LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: 1 ekstra

Dato: 11.01.2015


Vil du hjælpe?

Conny og jeg var inviteret til fødselsdag en lørdag kl. 16, men desværre skulle Conny på arbejde, så jeg tog af sted alene.

Da jeg ankom til festen var der rigtig mange jeg kendte, men det var jo også mange af de samme venner Lisette og vi havde. Der blev hygget og vi fik en del vin til maden og derefter kaffe og en enkelt cognac.
Derefter satte vi os rundt omkring i små grupper, der blev snakket og der blev danset, og selvfølgelig gled der nogle øller og sjusser ned.
Hen ved ellevetiden syntes jeg at festen havde varet længe nok, så jeg belavede mig på at forlade denne og begive mig hjemad. Jeg hentede min jakke og fandt Lisette, for at sige farvel og tak for en god aften. Til alle de andre gæster, rakte jeg armen i vejret og vinkede, mens jeg råbte ”Hej – hej.”

Jeg var kommet en halv etage ned af trappen, da jeg hørte Torsten kalde på mig, selvfølgelig stoppede jeg op, og ventede på at han kom ned til mig. Jeg spurgte, hvad han ville, men Torsten var lidt trykket, jeg kunne se at han havde svært ved at fortælle mig det, så jeg pressede ham lidt. Så endelig kom det ud uden omsvøb, ”Vil du gå med hjem til os og bolle med mig og Hanne, hun vil nemlig gerne prøve 2 mænd.”
Jeg blev helt befippet og kunne slet ikke tro at det var rigtigt, det jeg lige havde hørt. Torsten var godt klar over, hvad der skete inde i mit hoved og fortsatte, ”Ja, det var rigtigt, hvad du hørte. Hanne og jeg har talt om det længe. Du er vores bedste ven, og Hanne tænder på dig. Vi vil ikke ud i byen og lede efter en tilfældig, så vil du?”
Jeg overvejede kun et ganske kort øjeblik, tænkte ikke meget på Conny, men mere på at få lov til at kneppe Hanne. Så jeg svarede bare ”OK, hvornår?”
Torsten sagde, ”Nu, vent her, så henter jeg Hanne, og derefter kan vi smutte hjem til os. 

Straks efter kom både Hanne og Torsten ned af trappen, vi skyndte os ud på gaden, fandt hurtigt en taxa, og snart var vi i deres lejlighed.
Vi satte os inde i stuen, hurtigt hentede Torsten 3 øl, og vi skålede. Stemningen var lidt trykket, vi talte om alt og intet. Ligesom katten om den varme grød.
Ingen af os kunne finde ud af, hvordan vi kom ind på det, som det hele drejede sig om. Endelig rejste Hanne sig og gik på toilettet, der gik en rum tid, og så kom hun tilbage. I stedet for at sætte sig over i lænestolen igen, satte hun sig ved siden af mig i sofaen, vi genoptog konversationen, men stadig var det ligesom at stemningen var der, men ingen turde starte.
Endelig tog Hanne sig sammen, forsigtigt lagde hun en hånd på mit ene lår, og kælede mig blidt op og ned af låret. Nede fra knæet og helt op i skridtet. Min pik reagerede straks og begyndte at vokse i de stramme cowboybukser, der var ingen tvivl om at både Torsten og Hanne kunne se det, og der gik også kun et lille sekund, så var Hannes hånd ovenpå bulen i bukserne, hun klemte på bulen og kunne mærke min stive pik gennem stoffet.
Dette var ligesom startskuddet, så jeg lagde armen omkring Hannes skulder og fangede et af hendes bryster. Gennem blusen kunne jeg mærke en BH, men indenunder var der en vorte, der straks reagerede på min berøring.
Hannes mund nærmede sig min, hendes tunge spillede frækt hen over læberne, snart berørte tungen mine læber, og jeg åbnede munden for at modtage hendes tunge i min mund. Så sad Hanne og jeg og tungekyssede dybt i hinandens mundhule. Vores tunger havde helt deres eget liv, snart var Hannes tunge inde i min mund, og snart var min tunge dybt inde i Hannes mund. Jeg flyttede min anden hånd op under Hannes bluse, kørte hånden op over det stramme maveskind, op mod de modne bryster, straks mærkede jeg en blonde BH. Krammede brystet og kunne mærke at vorten reagerede voldsomt på min berøring, den blev stor og meget hård. Fik fat i kanten af BH-en og trak ned i den, så Hannes bryst smuttede ud af fængslet. Jeg mærkede varmen fra brystet som jeg nu kunne kæle med in natura. Jeg ved ikke hvor længe vi sad og tungekyssede og Hanne kælede for min ustyrlige pik i bukserne, mens jeg aede det dejlige bryst. Så pludselig tog fanden ved Hanne, hun nærmest spyttede mig ud af munden, skubbede mig væk, bagover ned i sofaen. Hurtigt tog hun fat i mit bælte, som hun åbnede, så blev det bukseknappens tur og med et hurtigt ryk, hev hun lynlåsen ned. Med et lille støn, kiggede hun på mine underbukser, der næsten ikke kunne dække pikken. Med et hurtigt greb dykkede Hanne ned i underbukserne, greb fat i pikken og hev den frem i lyset, kiggede på den et øjeblik, hvor hun konstaterede at jeg var glatbarberet og omskåret, onanerede skaftet i et par forsigtige ryk, for derefter at bukke sig ned over mig med åben mund. Uden yderligere tiltag fangede Hanne pikken med de røde læber og pikken forsvandt straks i Hannes mund, hendes tunge slikkede det spændte pikhoved, mens hendes ene hånd onanerede skaftet.

Længe lå Hanne og slikkede min pik, jeg koncentrerede mig helt om nydelsen, filtrede mine fingre ind i hendes mørke hår, og lavede samlejebevægelser med underlivet. Nu slap Hanne min pik, rejste sig op i siddende stilling, mens hun med begge hænder begyndte at trække mine cowboybukser ned over lårene på mig. Snart var de nede over knæene og ned til fødderne. Jeg løftede fødderne og så var bukserne væk, straks derefter røg underbukserne samme vej og nu var pik og nosser blottet. Hanne tog fat i min T-shirt forsøgte at trække den over hovedet på mig, jeg løftede armene så det gik lettere. Som det sidste tog Hanne først fat i den ene strømpe og hev den af, og derefter den anden, nu var jeg helt nøgen, og så måtte det være min tur til at strippe Hanne.
Jeg startede med at hive Hannes bluse over hovedet, frem kom den flotteste hvide blonde BH, hvor det ene fuldmodne bryst tittede frem over kanten. Uden yderligere flyttede jeg straks hænderne om på ryggen fangede spændet og åbnede det. Med en bevægelse trak jeg begge stropper ud over skuldrene og ned over armene, smed BH-en på gulvet. Bad stille Hanne rejse sig hvorefter jeg tog fat i hver sin side af hendes nederdel og trak den ned over hendes hofter, da den nåede hendes knæ faldt nederdelen selv til gulvet. Hurtigt trådte Hanne ud den, og jeg koncentrerede mig om de frække hvide G-strengtrusser, forsigtigt satte jeg en tommelfinger ned i kanten i hver side og trak stille og roligt nedad. Jeg kiggede fascineret på Hannes venusbjerg, der dukkede frem bag trussen. En flot krøllet mørkhåret dusk dukkede frem, den var helt klart blevet barberet i bikinisnittet og trimmet, så hårene ikke var for lange. Jeg hjalp Hanne trusserne helt af og så stod hun der foran mig i al sin nøgenhed, blot med et par sorte selvsiddende nylonstrømper. Hanne var altså utrolig flot.
Hannes bryster var nok en stor B, eller en lille C, men det var ikke så vigtigt, blot det at se på disse 2 flotte meloner, der sad så perfekt, de hængte ikke en millimeter. Store flotte brune vorter der strittede som 2 pilespidser. Når man kiggede længere ned af Hannes krop, så man den flade stramme mave, og så kom man ned til den flotte fisse, der var lige hår nok til at dække skamlæberne, og så var der de faste lår. Jeg tog rundt om Hannes krop og fangede en stram balde med hver hånd, men jeg lænede mig frem og kyssede Hannes maveskind, slikkede hendes navle og gled ned over fissehårene. Bed let i behåringen, trak forsigtigt i hårene med læberne, for straks efter at slikke det bløde hår. Helt automatisk spredte Hanne sine dejlige ben, satte det ene ben op på kanten af sofaen, ved siden af mit eget lår. Jeg skulle kun bukke mig en lille smule, så ramte min tunge de varme skamlæber. Forsigtigt slikkede jeg op over kilderen og flyttede automatisk den ene hånd frem til findes fisseåbning. Jeg kunne mærke at Hanne allerede var våd, og uden problemer kunne jeg trykke en finger op i den varme fisse. Jeg slikkede Hannes fisse, mens jeg blidt kørte en finger frem og tilbage i fissen, jeg kunne mærke at der var plads til mere, så jeg brugte hurtigt 2 fingre i den savlende fisse. Hanne kunne ikke stå stille, hendes underliv kørte i roterende bevægelser og jeg kunne høre at hun stønnede let, hendes hænder masserede mine skuldre, og når det blev rigtigt godt, tog hun hårdere fat i mine skuldre. Nu begyndte jeg at pumpe mine våde fingre hurtigere og hårdere op i hendes pulserende fisse. Hanne stønnede højere og hele hendes krop rystede i takt med mine håndkneppende bevægelser, der var ikke tvivl om at Hanne snart ville komme. Så skete det Hanne stønnede højt ”Åååhh jeg kooommmerr”, hele hendes krop rystede i orgasmekramper, hun nærmest faldt ind over mig, så jeg måtte flytte min slikkende tunge fra hendes fisse og fingrene smuttede ud af den savlende fisse. Hanne gled ned på knæ mellem mine ben, hvor hun et kort øjeblik lå og pustede ud efter orgasmen, men så fangede den ene hånd min stive pik, som Hanne straks begyndte at gnide op og ned af staven, hun bukkede sig ned og slikkede mine spændte nosser. Længe lå hun og slikkede mine nosser, mens hun onanerede min pik. Pludselig sugede Hanne min ene nosse ind i munden og slikkede hårdt på stenen, det var altså bare for meget for mig, jeg måtte nærmest flå hende væk, for ikke at komme. Hanne forstod min attitude klatrede op over min krop med sin slikkende tunge og vi endte igen i et tungekys, men på intet tidspunkt slap hun min strittende pik.

Igen sad vi længe og kyssede, mens hun blidt onanerede mig og jeg legede igen blidt med den våde fisse. Hanne siger ”Leon gider du slikke mig igen?”
Det skulle hun ikke bede mig om 2 gange, jeg skubbede hende blidt på plads på sofaen og lagde mig mellem hendes spredte ben. Jeg begyndte at slikke Hanne på det ene inderlår, kørte forsigtigt tungen op over skambenet og ned på det andet inderlår. Længe lå jeg og drillede Hanne med at slikke hende alle andre steder end på den indbydende klit. Så blev det for meget for Hanne, hun tog fat i mit hår, og trak min slikkende tunge op til den våde sprække. Jeg begravede straks tungen i fissen, stak den så dybt ind jeg kunne og begyndte at kneppe hendes fisse, som om tungen var en lille pik. Det var som at starte en motor, nu roterede Hannes underliv på sofaen og der var også kommet lyd på, dels stønnede Hanne, men ind i mellem sagde hun ”Åååh, hvor er det godt”. Nu flyttede jeg tungen op på den strittende kilder, hvor jeg slikkede hårdt på den. Der skulle ikke gå mange sekunder så stønnede Hanne højt, hele hendes krop rejste sig i en bue og blev helt stiv. Hanne kom igen, jeg kunne mærke at væsken drev ud af hendes fisse, og ned mellem hendes balder, jeg kunne slet ikke nå at slikke det hele op. Pludselig klappede Hanne lårene sammen om mine ører og jeg kunne ikke røre mig en millimeter, min slikkende tunge arbejdede stadig i den pulserende fisse. Hanne greb hårdt fat i mit hår, og forsøgte at trække min slikkende tunge væk fra sin savlende fisse, men det var jo umuligt, da hendes lår strammede om mit hoved. Endelig med en hul stønnen skilte hun lårene fra hinanden, så jeg kunne komme fri.
Jeg rejste mig op i sofaen, og først nu kom jeg i tanke om Torsten. Jeg kiggede over mod lænestolen, der sad Torsten uden en trevl på kroppen, med den ene hånd krammende sine behårede nosser og den anden kraftigt onanerende på pikskaftet. Forhuden gled frem og tilbage over det spændte pikhoved, det ville vist ikke vare længe inden han ville skyde en ladning sperm af, men så fik jeg øjenkontakt og han stoppede næsten med sit pikspilleri, gned nu blot forsigtigt op og ned af skaftet, mens den anden hånd fortsatte med at kramme nosserne.
Jeg fik lidt dårlig samvittighed, dels havde jeg ligget og elsket med Torstens kone, uden overhovedet at tænke på ham, men også det at jeg havde været Conny utro.
Men hurtigt blev jeg flået væk fra disse tanker, da Torsten sagde ”Det var sgu noget Hanne kunne li’, nu skal vi lige have en øl mere og så synes jeg vi skal fortrække til soveværelset. Så skal Hanne nemlig have pik af os begge”. Hurtigt rejste Torsten sig og gik ud i køkkenet efter de 3 øl, imens rejste Hanne sig op og satte sig ved siden af mig, straks var hendes mund og tunge oppe på mit ansigt, hvor hun slikkede mig ren for fissesafter. Igen mødtes vore tunger til en kærlighedsleg. Vore hænder kunne ikke lade være med at røre ved hinandens kønsdele. Hanne klemte blidt om min stive pik, mens jeg blidt aede Hannes kønsbehåring. Så kom Torsten ind i stuen igen med de 3 øl, vi skålede og den intime stemning var der nu hele tiden, Hanne og jeg sad og kælede med hinanden, og Torsten sad og gned sin nu igen stive pik. Vi talte om hvad der lige var sket, men også om hvad der skulle ske i soveværelset.
Vi nåede ikke at få drukket øllerne ud før Hanne rejste sig og bad os følge med ind i soveværelset, hun startede med at hive sengetæppet af sengen og smide det på gulvet, begge dyner røg samme vej. Så kastede Hanne sig op i midten af sengen, klappede på hver side af sig, og sagde ”Kom så mine 2 bolledyr, en på hver side, så i kan betjene mor her”. Meget lydelige lagde Torsten og jeg os på hver side af Hanne, som på tælling nærmede vore ansigter sig de strittende brystvorter. Begge åbnede vi munden og med det samme sugede vi hver en vorte ind i munden, det gav et gisp i Hanne, det var ikke af frygt, men liderlighed. Jeg lå og kunne se Torstens tungeleg på Hannes bryst, han slikkede lidt, bed lidt i vorten eller kyssede det fuldendte bryst, jeg lavede næsten det samme, blot krammede jeg også brystet lidt hårdt med hånden, jeg følte at det var noget Hanne kunne lide. Efter lidt tid begyndte jeg at køre den hånd der havde leget med brystet ned over den faste mave i roterende bevægelser, nu nåede jeg hårgrænsen over skambenet. Jeg legede med den bløde hårpragt, men jeg ville jo gerne have hånden længere ned og lege med den våde fisse. Det var bare umuligt, for der var allerede optaget, jeg kunne mærke Torstens hånd, der allerede lå og kneppede den våde skede, det var nok også derfor at Hanne lå og stønnede, mens hendes understel roterede på lagnet. Derfor rejste jeg mig, kravlede op til Hannes hoved og trykkede min stive pik mod hendes kind. Straks kom Hannes ene hånd op og fangede min strittende pik, og førte denne lige mod sin nu åbne mund. Tungen skød ud og ramte mig lige på det blodfyldte agern, så sugede hun så meget af pikken, som hun kunne, ind i sin varme mund. Tungen kørte rundt i munden på Hanne, og jeg følte at hendes tunge ramte alle steder på pikken, både på hovedet og på skaftet. Min ene hånd havde travlt med at kæle med de 2 bryster. Jeg kiggede efter Torsten, som nu var kravlet ned mellem Hannes ben, hvor han lå og slikkede den glinsende fisse. Hannes mundarbejde blev mere og mere ukoncentreret, jo nærmere hun kom sin egen orgasme, nu stønnede hun højt og havde svært ved at sutte pik på mig. Det ville nu blot tage sekunder inden Hanne kom, hun stønnede højt og prøvede at tale med min stive pik i munden, men det blev blot til noget volapyk og en tung rallen. Hannes krop begyndte at sitre og hun rejste sig i en bue fra lagenet, nærmest spyttede min pik ud af munden, mens hun nærmest skreg ”Åååhh jeg koooommeeer, jeg kommer nu, åååhh det er skønt, åååhh bliv ved at slikke, åååhhh ja.”
Imens var Hanne begyndt at onanere min pik med begge hænder, med en fart på mindst 120 km. i timen, hun spillede pik på mig, så jeg så både sol, måne og stjerner på en gang. Det var meget ophidsende, men også ret voldsomt, jeg kunne ikke bestemme mig om at jeg skulle komme eller det var smerte fordi hun var så voldsom, men jeg fik dog taget mig så meget i nakken at jeg fik fat i Hannes hænder og flyttet disse fra min meget varme og liderlige pik, sådan ca. et splitsekund før jeg ville have sprøjtet en ordentlig ladning sperm ud over ansigtet og overkroppen på Hanne.
Hanne lå og pustede ud efter den heftige orgasme, Torsten lå stadig mellem hendes spredte ben og slikkede forsigtigt de sidste elskovssafter ud af den savlende fisse. Nu beordrede Hanne mig ned på ryggen, jeg lystrede straks. Hanne kravlede ind over mig med et knæ på hver side af mig, fangede min stive pik med den ene hånd, trykkede sin fisse ned mod pikhovedet, som hun lige gned et par gange mod de slimede skamlæber. Så sænkede Hanne sin varme fisse ned over pikken, den gled helt op til livmodermunden i et langt sug. Hanne satte sig helt stille et øjeblik for at vende sig til følelsen af min pik i fissen, men efter kort tid begyndte hun at ride mig. Hanne løftede underkroppen en lille smule, så pikken næsten gled helt ud af fissen, jeg kunne mærke de inderste skamlæber trykke hårdt om pikhovedet, for derefter at trykke fissen helt ned over pikken igen, så jeg kunne mærke nosserne røre ved hendes røv. Det var Hanne der styrede farten, hun red mig som om hun sad på en hest, først var det i skridtgang, hvor man hele tiden kunne føle fissen hele vejen på pikskaftet når Hanne enten løftede sig fra pikken eller når hun sænkede sig på pikken. Efter nogen tid, jeg ved slet ikke hvor længe det stod på, mim tidsfornemmelse var helt væk i liderlighedens tåger, begyndte Hanne at ride hurtigere, nu var det nok trav. Hannes fisse gled nu i jævn fart op og ned over pikken, jeg kunne mærke at der drev væske ud af Hannes fisse og ned over mine spændte nosser. Hanne var begyndt at opbygge en ny orgasme og hendes tempo på min stive pik blev hurtigere, nu var det nok næsten galop. Jeg kunne mærke at med den fart og med de følelser jeg havde i pikken ville der heller ikke gå ret lang tid inden jeg måtte fyre kanonen af. Hannes tempo blev hurtigere og hurtigere, nu stønnede hun højt og jeg fik nærmest stammende gjort opmærksom på at jeg var ved at komme. På en eller anden måde fik Hanne langsomt sit vilde ridt ned i et mere og mere roligt tempo, for derefter at sidde helt stille på min strittende pik. Selvom Hanne sad helt stille kunne jeg mærke hendes fissemuskler skiftevis strammede og slækkede om skaftet, jeg måtte virkelig koncentrere mig om kolde isbjerge for ikke at skyde en stråle sperm om i den dejlige fisse. Nu siger Hanne ”Torsten knep mig i røven”, igen havde jeg næsten helt glemt Torsten, men nu blev jeg klar over hans tilstedeværelse, der var en del masen og skubben mellem mine ben, så pludselig mærkede jeg en stiv pik på mine nosser, for derefter at føle den på mit pikskaft. Torsten var ved at gøre Hannes ringmuskel fugtig, så han kunne trænge ind. ”Lig helt stille Leon, jeg skal lige have Torsten ind” sagde Hanne. Nu kunne jeg mærke at fissen blev strammere og så kunne jeg mærke noget der nærmest stødte mod mit pikskaft, jeg kunne tydeligt mærke Torstens pik inde i Hannes røv. Torsten begyndte stille og roligt at køre pikken frem og tilbage i Hannes røvhul, snart begyndte Hanne at følge hans rytme. Hanne fik os alle 3 ind i en fælles rytme. Når Hanne løftede sig lidt på min pik, kunne jeg mærke Torsten trænge dybt op i hendes røv, når Hanne sænkede sig ned over min stive pik, kunne jeg mærke Torstens pik på vej ud af røven. Længe lå vi meget forsigtigt og bollede, men ved fælles overenskomst begyndte tempoet at blive hurtigere, jeg tror vi alle stønnede i vores erotiske leg, alle var på vej mod en udløsning, og snart blev ridtet vildere og vildere, jeg forsøgte at tilpasse min orgasme efter Hannes, men hvis der ikke snart skete noget ville jeg måske ikke kunne holde mig tilbage. Nu blev ridtet nærmest galop og alle bollede bare for at komme, nu var der ingen symmetri Torsten og jeg bankede vore stive pikke om i Hannes fisse og røv. Så stønnede Hanne ”Jeg koooommeer” og hendes krop blev helt stiv mens orgasmen rullede gennem den, det var signalet til mig, jeg pumpede 3 - 4 portioner sæd op i den varme fisse, og i det samme hørte jeg Torsten komme med et brøl. Det var først nu jeg bemærkede at jeg ikke kunne mærke Torstens pik i Hannes røv, og det var klart da Torsten lå lige bag Hanne og spillede pik, jeg så spermen skyde ud af pikhovedet og ramme et godt stykke oppe på ryggen af Hanne og de sidste dråber landede blidt på hendes ene røvballe.

Hanne lå oven på mig, med min pik begravet i fissen, hun lå blot og gispede, kunne ikke helt samle sig efter orgasmen. Torsten rejste sig fra sengen og sagde ”Kommer I ind i stuen og drikker resten af bajeren?”, herefter smuttede han, hverken Hanne eller jeg fik svaret, men efter lidt tid kunne både Hanne og jeg mærke at pikken var begyndt at krympe, snart faldt den ud af fissen. Hanne rejste sig i en håndevending og sagde ”Jeg skal lige ud og vaske sperm af ryggen og ud af fissen så kommer jeg ind i stuen”. Jeg rejste mig også, kiggede ned på min pik, der hang stadig lidt sæd på pikken og så var den nærmest hvid af fissesaft. Jeg gik ind i stuen og satte mig i sofaen, igen sad Torsten i lænestolen overfor, jeg fik kigget på Torstens pik, den havde ikke lagt sig, den var måske ikke så stiv som da han bollede Hanne i røven, men der var ikke meget galt. Nu kom Hanne ind satte sig ved siden af mig i sofaen, for derefter at skubbe til mig og sende mig ud og vaske pikken. Tilbage i stuen blev det Torstens tur til at vaske pik, da han kom tilbage skålede vi på en hyggelig aften. Hanne spurgte Torsten om at det var i orden hvis jeg kneppede hende på sofaen, mens han kiggede på. Det syntes Torsten var helt i orden, men han betingede sig at han ville have suttet pik af på et tidspunkt. Hanne sagde det var i orden tog straks fat i min slappe pik og begyndte at gnide på skaftet. Pikken begyndte at vokse, så bukkede Hanne sig ned over dyret, sugede det ind i munden og suttede på hovedet som var det en slikkepind. Der gik kun et splitsekund, så var pikken i fuld rejsning, Hanne rettede sig op for derefter at lægge sig på ryggen på sofaen, svinge det ene ben op over mig, så jeg nu allerede sad mellem hendes ben. Uden yderligere sagde Hanne ”Kom så og bol mig”. Dette skulle jeg ikke høre 2 gange, straks lagde jeg mig på knæ mellem Hannes spredte ben, lagde min krop ind over hende. Med et snuptag havde Hanne fat i min stive pik, trykkede den straks mod sine skamlæber og med et sagte slurp, forsvandt pikken til roden i Hannes varme våde fisse. Blidt bollede jeg Hannes dejlige fisse, trak pikken næsten helt ud af fissen for derefter langsomt at presse pikken helt i bund igen. Langsomt øgede vi farten, på et tidspunkt får jeg kigget over på Torsten, igen sidder han og leger med sine nosser med den ene hånd, mens han onanerer pikken med den anden. Nu strækker Hanne sine ben op over ryggen på mig og krydser dem, så jeg rigtigt kan banke langt op i hendes hungrende fisse. Hele tiden øger vi tempoet, vore kønsorganer klasker mod hinanden, jeg kan mærke mine nosser banke mod Hannes røv hver gang jeg maser pikken dybt op i hende. Pludselig ser jeg en stor stiv pik foran mig, det er selvfølgelig Torsten der har rejst sig og står ved siden af os, hans pik er lige ud for Hannes mund. Hanne fanger skaftet med den ene hånd og den anden tager fat om de behårede nosser, hun åbner munden og suger pikken langt ned i halsen. Jeg koncentrerer mig igen om at banke pikken ind i Hannes liderlige fisse, mens jeg ser på Hanne bearbejde Torstens stive pik. Hele tiden øger vi den fælles rytme. Det går over stok og sten, pikken og kussen arbejder sammen om en fælles udløsning, som kommer nærmere og nærmere. Nu hugger Hannes underliv, som om hun får et elektrisk stød, kussen suger pikken til sig, som en malmstrøm af vand der bliver lukket ud af et badekar. Hannes lår klemmer hårdt rundt om mine hofter og så kommer hun, jeg banker pikken hårdt op i hendes uendelige dyb og sprøjter min varme sæd ud i hendes indre. I det samme kan jeg se Torsten hugge med underlivet og Hannes mund der suger hårdt på pikhovedet. Det er tydeligt at Torsten pumper sæd ned i Hannes hals, og det ender da også med at Hanne må åbne munden, så pikken ryger ud af hende og sprøjter mere og mere sæd ud i ansigtet på hende. Så er det hele overstået jeg ligger med pikken i Hannes klistrede fisse, mens Torsten står hen over hovedet på Hanne, hans pik hænger ca. 10 cm. over hendes næse, der løber stadig en rest sæd ud af hullet i pikhovedet og drypper derefter ned på Hannes kind. Alle 3 skal vi lige samle os, først forsvinder Torsten ud på badeværelset. I mellem tiden får jeg trukket den halvslatne pik ud af Hannes slimede dampende fisse, for sat mig over ende, og da jeg ser Torsten komme tilbage, skynder jeg mig ud for at vaske sæd og fissesaft af pikken. Da jeg kommer ind er det Hannes tur til badeværelse.
Hanne kommer tilbage sætter sig over på armlænet af lænestolen ved Torsten, giver ham et kys på munden og finder hans hånd som hurtigt fletter sig ind i hendes egen og siger ”Tak for hjælpen”.

Jeg ved ikke lige hvad jeg svarede, men nu dukker der sådan lidt pinlighed op, her sidder vi 3 voksne mennesker helt nøgne og har lige dyrket rå sex, men ved ikke hvad vi skal tale om, enden bliver, at jeg rejser mig og begynder at tage mit tøj på, for derefter at gå mod døren. Jeg åbner den og siger farvel, det sidste jeg ser inden jeg lukker døren efter mig, er 2 personer der ser meget kærligt på hinanden, og jeg er sikker på at de skal dyrke mere sex, nu når jeg er smuttet.  

Glæder du dig til andre noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER