LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 18.04.2020


Connys ønske

Conny og jeg elsker jo hinanden højt, og vi skjuler ikke noget for hinanden, så en aften lå vi og nussede i sengen, og fortalte hinanden små saftige historier eller fantasier om hvad vi kunne tænke os. Jeg fortalte at jeg var så liderlig, når vi havde en eller to mere med i sengen, selvfølgelig helst en pige, men det var også lækkert at vi var 2 mænd om at kneppe Conny. Vi blev hurtigt enige om, at når vi dyrkede gruppesex, så var det alle tiders. Der har jo aldrig været jalousi mellem os.
Så var det Connys tur, og hun fortalte mig, at det kunne være meget ophidsende, hvis jeg optog en film med hende, mens hun bollede en anden mand, uden at jeg selv skulle deltage, og så fik hun lige indflettet, at jeg jo skyldte hende en mand, fra den gang hvor jeg kneppede Vivi, mens Niels så på. Da havde jeg lovet, at hun måtte kneppe med en mand.
Jeg prøvede at slå det lidt hen, men Conny insisterede, og så måtte jeg jo give mig, og jeg vidste jo godt, at hvis det nogensinde blev til noget, ville jeg jo selv blive sindssyg liderlig.
Jeg tyggede lidt på den, og sagde så, at det måtte komme an på en prøve en dag, og mere blev der så ikke ud af det, andet at vi selvfølgelig kneppede hjernen ud af hinanden. 

Men så en dag, hvor vi var i byen så jeg Conny sidde i det skjulte og betragte en mand. Conny havde ikke opdaget, at jeg havde set det, men pludselig spørger jeg dæmpet, om hun var liderlig. Conny kiggede både lidt genert, men også ærligt på mig og sagde, at hun godt kunne bruge noget kæp. Jeg gik lige til stålet og spurgte Conny, om hun var liderlig, fordi hun så på den fremmede mand, hun nærmest hoppede i sædet, da hun blev afsløret, men fik nærmest hulkende hvisket, ”Ja, ham kunne jeg godt kneppe”.
Som sagt skjuler vi jo ikke vores liderlighed for hinanden, og så fór der en djævel i mig, og jeg fortalte min yndige hustru, at vi jo kunne forsøge at slæbe ham med hjem, med en historie om at jeg var impotent, og hun manglede pik.
Jeg opfordrede Conny til diskret lægge an på den fremmede mand, og der gik ikke mage sekunder før hun sendte frække blikke til manden.
Og pludselig stod han ved vores bord, og spurgte om der var en ledig plads.
Straks rykkede Conny lidt, så han kunne sidde ved siden af hende, og så præsenterede vi os for hinanden, manden fortalte at han hed Peter og samtidigt med det, spurgte han om vi ville have en øl, som vi straks sagde ja til.
Vi talte om løst og fast, som man siger, og da der var gået lidt tid, kunne jeg fornemme, at Conny faktisk sad og kælede med Peters lår, og hun gjorde det helt åbenlyst overfor mig. En øl blev til flere, og det var tydeligt, at de 2 havde fundet sympati for hinanden, og jeg var nærmest kørt ud på et sidespor, og så lader Conny endelig bomben springe, og spørger direkte Peter om han vil med hjem og kneppe hende, da hun mangler pik.
Peter ser undrende på både Conny og mig, og så er det jeg må træde til og fortælle, at jeg er impotent, så det ville hjælpe mig meget, hvis han kunne kneppe min hustru, så hun får stillet sin sult efter pik, min eneste betingelse er, at jeg skal være til stede, og så vil jeg gerne tage et par billeder, som Conny og jeg kan nyde bagefter. Peter ser lidt undrende på os begge, men jeg kan se liderlighedens lys i hans øjne, og det gør det slet ikke ringere, at Conny garanteret sidder og gnider på hans pik udenpå bukserne, og uden nærmere slår han til. 

Hurtigt får vi drukket ud, og kommer ud til en taxa og hjem til os, her er der ikke så meget forspil, Conny beder mig om at hente 3 øl, mens hun installerer Peter i vores sofa, mens hun selv smutter på badeværelse, og med det samme hører vi bruseren er i gang.
Jeg sætter mig i lænestolen og vi skåler, og fortsætter vores samtale, som dog er lidt trykket, nu da vi er kommet tættere på det der skal ske.
Så kommer Conny ind, blot med badehåndklædet viklet om sin krop, sætter sig straks over i sofaen til Peter, fører sin mund mod Peters, og nu ser jeg hendes tunge skyde ud og ind i Peters mundhule, hvor de 2 tunger leger tagfat med hinanden.
Connys hånd har lagt sig lige i skridtet på Peter og er begyndt at kramme pikken udenpå bukserne, men jeg kan dog tydeligt se, at det har sin virkning, da der kommer en tydelig bule i bukserne.
Nu beordrer Conny, at Peter skal smutte på badeværelset, og tage et bad, så de er helt rene, når der skal fortsættes, og resolut rejser Peter sig og smutter.
I mellemtiden ser Conny forelsket på mig og fortæller, at hun er vildt ophidset og glæder sig til at få fremmed pik, mens jeg skal se på og filme, hvilket hurtigt medfører, at jeg smutter ind på kontoret og henter vores kamera, og er hurtigt tilbage i lænestolen, hvor jeg diskret gemmer det ved siden af mig.
Nu kommer Peter tilbage fra badet, han har ligesom Conny bare badehåndklædet snurret rundt om kroppen, så det dækker lænderne. Vi kan begge se en rimeligt velbygget krop, med hår på brystet.
Peter sætter sig tilbage i sofaen ved siden af Conny, som straks nærmest overfalder ham med kærtegn.
Conny kan nærmest ikke styre sig, hendes ene hånd ligger allerede på et meget kriminelt sted, nemlig lige der, hvor pikken befinder sig, og hun masserer allerede pikken gennem håndklædet og der går ikke mange sekunder før hun kan mærke at pikken vokser, og jeg kan selv se håndklædet bule ud. Så bukker Conny sig ned mod Peters underliv, åbner håndklædet og frem springer en aldeles stiv pik, som hun straks fanger med en hånd, onanerer skaftet blidt, mens hun glider ned på gulvet mellem Peters ben, så hun nu ligger lige foran han stive pik og de behårede nosser. Straks fanger hun de behårede nosser med en hånd, og kæler blidt med nosserne, mens den anden hånd fatter om det stive pikskaft, hvor hun lader hånden arbejde op og ned over skaftet, så forhuden glider op og ned over det store pikhoved. Conny ligger på knæ foran Peter og beundrer den store stive pik, så bøjer hun sig fremad, åbner munden, og nærmer sig pikken, rækker tungen ud og slikker på pikskaftet helt nede fra nosserne og op over det blottede hoved.
Conny slikker, som er det en gammeldaws isvaffel, hun er ved at fortære, men så suger hun hele pikhovedet ind i munden, og jeg kan se tungen lege fandango henover pikhovedet. Det ligefrem gibber i Peter, over det liderlige, der sker. Jeg tager kameraet frem og spørger diskret om jeg må tage billeder, jeg tror ikke helt at Peter opfanger, hvad jeg spørger om, for han er allerede i liderlighedens magt og får bare stønnet ”OK”, mens han er begyndt at lave kneppebevægelser i Connys suttende mund.
Jeg må rejse mig og gå om på siden af de 2, for at kunne fange de bedste scener på billederne, hvor der er billeder af Conny, der slikker på det blottede pikhoved, billeder hvor tungen slikker op af pikskaftet, billeder hvor hendes tunge slikker på de behårede nosser og billeder hvor pikken er dybt inde i Connys mund. Conny er lige i sit es, hun har en stiv pik at lege med og har helt kontrol over den mand, der ejer den, og så ved hun, at jeg sidder som på nåle og ser, hvad der foregår.
Længe leger Conny med den store stive pik, og jeg kan se, at efterhånden bliver det mere og mere kriminelt for Peter, hvis ikke hun holder op, vil der ikke gå mange sekunder, inden han fyrer en ladning sperm af, og det ved jeg, at Conny ikke ønsker, da hun vil have pik, masser af fremmed pik, for sin egen, men også for at jeg kan se hendes liderlighed, og vi kan nyde billederne bagefter.
Nu slipper Conny pikken, rejser sig og sætter sig over i lænestolen, åbner håndklædet, og lægger et ben op over hvert armlæn, så hendes dejlige glatbarberede fisse er helt synlig for Peters øjne, og siger blot ”Kom og slik min fisse”.
Med det samme er Peter på knæ mellem hendes dejlige ben, og hurtigt er hovedet nede mellem lårene, meget tæt på skamlæberne. Hurtigt får jeg mig flyttet, så jeg kan få taget flere billeder, og jeg tror nu at de begge nærmest har glemt mig. Peter begynder at slikke Conny helt oppe på inderlårene lige ved skamlæberne, men rører dem ikke, skifter blot mellem den ene og den anden side, mens han har mast sine hænder op under Connys balder, så han nærmest kan løfte fissen op til sin mund. Nu er Conny virkelig tændt, hun tager fat i Peters hår med begge hænder så hun ligesom kan styre den frække tunge, og der går ikke mange splitsekunder før tungen glider ind mellem de allerede fedtede skamlæber, hvor Peter smager Connys safter. Men det er ikke nok for Conny, for hun hiver op i Peters hår, så tungen nu lander lige på den strittende kilder, og det får sat gang i Conny, som nu snor sig i stolen. Røven kører rundt på Peters hænder, mens underkroppen er begyndt at hugge i samlejebevægelser, og Conny er begyndt at stønne svagt. Conny har alligevel nærværelse nok til at se på mig, og hendes øjne spørger nærmest om det er Ok, jeg kan blot nikke diskret tilbage til hende og sende et luftkys der siger jeg elsker dig, så er Conny allerede væk i liderlighed igen, hvor hun nyder den slikkende tunge direkte på klitten.
Diskret får jeg stillet mig, så jeg kan tage billeder af den slikkende tunge på Connys klitoris, og er måske alligevel en smule skinsyg, i tankerne, men min pik siger noget helt andet, for den står stiv i bukserne, og jeg må jo på en eller anden måde få den lagt, så illusionen overfor Peter om, at jeg er impotent, kan fortsætte, derfor smutter jeg lige ud af stuen, får åbnet bukserne og lagt pikken op af maven og så lukket igen, så den nærmest er spændt fast af livremmen. 

Da jeg kommer tilbage i stuen er det lige på det tidspunkt hvor Conny er ved at få sin første orgasme, jeg kan se hendes krop er begyndt at sitre let, hendes hænder maser nærmest Peters hoved og den slikkende tunge op i sin fisse, som skulle den æde ham, og så stønner hun som et gammelt damplokomotiv der er ved at forcere en bakke. Jeg flår kameraet til mig og får lige skiftet over til video, så vi bagefter kan nyde Connys orgasme i intimt samvær. Så kommer Conny, hendes krop rejser sig i en bue, mens den ryster i orgasmespasmer og hun stønner hult og højt. Nu skubber hun Peters hoved væk fra den dampende fisse, men hun har stadig fat i hans hår og trækker ham op over sin krop, hvor deres munde mødes i et vildt kys, så Conny kan smage sine egne safter. Slipper håret med den ene hånd, som straks har fat i Peters stive pik, fører den direkte mod sin våde fisse, gnider pikhovedet et par gange mellem de fedtede skamlæber og så presser Peter pikken direkte op i den dampende fisse, så nosserne slår mod Connys røvballer. Peter tager fat i Connys ben og lægger dem op over sine skuldre, så pikken kan trænge så dybt op i fissen som muligt. Hurtigt finder de 2 liderlige mennesker en god rytme, hvor de kun tænker på at behage hinanden, jeg er sikker på, at i dette øjeblik er jeg glemt, men det gør mig slet intet, da jeg så har frit spil til at knipse det ene frække billede efter det andet.
Jeg får stillet mig lige bag ved Peter, så jeg kan tage billeder af hans stive pik der udblokker min liderlige hustrus glødende fisse, billeder hvor pikken er næsten helt ude af fissen, så det kun lige er pikhovedet der skiller de fugtige klistrede skamlæber, eller billeder hvor pikken er helt begravet i den sugende fisse, så nosserne banker mod Connys røvballer. De 2 liderlige mennesker banker deres kønsorganer mod hinanden og begge stønner deres liderlighed ud i stuen. Pikken banker op i den smask våde fisse, og når pikken kommer ud af den glødende grotte er pikstaven helt hvid af fisseslim, som bliver tørret af i de krammende skamlæber, når Peter igen støder pikken dybt op i krateret, og det der ikke sidder som kager på de udblokkede skamlæber, bliver tværet ud i hårene omkring Peters pik og nosser.
Efterhånden er deres kneppe tempo helt vildt, og de har kun tanke på at kneppe hjernen ud på hinanden, jeg er aldeles glemt, men det gør ikke noget, for så har jeg helt frie tøjler til at filme det liderlige, der sker lige foran mine øjne. Igen må jeg sætte apparatet på video, for at få den afsindigt liderlige leg og deres brunstbrøl i kassen, og jeg er ikke i tvivl om, at der ikke vil gå ret længe, inden de begge får en fed udløsning. Connys krop er helt ustyrlig, den banker mod den indtrængende pik, og hun stønner vildt, mens hun hyler på mere pik, og så kan jeg se at det vil vare et splitsekund inden hendes krop vil gennemrystes af en alt udslettende orgasme. Pludselig stivner Connys krop og retter sig ud som hun har fået et elektrisk stød, mens hun hyler sin orgasme ud i rummet, og jeg kan se at Peter ikke kan klare hendes orgasme, men banker pikken så hårdt op i fissen som muligt, og tømmer adskillige sprøjt varm livgivende sæd op i hendes indre. Begge 2 klasker helt sammen efter den voldsomme orgasme, og jeg kan se, der ikke går mange sekunder inden Peters pik begynder at krympe og lige så stille glider ud af den gennemtæskede fisse. Der hænger en tråd af sperm og fissesaft fra Connys klistrede fisselæber og så til Peters pikhoved, som knækker, da Peter begynder at trække sig væk fra Conny. 

Conny ligger stadig i stolen, med benene vidt spredte, og jeg kan se en blanding af sperm og fissesaft lige så stille siler ud af den stadig pulserende fisse.
Peter får trukket sig op at sidde i sofaen, med den slimede pik hængende mellem sine ben, det er da godt det er en lædersofa, da jeg ser den blive smurt ind i kropsvæsker. Conny ligger stadig i stolen, og prøver at komme sig over den voldsomme orgasme, men nu kan jeg se et underfundigt smil på hendes læber, og hører hende pludselig sige ”Leon kom og slik min fisse!”
Hvad har hun gang i, vil hun virkelig have at jeg skal slikke hende, når hendes indre er fyldt med en anden mands sæd?
Men Conny ser liderligt på mig og gentager ”Slik min fisse, så den er ren, når Peter skal bolle mig igen”. Jeg er helt i vildrede, det var absolut ikke med i vores aftale, men det så ud som Conny virkelig mente det, og selvfølgelig er jeg jo vildt ophidset af at se de 2 personer kneppe vildt foran mine øjne, så uden mere, lægger jeg mig mellem Connys spredte ben, og straks tager Conny sine hænder ned til skamlæberne og spreder dem så langt fra hinanden som muligt, og jeg kan nu se op i hendes indre, hvor det er tydeligt at der driver sperm ud af fissen. Forsigtigt stikker jeg tungen ind mellem de fedtede skamlæber og begynder at slikke safterne ud af fissen. Faktisk smager det slet ikke grimt, og jeg er jo liderlig som bare pokker, så efterhånden slikker jeg hårdere og hurtigere i den slimede fisse, og igen er Conny begyndt at opbygge en orgasme. Jeg intensiverer tungens arbejde på den strittende kilder, og så kommer Conny i en ny rystende orgasme, skubber min slikkende tunge væk og samler benene, så fissen nu er lukket land for mig. 

Efter at have sundet sig, får Conny sat sig op i stolen, ser kærligt på mig, og siger så, ”Nu går Peter og jeg ind i soveværelset og knepper, og du skal ikke komme derind. Jeg vil have ham for mig selv, og så kan du jo lege med din bløde pik herinde alene”, men jeg kan se i Connys øjne, at det ikke er det, der skal ske, for hun blinker diskret til mig og får peget på fotoapparatet, og så er jeg jo godt klar over, hvad hun mener. Conny rejser sig fra lænestolen, går over til Peter og griber om hans pik, der igen er næsten stiv, hvilket nok er sket, fordi han har set på mig, der har slikket hans sperm ud af min kones fisse. Conny onanerer Peters pik blidt og trækker ham så op og stå, hvorefter de 2 går mod soveværelset. Conny åbner døren og de 2 smutter ind, men Conny sørger for at døren står på klem, så jeg kan se ind. Jeg lader de 2 mennesker være alene et stykke tid, ved ikke helt hvor lang tid, det egentlig er, men jeg er som en løve i bur, må bare hen og se hvad der sker, men behersker mig alligevel. Jeg er klar over at de 2 allerede er i clinch igen, for jeg kan tydeligt høre dels Connys stønnen, men også høre sengen knirke i de velkendte lyde, når man boller.
Nu kan jeg altså ikke holde til mere, jeg må lige befri min pik, fra sit indelukke og ud springer den i stiveste tilstand, jeg kan ikke beslutte mig til, hvad jeg skal gøre. Spille pikken af og stoppe den ind i bukserne igen og så lade legen fortsætte, med at jeg er impotent, eller skulle jeg smide alt tøjet, smutte ind i soveværelset og deltage?

Efter lidt overvejelse bliver jeg enig med mig selv om, at legen skal fortsætte, og Conny skal kun have Peters pik i dag. Men jeg er altså så liderlig at jeg må spille pikken af, og det er noget der ikke tager lang tid, får lige snuppet et papirlommetørklæde og så onanerer jeg spermen lige ud i papiret, får tørret pikken ren og efter meget kort tid kan jeg igen stoppe pikken ind i bukserne. 

Så kan jeg altså ikke mere holde mig fra soveværelset, diskret nærmer jeg mig døren og kan se ind i det fuldt oplyste værelse, hvor Conny og Peter ligger midt på sengen. Conny på ryggen, med Peter over sig, hvor de boller vildt i husmandsstillingen. Connys ben er krydset over lænden på Peter så hun kan få så meget pik op i sig, som overhovedet muligt.
Jeg må altså tage nye foto, og denne gang lader jeg som om det nærmest er spionfoto, for jeg bliver stående i gangen og tager billederne, så man kan se den næsten lukkede dør på billederne, og så ikke hele deres kroppe, men heldigvis kan deres kneppende kønsorganer ses tydeligt. Igen må jeg veksle mellem at tage fotos og så filme det liderlige, der sker i sengen. Jeg kan se at Conny helt har glemt mig, hun tænker kun på den stive pik der arbejder i hendes skød, og giver hende så meget nydelse. Connys krop er nærmest ustyrlig idet den hele tiden banker mod den indtrængende pik, og hun får den ene rystende, skrigende orgasme efter den anden, og man kan se, hun virkelig prøver at trække mere sperm ud af den arbejdende pik, og det klarer hun vældig godt, for Peter knepper hende hårdere og hårdere, og hurtigere og hurtigere, og lige da Conny endnu en gang kommer i en rystende orgasme, banker Peter pikken hårdt op i Connys fisse, og igen kan jeg fornemme, men også se, at han støder pikken mod livmodermunden og tømmer adskillige mængder sæd dybt op i fissen.
Herefter ligger Peter henover Conny, mens han kommer lidt til hægterne igen, men glider så ud over Connys lår og ligger nu på ryggen, hvor hans stive strittende pik står lige op i luften, den har slet ikke lagt sig.
Men Conny har slet ikke fået nok, straks rejser hun sig og kravler ind over Peter, så de nu ligger i en 69, og det fryder mig lidt, for nu må Peter slikke sin egen og Connys elskovssafter i sig, mens Conny slikker den fedtede pik ren for deres fælles safter, men her kender jeg jo min egen hustru fantastisk godt og ved, at hun elsker smagen af sæd blandet med fissesaft. Conny ligger og hugger med underlivet på Peters slikkende tunge, mens hun selv har pikken dybt inde i munden, og sørger for at den ikke bliver mindre.
Nu ser Conny op og får øje på mig og så tager fanden ved hende, hurtigt får hun vendt sig kravler hen over Peters lænd med et knæ på hver side af hans lår, så fissen trykker mod den stive pik. Tager fat op pikken med en hånd og fører den mod sin varme fisse, og med en glidende bevægelse trykken hun fissen ned over den stive pik, der glider fuldstændigt uhindret op i hendes indre, samtidigt med at hun på skrømt råber, ”Leon kom ind og se mig få pik”, det er alligevel lidt grænseoverskridende at hun nærmest håner mig, mens hun knepper med en, til dels vildt fremmed, men jeg kan ikke stå i mod, så jeg åbner døren og træder ind i soveværelset.
Conny drejer hovedet og siger; ”Sæt dig i benenden og se mig få dejlig pik”.
Jeg må bare lystre og sætter mig som befalet, hvor jeg nu kan se Peters pik glide ind og ud af den slimede fisse. Conny rider lige så stille på pikken, løfter kroppen, så pikken næsten glider helt ud af fissen, det er kun lige pikhovedet der stadig er inde mellem skamlæberne, for derefter at sænke røven nedover igen, så pikken er helt begravet til nosserne i hendes fisse. Conny har vældig god tid, hun nyder at lade pikken glide stille og roligt frem og tilbage i hendes brandvarme fisse. Men heldigvis har jeg jo kameraet med ind og kan fortsætte med at tage frække billeder, hvor man tydeligt kan se Connys fisse blive spiddet af den stive pik. Efterhånden er Conny begyndt at ride pikken hurtigere og også lidt hårdere, og jeg kan fornemme, at hun nu har en finger på sin klit, for at hjælpe sig selv til en ny orgasme. Efterhånden rider Conny på pikken, som sad hun på en hest i fuld galop, fissen farer op og ned over den indtrængende pik, og nu har Peter en hånd på hver af Connys baller, for at hjælpe hende med at bearbejde pikken. Nu vil det ikke vare mange sekunder inden Conny får endnu en orgasme, fissen arbejder hårdt på den stive pik, og så sker det, hun maser fissen ned over den arbejdende pik og klasker helt ud, mens hun skriger sin orgasme ud i rummet, hvorefter hun falder sammen ovenpå Peters brystkasse. Jeg kan se Connys fisse sitre i eftervirkningerne fra den heftige orgasme.
Men der går ikke længe, så har Conny allerede lagt sig på alle fire med hovedet mod mig, og røven pegende bagud, hvor hun uden blusel beder Peter om kneppe hende i doggy-style. Igen ser hun på mig og er i princippet skide fræk over for mig, for igen siger hun ”Du skal se mig få dejlig pik, som du jo ikke kan klare”.
Jeg ved jo godt det ikke passer, men det ved Peter ikke, og på en eller anden måde er det alligevel lidt mærkeligt at sidde her i benenden af vores egen seng, med alt tøjet på, og så se sin hustru ligge og nyde at have en fremmed pik begravet i sin fisse, men nu skulle spillet jo spilles til ende, og jeg var godt nok liderlig over at se, hvad dette havde ført med sig. Peter lagde sig på knæ bag røven af Conny, fangede sin pik med den ene hånd og førte den direkte mod den våde fisse, gned den lige et par gange mellem de fugtige skamlæber og stødte så pikken fremad, så fissen opfangede hele den stive pik. Peter lagde en hånd på hver af Connys fristende baller og begyndte at kneppe den indbydende fisse i langsomme tag, og nu var han blevet mere sikker og hoven overfor mig, for han så intenst på mig og viste med al tydelighed, at han kneppede min hustru lige for øjnene af mig. Jeg kunne se på Peter, at han nu kunne kneppe meget længe, da han jo allerede havde fået 2 orgasmer, og det passede jo Conny ganske godt, da hun jo elsker at få pik, og så kan hun tåle mange orgasmer i træk.
Peter lå på knæ bag røven af Conny og kneppede hendes dejlige fisse, og jeg havde alligevel lidt jalousi, over at det ikke var mig, der kneppede den lækre fisse, og nu var det ligesom Peter stiltiende og hoverende viste mig, at det var ham der nærmest ejede den brandvarme fisse, og det blev slet ikke bedre af, at Conny nu var kommet i sit es og hele tiden lå og udstødte frække og lidt nedværdigende sætninger mod mig med f. eks. ”Det er bare så god pik”, ”Uhm, jeg elsker at få fremmed pik”, ”Se på mig, se hvor jeg nyder den stive pik” og mere i samme skuffe. Det var lige før det var for meget for mig, min pik var stiv i bukserne igen, og den nærmest smertede, da den var spændt fast op af maven med bæltet, og jeg ønskede bare at slippe den løs, flå Peters pik ud af min dejlige hustrus lækre fisse, og banke min egen stiv pik op i stedet for, men jeg holdt mig på måtten.
Efterhånden arbejdede de 2 sig tættere på en ny orgasme, og jeg måtte hele tiden høre deres liderlige stønnen og mærke bevægelserne i sengen. Jeg kunne tydeligt se Peters pik der blokkede fissen ud, og hans hårde arbejde, pikken bankede ind og ud, og Conny fik den ene lille rystende orgasme efter den anden, men så måtte hun alligevel lægge sig ned på skuldrene og nærmest skrige sin liderlighed ud i rummet, om at Peter skulle skyde sin sperm ud over hendes ryg og baller, hvilket blot førte til at Peter arbejdede endnu mere koncentreret i hendes varme fisse. Conny stønnede nu vildt og hendes krop sitrede i de små dønninger inden den alt opslidende orgasme ville indfinde sig. Hele tiden lå Conny og opfordrede Peter til at kneppe hende hårdere og hårdere, og så kom hun, først skød hun ryg som en kælen kat, men i et kort øjeblik efter faldt hele hendes krop fladt ned på sengen, hvilket medførte at Peters arbejdende pik røg ud af fissen, men hurtigt havde han fat om staven med en hånd, som blev malket hårdt og hurtigt, og så kom spermen sprøjtende ud af pikken, ud over Connys ryg og baller, som hun havde ønsket.

Det var vist clou, troede jeg, men her blev jeg alligevel snydt, for da Conny efterhånden var faldet til ro, bad hun mig smutte ind i stuen og gøre 3 øl klar, og i min naivitet troede jeg selvfølgelig at de 2 ville følge efter, men der gik ret lang tid syntes jeg, og da jeg kaldte, blev der ikke svaret, så jeg rejste mig for at se, hvorfor de var så længe om at komme ind i stuen. Jeg troede selvfølgelig at de skulle puste ud efter den voldsomme sexakt, men det jeg så, var igen Peter og Conny liggende i husmandsstillingen, hvor jeg tydeligt kunne se Peters stive pik arbejde i Connys fisse, men de kneppede i et meget adstadigt tempo, det var som om de blot skulle afslutte den heftige aften med et sidste bol. Conny så mig stå i døren, og hun så liderligt på mig at sagde ”Peter skal lige kneppe mig en sidste gang, så kommer vi, smut bare ind i stuen”. Jeg kunne høre på Conny at det nærmest var en kommando, så lidt opgivende på hende, for at vise at, nu syntes jeg at det var nok, men hun smilede gav mig et trutkys og sagde ”Vi kommer om lidt, smut så”.
Her var ingen kære mor, Conny havde bestemt sig til en sidste kneppetur med Peter og det måtte jeg altså bare finde mig i. Jeg fortrak til stuen, men nu kunne jeg altså snart ikke klare mere, efterhånden syntes jeg at Conny trak den lige lovlig langt ud. Mine ører var nærmest klinet til lydene fra soveværelset, og jeg kunne tydeligt høre først deres snakken og den langsomme knirken af sengen, som fortalte mig at de lå og kneppede langsomt som de havde gjort da jeg kom ind sidste gang. Men efterhånden kom der mere lyd på Conny, og nu kunne jeg virkelig høre, at fjedrene i sengen fik lov til at arbejde, der var ingen tvivl om Peter bankede sin pik frem og tilbage i min hustrus fisse. Endelig hørte jeg en klagende stønnen fra Conny og var klar over, at hun havde fået endnu en orgasme, vidste selvfølgelig ikke om også Peter var fulgt med, men havde selvfølgelig mine anelser.
Så hørte jeg døren gå op og fornemmede at Conny smuttede på toilettet, og efter få sekunder hørte jeg bruseren løbe, herefter blev døren åbnet og Conny kom ind med morgenkåben på og kom over til mig, satte sig på skødet og gav mig verdens bedste kys, mens hun hviskede, at hun elskede mig højt.
Mens vi sad og kælede med hinanden var Peter smuttet i bad og kom ind og begyndte at tage sit tøj på. Vi drak øllerne og herefter fortalte vi Peter, at dette var en engangsforestilling, og sagde derefter tak for i aften til ham, og lukkede ham pænt ud af døren.

Da Peter var smuttet, mente jeg jo at det skulle være min tur, men Conny bad mig så mindeligt om ikke at skulle kneppe hende i aften, da hendes fisse var godt brugt, men hun var villig til at spille min pik af, og så ville hun stille sin fisse til rådighed for mig dagen efter, alt det jeg havde lyst til. Igen måtte jeg føje hende, men fik også lige fortalt hende, at jeg vist havde noget til gode, efter den måde hun nærmest havde hånet mig på. Conny smilede lykkeligt og fortalte, hvor lækkert et sexliv vi havde, og det kunne jeg selvfølgelig tilslutte mig.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER