisang Ambon, der var allerede høj stemning, jeg gik i køkkenet og begyndte at klargøre forretten: Røget kalkunbryst med røræg og palmemarv. Pigerne satte sig til bords og jeg fik skænket vin og så gik jeg tilbage til køkkenet. Jeg kunne høre at der var høj latter og snakken gik lystigt omkring bordet. På et tidspunkt kommer Helle ud med de brugte tallerkner, hun siger ”Hvor er du sød, tak fordi du gider at have os”, jeg kigger nærmere på hende, en god sild som man siger, ca. 30 år høj lyshåret, gode store bryster C-skål tror jeg, slank, hun har en knaldgul skjortebluse på, der står godt til hendes hår, sort miniskørt, sorte strømper og sorte højhælede sko. Da hun vender sig for at gå tilbage til stuen ser jeg også en dejlig fast røv. Jeg får serveret hovedretten og trukket mere rødvin op, der er absolut ingen problemer for damerne med at få noget i halsen. Henny en dame omkring de 55 siger henvendt til Conny: ”Hvorfor er det ikke som i en reklame i fjernsynet jeg har set, din mand burde servere uden tøj på, bare med et lille forklæde”. Det griner de højt over alle sammen, der går et lille sus gennem mig, da jeg tænker nærmere over det. Det kunne sgu da være afsindigt ophidsende, jeg må kigge lidt mere på Henny. Lidt kraftig pige, sorthåret, store bryster, rød nedringet bluse, når jeg serverer kan jeg se ned i kavalergangen, sorte lange bukser og sorte højhælede sko, hun kunne i hvert fald også godt bruges til en fræk aftale.

Der bliver ryddet ud fra maden og som dessert skal damerne have Irish Coffee, det var jo nemt og så smuttede jeg ned på den lokale, da den lukkede kl. 2 var det jo tid til at komme hjem.

Da jeg låser mig ind i lejligheden er der ikke den store larm, som jeg havde forventet, men der er lys i stuen. I sofaen sidder Helle og Conny, ”Hvor er de andre” spørger jeg og får at vide at de næsten lige er gået. Begge pigerne er lettere beruset, og det føler jeg også at jeg selv er, jeg går over og kysser Conny goddag og sætter mig over i lænestolen på den anden side af bordet. Helle kommenterer straks ”Nå der er nok forskel på folk, skal jeg ikke have et goddagkys?”, ”Det kan du da godt få” siger jeg og rejser mig igen, går rundt om bordet og giver Helle et trutkys lige på munden, hvorefter jeg sætter mig tilbage i stolen.

Pigerne er noget fjantede ligesom 16 årige skoletøser, der bliver snakket i en uendelighed, på et tidspunkt er det tid til at komme af med vandet og jeg rejser mig, på vej ud af stuen råber Conny til mig om at hente 3 øl. Da jeg kommer tilbage med  øllerne, siger Helle ”Henny havde sgu ret, du har for meget tøj på når du serverer, bar røv og et lille forklæde ville klæde dig”, både Conny og jeg fik et sug i maven, hvad mente hun med det. Conny spurgte forsigtigt ”Hvad mener du med det? Helle fortalte at hun var træt af at se på gamle nøgne mennesker når hun vaskede dem, så hellere en mand som mig. Det kom frem at Helle ikke havde været sammen med en mand siden hun var blevet skilt for 2 år siden, og hun mente helt klart at kød og blod var bedre en film og blade. Conny kiggede på mig, pludselig kunne jeg se det specielle blik i hendes øjne, der kommer når hun bliver erotisk tændt. Conny sagde ”Okay, Leon bliv vores tjener, der ligger forklæder i tredje skuffe i køkkenet”, godt nok er jeg frisindet, men dette her var måske lige over det normale for mig, havde Conny virkelig tænkt sig at jeg skulle rende rundt foran de to i bar røv og ingenting. Jeg prøvede at slå det hen, men nu blev begge de 2 tøser ved med at opfordre, Helle mente at det turde jeg ikke, om jeg var en kylling, der var jo kun os tre og så videre. Jeg så intenst på Conny, stille nikkede hun til mig. Måske har det været fordi jeg havde lidt spiritus indenbords at jeg tænkte OK så skal de fandme også se mig, jeg rejste mig fra stolen, og gik ud i køkkenet, her fandt jeg et lille forklæde af Connys, jeg smed skjorte strømper og de sorte cowboybukser, nu havde jeg kun en G-streng tilbage, den beholdt jeg på, bandt forklædet rundt om mig, gik ind i baren og skænkede 2 vodka – juice, satte glassene på en bakke og gik ind i stuen. Conny begyndte straks at grine over min påklædning, hvorimod Helle straks udbryder ”Hold da helt kæft, hvor ser det godt ud, vend dig om, så jeg kan se det hele af dig”. Jeg var alligevel lidt beklemt ved situationen, stå her i stuen sammen med min kone og for mig en vildt fremmed pige, iført forklæde og i overført betydning bar røv. Conny var holdt op med grine og så intenst på mig, hendes øjne sagde forsæt det er OK. Jeg stillede de 2 glas foran pigerne, lagde bakken på bordet og drejede rundt, så jeg stod med ryggen til dem. Helle var der med det samme ”Du har trusser på, det var ikke aftalen, af med dem”, jeg kiggede igen på Conny, hun nikkede diskret, så var der ingen kære mor, jeg tog fat i hver side af G-strengen, og trak dem ned over lårene og herefter helt af. Smed G-strengen over til Conny i sofaen, Helle bad mig vende helt rundt igen, hvilket jeg straks gjorde, hun kommenterede ”Flot røv ham Leon har, må man røre”, hun kiggede skiftevis på mig og på Conny. Conny svarede nu ”Selvfølgelig må du røre, han går ikke i stykker, vi må jo se om vi kan bruge ham til noget fornuftigt”.

Helle bad mig om at komme over til mig, hun tog fat med den ene hånd omkring den ene balle og kørte hånden op og ned over den, mens den anden hånd begyndte at lege med håret på mit bryst, at stå der foran 2 dejlige skår virker helt sikkert på en mand, i hvert fald på mig, mit lem begyndte at røre på sig, og det gjorde det ikke bedre at Helle var begyndt at føre den hånd der var på ballen ind mellem dem og lidt nedad, herved kom hun til at ramme mine nosser, som jo var i fri dressur. Nu var Helle ikke til at styre, hånden der havde befundet sig på brystet, var på vej ned over min mave, videre ned over forklædet, hvor hun gav pikken et hurtigt klem inden hun nåede ned under forklædet, for straks at føre hånden op under dette og mellem mine ben for straks at fange min nu næsten stive pik med hånden. Ganske roligt tog hun omkring stangen og begyndte at malke mig stille og roligt mens hun fortalte Conny at det var en dejlig stor pik jeg havde. Conny sad helt stille og så på hvad der skete, uden at gøre noget som helst, jeg tror hun var ligeså overrasket over situationen som jeg selv.

Det var Helle der førte an i løjerne, hun løste nu knuden på forklædet og det faldt til jorden, nu så hun min helt stive pik. Her kan jeg indskyde at jeg er omskåret, så pikhovedet var helt frit, og jeg har slet ingen forhud. Som altid er jeg helt glatbarberet. Uden varsel nærmede hun sine læber til pikken, hun kørte den let hen over læberne, stak tungen ud og begyndte at prøve at stikke tungen ind i hullet på spidsen af pikhovedet, herefter løfter hun op i skaftet og begynder at slikke mig på de glatte nosser og op af skaftet på undersiden, det er bare så skønt, jeg tager fat i hendes hår og forsøger at stikke pikken ind i munden på hende. Straks åbner Helle munden og jeg glider dybt ind i hendes mund, hvor hun straks lukker munden og begynder at onanere mig med kæberne.

Pludselig er det som om Conny vågner til live, hun rykker nærmere hen til Helle og begynder at kramme hendes bryster uden på den gule skjortebluse, men efter ganske kort tid, begynder Conny at knappe knapperne i Helles bluse op. Hurtigt hiver Conny op i blusen og den forlader linningen, så hun kan trække den af Helle, som i et kort øjeblik må slippe min stive pik med hånden, mens ærmet trækkes ud over armen, nu fremkommer der en flot hvid blonde BH med kvarte skåle, Helles store mørke vorter hviler nærmest på kanten af BH skålene. I et snuptag har Conny trukket ned i BH-en, således at de dejlige bryster hænger ud over, Conny kan slet ikke lade være, men tager straks fat omkring det ene bryst med hånden, samtidigt med at hun begynder at slikke vorten på det andet, begge vorter bliver straks store og blodfyldte. Mens min kone således sidder og sutter Helles dejlige bryster, får jeg en skøn, skøn mundspiller, jeg kan mærke at denne behandling vil jeg ikke kunne klare i det uendelige, derfor trækker jeg mig lidt tilbage så pikken svipper ud af hendes mund, og flytter mig lidt tilbage for at beundre den dejlige krop der sidder foran mig, straks glider Conny ned på knæ på gulvet foran Helle, rækker hænderne ind under miniskørtet, hvor hun får fat i trussekanten, og begynder at trække ned. Helle løfter straks røven bare en kende, således at de hvide blondetrusser smutter ned til knæerne, et lille hiv mere og de sidder nede ved anklerne, uden modstand løfter Helle først det ene ben og derefter det andet, nu er hun trusseløs. Conny skubber op i miniskørtet samtidigt med at hun skubber Helles ben ud til hver side, der fremkommer en dejlig lys kussemåtte, jeg kan tydeligt se at den bliver pænt studset i bikinisnittet. Conny bukker sig straks ned og giver hårene et kys, herefter begynder hun at slikke Helle på inderlårene, køre tungen henover skamlæberne, men hun driller Helle ved ikke at berøre klitten. Pludselig er det ligesom Helle der tager initiativet, hun griber fat i Connys hoved og nærmest maser det ned mod fisserevnen, uden tøven stikker Conny tungen frem og nærmest fører den ind i mellem skamlæberne, som en lille pik. Conny kører tungen ind og ud og op og ned over klitoris, snart koncentrerer hun sig udelukkende om klitten som nærmest bliver suget ind i munden og malket af læberne, Helle er begyndt at stønne kraftigt og lave samlejebevægelser med underlivet, mens dette sker lægger jeg mig på knæ bag ved Conny løfter stille og roligt op i hendes miniskørt, jeg ved at Conny aldrig går med trusser når hun har miniskørt på. Her skal jeg måske lige indskyde at Conny elsker det pikante ved at gå i byen uden trusser, så hun kan pirre andre mænd, med måske lige at vise et stykke med bart, eller sætte sig så yderligt på en stol, så det ikke kan afgøres om det er en skygge eller den nøgne fisse der gemmer sig mellem lårene. Det pirrer selvfølgelig også mig at vide min lækre kone stadig kan ophidse både unge fyre og mænd på vores alder, og garanteret også ældre mænd. Men Conny påstår at hun aldrig ville være mig utro, og det stoler jeg selvfølgelig på, vi har selvfølgelig prøvet at være sammen med et andet par, med partnerbytte og pigesex, men det kalder jeg ikke utroskab, men et dejligt krydderi i vores ægteskab. Nå tilbage til den dejlige aften hvor jeg nu ligger lige bag Connys dejlige røv, jeg fører 2 fingre ind mellem hendes lår og mærker straks fugtigheden mellem de 2 skamlæber. Jeg fører de 2 fingre lidt op og ned over skamlæberne, og med det samme glider fingrene simpelthen ind i hendes varme grotte, jeg fingerknepper Conny i et kort øjeblik, så trækker jeg fingrene ud, fatter om min stive pik, og fører den mod hendes spalte. Conny stikker helt automatisk røven bagud for at modtage min stive pik, som uden vanskeligheder går i bund helt til roden. Imens jeg nu i stille og rolige bevægelser boller Connys drivvåde fisse, har hun utroligt travlt med at slikke helles dampende fisse. Conny må nærmest voldtage Helle, ved at tvinge hendes lår fra hinanden med armene, Helle underliv kan simpelthen ikke ligge stille mens hun opbygger sin sønderlemmende orgasme, men alligevel i sin nærmest ukontrollable sexrus, for hun alligevel fremstønnet ”Jeg vil også have pik, jeg vil også have pik, Ååååhhh jjjaaa, jeg må have den dejlige pik, ooohhh  slik, jeg kommer snart”. Jeg kan fra min position bag ved Connys røv, se at hun øger hastigheden på sit fisseslikkeri, hun bruger skiftevis sin tunge som en lille pik, som hun stopper dybt ind i fissen på Helle og samtidigt suger hendes safter ud, og skiftevis slikker hun hårdt hen over Helles klitoris. Jeg øger også mit tempo i Connys fisse, nu skal hun både slikke fisse banke røven bagud og slikke fisse samtidigt, men det er da godt at vores hjerne kan klare flere ting samtidigt for ingenting bliver svigtet, hun slikker på Helles klit som en vanvittig, og så sker det, der kommer et hult støn fra Helle, hendes krop ryster som i trance, hun forsøger at skubbe Connys hoved væk med hænderne og prøver samtidigt at kvæle Conny, ved at klemme lårene sammen, mens Conny fortsætter med at slikke hendes helt blodfyldte kilder, endelig får Helle skubbet Connys hoved væk, mens hendes krop udfører de sidste spastiske orgasmekramper. Jeg kan mærke at Conny er ved at være klar til sin orgasme, og jeg selv har tænkt på kolde isbjerge, ubetalte regninger, svigermor der kommer på besøg og alt muligt andet for ikke at komme, så vi øger vores takt og banker vore kroppe mod hinanden, mine nosser klasker mod Connys klit, når pikken banker helt i bund i den våde fisse. Conny stønner højt og de første små orgasmekramper indfinder sig, nu trykker hun røven hårdt bagud og kommer med en hul stønnen, jeg banker pikken helt i bund og ud strømmer 3 – 4 kraftige sprøjt med varm sæd. Conny nærmest falder sammen over Helles underliv og stramme mave, mens orgasmesuset damper af, jeg kan ikke holde mig oprejst på knæene efter den kraftige sædafgang, så med et kraftigt pust må jeg vælte bagover og lægge mig på gulvet for at komme mig.

Vi for taget os sammen, og sat os op i sofaen, Helle er den der først siger noget, hun mener helt klart at jeg ikke er færdig med mit jo som tjener, så jeg må ind i baren og lave 3 sjusser, som jeg selvfølgelig serverer helt som jeg blev født. Mens vi sidder og småsnakker vil Helle lige en tur i bad inden hun er klar til anden halvleg, så hende og Conny rejser sig for at gå ud på badeværelset og tage bad. Da de er færdige er det min tur, en hurtig skyller og så tilbage til stuen, hvor Helle og Conny sidder og tungekysser hinanden dybt, mens de begge kærtegner den andens bryster, det er altså et frækt syn, og min ellers brugte, men dog nyvaskede, pik begynder straks at hejse flaget. Pigerne har ikke lagt særligt mærke til at jeg er kommet tilbage, ellers er de bare ligeglade, for de fortsætter bare deres ophidsende leg, snart begynder Helle at slikke Connys brystvorter, og hendes ene hånd nærmer sig faretruende stykket mellem Connys lår helt oppe ved navlen. Conny spreder helt automatisk lårene, og derfra hvor jeg sidder kan jeg tydeligt se at hendes skamlæber er fugtige, og Helle fører straks en finger op i skeden, hvor den kører forsigtigt frem og tilbage på klitten. Det er så frækt så jeg uden at tænke over det, begynder at onanere min nu stive pik, jeg tager med den ene hånd ned omkring nosserne, som jeg klemmer blidt, mens den anden hånd fatter på skaftet lige under hovedet. På et tidspunkt ser Helle over på mig, og siger ”læg dig ned på gulvet, så jeg kan komme og ride dig”, jeg rejser mig og lægger mig midt på gulvtæppet, Helle slipper Conny og rejser sig, kommer ud på gulvet lægger sig på knæ mellem mine ben og bukker straks hovedet ned mod min spændte pik. Uden nærmere indledning åbner Helle munden og suger min pik ind i munden, der er ikke så meget forspil eller noget, hun bare boller mig med munden, der er lukket omkring pikken, og læberne farer op og ned over pikskaftet. Pludselig stopper denne behandling Helle løfter overkroppen op, rejser sig og stiller sig overskrævs på mine ben, synker forsigtigt ned i knæ, således at hendes dejlige fisse er lige over min spændte pik. Helles dejlige skede nærmer sig hurtigt den stive stang, som hun nu tager med højre hånd, gnider den let mod sine skamlæber, for derefter at sænke sig ned over pikken i et langt sug, så er pikken opslugt helt til roden. Helle sidder stille et stykke tid, jeg kan mærke at hendes skedemuskler arbejder med min pik, den bliver trykket, gnedet og pumpet uden at Helle overhovedet brugte resten af sin krop. Jeg får drejet hovedet over mod Conny hun sad stadig i sofaen, hvor hun sidder og kæler med sine bryster med den ene hånd mens den anden hånd har 2 fingre gnidende på klitten. Nu begynder Helle at ride mig ganske langsomt, hun løfter kroppen så pikken næsten smutter helt ud af hendes meget våde fisse, men ligesom det er ved at ske, fornemmer jeg at hendes skamlæber nærmest suger pikken tilbage og så synker hendes fisse helt ned over pikken igen. I lang tid nærmest bruger Helle mig bare som massagestav, mens hun samtidigt sidder og kæler for sine store brystvorter med de stive vorter. Conny rejser sig fra sofaen kommer ud til os på gulvet, uden nærmere betænkningstid lægger hun sig på knæ over mit hoved. Connys fisse er lige ud for mine øjne, hendes skamlæber står en smule åbne og jeg kan se skedesaften glinse, hun sænker langsomt fissen ned mod mit ansigt, hvor hun helt klart sigter efter min mund, jeg er jo ikke dum så jeg stikker tungen ud og gør den så stiv som overhovedet mulig. Da tungen rammer hendes skede trykker hun underlivet en ganske smule mere ned, og jeg kan begynde at slikke på hendes dejlige klit. Jeg trækker armene op over hovedet og tager fat i Connys dejlige røvballer, som jeg stille og roligt kærtegner, mens jeg slikke på klitten, med mellemrum bruger jeg munden som en sugekop, stikker tungen ind i skeden og suger saften ud af hendes indre. Det er godt for mig at kunne koncentrere mig om fisseslikkeriet, da Helle har øget rytmen på min pik, og med den dejlige behandling hun udfører, ville jeg komme inden for ret kort tid. Vi 3 kommer ind i en god rytme, hvor vi hver især udfører et lækkert job for at få de andre op at køre som man siger. Jeg tror at de 2 tøser mens de sidder over mig, nok har deres hænder og læber beskæftiget på den andens krop, men jeg ved det ikke, da mit udsyn er helt dækket af Connys dejlige røvballer og ryg, men efter den måde som Connys ryg er bukket fremover på er der stor chance for at min mistanke er rigtig. Conny er nu tæt på en orgasme hendes underliv nærmest kører rundt i hovedet på mig, og jeg må holde hende hårdt i ballerne for stadig at kunne slikke hendes hårde klit, jeg kan Absolut heller ikke ligge stille, men må lave samlejebevægelser med underkroppen på grund af Helles dejlige fisse der farer op og ned af pikken. Så kan jeg mærke de små spastiske kramper der kommer fra Connys fisse, lige inden orgasmen, så jeg øger hurtigt tungehastigheden og trykker kraftigere på klitten når jeg slikker. Conny kommer med en dyb rallen og nærmest kvæler mig, med fissen trykket helt ned over mund og næse, hendes skedemuskler pumper som en gal og jeg kan mærke fissesaft løbe ned over kinderne, det er bare for meget, jeg må skubbe til Conny og brøler til Helle at jeg snart kommer, det eneste jeg hører er Helle der nærmest klynker ”NNNNNNUUUUUU” og jeg skyder min ladning op i Helles pumpende fisse, nu kan jeg mærke at hun kommer. Hun rider ikke mere, men sidder hen over mig og hendes skedemuskler malker min pik til sidste dråbe. Jeg ved ikke i hvor lang tid vi bare lå der på gulvet med Conny siddende over mit hoved og Helle på min pik, men der er gået et stykke tid, jeg tænker først over det da Helle meddeler at nu glider min slappe pik ud af hendes fisse. Det kan jeg tydeligt mærke, fordi jeg nu mærkede sæd og fissesaft løbe ned mellem nosser og lår, vi fik rejst os og de 2 tøser smuttede straks ud i badeværelset, jeg rejste mig og fulgte efter og med fælles hjælp blev vi alle vasket.

Inde i stuen fik vi drukket ud, Helle fik set på klokken og fandt ud af at hun hellere måtte se at komme hjem. Det sidste hun sagde inden vi skiltes i døren var ”Kan jeg komme og bruge tjeneren en anden gang”. Jeg kiggede på Conny og hun nikkede til Helle.

 

Glæder du dig til andre noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER