LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: 1 Ekstra

Dato: 21.02.2016


Janes ønske

Conny og jeg har en veninde, ja det er jo nok mest Connys veninde, men i hvert fald har vi kendt hende i mange år. Jane kommer tit hos os, og Conny kommer også meget hos Jane, det er ikke så tit, jeg er med. De 2 tøser ligner meget hinanden, ca. samme højde og drøjde, begge med bryster i størrelse B, og så med halvlangt hår, hvor Connys er lidt længere og lidt mere sort.
Tøserne kommer rigtigt godt ud af det med hinanden. 

En aften var Jane hjemme hos os. De 2 tøser sidder og pigesnakker ovre i sofaen og jeg føler mig lidt udenfor, så enden bliver at jeg smutter ind på kontoret og begynder på det skatteregnskab, som jeg har syltet lidt for længe. På et tidspunkt kommer Conny ind og spørger, om jeg vil have et glas rødvin sammen med dem, eller om hun skal komme ind med det til mig. Hurtigt bestemmer jeg, at Conny skal komme med rødvinen, så kan de 2 snakke videre uden min indblanding.

Efterhånden bliver klokken mange, og det lader ikke til, at Jane har tænkt sig at forlade os, men det betyder ikke noget for mig, jeg kan jo bare børste tænder og så smutte i seng, da jeg skal tidligt op og på arbejde, så enden bliver, at jeg lukker ned for computeren og smutter på badeværelset. Så stikker jeg lige hovedet ind i stuen, hvor de 2 tøser stadig sidder og ævler. Siger godnat og smutter ind i soveværelset, af med alt tøjet, da vi altid sover som vi er skabt, og så under dynen. Ligger lige og læser lidt, indtil bogen slår mig i hovedet, så væk med bogen og slukker lyset.

Jeg er faldet godt i søvn, da soveværelsesdøren bliver åbnet, og Conny kommer ind, så er Jane altså smuttet, men jeg har bare ikke hørt døren gå, men det er jo også lige meget. I mørket kan jeg se Conny tage tøjet af og så komme om på siden af sengen, jeg løfter dynen som altid, og Conny kravler ned i sengen til mig, men der er ligesom noget galt. Conny putter sig ind til mig, og med det samme fanger hendes ene hånd min pik, gnider den blidt og straks vågner pikken til live, den begynder med det samme at blive stiv, samtidigt vender Conny sit ansigt mod mig og stikker sin tunge ind i min mund. Så kommer overraskelsen, det er absolut ikke Conny der ligger ved min side, det er Jane. Jeg bliver helt befippet og ved slet ikke, hvad jeg skal gøre eller sige, men det klarer Jane for mig, for blidt fortæller hun mig at hun har fået lov til at låne mig til et godt gammeldags knald.
Mens Jane fortæller mig om lånet, malker hendes hånd min nu stift strittende pik, og jeg kan slet ikke lade være med at gribe om et af hendes dejlige bryster, straks stritter vorten i min hånd, og jeg kæler blidt med den. Min anden hånd glider ned af Janes mave ned til hårkanten, hvor jeg mærker en pæn langhåret fisse. Det er jo noget helt nyt for mig da Conny jo altid er glatbarberet, men det er skønt at mærke noget nyt og spændende. Jeg ligger og kæler med hårene på venusbjerget og lader et par fingre glide nedover og ind mellem benene på Jane, som hun straks spreder, så jeg kan komme til.
Jeg kæler ned over fisserevnen, kan mærke Janes klitoris, der oppe øverst i revnen, den er allerede en smule våd, men rører bevidst ikke ved den, men lader mine fingre glide helt ned over revnen til det lille stykke kød mellem fissen og røvhullet. Masserer huden med glidende fingre, for derefter at køre 2 fingre op og ind mellem de fugtige skamlæber, videre op over den nu ophovnede kilder op til hårpragten, som igen bliver aet. I mellemtiden har Jane et godt tag i min kanonstive pik, som hun hele tiden onanerer blidt. Nu nærmer Janes mund sig min, jeg kan mærke hendes spillende tunge på mine læber, og straks åbner jeg min mund og hendes tunge smutter indenfor og snor sig om min egen tunge. Janes kys er på en måde mere liderlige end Connys, men det skyldes jo nok nyheden og spændingen i at ligge her i sengen med en anden end min dejlige kone.
Længe ligger vi og tungekysser, mens min hånd er begyndt at gnide mere og mere mellem Janes ben lige på klitten og skamlæberne, som nu bliver mere og mere våde. Blidt trykker jeg en finger mod fisserevnen og den smutter ind i den varme grotte. Jeg begynder langsomt at bolle Jane med en finger som en minipik. Jane er allerede meget liderlig, hendes underliv er begyndt at rotere på lagenet, og hun klynker ind i min mund, jeg kan mærke, at det ikke vil vare ret længe, før hun kommer, hvis jeg fortsætter med at kneppe hende med nu 2 fingre. Nu hører jeg Jane klynke ”Åååhh ja, det er dejligt, mere, jeg er så liderlig. Ååhh ja, jeg kommer snart. Åååhh ja, du må ikke stoppe. Knep mig med dine fingre, det er så dejligt. Ååhh ja, hurtigere”.
Selvfølgelig gjorde jeg som Jane ønskede. Mine fingre bankede ind og ud af den sjaskvåde fisse, og så kunne jeg mærke, at Janes krop begyndte at stivne, samtidigt med at kroppen begyndte at ryste. Jane havde sluppet min stive pik og lå nu bare og knyttede og åbnede hænderne. Så stivnede Janes krop og rejste sig i en bue, mens hun stønnede sin orgasme ud i rummet. Janes krop sitrede i orgasmekramper, mens hun stønnede højt og forsøgte at fjerne mine fingre fra sin ophovnede klit.
Jane klaskede sammen ved siden af mig, lå et øjeblik og samlede sig efter orgasmen, men tog sig så sammen, fjernede dynen, rejste sig op og nærmest overfaldt min stive pik, med sin varme mund. Pikken blev suget helt ind i munden, og tungen snoede sig rundt om pikhovedet, mens hun prøvede at suge saften ud af mig. Hendes ene hånd holdt om pikskaftet, som hun malkede, mens den anden hånd klemte blidt på mine hårløse nosser. I den stilling Jane lå i, kunne jeg lige nå med den ene hånd til hendes fisse, uden problemer kunne jeg køre 2 fingre ind i dybet, og blidt bolle hende med dem. Længe lå Jane og slikkede min pik, og på et tidspunkt kom jeg til at tænke på min kone, hvad lavede hun, og hvordan kunne det være, at hun havde givet Jane lov til at bolle med mig. Jeg ved da godt at vi er frisindede og stoler på hinanden, men alligevel var dette meget mærkeligt, men det var ikke ret længe, jeg fik tænkt på det, for Janes tungearbejde påvirkede mig, og jeg vidste, at hvis hun fortsatte ret meget længere med sit gøremål på min strittende pik, så ville jeg sprøjte en ordentlig ladning sæd dybt ned i Janes hals, og det var i hvert fald ikke min plan lige nu, fordi når Conny havde givet Jane lov til at bolle med mig, så skulle jeg også begrave min stive pik i Janes våde fisse.
Blidt fik jeg skubbet Jane væk fra pikken, trukket hende ned på ryggen, hvorefter jeg kravlede ind over Janes ene ben og lå nu mellem de 2 dejlige skinker. Jane var ikke i tvivl om, hvad der skulle foregå, straks fangede hun min strittende pik med den ene hånd og førte den mod sin brandvarme fissespalte. Gned pikken 2-3 gange mod læberne, så hovedet var fedtet med fissesafter, og så jog jeg pikken i bund i et langt tryk. Nu var pikken begravet i den varme våde fisse helt til roden, jeg lå lige et øjeblik og mærkede fornemmelsen af Janes fisse omkring min pik. Mens dette stod på smækkede Jane sine ben op over ryggen på mig, så der var helt fri adgang til den våde varme grotte. Nu begyndte jeg at trække pikken næsten helt ud af fissen, så kun lige pikhovedet var inden for de fedtede skamlæber, for derefter at banke den i bund igen, der gik kun et kort øjeblik, så havde Jane fundet ind i rytmen, og var allerede begyndt at stønne blidt igen. Det var eventyrligt dejligt at ligge og banke pikken ind og ud af Janes brandvarme våde fisse, helt automatisk begyndte jeg at øge hastigheden og banke pikken hårdere i bund i fissen, og Jane fulgte bare med i mine bevægelser og stønnede højere og højere. Der var ingen tvivl om, at Jane var ved at opbygge en ny orgasme, hendes krop blev mere og mere uregerlig, den huggede hårdt mod min indtrængende stang, og der blev fugtigere og fugtigere omkring min stive pik. Janes lægge krammede om mine hofter, og hendes hæle trykkedes ned mod mine røvbalder. Nu var det lige op over, Jane stønnede ”Hårdere, hårdere, bank din pik op i min fisse. Åååhh jeg kommer snart, Hurtigere, hurtigere, hårdere. Åååhhh jeg kooommmeeer, åååhh, det er skønt”. Janes krop rystede i orgasme, mens hun prøvede at holde min stive pik dybt begravet i sin varme hule. Jeg var lige ved selv at komme, og slappede derfor af og kørte nu pikken ganske let ind og ud af den pulserende fisse, men også dette var næsten for meget for mig. Det var kun fordi jeg kunne ligge og tænke på, at min kone sad lige inde i stuen, mens jeg lå her og råbollede hendes veninde, men selv dette gjorde jo hele scenen mere liderlig, så jeg måtte bare presse pikken helt i bund i den dejlige fisse, og så ligge helt stille. Jeg kunne mærke Janes skedemuskler, der arbejdede hårdt omkring pikken, samtidigt med at Janes stønnende vejrtrækning fortog sig stille og roligt.
Jane var kommet sig over sin anden orgasme, og nu blev hun aktiv igen, skubbede mig af. Fik lagt mig på ryggen med den stive og godt klistrede pik lige op i luften. Jane rejste sig op gav lige min pik et par kraftige sut med læberne krænget helt ned over skaftet, så pikken var begravet i hendes mund næsten helt til nosserne. Så slap Jane min pik skrævede ind over mig, så hendes fisse var lige over min strittende pik, sænkede underlivet ned mod pikken, som helt af sig selv gled op i fissen. Jane sad på min pik, det var som hun lige skulle vænne sig til den, men snart satte hun sine hænder på mit bryst og begyndte at ride min stive pik. I starten var det som en hest i skridtgang, jeg lå blot på ryggen og nød Janes behandling af min pik, men fattede med mine hænder rundt om Janes dejlige balder, og hjalp hende med at ride pikken. Længe sad hun og red blidt på min pik, men bukkede sig så ned over mig, så hendes spidse brystvorter ramte mit bryst, og hendes mund nærmede sig min. Janes bløde tunge begyndte at slikke på mine læber, og straks åbnede jeg munden, og hun stak med det samme tungen langt ind i min mund, og vore tunger flettede sig ind i hinanden. Nu begyndte Jane at ride min pik hurtigere som en hest i trav, stadig havde jeg mine hænder på de dejlige bløde balder, hvor jeg løftede op i balderne hver gang Jane løftede sin fisse op fra min strittende pik, og trykkede balderne ned hver gang, hun sank helt ned over pikken. Igen begyndte Jane at opbygge en orgasme, hendes ridt på min pik blev hårdere og hurtigere, det var ligesom, at hun koncentrerede sig mest om sin egen orgasme og blot brugte mig som et stort massageapparat. Det var ikke så meget vi talte sammen, vi blot bollede, men nu sagde Jane ”Hold kæft, hvor er det godt at få pik. Kan du lide min fisse?”, det var nok lige meget, hvad jeg svarede, for Jane øgede sit ridt på min pik mere og mere, nu var det nærmest som en hest i galop, jeg skulle bare ligge og banke pikken mod hendes stød med fissen.

Pludselig hørte jeg døren blive åbnet forsigtigt og jeg kunne se Conny komme listende ind i soveværelset, jeg tror ikke, at Jane havde opdaget det, for hun red bare hurtigere og hurtigere på min stive pik. Nu var Jane så liderlig at jeg kunne mærke hendes fissesafter sive ud af fissen og ned over mine nosser, for derefter at glide ned mellem mine balder og blive opsuget af lagenet. Conny satte sig på sengen ved siden af os. Jeg kunne se, at hun var nøgen som Jane og mig selv, hun forsøgte at komme i kontakt med mig så lydløst som muligt, for at Jane ikke skulle blive forskrækket og måske blive genert over at ligge og bolle med hendes bedste venindes mand. Men der skete ikke noget, Jane bankede sin fisse op og ned over min stive pik og var meget tæt på en ny orgasme, hun stønnede som et damplokomotiv, der skulle op over en kraftig stigning. Jeg kunne også mærke, at jeg var ved at få orgasme, det kildede i nosserne og de små hår i nakken krympede sig. Nu var det lige op over, Jane arbejdede på min pik som en gal, for mig gjaldt det blot om at følge hendes rytme, for at pikken ikke skulle ryge ud af den smattede fisse. Igen stønnede Jane ”ååhh jeg koommmer, ååhh”, hele hendes krop stivnede, det var som hun var spiddet på min stive pik, jeg kunne mærke hendes skedemuskler bearbejde min stive pik. Fissen klemte om skaftet, for derefter at slappe lidt af, og så klemte fissen igen hårdt, sådan blev det ved, mens Jane krummede ryg i orgasmens brus. Jeg var lige ved at komme på grund af det dejlige, der skete på pikken, men mente dog, at jeg kunne klare det, men så pludselig mærkede jeg en hånd, der blidt klemte mine nosser, og det kunne ikke være Jane, da hun lå ind over mig, med en hånd på hver af mine kinder, mens hendes tunge slikkede mig over hele ansigtet. Det var Connys hånd, det var der ingen tvivl om, og det var altså bare for meget. Jeg næsten brølede min orgasme ud i rummet og skød den ene kraftige ladning sæd op i Janes varme fisse efter den anden, det var ligesom, der blev ved med at komme sæd ud af pikken, jeg bare pumpede og pumpede spermen op i fissen. Dette fik Jane til at klynke i en lille ny orgasme. Nu klaskede Jane helt ukontrollabelt ned over mig og lå blot på min krop og stønnede, mens orgasmerystelserne langsomt fortog sig.
Endelig dukkede Jane op til overfladen gled ned af min krop og lagde sig ved siden af mig. Med et lille forskrækket gisp opdagede hun Conny, og det var ligesom jeg i tankerne havde tænkt, for Jane blev både en smule genert men også lidt utryg ved at se Conny. Hurtigt sagde både Conny og jeg til Jane, at det var okay, hvilket ikke trøstede Jane ret meget. Jeg greb hendes hoved trak det ind til mig og gav hende et langt tungekys, mens Conny nu blidt begyndte at kæle med Janes stadig stive brystvorter. Langsomt begyndte Jane at slappe af, jeg kunne mærke på hende, at hun nød Connys kærtegn, som nu bevægede sig i cirkler ned mod den behårede fisse, snart legede Connys ene hånd med hårpragten og kom nærmere og nærmere til den våde varme klistrede fisse, så smuttede den ene finger ind i hulen, hvor den straks blev våd. Connys finger bevægede sig op og ned over den ophovnede klitoris. Jane kunne ikke koncentrere sig om noget andet end det dejlige, der skete mellem hendes ben og lod blot stå til, hun var helt i liderlighedens vold. Jeg rejste mig op på den ene albue, fangede den ene brystvorte med tænderne. Bed blidt i vorten, mens tungen legede fandango på det af vorten, der var inde i min mund. Min anden hånd fangede det andet bryst, hvor jeg blidt kælede skiftevis med vorten og derefter hele det bløde bryst.
Nu kunne jeg mærke, at Conny bevægede sig i sengen, jeg kiggede op og så hende bevæge sig ind mellem Janes ben, sænke sit hoved ned mod Janes køn, stikke tungen ud og stille begynde at slikke på den stivnede kilderbasse. Det gav et lille spjæt i Jane, men straks spredte hun bare benene endnu mere, så Conny kunne komme til at gøre mere ved hende. Jeg kunne se, Conny stikke tungen langt op i fissen på Jane for ligesom at slikke Janes og mine safter ud af fissen. Conny brugte sin tunge som en lille minipik i Janes brandvarme fisse. Skiftevis stoppede Conny tungen op i Janes fisse og skiftevis suttede hun Janes klit ind i munden. Det var noget Jane kunne lide, hun glemte alt omkring sig, og begyndte igen at gøre sig klar til en orgasme. Jeg rejste mig på knæ og lagde mig helt op til hendes hoved trykkede den halvstive pik mod hendes kind, og med det samme vendte Jane hovedet, åbnede munden og sugede pikken ind i sin mund, samtidigt med at hendes ene hånd fangede mine glatte nosser. Jane krammede kærligt mine nosser, mens hendes mund og tunge sørgede for, at pikken kom på fuld styrke igen. Derfra hvor jeg lå på knæ, kunne jeg se, at Conny nu slikkede den strittende kilder med hårde tungeslik, mens hun bollede Jane med mindst 2 fingre i den våde fisse, det var altså meget liderligt at se sin kone ligge og slikke fisse på sin bedste veninde, samtidigt med at veninden havde min stive pik dybt begravet i sin malkende mund.
Janes røv begyndte at køre rundt på lagnet og bevæge sig op og ned i samlejebevægelser, mens hun stønnede højere og højere rundt om min stive pik der kørte ind og ud af hendes mund, som var det en våd fisse jeg kneppede. Jane kom tættere og tættere på en orgasme, og det måtte jeg indrømme, at jeg også selv kom. Det ville ikke vare mange sekunder, før at Jane ville komme, jeg selv var næsten ude over det punkt, hvor jeg kunne holde spermen tilbage, hvilket jeg forsøgte at fortælle Jane ved at trække røven bagud, men jeg hørte en hvislen fra hendes pikfyldte mund om, at jeg bare skulle komme. Nu spændtes Janes krop som en flitsbue, hele hendes krop rystede i orgasme, og hun stønnede højt, mens hun sugede pikken dybere og dybere ind i sin mund. Det kunne jeg altså ikke klare, jeg trykkede pikken ned i halsen på Jane, og så kom spermen sprøjtende ud af pikken og ind i hendes malkende mund. Jane slugte hver en dråbe, mens hun blev ved med at suge på pikken for at få alt spermen ud.
Det var altså for meget både for Jane og mig selv, Jane klaskede lårene sammen om ørene på Conny og skubbede samtidigt Connys hoved væk fra sin savlende fisse. Jeg selv måtte læne mig tilbage på hælene og trække pikken ud af den malkende mund, da pikken var så følsom efter den anden orgasme. Jeg fik samlet mig sammen og fik lagt mig på sengen for at puste ud, sådan lå vi 3 nu. Jane på ryggen med spredte ben, Conny liggende på maven mellem Janes ben, med hovedet hvilende på Janes ene lår meget tæt på den dampende fisse, og jeg selv på siden lige ved siden af Jane med en hånd, der blidt kælede med det ene bryst.

Jeg ved ikke, hvor lang tid der gik, men Jane fik rejst sig op og trukket Conny op mellem os, fik lagt Conny på ryggen og kravlede selv ind mellem hendes ben, så Jane nu kunne slikke Connys glatbarberede fisse.
Jane spreder Connys lår bukker sig ned og begynder at kysse Connys glatte skamben, og inderlår, men efter lidt tid nærmer Janes tunge sig den lidt fedtede revne mellem skamlæberne, hun kan med det samme trykke tungen ind mellem skamlæberne og slikke opad, så den varme tunge rammer klitten. Med det samme fletter Connys sine hænder ind i Janes hår, så hun nærmest kan styre Janes slikkende tunge i sin fisse. Jeg selv ligger og kigger på det liderlige syn, og min pik begynder at rejse sig igen. Jeg hjælper lidt til ved at onanere skaftet blidt, snart er pikken fuldstændig stiv igen, selvom jeg allerede er kommet 2 gange. Jane ligger med røven strittende lige bagud, og slikker min kones fisse med den største velbehag, tungen nærmest snor sig om den strittende kilder, mens Jane har stukket 2 fingre op i fissen og boller Connys som var det en pik der trænger ind og ud af fissen. Jeg rejser mig og kravler om bag røven af Jane, fanger min strittende pik og trykker den mod hendes skedeindgang. Ved fælles hjælp bliver pikken begravet i Janes fisse helt til nosserne, som klasker mod hendes klit. Jeg fører pikken blidt frem og tilbage i fissen, for ikke at forstyrre Janes fisseslikkeri, men Jane kan jo selvfølgelig ikke ignorere min piks indtrængen, og helt automatisk trykker hun røven bagud, hver gang jeg maser pikken i bund i hendes fisse, men samtidigt kan Jane godt slikke Connys våde fisse. Conny slipper Janes hår og tager begge hænder op til sine bryster og klemmer de 2 strittende vorter mellem sine tommel- og pegefingre. Jane slikker hårdere og hårdere på Connys strittende klitoris, og helt automatisk begynder Connys underliv at rotere på lagenet, og hun stønner liderligt. Jane og jeg har fundet en passende rytme, så vi begge kan nyde min indtrængende pik i hendes dejlige bløde fisse, uden at forstyrre Janes arbejdende tunge i min kones våde fisse, og de 2 fingre der kører ind og ud af sprækken. Conny stønner nu højere og højere og hendes underliv roterer hurtigere og hurtigere på lagenet, det vil ikke vare længe inden hun kommer, men hun har jo heller ikke fået nogen orgasme endnu, efter hvad jeg ved, for jeg ved jo ikke hvad hun har foretaget sig inde i stuen, inden hun kom ind til os uden tøj på. Connys krop begynder at stivne og hendes vejrtrækning bliver hivende og så hviner hun sin orgasme ud i rummet, klemmer lårene sammen om Janes hoved og ører, mens hun fortvivlet forsøger at skubbe Janes slikkende tunge væk fra sin brændende fisse. Disse 2 modstridende handlinger medfører, at Jane næsten må tvinge Connys lår fra hinanden for at redde sine trykkede ører, men også for at kunne få luft. Jane fortsætter med at slikke Connys skamben blidt, mens vi boller videre i et besindigt tempo, jeg forsøger at øge tempoet for igen at give Jane en orgasme, men hun falder fremover og ligger nu hen over Connys sitrende krop, og min pik smutter selvfølgelig ud af fissen med et næsten hørligt svup.
Jane vender sig mod mig og næsten beordrer mig til at bolle min kone, der ligger og prøver at få styr på sin vejrtrækning efter den heftige orgasme. Med det samme kravler jeg ind mellem Connys ben og fører min stive pik mod den brandvarme hungrende fisse, Conny fanger min strittende fallos med den ene hånd og styrer den direkte op i fissen, hvor jeg glider i bund, så nosserne klasker mod hendes røv. Conny trækker straks benene op omkring mine hofter og krydser dem over min ryg, så pikken kan trænge dybt op i hendes malkende fisse. Med det samme finder vi vores naturlige ridt som mand og kone, der boller i husmandsstilling, men der går kun en meget kort øjeblik, før jeg kan mærke Janes ene hånd der leger med mine barberede nosser og en anden hånd, der forsøger at krænge sig ind mellem vore arbejdende kroppe, for at Jane kan gnide Connys kilder, hvilket der dog ikke rigtigt lykkedes. Længe ligger Conny og jeg og nyder hinandens kønsorganer, der arbejder harmonisk sammen mod en fælles orgasme, men jeg må hele tiden koncentrere mig dybt, da Janes arbejdende hænder på mine nosser, påvirker mig meget kraftigt. Men nu tager jeg mig sammen og koncentrerer mig om at bolle min dejlige kone til en orgasme, så hun ikke føler sig snydt. Jeg banker min stive pik op i Connys dejlige våde varme fisse, og helt automatisk følger hun min hidsige rytme, for at få en orgasme. Der går ikke længe, så er Conny begyndt at stønne kraftigt og næsten hive efter vejret, mens hendes røv roterer rundt på lagenet. Nu mærker jeg Jane kravle om bag min arbejdende røv, og hun støder nu sin behårede fisse i mod min røv, mens hun lægger begge sine hænder på mine røvballer, som om hun boller mig med en pik, hvilket blot intensiverer følelsen i pikken. Nu kommer Conny med et højt støn, og jeg mærker hendes skedevægge krampe omkring min stive pik, mens hendes krop ryster i orgasmens vold. Det er for meget for mig, jeg banker pikken dybt op i den smattede fisse og tømmer min sæd ud mod livmodermunden i store kaskader. Der går kun et øjeblik, så falder jeg næsten sammen over Conny, og ligger og nusser hende blidt, mens vi begge kommer til kræfter efter den heftige orgasme. Men der går kun et splitsekund, så skubber Jane til min krop og jeg glider automatisk ned ved siden af Conny, og min pik glider lige så stille ud af den våde fisse, mens den er begyndt at krympe.
Med det samme fanger Jane pikken med en hånd og begynder at onanere skaftet hårdt, men jeg må fjerne hendes hånd, da pikken er så følsom efter den heftige orgasme, men det medfører blot at Jane bukker sig ned mod pikken og suger den ind i munden, hvor hun slikker Connys og mine blandede kønssafter i sig med velbehag. Den behandling kan min pik slet ikke stå for, selvom jeg nu har fået flere orgasmer rejser pikken sig igen stiv og strunk, og da den igen er helt stiv, vrikker Jane sig op over min krop, fanger pikken med den ene hånd, gnider pikken let hen over sine skamlæber et par gange, for at lige fedte hovedet lidt, hvorefter hun presser sin fisse ned over pikken, der glider i bund, til hun rammer mine nosser med røvballerne. Jane sidder stille et øjeblik for lige at vænne sig til pikken i sin fisse, men hurtigt begynder hun at ride op og ned på pikken. Jane kan slet ikke få nok, tror jeg, hun arbejder selv mod en ny orgasme og bruger næsten min pik som et massageapparat, den eneste forskel er nok, at min stive pik ikke vibrerer, men til gengæld er den varm, levende og af kød og blod. Jeg kan selvfølgelig ikke ligge stille og finder ind i Janes rytme. Nu rejser Conny sig, kravler ind over mit hoved og sænker sin liderlige elskovshule ned til min mund, og med det samme stikker jeg tungen ud og spidder den varme spalte, og begynder at slikke de våde skamlæber. Jeg tager fat med en hånd på hver af Connys balder for at kunne styre hende på min slikkende tunge, men snart kan jeg fornemme, at hun læner sig lidt frem, jeg kan jo ikke se, hvad der sker, men min fornemmelse siger mig, at de 2 tøser sidder og kysser, eller Conny slikker Janes bryster. I hvert fald er Jane begyndt at ride min pik hårdere og hurtigere, og jeg forsøger at følge hendes rytme, samtidigt med at jeg slikker min kones yndige savlende fisse, men jeg kan også mærke, at selvom jeg er kommet flere gange, er det allerede begyndt at trække i nakkehårene og nosser er begyndt at blive hårde, det er svært for mig at holde orgasmen tilbage, men jeg tror Jane kan mærke det, for hun øger bare bolleriet på min pik, og så pludselig trykker hun sin skummende fisse hårdt ned over min strittende pik og jeg kan tydeligt mærke, at hun kommer. Det er for meget for mig, jeg prøver at støde pikken så langt op i den brændende fisse som muligt. Endnu en gang må jeg tømme en ladning sperm ud i Janes fisse, mens jeg næsten bider i Connys klit, og slikker som en gal. Det går kun et kort sekund, så stønner Conny også sin orgasme ud i rummet og maser sin dejlige fisse ned mod min slikkende tunge.

Nu er vi alle mætte af sex, lige nu i hvert fald. Vi får lagt os i sengen, jeg i midten og 1 pige i hver arm, de putter sig ind til mig, den ene holdende om min nu næsten slatne pik og en omkring de tømte nosser. Sådan falder vi i søvn.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER