LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Aldersforskel

Dato: 17.10.2015


De 2 unge, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Resume:
Ægteparret er på ferie, og et par unge fyre bliver fristet af kvindens krop og udfordrende adfærd over for dem, lad os se hvad der videre sker...

Straks om formiddagen smuttede vi ned til swimmingpoolen, og fik os placeret cirka samme sted som dagen før, igen lå Conny med bare bryster og en meget lille bikinibuks på strandsengen. Der gik ikke længe, så så vi de to unge knægte tæt på os selv, men de havde fået placeret deres strandsenge således, at de nærmest kunne kigge Conny helt op i fissen til livmodermunden, og der var ingen tvivl om, de ønskede, at der ikke havde været den bikinibuks på Connys underliv.
I dag var det meget varmt, og da Conny havde ligget og spillet op til dem i et par timer, rejste vi os og pakkede sammen. Da vi gik forbi de 2 drenge, spurgte jeg henslængt, om de ville med op i lejligheden og have en øl, da det var billigere end i baren, og så var der skygge på vores altan. Vi fortalte at vi lige skulle op og have en dusch, og opfordrede dem til at gøre det samme, og så kunne vi mødes hos os. De fik vores nummer på lejligheden, og vi aftalte at de kunne banke på om ca. 20 minutter. De tøvede lidt, men sagde ok. 

Vi skyndte os at smutte i bad, og Conny tog kun et par tynde G-streng trusser på, de var nærmest gennemsigtige og man kunne tydeligt se, at hun var glatbarberet. Jeg selv smuttede i et par små badebukser.
Ud på altanen med 2 øl, og så var det bare at vente, og der gik ikke lang tid, så bankede det på døren. Jeg gik ud og lukkede op, og der stod de 2 knægte, de havde ligesom os selv været i bad. De havde begge en lille T-shirt og et par korte bukser på.
Med det samme blev de inviteret indenfor, og jeg hentede 2 ekstra øl til dem, og vi gik ud til Conny på altanen. Det gibbede lidt i dem, da de så Conny sidde på altanen med bare bryster og de minimale trusser, det var ligesom, jeg kunne se, at de rødmede lidt og ikke rigtigt vidste, hvor de skulle kigge hen, men alligevel blev hovederne drejet diskret hen så de kunne se Connys strittende brystvorter. Conny bød straks Peter og Tommy at sætte sig på hver side af hende ved bordet, og vi begyndte at tale om vejr og vind, som man siger. En øl blev til flere. Vi fik udfrittet Peter om Tommy om, hvad deres planer med ferien var, og de fortalte, at de bare skulle til syden for solen, sprut og grinende fortalte de, at det også ville være lækkert, hvis de kunne score et par damer. Conny fangede hurtigt det sidste og spurgte, om det skulle være unge smukke piger, eller om de også kunne tænke sig noget erfaring. De kiggede begge på Conny med et spørgende udtryk i ansigtet, og med det samme uddybede Conny sit svar med, at modne damer havde meget mere erfaring og vidste hvad de ville, det var ikke som med unge tøser, som hun udtrykte det, bare var til et forsigtigt knald eller lidt narrefisse. Mens Conny talte, flyttede hun den ene hånd op og gned den ene stive brystvorte, ligesom det kløede, men det var meget mere sensuelt end blot kløe. Knægtenes øjne klistrede nærmest til hånden med den stive brystvorte, og Conny kunne også se deres sultne blikke, og sagde ”Kan I li’ synet drenge. Bliver I liderlige af at se på mig? I har godt nok kigget på mig nede ved poolen.”
Der blev helt stille ved bordet og der var røde kinder og ører på dem begge, som fik fremstammet et forsigtigt ”Undskyld”.
Conny fulgte op med det samme og sagde, ”Vil i prøve at mærke mine bryster?”
Drengene kiggede ned i bordet, og vidste slet ikke hvad de skulle sige og gøre, så Conny tog en hånd på Peter og en hånd på Tommy og førte dem op til sine bryster, og sagde ”Mærk på dem, I må gerne lege lidt med dem, det er så rart”.
Tøvende begyndte de to knægte at kramme hvert sit bryst og famlende kæle med vorterne, mens de lidt skræmte kiggede over på mig. Jeg ved ikke hvor længe de to knægte sad sådan, men pludselig lagde Conny en arm omkring halsen på Peter og trak hans hoved ned mod sit strittende bryst, og nærmest tvang ham til at slikke på vorten, men det var bare et splitsekund, så var det meget frivilligt at han slikkede på den strittende vorte, og med en håndbevægelse opfordrede Conny også Tommy til at slikke på den anden vorte. Mens de to unge drenge sidder og sutter på Connys bryster, rækker Conny ligesom tilfældigt sine hænder ned mellem drengenes ben og trykker på skridtet, hvor deres pikke stritter under shortsene. Fanger en pik i hver hånd og klemmer dem, mens hun onanerer dem blidt uden på bukserne. Da jeg ser det, vil jeg hjælpe dem og os selv på vej, ved at sige ”Hvis I er interesseret, så går Conny ind i soveværelset og lægger sig på sengen, så kan i få lov til at elske med hende. Og vi mener det seriøst. Nå hvad siger i?”
Peter og Tommy slap med et forskrækket gisp Connys dejlige bryster og kiggede dels på Conny og også på mig med et spørgende og vantro blik på os begge. Connys sidder frækt med tungen stukket ud af munden og slikkede sine læber meget forførende, og jeg må gentage ”Nå, hvad siger I. Er I til noget?”
Begge knægte sidder måbende og ser fra Conny og til mig og mest ned i gulvet. Det var tydeligt, at de 2 drenge ikke vidste deres levende råd om hvad de skulle gøre, så Conny tog nærmest sagen i egne hænder, for uden yderligere rakte hun en hånd ud til hver side, fangede en arm på hver, rejste sig og trak de 2 unge mænd efter sig ind mod soveværelset, mens hun sagde ”Kom så drenge, nu vil jeg have pik”.
Begge drenge lod sig føre ind i soveværelset, og jeg fulgte diskret efter, mens jeg lige snuppede fotoapparatet i forbifarten.

De tre var lige kommet ind i soveværelset, da Conny lagde sig på knæ på sengen og trak begge drenge hen mod sig, uden at spilde et sekund fattede hun i kanten af Tommys shorts og i et snuptag havde hun trukket dem ned til knæene og pikken svippede op mod maven i stiveste tilstand. Straks fattede Conny om pikskaftet og trak hermed Tommy tættere på, så hun kunne suge pikhovedet ind i sin mund, men hun famlede på Peters shorts, men endelig fik hun en hånd inden for elastikken og fat i den anden stive pik, som nu blev hevet frem og onaneret af Connys malkende hånd. Jeg fik placeret mig i et hjørne hvor jeg havde hele scenen foran mig, så jeg kunne skyde nogle liderlige billeder, af hvad der foregik foran mig. Det var Conny, der styrede det der foregik på sengen, hun fik også trukket Peters shorts ned, så hun kunne lege med både pik og nosser. Det var 2 vidt forskellige pikke, Peters pik var meget almindelig af størrelse, men krummede en del op mod maven, og så var der ikke ret meget hår på nosserne og omkring pikken. Med Tommys pik var det meget anderledes, det var faktisk en lidt lille pik, selvom den var stiv, og det samme gjaldt hans nosser. Conny slap nu Tommys pik med munden, og begyndte at gnide forhuden frem og tilbage over deres pikhoveder, og med det samme kunne jeg se at det glinsede med præsperm på deres pikhoveder. Nu var der gang i den, så jeg knipsede det ene frække billede efter det andet. Drengen observerede slet ikke mig, men kun det liderlige der skete med dem.

Conny slap nu begge pikke, og tog fat i sine små G-streng trusser, og fik dem hurtigt rullet af og smidt dem på gulvet, mens hun opfordrede begge drenge til også at smide tøjet. Tommy og Peter var helt i Connys magt, der gik kun ganske få sekunder, så var de ligeså nøgne, som da de blev født. Her stod de foran en liderlig kvinde med stive pikke og vidste ikke rigtigt, hvad de skulle gøre, eller hvad den liderlige kvinde ønskede. Men det sørgede Conny hurtigt for, at de fandt ud af, for nu lagde hun sig på ryggen og næsten beordrede Peter ned mellem sine ben og slikke hendes fisse. Jeg kunne tydeligt se, at det var lidt kluntet, at Peter kom ind mellem Connys ben, og det var ligesom han ikke rigtigt vidste, hvor han skulle slikke eller hvordan, så Conny havde med en hånd fat i Peters hår og styrede på denne måde lidt hans slikkende tunge. Tommy blev beordret til at sætte sig overskrævs på Connys bryster, og straks sugede Conny pikken ind i munden, hvor den hurtigt var begravet næsten helt til roden. Der gik ikke lang tid, så var Tommy allerede lige ved at komme, så Conny slap hans pik med munden og begyndte at slikke hans behårede nosser i stedet, mens hun blidt kørte forhuden frem og tilbage. Conny havde helt styr over Tommy, om hvornår han skulle komme.
Peter lærte hurtigt, hvor han skulle slikke Connys lækre fisse, for jeg kunne se og høre på hende, at hun var ved at komme, hvilket medførte at hun automatisk stoppede Tommys pik tilbage i munden og onanerede skaftet hårdere og hurtigere, hvilket selvfølgelig gjorde at han pludselig stivnede, for derefter at hugge pikken fremad og helt i bund i Connys mund, hvor han tømte en ladning sperm ud.
Jeg fik lige knipset et billede, i det øjeblik det skete, og derefter et hvor Tommys pik røg ud af munden, mens den stadig spyede sperm ud, der ramte Conny i ansigtet og på halsen. I det samme stønnede Conny sin orgasme ud i rummet og klappede benene sammen om ørene på Peter.

Tommy klaskede sammen og smed sig ved siden af Conny på sengen, hvor han pligtopfyldende igen begyndte at lege med de spændte brystvorter. Conny havde stadig fat i Peters hår og trak ham nu op over sig, fangede hans pik med hånden, og førte den straks mod den dampende fisse. Gned pikken 2-3 gange mod revnen, og så stødte Peter fremad, og pikken var i bund i den varme våde fisse lige til nosserne. Conny krydsede straks sine ben over hans lænd og begyndte at arbejde imod han ungdommelige stød med pikken. På lyden og farten fra Peter vidste jeg allerede nu, at Conny aldrig ville nå at være med i en orgasme, inden Peter kom, men jeg vidste også, at enten skulle Conny nok få mere pik af de 2 knægte, eller også ville jeg afslutte festen med at banke min efterhånden også meget stive pik op i hendes indre.

For ikke at forskrække drengene, beholdt jeg tøjet på og gik bare diskret rundt og tog billeder af deres sex med min dejlige liderlige kone. Jeg så, at Tommys pik allerede var i fuldt flor igen, han lå diskret og onanerede pikskaftet, og var i øjeblikket lidt til overs for de 2 andre, men det syntes ikke at påvirke ham synderligt, da han var i liderlighedens magt og lå og betragtede de 2 personer, der lå lige ved siden af sig og bollede. Peter stønnede nu som en gal og pikken fór med ekspresfart ind og ud af Connys varme fisse. Conny fangede Peters røvballer, med en hånd på hver, så hun kunne hjælpe med at banke pikken op i sin hungrende fisse. Så kom Peter, han stødte en enkelt gang hårdt op i fissen, og jeg kunne se, hvordan pikken gylpede den ene ladning sperm op i fissen efter den anden. Endelig klaskede Peter sammen, ned over Conny, hvor han lå og pustede ud, men nu var Conny tændt, så med et blidt skub, fik hun Peter ned på siden og hans spermindsmurte pik smuttede ud af fissen, mens den krympede mere og mere. Straks rejste Conny sig og lagde sig på knæ og albuer, og vrikkede med røven lige mod Tommy, der straks fattede meningen. Så Tommy kravlede hurtigt om bag røven af Conny, som tog den ene hånd ind mellem sine lår og fangede Tommys strittende manddom, og førte den lige mod sin velsmurte spermfyldte fisse. Denne gang var der ikke behov for at væde skamlæberne. Tommy kunne, med et let tryk med pikken, begrave den til nosserne i hendes fisse. Tommy lagde straks en hånd på hver af Connys baller og begyndte blidt at føre pikken ind og ud af den våde fisse. Igen kunne jeg se at han ikke var særligt velbevandret i at bolle, for der gik ikke mange stød, før han kørte pikken hurtigere og hurtigere ind og ud af Connys slubrende fisse. Conny måtte stoppe ham lidt, og fortælle ham, at det ikke blot drejede sig om at få skudt en ladning sæd af. Så Conny fik hurtigt fortalt ham, at han skulle trække sig ud og lægge sig på ryggen, hvilket han selvfølgelig gjorde med det samme. Nu lå Tommy med en pik strittende lige mod loftet, og Conny kravlede ind over ham, satte sig næsten på Tommys bryst, men rykkede så stille og roligt baglæns, så fissen helt automatisk ramte den strittende pik, og med en lille pikant drejning af hofterne var pikhovedet inde mellem de fedtede skamlæber. Stille og roligt satte Conny sig ned over den strittende pik, så den var helt opslugt. Conny tog Tommys hænder og anbragte dem på sine bryster, så han nu kunne kramme vorterne. Conny sad helt stille på den stive pik, men jeg vidste at hendes fissemuskler arbejdede med pikken, der var begravet i hendes indre. Uendeligt langsomt begyndte Conny at ride på den stive pik, og med det samme, begyndte Tommy at støde igen, hvilket Conny hurtigt fik fortalt ham at han ikke skulle det mundtligt, men også ved blot at sidde stille på hans liderlige pik. Efterhånden fangede Tommy pointen og lod Conny behandle hans pik, så han blot skulle nyde. Jeg fik taget utallige billeder, hvor Conny sidder med pikken dybt begravet eller med pikken enten på vej ud eller ind i fissens dyb. Nu ser Conny på Peter, hvis pik allerede er stiv igen efter orgasmen, fanger den med den ene hånd og onanerer den blidt. Jeg kan fornemme at, straks bliver pikken lidt stivere. Conny beder Peter rejse sig og stille sig ved deres side, så hun kan slikke hans nosser og den stive pik.

Stadig bevæger jeg mig diskret rundt og tager billeder af det liderlige der sker på vores seng. Min pik er stiv som en flagstang, men jeg har besluttet at det er Conny og de 2 knægte der skal bolle, og så klarer Conny mig senere når vi er alene.

Conny er begyndt at ride den stive pik lidt hurtigere, men giver stadig Tommy nogle pauser når han er lige ved at komme. Men nu er Conny også meget liderlig og hun vil have en orgasme, så hun tager den ene hånd ned og med 1-2 fingre begynder hun at gnide sin kilder, mens hun øger slikkeriet af Peters pik, og rider også hårdere og hurtigere på Tommys pik.

Conny er begyndt at stønne anstrengt, dels på grund af hun nærmer sig en orgasme, men også at Peters pik fylder hendes mund. Så er det tid for Connys orgasme, hun nærmest spytter Peters pik ud af munden, mens hun onanerer både Peters stive pik og sin egen klitoris, og banken fissen op og ned over Tommys stive pik. Så stønner Conny ”Ååååhh, jeg kommer snart. Sprøjt mig til med sæd. Fyld min fisse og lad mig få sperm i ansigtet. Ååååhhh jaaa, kom så knægte.”
Jeg kan se at Connys liderlige sprog er for meget for de 2 drenge, de stønner højlydt og der vil ikke gå mange sekunder inden de opfylder Connys ønske. Jeg kender jo min kone og kan se, at også hun er lige ved at komme, hun skal bare lige mærke Tommy tømme sin livgivende sæd ud i hendes indre, så vil hun komme med et brag. Men det er nu Peter, der kommer først, han stivner og banker sin pik fremad og ud sprøjter sæden og rammer Conny i håret, i ansigtet og på halsen, for hurtigt at drive ned over brystet. Det var det der skal til, Conny trykker sin spillevende fisse hårdt ned over pikken og stønner ”Ååååhhh, jeeeeggg kooommmeeer, ååååhhh, sprøjt din sperm. Ååååhh, det er godt”. Det er for meget for Tommy, han fyrer kanonen af, dybt oppe i min kones liderlige fisse.

De 3 på sengen klasker helt sammen, og deres svedige kroppe ligger i en uordentlig bunke, mens de kommer til hægterne efter den voldsomme oplevelse.

Jeg får taget de sidste billeder, og siger ”Der er øl på altanen, efter I er vasket”, og forlader derefter soveværelset. Får åbnet 4 øl og ser Tommy smutte ud på badeværelset og hører bruseren løbe. Der går lidt tid og jeg synes jeg kan høre ”mærkelige” lyde fra soveværelset, og går hen til døren og ser ind. Her ligger Conny på ryggen, med benene op over Peters skuldre, mens han pumper pikken ind og ud af hendes umættelige fisse. Conny får kigget på mig og smiler, mens hun samtidigt koncentrerer sig om at mærke Peters arbejdende pik og siger blot ”Det er bare så lækkert at få ung pik, inden du skal bolle mig”. Men samtidigt ser hun på mig og som med en tankeoverførsel spørger hun nærmest lydløst om det er OK. Jeg nikker og henter endnu en gang vores kamera, så jeg lige kan skyde de sidste billeder, mens de 2 knepper som om det er sidste gang på jord. Der går ikke lang tid før de begge for en altudslettende orgasme, og så er de færdige.
I mellemtiden er Tommy kommet tilbage fra badet, og jeg kan se hans stive pik, der er ingen tvivl om at han både har set og hørt det sidste der er foregået på sengen, og han er helt klar til at overtage fra Peter, men her stopper både Conny og jeg legen, ved at hun rejser sig og går ud på badeværelset. Tommy og jeg smutter ud på altanen. Efter lidt tid kommer Conny ud på altanen, meget ærbar med både bluse og nederdel på, jeg tvivler på at hun har trusser på, for hun ved godt at når knægtene er gået, så skal hun have pik af mig.
Nu dukker Peter også op og vi får alle sat os og drukket vores øl, stemningen er lidt genert fra de 2 knægtes side, men vi holder snakken i gang. Lidt forsigtigt får de 2 drenge spurgt, om det er noget vi vil gentage, og vores svar er blot, at de ikke skal forvente noget, men hvis vi får lysten, vil muligheden være der.
Drengene smutter og så er det ellers min tur til at bolle min dejlige kone.

Allerede dagen efter da vi kommer ned efter morgenkaffen er de 2 knægte der, vi føler os jo nærmest som fanger eller besat, de viger ikke langt fra os, og det er tydeligt at de gerne igen vil i bukserne på Conny. Vi får talt om, at det da er heldigt at de 2 skal hjem allerede om 2 dage, da det måske vil være lidt pinligt at de 2 knægte sværmer omkring os på den måde. Vi får sat os i baren, og selvfølgelig kommer Peter og Tommy hen til os, de er godt nok en smule flove, men de er også lige klar til en tur mere, kan vi både se og høre på dem. Lidt hårdt får de at vide, at hvis vi er interesseret, skal vi nok lade dem det vide, ellers synes vi, at de skal fortsætte med deres ferie og lade os være. Conny og jeg kan se, at det piner knægtene, men vi får fortalt dem, at det var en oplevelse de kunne tænke på længe, og at der måske vil være en lille præmie senere, som vi udtrykker det. Derefter siger vi farvel til knægtene og smutter på stranden.

Dagen efter skal vi på tur, bl.a. en tur i en appelsinplantage, og drengene er også med på denne tur. Det er sådan, at vi efter at have været i plantagen, kan man vælge at gå ned til byen, hvor vi skal have frokost, det vil tage ca. en ½ time, eller man kan køre med bussen. Vi vælger at spadsere, vejret er jo dejligt, og så er der den friske luft. Efter vi er begyndt at gå, får vi følgeskab af de 2 knægte, og da vi er små grupper der går i forskelligt tempo, virker det meget naturligt at vi går og sludrer. Drengene kan ikke helt glemme den oplevelse, vi havde med dem, og hele tiden vender de tilbage til det vilde, der skete i vores soveværelse, og spørger forsigtigt om det ikke kan gentages, da det var så liderligt. De 2 knægte er bare helt til rotterne kan både Conny og jeg se, da deres pikke stritter i de små shorts, bare fordi de går her og taler med os. I sjov hvisker jeg til Conny, om hun ikke kan spille deres pikke af, så vi kan få fred, og med det samme svarer hun OK, lad os trække ind bag nogle figentræer, der næsten ligner buske og skærmer os for blikke fra vejen. Så resolut trækker Conny de 2 knægte om bag figentræerne, lægger sig straks på knæ. Trækker Tommy og Peter hen foran sig og siger ”Ned med bukserne”. Begge drenge får hevet bukserne ned omkring knæene, som om det er verdensmesterskaberne i hurtighed, frem springer 2 stive pikke, Conny fanger en pik med hver hånd og begynder at onanere dem. Der går ikke mange minutter så er drengene allerede klar til at skyde spermen ud på den spanske jord. Conny onanerer hurtigere og hurtigere, og først kommer Peter med en rallende lyd og ud pumper sæden af den stive pik, og lige efter er det Tommys tur til at skyde en stråle sperm ud af pikhovedet. Conny gnider blidt de 2 pikke, for at malke det sidste sæd ud af pikkene, for derefter stille og roligt trække shortsene op på plads. Conny rejser sig og siger ”Skal vi så komme af sted, vi er lidt sent på den”, og selvfølgelig er vi de sidste der når landsbyen.

Det blev drengenes sidste liderlige oplevelse med os. Dagen efter smuttede vi til loppemarked og da vi kom tilbage skulle drengene med bussen mod lufthavnen, og vi fik lige vinket farvel.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER