LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Par/par

Dato: 06.11.2016


Bents kone, del 5
Har du ikke læste de sidste 4 afsnit om Tove og Allan, kan du finde dem HER

Resumé:
Vores hovedperson er gift, men leger i det skjulte sammen med et par der hedder Tove og Allan og sidst var også deres ven Bent med. Vores hovedperson er også til leg med mænd, hvad mon der sker denne gang...

Telefonen ringede, det var Tove. Med det samme begyndte min pik at røre på sig, jeg havde allerede frække tanker om sex med Allan og Tove, eller hvem hun nu havde inviteret. Selvfølgelig blev jeg inviteret hjem til Allan og Tove. Denne gang skulle det ske en torsdag aften, og Tove fortalte, at denne gang ville både Bent og hans kone Else være der. Min hjerne begyndte med det samme at tænke på det forrige møde med Allan, Tove og Bent, og nu var der endnu et nyt element i vore sexudskejelser. Hvad skulle der ske, Tove kom ikke nærmere ind på det, men sagde blot, at vi nok skulle få en dejlig aften. Jeg var straks klar til at bolle hvem som helst. Men der var et problem, denne dag var jeg ikke på arbejde, og derfor måtte jeg jo finde en undskyldning overfor min kone, Conny. Hurtigt blev det til, at jeg skulle hjælpe med et selskab på restauranten, og det blev så samtidigt et nyt oplæg, da jeg jo så kunne komme tidligt.

Det blev torsdag, og jeg smuttede ved femtiden hjemmefra, det skulle jo se naturligt ud, og derfor måtte jeg lige ind på den lokale og få et par øller, inden jeg skulle dukke op hos Allan og Tove ved 19-tiden. Så var det tid at møde op, jeg var spændt som altid, hvad havde Tove fundet på denne gang, men jeg havde også en spænding omkring, hvordan Else så ud, og hvordan hun skulle være med i vores sexleg.

Jeg ringede på døren, og som sædvanlig var Tove der straks og lukkede op. Som sædvanlig kiggede jeg på Tove, hun så altså bare dejlig ud, selvom hun jo var lidt kraftig, men det havde slet ingen betydning, for jeg vidste, at jeg på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen skulle stikke min stive pik op i hendes hungrende behårede kusse. Tove havde i dag en faktisk meget tækkelig rød kjole på, og jeg kunne ane en BH bag kjolestoffet, hun havde også almindelige nylonstrømper på, selvfølgelig var det jo nok selvsiddende, men min fantasi sagde mig at der ingen trusser var, men det ville jeg jo finde ud af senere. Som sædvanlig gav hun mig et langt tungekys til velkomst, helt automatisk lagde hendes ene hånd sig på min allerede halvstive pik og gned den let gennem cowboybuksestoffet. Jeg kunne simpelthen ikke lade være, min pik blev større og større i bukserne, mens jeg æltede Toves store røvballer med mine hænder. Jeg ved ikke, hvor længe vi stod ude i gangen og krammede og kyssede, men endelig slap Tove mig, tog mig i hånden og førte mig ind i stuen. Her sad Allan og Bent, som jeg jo kendte aldeles godt, i hver sin lænestol, og ovre i sofaen, hvor jeg plejede at blive anbragt, sad der en lille, meget kraftig dame. Ja hun var nærmest fed, men hun så alligevel meget charmerende ud på en eller anden måde. Måske var det hendes blik, der var ved at æde mig med hud og hår, der gjorde udslaget.

Jeg hilste på Allan og Bent, og så præsenterede Tove mig for Else. Else var nok en del ældre end Bent, jeg ville skyde hende til over 70, hun var som sagt ikke ret høj, men der var meget vægt i hende. Derfra hvor jeg stod, kunne jeg se et par gevaldige patter, som helt sikkert hang godt ned på maven, når man fjernede hendes BH. Hun var korthåret, og farven var grå og hvid, hun havde ligesom Tove en kjole på, denne var bare beige og foldede godt på maverne. Jeg kan ikke lige huske, hvordan min opfattelse af Else lige var, i det øjeblik jeg så hende første gang, men det var kun i et splitsekund, så var mine tanker allerede i gang med at tænke sex med hende, og gjorde jo at min pik tydeligt kunne ses i bukserne.

Tove bad mig sætte mig i sofaen ved siden af Else, og hun satte sig selv ved min anden side, straks rejste Allan sig uden at få nogen ordre, smuttede ud i køkkenet og kom ind med 5 øl og 5 glas på en bakke, som han satte på bordet, herefter blev de delt ud til os. Jeg synes stemningen var lidt trykket, hvorfor ved jeg ikke rigtigt, for sidst jeg havde været i lejligheden, havde vi da talt fint sammen, og vi havde jo også bollet til den store guldmedalje, så vi kendte da hinanden, men det måtte være fordi, at Else nu var i blandt os.

Efterhånden kom samtalen da i gang, og Tove skjulte absolut ikke noget, men fortalte højlydt, at det var skide lækkert, at jeg kom og deltog i deres sexlege. Det var måske dette, der så endelig satte skub i legen, for lidt diskret begyndte Else at tage mig på låret, og snart sad hun og gned på min pik inde i bukserne. Dette så Tove og så tog det ellers fart, som sædvanlig var det hende, der bestemte.
Henvendt til Else sagde hun: ”Du har vel glædet dig til at se den pik, som du sidder og gnider på, så luk bare bukserne op og hiv dyret frem i lyset”. Jeg blev sgu genert lige nu, pikken begyndte at lægge sig, jeg var jo slet ikke vant til, at det var mig, der først skulle vise de ædlere dele, men her var ingen kære mor, med det samme fangede Else min livrem, åbnede den for derefter at åbne knappen, og til sidst lynede hun ned. Else greb ind i mine G-strengtrusser fangede min lidt slappe pik og hentede den frem i lyset. Med det samme begyndte Else at onanere pikskaftet, og selvfølgelig havde det den indvirkning, at pikken voksede til fuld størrelse. Det så ud som om, Else var tilfreds med synet, for straks begyndte hun at hjælpe mig med at trække T-shirten over hovedet, og derefter bukkede hun sig ned og begyndte at trække mine strømper af, herefter gav hun mig tegn til at løfte røven, så hun kunne trække mine cowboybukser og G-streng af. Nu sad jeg der i Allan og Toves stue, som den eneste helt nøgen, og alle de 4 andre kunne se på mig. Det var en lidt speciel oplevelse, men jeg glemte snart dette, da Else rejste sin store krop og fik lagt sig på knæ mellem mine ben, fangede mine nosser med den ene hånd, den anden hånd fattede om mit stive pikskaft, som nu blev onaneret blidt, og uden videre bukkede Else sit hoved ned til pikken og sugede straks mit blottede pikhoved dybt ind i sin mund. Elses tunge snoede sig omkring hovedet, og hun sugede pikken dybere og dybere ned i halsen, jeg var dybt forundret over, at hun næsten kunne sluge min pik helt til roden. Elses tungearbejde, den sugende mund, hånden der kørte op og ned over mit pikskaft og den kælende hånd på mine nosser, det var altså bare for meget. Selvom jeg sad der som den eneste uden tøj på, og 3 personer der sad og stirrede intenst på, hvad der foregik, så var jeg allerede ved at opbygge en orgasme. Jeg måtte fortælle, at jeg var ved at komme, og med det samme slap Else min stive pik, gav min pik et par små kys lige på hovedet, for derefter møjsommeligt at rejse sig og sætte sig ved siden af mig igen, men hendes ene hånd slap ikke min pik, men onanerede hele tiden pikskaftet blidt.

Igen var det Tove, der førte kommandostemmen, for nu bad hun Allan og Bent om at klæde sig af, ja hun nærmest spyttede ordene ”Smid tøjet drenge” ud i hovedet på dem, men der var ingen mukkeri, straks rejste de sig begge op og begyndte at fjerne tøjet. Begge havde lidt besvær med at få underbukserne af, da de begge havde stiv pik, men ud svippede deres organ, og hurtigt var de lige så nøgne som jeg selv. Der var ingen ophold i Toves ordrer, for med det samme fik Allan besked på at lægge sig på knæ mellem mine ben og overtage Elses mundarbejde på min stive pik. Allan gjorde skyndsomt, hvad der blev sagt, og straks lå han med min stive pik i munden, mens Else stadig onanerede pikskaftet. Samtidigt fik Bent besked på at lægge sig bag røven på Allan og slikke hans stjerne, også Bent skyndte sig at udføre ordren, og lå hurtigt bag Allan, hvor jeg kunne se Bents tunge prøve at trænge ind i røven på Allan.

Nu rejste både Tove og Else sig fra sofaen og begyndte nu også at smide tøjet. Toves nøgne krop kendte jeg jo godt, så jeg koncentrerede mig om Else, først røg kjolen op over hovedet, og nu kunne jeg se en hvid BH, der havde svært ved at holde de 2 store patter oppe, selvom den var spændt hårdt til, hang brysterne alligevel et stykke ned på maven. Under alle dellerne på maven kunne jeg se et par gammeldags dameunderbukser, med brede ben og hængerøv, som man siger, men der gik kun kort tid, så trak Else bukserne af og stod nu med en kusse med en masse grå-hvidt hår, en hvid hofteholder, hvortil der var hæftet de 2 nylonstrømper. Else fjernede ikke BH og hofteholder, men satte sig over i den lænestol, som Allan havde siddet i. Straks lagde Else et ben op på hver armlæn, så man kunne se lige op i hendes behårede kusse. Jeg lagde straks mærke til de 2 store skamlæber der hang mellem hendes ben, men også at nogle af hårene var mørkere, det skyldtes at Elses kusse allerede var begyndt at savle. Nu fik jeg også set Tove, som havde smidt alt tøjet på nær de selvsiddende nyloner, jeg fik aldrig konstateret, om hun havde haft trusser på, men det kunne jeg ikke tro og kunne heller ikke skimte nogen trusser i tøjbunken. Også Tove satte sig i en lænestol, svingede benene op over armlænene og nu kunne jeg også se op i den velkendte elskovshule. Som ved telepatisk kontakt begyndte de 2 damer at kæle med deres bryster, som de gned med velvære, Else udenpå sin BH og Tove på patterne, der var i fri dressur.

Som med én tanke bevægede begge damer deres hænder nedover deres maver og begyndte begge at kæle med hårene over kusserne, men der gik ikke mange sekunder, før fingrene var mellem skamlæberne og gned på deres klit. Imens dette afklædningsritual, og damernes opvisning var foregået, havde jeg næsten glemt Allans slikkende, sugende mund på min pik, men nu blev jeg meget nærværende og kunne straks mærke, at det ikke ville vare længe, før jeg ville komme i den sugende mund, men det havde Tove allerede set, så straks blev Allan bedt om at slippe min pik ud, og så skulle jeg komme over til damerne. Jeg fik rejst mig med besvær, og straks kravlede Allan tættere på sofaen og lagde sin brystkasse på sofaen. Bent flyttede med fremad, rettede sig op, og nu kunne jeg se hans meget stive pik, og samtidigt kunne jeg også se at Allans røvhul nærmest svømmede i spyt. Uden at Tove kommanderede med Bent tog han fat i sin stive pæl, og trykkede den direkte mod Allans røvhul, Allan selv skubbede røven bagud, og uden større modstand gled Bents store pik op i røven på Allan, lige til roden, så Bent og Allans nosser klaskede mod hinanden. Bent ventede lige et lille stykke tid, for at Allans røvhul kunne vænne sig til den stive pik, men snart begyndte Bent at trække pikken næsten helt ud af røven for derefter at banke den helt i bund igen.

Jeg fik ikke lov til at se på dette ret længe, for straks beordrede Tove mig på knæ mellem Elses ben, og så skulle jeg ellers slikke kusse. Jeg lagde mig mellem Elses store skinkelår og kiggede på den gamle kusse, der var gemt mellem folderne, men der var ingen kære mor, Tove sagde kort: ”Slik”, og med det samme nærmede mit hoved sig den store kusse. Jeg begyndte automatisk at tænke på gamle mennesker og ildelugtende plejehjem, men jo nærmere jeg kom kussen, kunne jeg blot dufte en pikant odør af sæbe og måske lidt parfume og så selvfølgelig en liderlig kusse. Uden betænkning åbnede jeg munden og startede med at kysse Elses inderlår, men det var slet ikke nok for Else, for straks tog hun fat i mit hår og trak min mund direkte mod sin kusse. Else nærmest tværede min mund mod sin kusse, og med det samme åbnede jeg munden og stak min tunge ud, der straks gled ind mellem 2 fedtede skamlæber. Med det samme slikkede jeg opad i hulen og ramte Elses klit, som var godt ophovnet. Skiftevis slikkede jeg på klitten og stak tungen ind i kussen som en lille minipik. Det var noget Else kunne lide, for hun var begyndt at stønne blidt, hvilket selvfølgelig animerede mig til at øge mit slikkeri på den stive klit. Hvis det ikke lige passede Else, hvad jeg lavede med min tunge, så styrede hun mig ved at trække mig i håret indtil jeg gjorde som hun ønskede. Elses vejrtrækning blev mere og mere stødvis, mens jeg slikkede den nu meget våde kusse. Selvom Else var godt oppe i årene, var der absolut ingen problemer med at producere kussesaft. Nu begyndte Else også at rotere med hele sin store røv, og det var tydeligt, at min tungeleg var ved at få hende til at komme. Elses stønnen blev højere og højere, den var nu nærmest klagende, som en blæsebælg der var hul i, eller en ventilator der ikke var smurt ordentlig, hendes hænder havde et godt tag i mit hår, og hun trykkede min slikkende tunge hårdt mod sin dampende kusse. Pludselig smækkede Else sine ben fast rundt om mit hoved, mens hele hendes krop vuggede op og ned i en opslidende orgasme. Det kom så pludseligt for mig, at jeg slet ikke fik forberedt mig, hendes skinker lukkede sig omkring mit hoved så jeg næsten ikke kunne få luft, jeg kunne bare mærke lårene der krampede i orgasmerus, og så ganske svagt kunne jeg høre Else orgasmestønnen, da mine ører jo var dækket af de fede lår. Jeg måtte næsten kæmpe en kamp for at slippe fri af Elses lår, fordi jeg næsten ikke kunne trække vejret, da både min mund og næse fra presset helt op i Elses slimede kusse. Endelig lykkedes det at gøre mig fri, og nu kunne jeg se Else næsten ligge ned i lænestolen, mens hendes orgasmerus var ved at fortage sig, nu rystede hendes krop knap så meget mere, og hendes stønnen var næsten holdt op. Jeg lå stadig på mine knæ og kiggede på den nu meget slimede kusse, safterne drev stille ud af kussen og ned mellem balderne.

Nu fik jeg set mig rundt om i stuen, Bent lå stadig og pumpede sin stive pik ind og ud af Allans røv, og da jeg så over på Tove, sad hun, som da jeg dykkede ned mellem Else lår. Toves ene hånd legede med en af de store patter, mens den anden hånd gned som en vanvittig på klitten, der ville ikke gå mange splitsekunder før, også hun ville få en orgasme. Ligesom da jeg troede at, nu ville Tove komme, nærmest skreg hun, at jeg skulle komme over til hende og banke min stive pik op i hendes hungrede kusse. Straks adlød jeg, hurtigt kravlede jeg ind mellem hendes ben, fangede min stive pik med den ene hånd og trykkede den mod Toves skamlæber, pikken forsvandt i dybet i et langt sugende tryk. Der var ikke så meget forspil, Tove krævede bare, at jeg skulle råbolle hende, så uden nærmere intimitet begyndte jeg at banke pikken ind og ud af hendes dampende kusse, mens hun stadig selv lå og gned på sin kilder. Tove klynkede ”Hurtigere, hurtigere, hårdere, hårdere, bank din stive pik op i min hungrede kusse. Knep mig.” Jeg lystrede selvfølgelig og bankede pikken op i Toves kusse, så hårdt jeg kunne, og mine nosser klaskede mod Toves røvballer. Hele Toves krop rystede og sitrede i en kommende orgasme, det ville kun være et spørgsmål om tid, før Tove ville brøle sin orgasme ud i rummet. Så skete det, Tove stønnede højt, og hendes krop stivnede, mens orgasmen rasede i hendes krop, men pludselig overraskede hun mig ved at stønne ”Sprøjt din sperm op i min kusse, kom nu, så Else kan æde vores safter, sprøjt min savlende kusse til, kom nu for helvede, sprøjt”. Jeg blev helt overrasket, det var første gang, mens vi havde været sammen, at jeg allerede nu måtte få en orgasme. Og det gjorde det jo ikke mindre liderligt at tænke på Else ligge og slikke kussen på Tove, hvor vores samlede safter ville drive ud af. Tove blev ved med at stønne, mens den ene orgasme efter den anden rullede gennem hendes krop, og jeg bankede min pik ind og ud af kussen, mens Tove blev ved med at gentage ”Så sprøjt for helvede, fyld min kusse med din varme sperm”. Det var mere end jeg kunne klare, jeg bankede pikken i bund i Toves kusse og tømte 3-4 lange sprøjt af sæd dybt ind i den malkende kusse, hvorefter jeg klaskede ud over Toves mave og patter. Jeg ved ikke hvor længe jeg lå med den stadig pulserende pik i Toves kusse og stønnede ovenpå hende, men endelig fik jeg taget mig sammen, og ganske blidt kørte jeg den stadig stive pik ind og ud af den nu klistrede kusse. Når jeg kiggede ned, kunne jeg se pikken være helt dækket af hvidt klistret kropsvæske, når jeg trak den ud af kussen, og når jeg så pressede den tilbage i dybet, blev en del af det siddende i Toves kussehår og på de udkrængede skamlæber.

Tove kommanderede mig over i sofaen ved siden af Allan, så han kunne slikke min pik ren for Toves og mine kropsvæsker. Min pik havde krympet sig en smule efter den kraftige orgasme, men straks da jeg satte mig i sofaen, og Allan greb mine nu slunkne nosser med den ene hånd og fangede min halvstive pik med munden og sugede pikken ligeså langt ind i munden, han kunne, skete der helt automatisk noget mellem mine ben. I løbet af kort tid var min før så hensygnende pik i fuld størrelse igen, og jeg kunne mærke Allans slikkende tunge på agernet, samtidig med at han sugede pikken ind i munden. Allan var nu helt væk, der ville ikke gå ret længe inden at han kom, kunne jeg høre, på den hæse vejrtrækning han havde, det skyldtes jo nok, at min pik hele tiden var dybt begravet i hans mund, men så sandelig også fordi Bent bankede sin store stive pik ind og ud af hans røvhul. Jeg kiggede over på Tove, nu var det ikke mig, der lå mellem hendes vidt spredte ben, men Else med hendes store ladeport af en røv pegende lige over mod mig. Else lå med spredte ben, og jeg kunne se, hun lå og gned sin gamle kusse med 2 fingre, mens hun slikkede Toves kusse. Havde Tove helt glemt at styre os, hun virkede helt væk i sin egen verden for at få en ny orgasme, hun havde med begge hænder et godt tag i Elses hår og styrede Elses slikken i sin sjaskvåde kusse. Igen stønnede Tove en orgasme ud i rummet, skubbede Else væk og fik set over på os, og så kan det ellers nok være, at der skete noget. Med et sæt rejste Tove sig, gik over til Bent og næsten hev ham ud af røven på Allan, så han væltede ned at ligge på ryggen, trak Allans suttende mund væk fra min store stive pik ved at trække ham i håret. Også han blev trukket ned på gulvet på ryggen, og jeg fik besked på at følge efter. Nu lå vi alle 3 på ryggen med en strittende pik lige i vejret, Tove satte sig i sofaen, kiggede på vores stive pikke og så over på Else, som nu fik besked på at kravle over og slikke pik på os skiftevis. Det var Tove, der bestemte igen, først skulle Else lege med mine nosser og slikke min pik, hvilket hun straks begyndte på. Mine nosser blev blidt masseret med en hånd, mens den anden fangede staven, som blev onaneret let op og ned, og så dykkede Elses mund ned over det strittende pikhoved, tungen legede rundt om agernet, mens hele hendes mund virkede som en støvsuger, det var fantastisk, som den gamle dame suttede pik. Selvom jeg næsten lige var kommet, ville dette tungearbejde gøre at jeg snart igen ville fyre en ladning sperm af, men jeg var ikke i tvivl om, at Tove havde andre planer, hvilket jeg også kunne se ville indtræffe, for Tove sad lidt tilbagelænet i sofaen, mens hun stille og roligt kørte 2-3 fingre på klitten øverst i sin våde kusse, og holdt godt øje med mine bevægelser og lyde. Da Tove både kunne se og høre, at nu var det lige op over, blev Else kommanderet til at slippe mig og fortsætte på Allan, jeg fik besked på at gnide min pik forsigtigt og lege med nosserne, men jeg måtte ikke komme, jeg kunne ligge og se på Tove der spillede fisse og Else, der legede med Allans nosser og pik, Elses mund gik som et stempel op og ned over Allans stive pik, og i baggrunden kunne jeg lige ane Bents stive pik, der strittede lige mod loftet og en hånd, der onanerede skaftet. Der gik ikke ret lang tid, så havde Allan, det ligesom jeg lige havde haft det, og straks stoppede Tove legen. Else slap Allans pik og nosser og blev sendt videre til Bent pik, hvor det hele gentog sig.

Tove sad stadig i sofaen og betragtede os på gulvet, mens hun spillede fisse på sig selv. Allan og jeg lå og legede med vores egne nosser og de kanonstive pikke. Jeg ved ikke, hvor lang tid der var gået, men nu var det Bents tur til at stønne og ryste i førorgasmekramper, og igen blev det hele stoppet af Tove, der nu beordrede Else til at skræve ind over Allans hoved, så han kunne slikke hendes gamle kusse. Straks kravlede Else ind over Allan, med front mod Tove, sænkede sin våde kusse ned over Allans mund og næse, vrikkede lidt med røven, for at Allan bedre kunne komme til at slikke mellem hendes hængende skamlæber. Allan fangede straks Elses røvballer med sine hænder og krammede dem hårdt, Elses egne hænder gik på opdagelse på hendes store patter, som stadig var indpakket i hendes BH. Jeg kunne nu høre, de slubrende lyde fra stedet mellem Elses lår, der var ingen tvivl, om at Elses kusse savlede godt ned i munden på Allan, men alt tydede på, at han kunne lide smagen, for der blev slubret og stønnet, samtidigt med at Elses krop gyngede blidt på den slikkende tunge.

Nu rejste Tove sig, skrævede ind over mig sænkede sin kusse ned mod min strittende pik, som hun fangede med den ene hånd, gned pikken let et par gange mod kusselæberne, og trykkede så kussen ned over pikken i et dybt sug. Nu var min pik begravet til roden i den dejlige våde, savlende kusse, stille og roligt begyndte Tove at bolle mig op og ned med kussen over min sprængfarlige pik, men jeg vidste jo, at jeg måtte beherske mig, ikke komme før Tove beordrede mig til at sprøjte min sperm. Tove lænede sig lidt frem og til venstre over mod Else, som hun begyndte at tungekysse med. Deres tunger kæmpede en kamp for at komme ind i den andens mund, men så rejste Bent sig stillede sig lige ved siden af de 2 damer, med strittende pik lige ud for deres munde, og med det samme fangede Toves ene hånd om pikskaftet, og førte det store pikhoved ind mellem Elses og Toves slikkende tunger. Else fattede med den ene hånd om Bents store nosser, som hun nulrede grundigt, den anden hånd stak hun ind mellem benene på Bent, og efter hendes håndstilling og Bents bevægelser, var der mindst en finger oppe i hans røvhul.

Helt ubevidst tog jeg min hånd ned til Allans strittende pik og begyndte at onanere skaftet, med det samme begyndte Allan at lave samlejebevægelser mod mind malkende hånd, og det var ligesom jeg kunne fornemme, at Allans tungeleg i Elses slimede kusse blev intensiveret, for Else kørte hele underlivet mere rundt på Allans hoved, og nu stønnede hun mere og mere. Derfra hvor jeg lå, kunne jeg se, at Else sugede Bents pik ind i munden og sank den næsten til roden, det var for mig helt vildt at se, Else have så meget pik inde i munden og dybt nede i halsen, hendes stønnen blev mere til en rallen, da pikken forhindrede hende i at stønne. Tove var begyndt at slikke Bents store nosser, mens hun kørte sin våde fisse op og ned over min stive pik.

Så pludselig kom Else, hele hendes fede krop rystede i orgasmekramper, og hun nærmest spyttede Bents pik ud, mens hun jamrende og stønnende kom og kom ovenpå Allans slikkende tunge. Tove begyndte at ride mig hårdere og hårdere, men fortalte mig samtidigt, at jeg ikke måtte komme, da hun havde andre planer med min sperm. Bare det at Tove kommanderede sådan med mig, og så de ord hun brugte, var næsten nok til, at jeg var klar til at fyre en ordentlig ladning sæd op i hendes indre. Tove red mig hårdere og hårdere, og der ville ikke gå lang tid inden, hun ville få sin orgasme, der var bare det problem, at jeg var lige ved at komme. Tove kunne mærke det på mig, så hun rejste sig lidt, så min sprængfarlige pik smuttede ud af den savlende kusse, og hun førte straks 2 fingre ned til klitten, som hun nu æltede vildt, i løbet af måske 10 sekunder så var hun der. Tove rystede over hele kroppen og stønnede: ”Åååhhh for helvede, jeeegg kooommmeerr åhhhrrr”. Jeg kunne mærke Toves kussesafter dryppe ud over mit maveskind, mens hendes fingre blev ved med at ælte den ophovnede kilderbasse. Herefter klaskede Tove ud over mig, tværede den sjaskvåde kusse ud over min pik og maveskind, så jeg næsten sejlede i hendes kønssafter. Mens hun kom til hægterne efter sin orgasme, så rejste hun sig, satte sig op i sofaen og blev helt forretningsmæssig igen, for hun beordrede Else og mig til sig, og mig imellem de 2 kvinder, straks fattede den ene om mine spændte nosser, som blev nusset stille, den anden fattede om min stive pik og onanerede skaftet, der var ingen af de 2 kvinder, der var i tvivl om, at jeg havde meget svært ved at holde min orgasme tilbage.

Igen fik Allan besked på at lægge sig på knæ og albuer med siden til os i sofaen, han parerede straks ordre, og det var slet ikke nødvendigt at sige noget til Bent, for han kravlede straks om bag røven af Allan, fattede om sin strittende pik og begyndte at mase den op i røven på Allan, ja det var ikke så meget mas, da Allans røvhul var godt fedtet ind af kropsvæsker, så pikken gled i til roden, og straks begyndte Bent at bolle Allan stille og roligt, han trak pikken næsten helt ud af røven, så vi kunne se næsten halvdelen af pikhovedet, for derefter at trykke hele pikken i bund til roden. Allan stønnede, hver gang pikken blev presset helt i bund i hans udspilede røvhul. Samtidigt lagde Bent sig lidt ind over ryggen på Allan, og fangede Allans stive pik med den ene hånd og begyndte at spille hans pik, hvilket fik Allan til at stønne højlydt. Vi 3 i sofaen sad og så på dette liveshow, mens kvinderne legede stille og roligt med min pik og nosser. Denne behandling gjorde, at jeg fik slappet lidt af og fik bevæget mig lidt væk fra den truende udløsning, det fornemmede Tove med det samme og beordrede mig ind mellem Elses gamle ben, hvor jeg nu skulle bolle den rynkede kusse. Jeg gjorde, hvad jeg fik besked på, Else rykkede sin rynkede røv helt ud på kanten af sofaen og spredte lårene, så jeg kunne se op i den slimede kusse, straks da jeg nærmede min pik til hendes kusseåbning, fangede Else pikskaftet med den ene hånd, gned pikken hen over kusselæberne et par gange, hvorefter jeg trykkede pikken ind i hulen. Jeg gled i til roden og begyndte ligesom Bent at trække pikken næsten helt ud, så man kunne se det spændte hoved, for derefter at møve pikken helt i bund i den gamle kusse. Jeg ved ikke, hvor længe jeg lå og bollede Else, og jeg koncentrerede mig blot om ikke at komme, og så derfor heller ikke så meget til, hvad der skete rundt om mig, men på et tidspunkt kunne jeg fornemme, at der er ved at ske noget, Tove rejste sig og lagde sig på gulvet på ryggen foran Allan, så Allan kunne dykke ned og slikke sin kones slimede kusse.

Jeg koncentrerede mig om mit bolleri med Else, selvom hun var gammel, overvægtig og med rynket hud, var hun stadig en liderlig kælling, og kussen var stadig stram om min stive pik. På en eller anden måde var det skide liderligt at ligge og bolle den gamle kusse, men alligevel kunne jeg godt holde min orgasme tilbage, selvom Else blev vildere og vildere, hun ville snart få en orgasme, kunne jeg både se og mærke, jeg var kun betænkelig på det punkt, om jeg selv kunne holde min orgasme tilbage, når hele Elses krop kom i en rystende orgasme. Så pludselig kom Else, hendes krop blev først stiv som et bræt, og så begyndte kroppen at ryste i orgasmespasmer, mens hun hylede sin orgasme ud i stuen, det blev alligevel for meget for mig, jeg kunne mærke den kriblende fornemmelse, helt omme fra røvhullet igennem nosserne og ud i pikhovedet, så lige inden det skete, fik jeg kæmpet mig op på bjergets top og fik hevet pikken ud af den krampende kusse. Det var med nød og næppe, at jeg kunne holde orgasmen tilbage, blot det at pikken lå på skambenet i hårene på Else, var meget ophidsende, men det lykkedes for mig ikke at komme.

I det samme hørte jeg den kendte stønnen fra Tove, når hun kommer. Jeg fik drejet hovedet og så hende ligge og trykke hele Allans hoved om mellem sine skamlæber, man skulle næsten tro, at hendes kusse skulle suge hele hans hoved ind i kussespalten. Samtidigt så jeg, at Bent stadig bollede Allan i røven, mens han onanerede Allans pik, det var lidt utroligt, at de 2 ikke havde fået orgasme endnu, men ved nærmere eftersyn kunne jeg godt se at, der ikke blev knoklet så hårdt på, det var nærmest mere kæleri, Bent lavede på Allans pik, og det var et meget adstadigt tempo, at Bent pik gled ind og ud af røven på Allan.

Tove fik taget sig sammen, nærmest kravlede op i sofaen til Else og mig, og nu fortalte hun, at aftenens clou skulle være, at først skulle Bent spille sin pik af i munden på Else, derefter ville det blive Allans tur, og til sidt var det mig, der skulle fylde Elses mund med sperm. Else rejste sig og gik over og satte sig i lænestolen, spredte benene og begyndte at gnide sin spændte kilderbasse med 2 fingre. Straks rejste Bent sig gik over ved siden af Else, stillede sig ved siden af hende, fattede om sin stive pik med den ene hånd og den anden fattede om nosserne, som han kælede med. Else åbnede munden, og Bent proppede sin stive pik ind i den varme mund, trykkede den længere og længere ned i halsen, til sidst måtte han flytte sin hånd, da pikskaftet næsten var forsvundet helt ind i munden på Else. I mellemtiden var Allan rykket op i sofaen til Tove og mig, med det samme begyndte Allan at spille fisse på Tove, og jeg fangede hendes bryster med en slikkende tunge, til gengæld tog Tove en pik i hver hånd og malkede dem blidt, for vi skulle jo kun holdes grydeklare til det tidspunkt, hvor vi skulle pumpe den opsparede sperm ind i munden på Else.

Bent begyndte at bolle Elses åbne mund, det var meget specielt at se Bents store pik blive begravet i hendes mund, helt til roden, jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvordan Else kunne få så meget pik ned i halsen uden at brække sig, men hun måtte jo have en teknik, der kunne dette. Bent pumpede sin pik hurtigere og hurtigere ind og ud af Elses mund, og jeg kunne se, at Bent begyndte at ryste lidt i kroppen, han var ved at opbygge sin sædudtømning. Så trak Bent pikken ud af munden på Else fangede pikken med den frie hånd og begyndte at malke pikken grundigt, forhuden farede op og ned over det blåviolette pikhoved, samtidigt sad Else med vidt åben mund og ventede på de hvide dråber. ”Nu”, stønnede Bent, og vi kunne se sæden pumpe ud af pikhovedet og ind i Elses åbne mund, jeg ved ikke, hvor mange sprøjt Bent kom med, men det var en ordentlig ladning sperm, Else blev nødt til at lukke munden en gang og synke det hvide sperm, hvilket medførte, at Bent nu sprøjtede sæd ud over Elses næse og hage, hvor det med det samme begyndte at dryppe ned på hendes bryst, men hurtigt fik hun åbnet munden igen og tog de sidste sprøjt, Bent proppede pikken ind i munden på Else, som vi kunne se sugede de sidste sædrester ud af pikken, slap pikken, gurglede nærmest hals, hvorefter Else åbnede munden og stak tungen ud så vi kunne se de sidste sædklatter ligge på tungen og inde i munden, så tog hun tungen tilbage og vi kunne se hende synke med et veltilfreds mine. Straks flyttede Bent sig, lagde sig på knæ mellem sin kones lårbasser, skubbede Elses gnidende finger væk fra kussen og begyndte at slikke den savlende kusse. Allan rejste sig straks og gik over og placerede sig der, hvor Bent havde stået for mindre end 30 sekunder siden, denne gang var det Else der tog sig af pik og nosser, men ligesom med Bent var pikken snart begravet til roden i Elses sugende hals, der gik ikke ret lang tid, så var det Allans tur til at skyde sin ladning sperm af i Elses sugende mund. Else skubbede Allan lidt tilbage, åbnede munden, og hendes ene hånd malkede det stive skaft, så kom Allan, spermen pumpede i 3-4 hårde sprøjt ind i Elses åbne mund. Igen skete det samme, Else lukkede læberne om den strittende pik og sugede de sidste sædklatter ud af Allans pik, spyttede så nærmest pikken ud, lukkede munden og ligesom smagte på sæden, hvorefter hun igen åbnede munden og viste den hvide sæd, der fyldte hendes mund, lukkede munden og sank den varme salte sæd med et veltilfreds suk. Med det samme flyttede Allan sig tilbage til Tove i sofaen, og så var det min tur, bare det at have siddet og set på det, der skete foran mine øjne, var faktisk nok til, at jeg kunne komme her og nu. Det ville simpelthen blive en kamp for mig ikke at skyde min opsparede sæd ind i munden på Else efter hendes første sug på pikken. Jeg stillede mig samme sted, som de 2 andre havde stået, fik kigget ned mellem benene på Else, hvor jeg kunne se Bents tunge fare op og ned over den ophovnede klit, med det samme fangede Else mine nosser med hænderne, og pikken fandt selv vej til den åbne mund. I et langt synk var min pik begravet i Elses hals helt til roden, jeg havde aldrig mærket denne følelse før, jeg kunne mærke hendes svælg, der trykkede pikken og mærke den stramme fornemmelse på pikhovedet nede i halsen. Jeg måtte virkelig koncentrere mig om ikke at komme med det samme, men nyde den helt specielle fornemmelse, som Else gav min stive pik, men der var ingen vej uden om, min orgasme nærmede sig med stormskridt, hvilket Else var helt klar over, for hendes synkebevægelser omkring min pik blev hurtigere og hurtigere, og hun trykkede mine nosser mere og mere. Stønnede måtte jeg fortælle, at nu kom jeg, igen fik Else trukket pikken ud af sin mund, men kun lige så langt væk, at jeg garanteret kunne ramme hendes åbne mund. Else tog 3-4 tag i pikken, og så skød jeg al min opsparede sperm ind i hendes varme mund. Da der ikke var mere kraft og flere sprøjt, gjorde hun som med de andre 2, tog pikken ind i munden og nærmest sugede de sidste rester sæd ud af pikken. Slap min pik, lukkede munden og gurglede munden med min sæd, smagte på den, hvorefter hun åbnede munden og viste os min ladning af sæd, der lå på hendes tunge, da alle havde set det, lukkede hun munden og sank det med velbehag, jeg næsten vaklede over til sofaen, hvor jeg kastede mig ned ved siden af Tove.

I mellemtiden var Allan smuttet ud i køkkenet efter 5 øl, som vi alle drak med begærlighed, herefter var det badetid, på med tøjet for os 3 gæster, hvorimod Tove og Allan sad og lagde op til nye lagenartisteri for dem selv, så Else, Bent og jeg smuttede ligeså stille ud af døren, ned af trappen, og sagde pænt farvel til hinanden. De gik den ene vej, og jeg den anden.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER