LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Feriesex

Dato: 11.03.2014


Ferie, del 1

Conny og jeg skulle på ferie til Grand Canaria. Vi havde pakket og tog derefter ud i lufthavnen. Der var selvfølgelig en lang kø, selvom vi kom i god tid. Foran os stod 2 piger på ca. 25 - 30 år. Altså noget yngre end os. Vi faldt lidt i snak om, hvor herligt det ville blive at skulle ned i varmen, masser af sol, valget mellem swimmingpool eller havbad og så selvfølgelig den billige sprut. Endelig blev vi tjekket ind og kom op i afgangshallen. Så kom meddelelsen, at vort fly var ca. 2 timer forsinket, så vi satte os ved et ledigt bord i cafeteriet. Jeg fik hentet 2 kopper kaffe og 2 øl. Conny hentede BT og Familie Journalen, som vi begyndte at læse i. Pludselig kom de 2 piger hen til vort bord og spurgte, om de måtte slå sig ned. Vi sagde selvfølgelig ja. De satte sig og satte en bakke med 2 sandwich og 2 øl. Vi fik præsenteret os, og de fortalte, at de hed Lotte og Hanne. Snart sad vi og talte sammen om vejr og vind, og at det var surt med forsinkelsen, men der var jo ligesom ikke noget at gøre ved det. Vi fortalte, at vi havde været gift i 12 år, og brugte denne ferie som en forsinket bryllupsrejse. Der havde ikke været tid før, da vi havde et firma, der skulle passes, men nu var der heldigvis andre, der kunne klare forretningen for os, mens vi var væk. Lotte og Hanne fortalte, at de var veninder og skulle ned at more sig. Vi fandt også ud af, at vi skulle bo på samme hotel.

Så blev vi endelig kaldt ud til flyveren. Hanne og Lotte skulle sidde ca. midt i flyet, og vi skulle sidde næsten bagerst, så vi fik ikke talt mere med dem, heller ikke i bussen. Da vi kom til hotellet, gik vi selvfølgelig i receptionen for at få vores nøgle, værelse 205. Da vi kom op til vort værelse, så vi lige røven af Hanne på vej ind i værelse 204, vi råbte ”Hej”. Hanne stak hovedet ud af døren og hilste igen.

Vi kom ind i værelset, og Conny begyndte at pakke ud, jeg smuttede ned i byen og ind i den første kiosk, jeg kunne finde, hvor de havde kolde øl, sodavand og spiritus. Forsynede mig straks med 12 øl, 1 flaske vodka, 1 flaske gin og så nogle tonicvand og noget lemon. Retur til værelset, hvor Conny allerede havde fået pakket ud og nu gik rundt kun i trusser, da det jo var meget varmt. Vi blev enige om, at en gin og tonic på altanen ville være det bedste, der kunne ske lige nu, så straks gik jeg i gang med at blande sådan 2, og så ud på altanen. Conny satte sig uden at skifte til bikini, hun mente at hun ligeså godt kunne få noget sol på brysterne, og altanen var jo tilstrækkelig diskret, så der ikke blev det store ramaskrig. Jeg må hellere beskrive Conny for dem, der ikke kender hende: Langt mørkt hår, ikke så høj, med små pæne bryster, en dejlig stram mave og så gemt af trusserne, en dejlig barberet mis, helt glat som en nyfødt. Jeg selv satte mig, smed hurtigt T-shirten, og sad nu kun i shorts.
Hvis jeg skal beskrive mig selv, vil det blive som følger: mørkhåret, ca. 180 cm. høj, hår på brystet, og i bukserne gemmer jeg en helt glatbarberet stav og nøgne kugler. Sådan kan vi bedst lide hinanden, så er der ikke noget med hår i munden.
Vi skåler, og så hører vi inde fra den anden altan ”Med hvad?”. Det er Hanne, der stikker hovedet ind over vores altan og ser nærmest forelsket på vores sjusser. Straks siger hun: ”I har nok været hurtige, sådan en kunne jeg også sagtens drikke”.
Conny inviterer straks de 2 piger ind, hun når lige at råbe: ”Husk stole”. Jeg rejser mig, går ind og begynder at mikse 2 sjusser mere, mens Conny lukker Lotte og Hanne ind. Så sidder vi 4 på altanen, der er lidt småt med plads, men vi kan lige være der.

Lotte er, ligesom Conny, mørkhåret, men knap så langt, til gengæld har hun bryster i størrelse D, tror jeg, de er i hvert fald store. Brysterne hænger en lille smule, selvom hun har BH på, men jeg kan tydeligt se brystvorterne gennem BH’en og den hvide bluse, hun har på. Lotte er også højere end Conny, med nogle flotte lår, der stikker ud af en grøn mininederdel.
Hanne er svagt rødhåret, nærmest kommunefarvet, kort hår, næsten drengeklippet. Hanne har en pæn gul bluse på, hvor man kan skimte en hvid BH under, hendes bryster er nok mere i størrelse B, vil jeg tro. Også Hanne har nogle flotte ben, der stikker ud gennem et par meget mørkegule shorts.

Vi sidder bare og nyder varmen og taler om, hvad vi skal få tiden til at gå med de næste 14 dage, en sjus bliver til 2, som også bliver til 3. Hanne puster lidt og fortæller, at hun efterhånden koger i sit tøj på grund af varmen, hun vil derfor ind og skifte til bikini, men Conny siger straks, at hun da bare kan smide blusen, hvis det er for varmt. Hanne kigger lidt på mig og tager så resolut fat i blusen og trækker den op over hovedet, og ganske rigtigt dukker der en lille hvid BH med blonder op.
”Åh dejligt,” siger hun, men uden yderligere spørgsmål tager hun hænderne om på ryggen og løsner BH’enen. Trækker den ud over armene, så sidder hun med de flotteste bare bryster lige foran mine øjne, vorterne er stive og stritter lige ud i luften. Men det er ikke nok for Hanne, for hun rejser sig fra stolen, knapper shortsene op og trækker lynlåsen ned, tager fat i hver side af bukserne og trykker dem ned over de smalle hofter. Shortsene skal ikke ret langt ned over de flotte lår, før de selv falder resten af vejen, ned på altangulvet. Hanne træder straks ud af shortsene og lægger dem pænt på gulvet ved siden af BH’en. Nu kan jeg se hendes trusser, som er hvide tanga, men meget gennemsigtige, og jeg kan tydeligt se en sort skygge foran. Hanne sætter sig igen i stolen og siger skål, og samtidigt forklarer hun, at når Conny kan sidde i kun trusser, så kan hun vel også. Vi synes, det er i orden og selvfølgelig nok mest mig, der jo nu kan sidde og se på en køn pige, kun i små bitte trusser og 2 skønne bryster i fri dressur. Vi taler igen, om hvad der skal ske i ferien, og jeg kigger i smug på Hannes bryster, men også over på Lotte, som stadig sidder med bluse på, der dækker de enorme, jeg vil næsten sige patter, men jeg har jo ikke set dem i fri dressur, så det kan jo godt være flotte bryster. Endelig rejser Lotte sig, trækker blusen over hovedet, lægger den ned på gulvet ved siden af stolen og sætter sig igen. Jeg kan se, at hun har en nærmest kvartskåls BH på, den kan lige netop dække vorterne, men det er næsten som om, at brysterne skal falde ud.  

Vi får flere sjusser, og vi begynder alle at blive en smule fulde, jeg ved ikke, om det er spiritus, der får folk til at begynde at tale om sex, men det ender da med, at Hanne og Conny opfordrer Lotte til også at smide BH’en. Jeg sidder bare og håber på, at det vil lykkes dem at tale Lottes BH af, da jeg gerne vil se melonerne. Lotte er ikke meget for det, resolut rejser Hanne sig, går om bag stolen på Lotte, skubber hende fremad, og vupti så er BH’en åbnet, og brysterne nærmest springer ud af indelukket. Nu er der ingen vej tilbage, så også hun smider nu BH’en, sætter sig tilbage i stolen og tager med begge hænder og masserer de 2 store kloder og udbryder: ”Åh det er nu skønt at få den satans BH af, jeg synes altid den strammer.”
Jeg kan også se mærkerne på brysterne, men hvad jeg ikke havde troet var, at Hanne nu bukkede sig frem over nakken på Lotte og tog en hånd på hver af Lottes bryster. Blidt begyndte hun at massere de 2 bryster, hun krammede dem og kælede for selve vorterne, der straks blev stive, som små kirsebær.
Hanne sagde ”Hva’ fa’n bli’r du liderlig?”
Lotte blev rød i hovedet og flyttede straks Hannes hænder og skubbede hende tilbage mod den stol, hun havde siddet i. Vi talte videre om, hvad der skulle ske i ferien. Og efterhånden var klokken blevet mange, og solen var gået ned, det var tid til aftensmad. Så Hanne og Lotte brød op og gik ind på deres eget værelse, og Conny og jeg blev enige om, at vi skulle i bad, inden vi skulle ud og spise.

Jeg gik først i bad, da jeg var færdig, lagde jeg mig på sengen uden tøj på for at slappe af og så tørre færdig. Jeg må være faldet i søvn, for jeg vågnede med et spjæt, da Conny gav min pik et sugende kys. Det blev startskuddet til, at vi ikke fik mad den dag, for resolut trak jeg Conny ned til mig i sengen. Conny var lige så nøgen som jeg, og med det samme fik jeg fat i en brystvorte med tænderne, bed forsigtigt i den, mens jeg slikkede med tungen på selve vorten, som straks blev helt stiv. Uden meget forarbejde, skilte jeg Connys ben ad, og trykkede langfingeren mod fisserevnen, der var våd. Om det var vand fra badet, eller det allerede var fissesaft, skal være mig usagt, men ligeså stille gled fingeren ind i revnen. Jeg skulle næsten ikke presse på før, at fingeren var begravet til knoen. Stille og roligt kørte jeg fingeren ind og ud af revnen, mens jeg sørgede for, at kilderen blev gnedet grundigt. Conny var liderlig, for der gik ikke mange sekunder, før hun begyndte at rotere med underlivet og stønne svagt. Jeg slikkede videre på skiftevis det ene og det andet bryst, mens jeg øgede farten med fingeren i hendes fisse, som nu nærmest løb over med fissesaft. Conny roterede mere og mere med underlivet, og hendes stønnen blev kraftigere. Jeg kunne mærke, at der ikke ville gå ret lang tid, før Conny ville komme, jeg nærmest bankede fingeren ind og ud af den dampende fisse. Nu kunne jeg mærke Connys begyndende orgasme, små krampetrækninger i maveskindet, og endnu mere saft løb ud af fissen. Så, som en vulkan i udbrud, stivnede Conny, spændte kroppen som en flitsbue og stønnede meget højt: ”Åååååhhhhh, jeeeegg koooommmmmeeerr, ååååhhh.”
Jeg kender Conny, så jeg blev ved med at gnide den spændte kilder, og Conny rystede i orgasmekramper, mens hun hele tiden stønnede. Så pludselig klaskede Conny fuldstændig sammen som en klud, hev min hånd væk fra fissen og klappede lårene sammen, mens hun næsten stammede: ”Stop, jeg må have en lille pause.” Connys krop rystede stadig i orgasmekramper, men de blev dog svagere og svagere, så endelig slappede hun af, tog fat i min stive pik, gned forsigtigt på den, mens hun sagde: ”Nu vil jeg altså gerne have pik.” Conny spredte villigt benene, og jeg krøb ind over hende, hun havde hele tiden fat i min stive pik og førte den direkte til fisserevnen. Conny kørte den 2-3 gange frem og tilbage i revnen og trak mig så ned over hende, med et eneste stød var pikken begravet til nosserne i den varme bløde fisse, jeg lå stille et øjeblik for at mærke den varme fisse omkring pikken, men så begyndte jeg roligt at køre pikken frem og tilbage i den våde fisse. Længe lå jeg og kørte pikken roligt frem og tilbage i fissen. Jeg kunne mærke på Conny, at det begyndte at blive godt, for nu løftede hun sine ben op omkring mine hofter, så jeg kunne støde dybere i den våde fisse. Conny begyndte også at rotere med underlivet og støde kontra mod min pik. Så kunne jeg høre Connys begyndende stønnen og så det lille udbrud: ”Hurtigere”.
Det, vidste jeg, betød, at nu var Conny ved at opbygge sin næste orgasme. Jeg begyndte at banke den stive pik hårdere og dybere op i den våde, varme fisse. Conny stønnede nu mere og mere, og højere og højere: ”Åååh ja, hårdere, hårdere. Ja åååhh, det er godt.”
Nu var tempoet helt vildt, vore kroppe bankede hårdt mod hinanden, og pikken kørte vildt ind i fissen, det smaskede af fissesaft. Så var det lige op over byen, Conny stønnede højere og højere og krævede, at jeg kørte hurtigere og hurtigere. Nu kunne jeg mærke, at Conny kom, men absolut også høre det. Connys krop spændtes som en overarmsmuskel, og så kom lyden: ”Ååååhhh, jeeeegg kooommmeeer. Bank din tyrepik op i min luderfisse. Åååhhhh, jeg koooommmeer, det er bare så godt. Åååhhh, din dejlige pik, sperm min fisse til.”
De sidste ord, som Conny brugte, var bare for meget for mig, det bragte mig ud over grænsen, jeg kunne mærke spermen komme helt nede fra nosserne og sprøjte ud af pikhovedet, dybt inde i Connys savlende fisse. Jeg nærmest klaskede ud over Connys krop efter den kraftige orgasme. Vi lå længe blot og kyssede kærligt, medens vi fik de sidste krampetrækninger til at fortage sig, så rullede jeg af Conny og lagde mig ved siden af hende. Straks puttede Conny sig ind til mig, lagde hovedet i min arm, kildede mig blidt på brystet med den ene hånd, som stille og roligt kravlede ned mod min nu meget fedtede, halvstive pik. Conny tog omkring pikken, og onanerede den stille og roligt. Så rejste Conny sig lidt op og lagde sig med hovedet tæt til pikken, som var helt hvid af safter, fra os begge. Jeg kunne ikke se Conny åbne munden, da hun jo lå med ryggen til mig og spærrede for udsynet, men nu kunne jeg mærke, at pikken gled dybt ind i hendes mund. Conny slikkede hårdt på pikken og snart fik nosserne også en tur, så både de og pikken var helt ren for safter, nu var det kun Connys mundvand. Denne behandling gjorde snart sin indvirkning på min pik, der igen begyndte at rejse sig i fuld kampdygtig tilstand. Det var så lækkert med Connys varme mund, der omsluttede pikhovedet, hendes læber trykkede på skaftet, og hendes tunge forsøgte at trænge ind i hullet på spidsen. Helt automatisk begyndte jeg at lave samlejebevægelser med underlivet. Conny slikkede hårdere og hårdere på min struttende pik, samtidigt med at hun onanerede mit pikskaft med hånden. Jeg viste, at hvis Conny blev ved med den behandling, så ville jeg komme i hendes mund. Det vidste Conny desværre også, for da det var lige op over byen, slap Conny min pik, rullede over på ryggen og sagde: ”Du skal også slikke mig, min fisse skal være lige så ren som din pik.”
Jeg tænkte ikke nærmere over, at jeg lige havde skudt en ordentlig ladning sperm op i fissen, men da jeg dykkede ned mellem de spredte lår, kunne jeg se, at hvid sperm blandet med fissesaft drev ud af revnen. Jeg betænkte mig ikke et sekund, spredte de ydre skamlæber med fingrene og stak tungen så langt op i den savlende fisse som muligt. Jeg slikkede inde fra dybet og hele vejen op over klitten. Conny gav et dybt suk, hver gang min tunge ramte klitten. Jeg slikkede hurtigere og hurtigere og koncentrerede mig nu udelukkende om den spændte kilder. Der gik ikke mange sekunder, så kom Conny en ny orgasme, hun klappede simpelthen lårene sammen omkring mit hoved, så det sad fast, som om det var spændt fast i en skruestik, men samtidigt forsøgte Conny at skubbe mit hoved væk. Jeg blev ved med at slikke den savlende fisse, og Conny stønnede højere og højere, så kunne hun ikke klare mere, hun skilte lårene, og nu trak hun mig i håret op over sin krop, så vore munde mødtes. Conny stak sin tunge langt ind i min mund og nærmest tømte den for væske.

Nu troede jeg, at vi havde fået nok, men jeg kender også godt Conny, når hun først er blevet tændt, kan hun ikke få nok. Conny skubbede mig blidt om på ryggen, spredte mine ben og kravlede ned mellem dem, uden at spilde tiden, tog hun fat med den ene hånd om pikken, bøjede den op mod maven, stak tungen ud og begyndte at slikke mine barberede nosser, hun slikkede helt nede fra røvhullet og først op over den ene nosse og så op af pikskaftet, for derefter at slikke ned over den anden nosse. Jeg ved ikke, hvor længe Conny lå sådan, men jeg nød det som en gal, det var fantastisk, men så rejste hun sig, flyttede sin krop op over min, lagde et ben på hver side af mine hofter, og fissen var lige ud for min strittende pik. Conny tog fat i skaftet og holdt det fast, hvorefter hun stille og roligt sænkede sin fisse ned over den stive pik, som nu blev opslugt af den dunkende fisse.
Langsomt rider Conny på min stive pik, jeg kan mærke, at hendes fissesafter løber ud og ned over mine spændte nosser, og det kan Conny også, for hun tager en arm bag om ryggen, og med hånden begynder hun at gnide saften ind i mine nosser, det er for meget for mig, så jeg begynder at støde pikken op i dybet. Conny prøver at hindre mig i det, ved at prøve at presse lårene hårdt mod mine hofter, men hun er jo også liderlig, så der går ikke ret lang tid, før hun tager hånden væk fra mine nosser og fører den om til sin egen fisse. Blidt begynder hun at gnubbe kilderen, jeg kan tydeligt se i hendes ansigt, at det er noget, hun nyder, men så kan jeg også se, at nu er hun igen begyndt at tænke på en orgasme, hun læner sig ind over mit bryst, så jeg med begge hænder kan nive blidt i hendes brystvorter, som er hårde som kirsebærsten. Conny begynder at ride mig, som om hun sidder på en hest, snart ligner hun en jockey, der er ved at vinde på Klampenborg Travbane, farten er galop, hendes fisse kører i en vanvittig fart op og ned over min stive pik. Vi er begge ved at komme, og jeg nærmest råber: ”Pas på, jeg kommer snart” og den eneste kommentar er ”Så kom, jeg kooommmeeer nuuu”.
Hele Connys krop ryster i orgasmekramper, og jeg banker min sprængklare pik op i hendes underliv, hvor jeg pumper sperm ud i lange sprøjt.

Så måtte jeg erkende at vi var færdige, vi gik i bad, Conny fik en lille nederdel (ingen trusser) og bluse på, jeg fik et par shorts (og heller ingen underbukser) og en T-shirt på. Jeg fik brygget et par sjusser, og vi fik sat os ud på terrassen.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER