LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 19.10.2014


En enkelt for meget
af Leon59

Husk at deltage i konkurrence på Naterotik.dk i perioden
19.10-30.11 2014 hvor Sextoysonline.dk er sponsor

En lørdag aften var vi inviteret hjem til Peter og Eva. Vi skulle være der kl. 18.00 til spisning, og så en lille en bag efter. Conny og jeg mødte op præcis i mægtigt humør, ringede på dørtelefonen og straks hørte vi Evas stemme ”Hvem der?”, ”Conny og Leon” svarede vi straks igen, så brummede døren og vi gik ind. Op på anden sal, og der stod så Eva og Peter i døren og tog imod. Vi hilste kærligt på hinanden, pigerne med et trutkys på munden. Os mænd med et kærligt klap på skulderen.

Af med overtøjet og så ind og sidde i de bløde møbler. Straks kom der 4 øl på bordet, og snart gik snakken lystigt. Her vil jeg lige indskyde en fodnote. Eva og Peter har vi kendt i mange år, det er vel efterhånden ca. 15. Eva er en lille frækkert på kun omkring 155 cm høj, rødhåret, med nogle flotte bryster, omkring størrelse C. Eva klæder sig altid i stramme bluser og så lange bukser, jeg har aldrig set hende i kjole eller nederdel. Det var hun heller ikke i dag. Peter ser også ganske godt ud, ingen superatlet, men med en flot skikkelse. Begge er de i starten af 30-erne, vi selv er i 40-erne. Om os selv kan jeg skrive at Conny ikke er så høj, mørkhåret, og små faste bryster. Til gengæld så er Conny meget glad for lidt pikant lingeri, en stram bluse og små nederdele. I dag har Conny en gul bluse med v-udskæring på, så man lige kan ane en fræk hvid BH og så selvfølgelig kavalergangen, desuden en kort sort nederdel, med tilhørende sorte selvsiddende nyloner.

Snakken gik lystigt og der nåede 4 nye øller på bordet inden vi gik til bords. Conny og jeg på den ene side, Eva og Peter på den anden. Jeg kan såmænd ikke rigtigt huske, hvad vi fik at spise, men det har nok været noget fisk, da jeg tydeligt kan huske at vi fik rosevin til forretten, og så har det jo nok været noget rødt kød til hovedret, med tilhørende rødvin. Efter maden fik vi et par Irish Coffee, og så blev det til nogle sjusser.

Pludselig følte jeg mig meget beruset, hvorfor vidste jeg egentlig ikke, men jeg fik fortalt Conny det, og bad hende om at vi skulle hjem. Conny blev lidt sur, vi havde det jo lige så hyggeligt. Eva og Peter, syntes også det var en dårlig ide, og opfordrede mig til at lægge mig ind i deres soveværelse og få en time på øjet. Jeg protesterede og ville hellere hjem, men resultatet blev alligevel at jeg landede inde på deres seng oven på dynen. Jeg ved ikke hvor længe jeg havde sovet, men vågnede ved at jeg skulle tisse. Jeg lå lidt og koncentrerede mig om, hvor jeg i det hele taget var. Nu dæmrede det lidt i mine spirituståger. Inde i Eva og Peters seng. Nu lyttede jeg mere anspændt, hvad var det for en snak jeg kunne høre i stuen inde ved siden af?

Var det noget jeg drømte eller hvad? Jeg syntes tydeligt jeg kunne høre Peter sige ”Bid i hendes brystvorter”, og meget kort efter et lille liderligt støn, som jeg klart fornemmede var Connys. Det kunne altså bare ikke være rigtigt, nu måtte jeg simpelthen koncentrere min hørelse, om hvad der foregik i stuen. Men det var ikke løgn, for nu hørte jeg igen Peters stemme ”Slik patterne på den liderlige so”, nu var jeg ikke i tvivl om det var Connys stønnen der forplantede sig ind til mig. Der lå jeg, hvad skulle jeg gøre? Fare ind i stuen og skrige og skråle, eller bare blive liggende og lytte. Min hjerne sagde ind i stuen, men min pik havde en lidt anden mening, for den var allerede halvstiv kunne jeg mærke. Enden på det blev at jeg blev liggende og lyttede meget koncentreret. Hele tiden kom der kommandoer fra Peter, nogle af dem var ”Kys hende, slik hendes liderlige tunge”, ”Stop 2 fingre op den våde kusse”, ”Pul hende med dine fingre” og sådan blev det ved i et stykke tid. Min pik var efterhånden ved at sprænge bukserne, og jeg måtte befri den fra sit indelukke, snart efter lå jeg forsigtigt og onanerede skaftet, mens jeg lyttede intenst. Så hørte jeg Peter sige ”Eva hent lige din massagestav, så du kan kneppe Conny”, straks svarede Eva ”Men Leon ligger jo inde i soveværelset, hvad hvis han vågner”, Peter svarede med det samme ”Skid på det, så ser han jo bare et par flotte patter”. Nu gik jeg lidt i panik, jeg følte mig ligesom en tyv på rov, der lå jeg med bukserne knappet op og en pik så stiv som Runde tårn, men hvis sandheden skal frem, var det jo nok mig der skulle være den krænkede, da de havde udnyttet min fuldskab. Hurtigt fik jeg hevet dynen halvt over mig så den skjulte de åbne bukser og den strittende pik. Jeg lagde mig hurtigt med hovedet mod døren og lod som om jeg sov fast. Der blev lidt rumsteren inde fra stuen og nu kunne jeg se en skygge nærme sig døråbningen, så stod Eva der med nøgne bryster, brysterne var garanteret størrelse C, de hang en smule men ikke meget. Eva havde stadig sine cowboybukser på, Eva stod lidt og prøvede at koncentrere sit syn i mørket og lyttede efter om jeg sov, da hun var overbevist om at jeg var helt væk, listede hun forsigtigt ind i værelset og hen til kommoden. Forsigtigt trak hun en skuffe ud og trak et stort sort massageapparat frem, lukkede skuffen forsigtigt igen, vendte sig om og listede ud af værelset igen.

Igen koncentrerede jeg min hørelse om hvad der skete inde i stuen, og der gik ikke mange sekunder før Peter kommanderede ”Møj den skide dildo op i hendes fisse”. Nu hørte jeg dildoen begynde på sin snerrende hvæsen. Der gik kun et splitsekund, så kunne jeg høre 2 ting, dels et dybt suk fra Conny, men også at lyden af dildoen blev svagere, den var garanteret oppe i Connys våde fisse. ”Kør den frem og tilbage i den liderlige fisse” hørte jeg Peter sige. Igen havde jeg taget fat i min stive pik og lå og gned forsigtigt på den, mens jeg lyttede til deres sex. Peter blev hele tiden ved med at komme med liderlige sætninger, og Conny stønnede mere og mere, og højere og højere. Det ville ikke vare længe inden Conny ville få en orgasme. Jeg kunne nu høre Conny trække vejret hivende, mens hun stønnede ”Jeg kommer snart, åååhh, du må ikke stoppe, det er så dejligt, ååååhhh”. Så var Peters stemme der igen ”Hiv den dildo ud af fissen, det er mig der bestemmer, hvornår den liderlige tæve skal have en orgasme”. Med det samme hørte jeg dildoen blive trukket ud af Connys slubrende fisse og så blev der slukket for den. Conny stønnede ”Åååhh, nej, jeg var lige ved at komme, det kan i sgu ikke være bekendt”. Der var ingen tvivl om at, i øjeblikket var det helt klart Peter, der bestemte, hvad der skulle foregå. Igen var det Peter der havde kommandoen ”Hvad så din liderlige so, mangler du en orgasme, så vis os hvordan du ligger og onanerer. Lad Eva og mig se dig spille fisse”, Conny bad ”Nej det vil jeg altså ikke”, men der var ingen kære mor, Peter kommanderede Conny til at spille fisse, og efter meget kort tid kunne jeg høre at det var Conny begyndt på. For nu kunne jeg igen høre den velkendte lyd af Conny, når hun er liderlig. ”Stik hende Sorte Sambo, så hun kan kneppe sig selv med den” sagde Peter. Igen hørte jeg den snurrende lyd af dildoen, og så intensiverede Conny sine stønnelyde, der var ingen tvivl om at Conny var meget liderlig. Alene det at hun lå foran Eva og Peter og onanerede på livet løs, var mig helt ubegribeligt. Jeg havde aldrig i min fantasi kunnet forestille mig Conny sådan, godt nok har vi et meget aktivt sexliv, men dette var dog trods alt noget helt andet.

Connys stønnen blev højere og højere, hun hev efter vejret som en astmapatient der ikke har fået sin medicin, og jeg var sikker på der ikke ville gå mange sekunder før hun ville få en bragende orgasme. Ganske rigtigt, nu hørte jeg Conny stønne højt ”Ååååhhhh, jeg kommmeeerr, ååååhhh det er skkkøøønnnt, jeg kooommmmeer, åååhhhhh”. Der gik et lille stykke tid, så kunne jeg høre dildoen blive slukket og i samme sekund siger Peter ”Eva slik Connys fisse ren for alle de safter”. Der var en smule larm, det var nok for at Eva kunne komme hen til Conny, men jeg var jo ikke sikker da jeg jo skulle gætte hvad, der skete hele tiden. Igen hører jeg Conny stønne ”Stop, åååhh jeg er så følsom, du skal slikke meget forsigtigt, ååhh ellers kommer jeg igen, hører du forsigtigt”.

Nu kunne jeg altså ikke klare at ligge inde i værelset mere, nu måtte jeg se hvad der virkelig skete. Forsigtigt rejste jeg mig fra sengen, knappede blot knappen i bukserne, men lod den stive pik stikke ud gennem gylpen og sneg mig forsigtigt hen til døren ind til stuen. Her så jeg Conny ligge på gulvet på ryggen, med blusen trukket op over brysterne, som igen var trukket ud af BH-en. Conny havde ingen trusser på, dem så jeg ligge på bordet, og nederdelen trukket op omkring hofterne. I mellem Connys ben lå Eva på knæ og slikkede Connys barberede fjams. Eva havde stadig sine cowboybukser på. I lænestolen sad Peter med bukserne nede omkring anklerne og legede med venstre hånd på de behårede nosser, mens højre hånd stille onanerede pikskaftet. Hold da kæft, hvor blev jeg liderlig, helt automatisk blev jeg stående i mørket og kiggede ind på de 3. Det var som at se et liveshow i gamle dage i Istedgade, blot med den lille forskel, at her var det altså min kone der lå på gulvet og fik slikket fisse af en veninde, mens hendes mand sad og spillede pik til forestillingen.

Jeg kunne heller ikke holde fingrene fra min pik, så her stod jeg i mørket og så på det frække der skete, blot få meter fra mig, men jeg også onanerede. 

Eva slikkede kraftigere og kraftigere på Connys strittende klitoris, og Conny stønnede højere og højere, hendes underliv kørte rundt på det hårde gulvtæppe. Det ville ikke vare mange sekunder inden Conny igen ville få en orgasme. Conny nulrede skiftevis den ene og så den anden spændte brystvorte med den ene hånd, mens den anden havde et godt tag i Eva hår, så hun kunne presse Evas slikkende tunge længere op i sin klistrede fisse. Så kom Conny, hendes underliv huggede op og ned i luften, mens hun stønnede ”Åååhhh jeeegg kooommmeeeer”. Så spændte Conny hele kroppen i en flitsbue, længe sitrede kroppen i krampe, mens hun nærmest stod som en buebro. Pludselig klaskede hele Connys krop ned på tæppet, hurtigt rev hun Evas slikkende tunge væk fra sin pulserende fisse, ved blot at trække Eva ved håret op over sin sitrende krop. Evas tunge fangede hurtigt Connys ene stadig stive brystvorte, som hun blidt skiftevis bed let i og slikkede med sin frække tunge.

Peter sad stadig og legede blidt med sin stive pik, mens tøserne lå på gulvet og nu blidt nussede hinanden efter Connys orgasme. Igen var det Peter der bestemte ”Conny kom op og slik min pik. Eva smid dine bukser og trusser, sæt dig over i lænestolen og leg med din fisse, mens du ser på Conny den liderlige so, slikke min pik. Når jeg ikke gider mere kan jeg sende hende over og slikke fisse på dig. Hun skal fandeme bare gøre som vi vil have”. Jeg var helt i vildrede, Peter og til dels Eva brugte min dejlige kone som et stykke legetøj, til at tilfredsstille deres egne perverse lyster, men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at bryde ind i dette vilde eventyr. Eva rejste sig straks, uden nogen kommentarer åbnede hun knappen i cowboybukserne, trak dem ned over sine lår, trådte smidigt ud af dem og smed dem blot i et hjørne på gulvet. Derefter tog Eva fat i G-streng trusserne i hver side og lod dem følge samme mønster som cowboybukserne. Gik villigt hen til lænestolen, satte sig straks i den, svingede et lår op over hvert armlæn, så man tydeligt kunne se den helt glatbarberede fisse. Straks tog Eva begge hænder ned til fissen, hvor hun med den ene hånd skilte skamlæberne og med den anden trykkede 2 fingre op i revnen. Fingrene smuttede ind lige med det samme, det var tydeligt at se på den måde fingrene arbejdede i fissen, at Eva var meget våd. Da fingre var glinsende af fissesafter flyttede Eva blidt fingrene op på klitten, som hun nu gned på. Sådan sad nu Eva og spillede fisse, mens Conny i mellem tiden var kravlet på alle fire hen til Peter. Conny kravlede ind mellem Peters lår og fangede straks hans stive jern med den ene hånd og trykkede blidt hans store behårede nosser med den anden hånd. Efter at have onaneret pikken en kort øjeblik, sænkede Conny sin åbne røde mund nedover det blottede pikhoved, son straks forsvandt dybt ind i munden på Conny. Conny onanerede skaftet med den ene hånd, mens hun slikkede, bed og suttede på det store pikhoved.

Det var altså bare for vildt, her lå min dejlige kone og slikkede pik på en af vore allerbedste venner, mens hans kone sad og onanerede i en lænestol, mens jeg skulle ligge inde i deres seng og koge brandert ud. Men jeg kunne ikke tage en beslutning om, hvad jeg skulle gøre. Jeg stod blot gemt af vejen ude i den mørke korridor og gned på min meget stive pik. Conny arbejdede intenst med Peters stive pik og hans spændte nosser, mens Eva var i gang med at onanere sig selv til en orgasme. Jeg stod fascineret og så på Eva der onanerede, hendes ene hånd gned blidt og konstant på den stive kilder, mens den anden skiftevis borede 2-3 fingre ind i fissen, for derefter at lege med de spændte brystvorter, som glinsede i lyset af fissesaft.

Peter var begyndt at stønne på grund af Connys arbejde med hans pik, og hele tiden sad han og kom med sjofle sætninger. ”Slik min pik din møgso, leg med mine nosser”, henvendt til Eva kom der også kommentarer ”Er det liderligt at se en møgfisse slikke pik på din mand, mens du forlyster dig?” Dette var nok ikke ment som et spørgsmål, nærmere som en kommentar, men det havde sin indvirkning på Eva, som straks intensiverede sit fingerspil på den ophovnede og godt fedtede kilderbasse. Jeg kunne se det ikke ville vare længe inden Eva ville få en orgasme. Dette måtte Peter også have set, for straks var han der ”Kom så søde, lad os komme sammen, så vil jeg skyde min varme sperm ind Connys varme mund. Jeg er klar, kom så søde, kom så”. Nu tænkte jeg, hvad sker der nu, Conny var nemlig ikke så glad for at få sperm i munden. Det løste sig selv, så meget underdanig var Conny alligevel ikke. Eva stønnede nu som et damplokomotiv, hendes ben rystede, og hendes underliv arbejdede i samlejebevægelser i stolen. Så spændtes Evas krop og med et lille hult ”Åååhh” kom hun. Kroppen rykkede i orgasmekramper mens hun stirrede direkte på Peter og Conny. Conny kunne mærke på Peter der ikke ville være mange splitsekunder før han fyrede kanonen af, så hun flyttede munden et lille stykke væk fra det store blottede hoved, mens hun onanerede hårdt på skaftet. Så kom Peter, der væltede 5-6 hårde sprøjt ud af hans pikhoved. De fleste ramte Conny i hovedet, men også noget på hendes bryster og på sofaen. Peter sad lidt og prøvede at ryste orgasmekramperne ud af kroppen, men her fik Conny dog en lille smule hævn. Conny åbnede munden og sugede så meget af Peters pik ind i munden som muligt og suttede hårdt på den. Peter klynkede og hele kroppen reagerede som om han blev tortureret med en strømførende ledning, hårdt trak han fat i Connys hår og fjernede den suttende mund fra sin ømfindtlige pik.

Eva sad helt sammensunken i lænestolen, stadig med benene op over armlænene, og med den ene hånds 2 fingre legende blidt med kilderen. Peter sad helt sammensunken i sofaen med den halvstive pik hængende lidt til siden og en smule sæd drivende ud af pikhovedet og ned af skaftet. Conny lå stadig på knæ mellem Peters ben med sædklatter i det meste af hovedet. I et kort øjeblik var der nærmest helt dødt i stuen.

Min pik var nu også på det nærmeste klar til at aflevere en ordentlig portion sæd, og nu gik der en djævel i mig. Forsigtigt afklædte jeg mig mit tøj, trådte ind i stuen, og gik straks hen til Eva. Lagde mig på knæ mellem hendes ben og uden yderligere varsel trykkede jeg min stive pik op i den sjaskvåde fisse. Jeg ved ikke hvem af de 3 der blev mest overasket, jeg var sådan set også ligeglad. Der gik kun et milisekund, så havde Eva fundet ind i min rytme og hun malkede min stive pik med den slimede kusse. Eva var stadig ikke kommet sig helt over sin orgasme, så det var ikke meget der skulle til for at hun var ved at opbygge en ny. Jeg selv havde meget svært ved ikke at komme lige med det samme. Jeg bukkede mig ind over Eva og begyndte at slikke de smattede patter, der smagte af fissesafter, mens jeg kørte min pik ind og ud af hendes fisse. Eva intensiverede sine samlejebevægelser og hendes skedemuskler begyndte at trække sig sammen, der var ikke mange stød tilbage før hun ville få en ny orgasme. Nu rykkede Eva i hele kroppen og igen kom hun med et lille forsigtigt ”Åååhh”, det blev for meget for mig. Jeg kunne mærke nakkehårene rejse sig, det begyndte at trække i nosserne, og så kom jeg med et brag. Jeg skød den ene ladning sæd efter den anden op i Evas malkende kusse. Langsomt slappede jeg af og lagde mig blødt ind over Evas varme krop, mens jeg pustede ud efter den heftige orgasme. Eva lå og kælede blidt med min ryg, efter en tid trak hun mig forsigtigt op over sin krop og trykkede sin tunge ind i min mund. Eva smagte dejligt og hendes levende tunge legede snart med min, længe lå vi og kyssede. Imens gled min pik ud af Evas bløde, våde, varme indre. Jeg prøvede at tage en finger ned til Evas fisse for at lege med den, men hun flyttede den blidt og skubbede mig op i siddende stilling. Først nu fik jeg kigget over på Peter og Conny, de sad nu begge i sofaen. Peter med en finger langt oppe i Connys våde fisse og Conny med en hånd rundt om Peters igen stive pik, som hun blidt onanerede.

Nu kom det pinlige øjeblik, alle slap hinanden, og sad der med dårlig samvittighed. Ingen turde gøre eller sige noget, før endelig Eva fik sagt ”Conny skal vi ikke gå i bad og få skyllet alt det sperm af kroppen”. Vi begyndte alle at grine og de 2 tøser fik rejst sig Conny med sperm i ansigtet og på overkroppen, der efterhånden var halvstørknet. Eva der rejste sig og sperm løbende ud af fissen og ned af lårene. De smuttede ud af stuen og ud på badeværelset. Peter kiggede på mig og sagde ”Undskyld”. Jeg kan ikke huske hvad jeg svarede, men der var en lidt trykket stemning. Efterhånden fik vi dog en samtale i gang igen.

Jeg kan fortælle at efter at pigerne kom tilbage efter badet, som tog meget lang tid, fik vi alle 4 talt sammen og så blev vi jo nødt til at fortsætte hvor vi var sluppet.

Glæder du dig til andre noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER