LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: 1 Ekstra

Dato: 22.06.2014


Conny på kursus

Conny skulle på kursus i en hel uge, fra mandag til fredag, men allerede inden hun var kommet af sted, fortalte hun, at det ville være en lang uge uden pik, som hun udtrykte det. Jeg svarede i frisk konversation, at så måtte hun jo bare finde noget pik på kurset. Conny så på mig og sagde ”Mener du det?”, og selvfølgelig måtte jeg jo fortælle hende at, hvis det var det der skulle til, så måtte det jo være sådan, og så fik jeg lige tilføjet, at fissen jo ikke ville blive slidt op af en gang god pik.

Vi fik sagt farvel mandag morgen, og jeg kørte på arbejde, og Conny skulle ind til toget, og så var den ikke længere. Vi er normalt ikke dem, der ringer til hinanden i tide og utide, som regel snakker vi dog sammen en gang eller to, når vi er væk fra hinanden i en uge, så Conny ringede til mig onsdag, hvor vi talte sammen om, hvordan det gik på kurset, og om hvordan det gik hjemme hos mig. Conny fik lige spurgt ind til mig, om jeg savnede hende, hvilket jeg selvfølgelig bekræftede, og så spurgte hun, om jeg onanerede, mens jeg tænkte på hende. Jeg måtte, som sandt var, fortælle, at jeg onanerede mindst en gang om dagen, da jeg jo manglede hendes dejlige fisse, og så spurgte jeg til, om hun havde samme lyster, når hun smuttede i seng om aftenen. Nu fortalte Conny mig, at hun onanerede flere gange om dagen, men fik også sagt, at hun manglede pik. Frisk som jeg jo er, sagde jeg ”Så må du jo finde noget pik på kurset, som vi talte om”. Der blev helt stille i den anden ende af linjen, men så spurgte Conny, om jeg mente det. ”Selvfølgelig,” sagde jeg frisk. Jeg kunne næsten høre Conny begynde at trække vejret stødvis, og så sagde hun med meget mut stemme, at der faktisk var en meget flot fyr fra Jylland, som bagte på hende. Med det samme fik jeg frække tanker om at vide, at min smukke hustru lå med spredte ben og fik pik af en fremmed mand, mens jeg var langt fra hende, så jeg opfordrede hende til at lade stå til, men betingelsen var, at Conny skulle ringe og fortælle mig det, hvis det skete. Conny spurgte igen om jeg mente det, og jeg måtte fortælle hende, at jeg elskede hende, og det ville være vildt liderligt at høre om. Vi talte videre om alt og intet, som man siger, og lige da vi skulle til at slutte samtalen, og vi havde sagt ”Jeg elsker dig,” og hvad man nu siger, spurgte Conny nok en gang, om jeg mente, hun måtte knalde med den fyr, hurtigt fik jeg sagt ”Ja, men husk at ringe”, og så sluttede samtalen.

Det her var bare for vildt, jeg havde lige givet min hustru lov til at kneppe med en anden mand. Hvad var det dog, jeg havde sat i gang? Men nu var der åbnet for posen, og selvfølgelig kunne jeg slet ikke koncentrere mig om noget som helst. Hele tiden kredsede mine tanker omkring Conny liggende på ryggen med en fremmed stor stiv pik i sin dejlige fisse, eller hun havde pikken dybt inde i munden. Jeg måtte simpelthen smide bukserne, og hurtigt havde jeg fat i min kanonstive pik med den ene hånd og de barberede nosser med den anden. Mine tanker kredsede hele tiden om Conny, der lå på ryggen på en seng, mens en fremmed mand lå og slikkede hendes skønne fisse, eller hun sad på sengekanten, med den fremmede mand foran sig, hvor hun legede med hans nosser, og den store stive pik var inde i hendes suttende mund. Og så var der tanken om Conny liggende på ryggen med en stiv pik i den barberede fisse, mens hun havde samlet benene over hans lænd. Jeg onanerede pikken langsomt, mens filmen kørte forbi i tankerne og blev mere og mere liderlig. Efterhånden begyndte jeg at stønne og hugge med underlivet, mens min ene hånd kørte op og ned over det stive pikskaft. Jeg onanerede hurtigere og hurtigere og vidste, at jeg snart ville skyde en stråle sperm højt op i luften. Tanken om min smukke hustru der fik fremmed pik i lange baner, frastødte mig slet ikke lige nu, det øgede blot min liderlighed. Håndens arbejde blev hurtigere og hurtigere, den farede op og ned over pikken, og så måtte jeg overgive mig, spermen sprøjtede ud af pikken i en heftig kaskade, røg op i luften for at plaske ned på maven af mig, og jeg blev ved med at gnide pikken, indtil der ikke kom mere sperm ud af pikhovedet. Længe sad jeg og legede med pikken, og lod spermen blive tværet ud over mave, pik, nosser og fingre. Endelig fik jeg rejst mig og kom ud på toilettet for at vaske spermen af.

Selvom jeg lige havde fået en dejlig orgasme, kunne jeg slet ikke få Conny ud af hovedet, hele tiden tænkte jeg på, at hun fik masser af fremmed pik. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om noget, hele tiden så jeg billedet af Conny liggende på en seng mens en stor stiv fremmed pik, voldbollede hendes skønne fisse. Endelig blev det tid til at komme i seng, men jeg kunne ikke sove, da tankerne blev ved med at kredse omkring Conny, hvad var det dog, jeg havde givet tilladelse til, så igen måtte jeg spille pik og komme med en portion sæd. Endelig faldt jeg i søvn, hvor jeg drømte om vild sex mellem Conny og en fremmed mand.

Torsdag formiddag ringede Conny på mit arbejde, straks da jeg hørte det var hende, vidste jeg, at noget var sket, og min pik begyndte allerede at rejse sig i bukserne. Jeg kunne høre på Connys stemme, at der var noget, hun brændte for at sige mig, og jeg lyttede med anspændthed. Langsomt fik Conny talt sig varm og spurgte ind til, om det jeg havde sagt i går, om at hun måtte kneppe med ham fyren fra Jylland, var i orden. Jeg bekræftede det straks, og så kom Conny til bekendelse, hvor hun nu fortalte mig, at hun allerede i går aftes havde inviteret Alex, som han hed, op på værelset. Og Conny fortalte nu, at der ikke var gået lang tid inden Alex havde lagt an på hende, men i første omgang havde Conny afvist ham og fortalt ham, at det ikke var rigtigt overfor mig og hans egen hustru. De havde begge fået lavet en gensidig aftale om, at hvis de skulle elske, var det en engangsfornøjelse, og der skulle ikke ske mere. Nu var jeg allerede tændt, min pik stod stiv i bukserne, og jeg måtte bare have Conny til at fortælle mere om, hvad der var sket.

Jeg tror, at nu da Conny var klar over, jeg havde accepteret det, der var sket, så ville hun alligevel lege lidt med mine følelser, for hun trak det meget i langdrag og sagde, at der næsten ikke var sket noget. Jeg pressede på for, at Conny skulle uddybe det mere, og så begyndte hun. Conny fortalte mig nu, at de 2 var endt liggende på sengen, hvor de kyssede og kælede med hinanden, og det var selvfølgelig endt med, at Alex havde fået hånden ned i Connys trusser og mærket hendes glatbarberede fisse, mens hun selv havde fået åbnet lynlåsen og knappet knappen i bukserne på Alex op, så hun kunne trække hans stive pik frem i lyset, mens hun onanerede pikskaftet.

Allerede nu var min pik kanonstiv, og jeg var klar til at onanere, men problemet var jo, at jeg var på arbejde. Men jeg måtte høre mere om, hvad der var sket, så Conny fortsatte med sin beretning, men den blev meget kort, da hun hellere ville fortælle mig den, når hun kom hjem. Selvfølgelig havde de fået alt tøjet af, og Alex havde startet med at slikke Connys fisse, til hun fik sin første orgasme. Derefter havde Conny slikket pik, og endelig var de begyndt at kneppe, og de havde begge fået flere orgasmer, inden de var gået hver til sit. Jeg prøvede at presse Conny for nogle liderlige detaljer, men her sagde hun, at dels var jeg på arbejde, og dels havde hun ikke så meget tid, og hun var efterhånden også ved at blive liderlig igen. Så det måtte vente, til hun kom hjem, hun sluttede af med at spørge, om hun måtte kneppe med Alex i aften, som jo var sidste dag, de var sammen på kursus. I min liderlige tilstand kunne jeg kun svare ”OK”, og så sluttede Conny af med at sige, at jeg nok skulle få et referat af, hvad der var sket, og at hun ville ringe til mig igen, så sagde Conny farvel med et ”Elsker dig højt”, og lagde røret på.

Der var jeg på arbejde med liderlige tanker og en stiv pik, jeg kunne slet ikke koncentrere mig om arbejdet, jeg gik som i en rus eller en drøm og tænkte på Conny, der fik pik i stor stil. Det er jo nok ikke svært at forestille sig, at straks jeg kom hjem og indenfor døren, måtte jeg have tøjet af og give mig selv en udløsning, mens jeg tænkte på min frække hustru. Klokken var vel blevet omkring 23, da jeg gik i seng, hvor jeg lige igen måtte lette trykket, inden jeg endelig faldt i søvn.

Pludselig ringede telefonen, jeg vidste ikke, hvad klokken var, men fik tændt lyset og taget røret, mens jeg så, uret var tæt på 1 om natten. Det var Conny, der ringede, hurtigt spurgte hun, om jeg sov, og det kunne jeg selvfølgelig bekræfte, jeg lige havde gjort, indtil hun ringede. Conny startede med at sige: ”Skat jeg elsker dig, og jeg lovede jo at ringe”, jeg var ikke helt med på, hvad hun mente med det, da klokken jo var over midnat. Men nu kunne jeg pludselig høre, at Conny var ophidset, hun lå og stønnede svagt, og jeg spurgte nu, om det var telefonsex, hun ønskede, fordi hun var liderlig og lå og onanerede. Conny svarede med det samme, at det ikke var det, men mere at jeg skulle høre hende, når hun kom, mens Alex slikkede hendes fisse. Nu blev jeg helt vågen, hvad var det lige, Conny havde sagt, men jeg fik ikke tænkt ret meget mere over det, for Conny fortsatte med at fortælle, at hun lå og legede med sin ene brystvorte, mens Alex lå mellem hendes ben og slikkede hendes fisse så dejligt, som hun udtrykte det. Jeg kunne høre, at Conny allerede stønnede mere, efter hun havde fortalt mig om Alex, men hun fortsatte bare med at gejle mig op ved at fortælle, at nu stoppede Alex 2 fingre op i fissen og kneppede hende, som var det hans pik, der var inde i varmen. Min pik var blevet stiv i løbet af 2 sekunder, og jeg havde allerede en hånd nede omkring skaftet, som blev onaneret forsigtigt.

Nu blev Conny mere modig, da hun kunne høre, at jeg var liderlig, og så hørte jeg Connys stemme gennem telefonrøret. ”Åååhh ja, Alex, slik min fisse. Slik på klitten. Åååhh ja, det er dejligt”. Jeg var ikke helt klar over, om det jeg hørte i telefonen var virkeligt, så jeg fik spurgt om Alex virkelig slikkede hendes fisse, eller det var noget, hun bare drømte om. Resolut sagde Conny, at nu ville hun lægge røret ned mellem sine ben, og så ville Alex sige hej, og jeg ville kunne høre ham slikke dybt i fissen, der blev lidt skramlen, og pludselig hørte jeg en mandestemme, der sagde ”Hej”, hvorefter jeg hørte de slubrende lyde af en mund, der suger på fissen og smaskende lyde, som fingre der kører ind og ud af en våde fisse i hurtigt tempo. Nu var jeg altså ikke i tvivl om, hvad der foregik, men den eneste påvirkning det havde på mig, var, at jeg blev ekstremt liderlig. Jeg følte slet ingen jalousi, men ville bare høre min liderlige hustru, og der gik ikke mange sekunder, så var hun i røret igen. Jeg fik lige spurgt Conny, om hvad Alex syntes om at ligge og slikke hendes fisse, mens hun snakkede med sin mand, Connys kommentar var bare, at han syntes, det var smadder liderligt. Og nu begyndte Conny at stønne den ene liderlige sætning efter den anden ind i mit øre, og jeg kunne tydeligt høre, at hun var meget tæt på en orgasme. Jeg var slet ikke i tvivl om, at Conny var meget tæt på en opslidende orgasme, hun stønnede højt ind i telefonrøret, mens hun kom med sætninger, der var henvendt både til mig og så Alex, der slikkede hendes hungrende fisse. ”Åååhh, Alex, slik hårdere. Lige på min stive klit. Åååhh ja, hurtigere, jeg er ved at komme. Ååhhh, hvor er det dejligt”, og straks efter kunne hun stønne ”Åååhh skat, spiller du pik? Er du liderlig over at høre din kone få slikket fisse. Leger du med dine nosser? Åååhh, det er bare så lækkert”. Connys sprog blev mere og mere liderligt, og hun stønnede mere og mere. Så kunne jeg høre Conny komme, hun gurglede sin orgasme ind i røret til mig, mens hun stønnede ”Åååhhh jeeeg kooommmeeer. Åååhh ja”. Jeg kunne se scenen foran mig i fantasien, Connys krop ville rejse sig som en spændt flitsbue, mens kroppen rystede i orgasmekramper, og hun ville forsøge at skubbe Alex’ slikkende tunge væk fra sin brændende fisse, men alligevel ville hun gerne have tungen op i fissen for at slikke sine varme safter. Længe kunne jeg høre min hustrus stemme klynke flere små orgasmer ind i røret til mig, men så pludselig hørte jeg hende sige: ”Nå skat, nu vil jeg smutte, for nu skal jeg slikke pik, og senere skal Alex kneppe mig, til jeg segner. Jeg ringer senere. Hej,” og så blev røret lagt på. Her lå jeg med den stiveste pik og et fantasibillede af min kone, der lå og slikkede pik, på en for mig helt fremmed mand, hvad havde jeg dog givet lov til. Men jeg vidste også med mig selv, at det var en oplevelse, vi begge kunne nyde at fortælle hinanden om senere i livet, og jeg følte slet ingen jalousi, da jeg jo vidste, at vi elskede hinanden, og dette blot var sex og en fræk leg for os begge.

Jeg lå med den stiveste pik i hånden og vidste, at jeg måtte have en udløsning, jeg havde hverken brug for et frækt blad eller en erotisk film for at spille pik. På mine indre øjenlåg kørte der allerede en liderlig film, hvor hovedpersonen var min hustru, der lå og slikkede pik på en fremmed mand, mens hun legede med hans behårede nosser. Filmen skiftede hele tiden, snart så jeg manden pumpe pikken ind og ud af Connys glatbarberede fisse, snart slikkede han hendes fisse, og snart var det Conny, der slikkede hans stive pik. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om en scene, det var så forvirrende, men hele tiden så jeg min liderlige hustru i centrum, og jeg nærmede mig efterhånden en orgasme, men jeg følte også, at jeg måtte trække tiden så langt som muligt for at få den største nydelse, og at jeg ville blive så træt bagefter, så jeg ville falde i en tung søvn, hvor jeg så kunne drømme videre om Connys vilde orgie på kurset.

Længe lå jeg og gned min stive pik forsigtigt, så jeg bare holdt orgasmen tilbage og legede med mine brandvarme glatbarberede nosser. Jeg vidste med mig selv, at dette ville blive en lang nat, da jeg bare ville blive ved med at fantasere om Conny, der fik fremmed pik, men så ringede telefonen igen. Jeg snuppede den på under et sekund, og det var Conny, der startede med at sige ”Hej skat, spiller du pik?”, det var ikke et spørgsmål, blot en konstatering fra Conny, og hun fortsatte hurtigt ”Oohh, jeg ligger på knæ og albuer, og Alex boller mig bagfra. Han kører pikken ind og ud af min liderlige fisse, ligesom du plejer. Det er skønt at få pik. Jeg glæder mig til i aften, hvor du skal straffe mig for at ligge og bolle med Alex”. Jeg havde slet ikke haft den tanke, men nu blev filmen afløst af tanken om, at Conny skulle komme hjem, og så skulle hun straffes. Jeg skulle bestemme over hende, hun skulle lystre mig, hun skulle have nogle dask i røven, hun skulle spændes fast, så jeg kunne bruge hende, som jeg lystede, og vi vidste allerede begge 2, at det ville blive en vidunderlig aften. Men hurtigt blev jeg afbrudt i mine tanker, da Conny begyndte at stønne i telefonen, hun var på vej mod en orgasme, kunne jeg høre. Connys vejrtrækning var hivende og stødvis mellem stønnene og hendes frække tale til mig, hvor hun stønnede ”Hvor er det god pik. Pul mig hårdere, flæk min fisse, hurtigere. Stød din pik op i mig. Bank dine nosser mod min fisse,” og sådan blev hun ved, jeg kunne se det for mig, det var som at ligge der selv bag røven af Conny, og kneppe hende selv. Nu var der ikke langt igen for Connys orgasme, og jeg prøvede at indrette min orgasme efter hende. Så kunne jeg høre Conny hulkende og stønnende i røret, der var ingen tvivl om, at hun havde fået orgasme, det var lige det, der skulle til, der stod en tyk stråle sperm ud af min pik, der føj højt op i luften, for derefter at klaske ned på min mave og den malkende hånd. Længe lå jeg og gned pikken stille og roligt for at trække det sidste sperm ud af røret, og lod det drive ned over min hånd og ned på de nu slunkne nosser. I samme moment hørte jeg min hustru sige ”Hej med dig, nu ringer jeg ikke mere, for jeg skal have mere dejlig pik, og så er det din tur i aften. Jeg elsker dig virkelig. Hej skat, du er så sød” så blev røret lagt på, og jeg vidste, at det jeg lige havde hørt, garanteret var rigtigt, for når Conny først har fået pik, så skal hun have mere af samme slags.

Jeg måtte selvfølgelig en tur på badeværelset og vaske mave, pik og nosser, og så tilbage i seng for at sove. Bagefter var jeg faktisk forbavset over, så hurtigt jeg faldt i søvn, men jeg kan stadig huske, hvad mine drømme handlede om, dels min hustru, der fik fremmed pik, men også hvilken straf, jeg skulle udsætte Conny for, når hun kom hjem i aften.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER