LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Kelga©

Genre: Alm. sex

Dato: 28.01.2018


Nora

Nora var endelig blevet skilt fra sin mand, de havde været gift i mange år og det havde ikke været nogen dans på roser. Kærlighed var ikke eksisterende, aldrig et kram, kun brok fra ham. Seksuelt var heller ingen succes, af med trusserne, to hug og så en aflevering, Nora fik intet ud af det. Han havde været meget selvoptagen og sygelig jaloux. Han havde kontrolleret hende i alt hvad hun foretog sig. Til fester var han kommet farende bare der var en anden mand i nærheden, han kunne godt selv lægge an på andre kvinder og tage på dem, det mente han var helt i orden. I hjemmet mente han, at der aldrig var noget, der var godt nok, alt det hun gjorde var forkert.

Nora havde lejet en lille lejlighed i et pænt boligkvarter. Det tog lang tid før hun turde nærme sig og tale med andre mennesker, især mænd.  Efter meget lang tid vænnede hun sig til, at der ikke var nogen, der overvågede hende. Det var en underlig fornemmelse, at hun ikke skulle kikke sig over skulderen hele tiden.

Der blev inviteret til en fest i boligforeningen. Nora bestemte sig til at gå med til festen, så kunne hun måske møde nogle nye mennesker. Nora gik i byen og købte noget rigtig pænt tøj, så hun kunne se pæn ud til festen.

De mødtes alle ved sytten tiden, der var velkomstdrinks, og der blev budt velkommen til festen. Da de gik til bords, var Nora lidt længe om at få sig en plads, hun var meget genert, den eneste plads var mellem to mænd på hendes egen alder, midt i halvtredserne. Da Nora satte sig, præsenterede de to mænd sig, de hed Ole og Ib, det viste sig at de boede i samme opgang.

Under middagen, ta’ selv bord, hygge snakkede de to mænd med Nora, de kunne føle, at hun var meget genert. Der blev skålet meget rundt om bordet, Nora var ikke vant til at drikke, så hun holdt lidt igen, drak en masse sodavand. Efter maden skulle der danses, Nora dansede på skift med Ib og Ole, de havde sat sig ved det samme bord som hende og de sad og hyggesnakkede. Ole lagde hånden på Noras lår, hun stivnede og kikkede sig omkring, ingen mand, så slappede hun af. Ole spurgte, hvad der var galt og fik så lidt af historien. Ole hviskede til hende, at hun kunne være helt rolig, han og Ib skulle nok passe på hende.
Mens Nora var på wc, fortalte Ole, Ib, om sagen. Da Nora bagefter dansede med Ole, hviskede han i hendes øre, hvis noget af det vi foretager os i aften er ubehageligt, skal du bare sige til. Nora slappede af, Ole tog om hende, der blev spillet en sjæler, han kærtegnede hende på ryggen, Nora blev lidt stiv, Ole hviskede hende i øret, at hun skulle slappe af, bare nyde det. Ole’s hænder bevægede sig om på Noras baller og begyndte at kærtegne dem. Nora stivnede, men inde i hendes hoved sagde en stemme, at hun skulle slappe af. Hun slappede af og begyndte at føle lidt sommerfugle i maven. Ole begyndte at kysse hende på kinden, det var egentligt ganske behageligt, hun drejede hovedet, så han kunne kysse hende på munden. Det var en helt ny fornemmelse for Nora, at nogen var kærlige ved hende. Ole blev lidt mere modig og førte hånden op til hendes bryst og begyndte at kærtegne det. Nora stønnede sagte og hviskede ham i øret, at det var dejligt, men han skulle slappe lidt af. De satte sig hen til bordet.
Da de havde siddet lidt, kom der en kvinde og snakkede med Ib. Ole hviskede i øret på Nora, at det var en, der lagde an på Ib. Ole sad med hånden på Noras lår, han kærtegnede det blidt-
Nora slappede af og nød det. Da de var ude og danse igen, dansede de meget tæt. Ole kærtegne hende på lår, hofter og baller. Nora stønnede og nød behandlingen. Han pirrede hende på halsen og øret med sin tunge. Hun blev helt mærkelig, kunne mærke noget mærkeligt, der var liv forneden, hun blev våd i skridtet.
- Vil du med udenfor og have lidt frisk luft? spurgte Ole.
- Det kan vi godt, kom det stille fra hende.

Da de kom udenfor, i det lune vejr, gik de lidt rundt. Ole havde armen om hende. De havnede omme bag nogle skure. Ole begyndte at kysse hende, han tog meget forsigtigt på hendes bryster og kærtegnede dem, legede med vorterne, mens han fik sin tunge ind i hendes mund og begyndte at lege med hendes tunge. Han tog hende derefter på ballerne og begyndte at trække hendes kjole op. Nora tænkte ved sig selv, slap af og nyd det, det er nok ikke farligt. Da Ole havde trukket kjolen op, førte han hånden ned i hendes trusser og aede hendes baller. Nora stønnede og nød det, det var så dejligt, at mærke en mand, der kærtegnede hende i stedet for at være modbydelig. Ole kørte roligt hendes trusser lidt ned, den ene hånd kom om foran og begyndte at kærtegne hendes kusse. Nora hang med armene om Ole’s hals, hendes hjerte bankede, det var så dejligt. Ole begyndte at massere hendes kusse, først fik revnen en omgang, hun var sjaskvåd, så førte han en finger op i hende, lidt efter to fingre. Nora stønnede helt vildt, overslikkede hans ansigt og sugede sig til ham. Så førte Ole fingrene op til klitten og begyndte at lege med den. Det blev for meget for Nora. Hun kom meget kraftigt, hyperventilerede, mens skreg i hans mund. Hvis Ole ikke havde holdt fast i hende, var hun sunket sammen, så kraftig var hendes orgasme.

De gik tilbage til festen og fik noget at drikke. Ole kærtegnede hende, mens de kyssede, han spurgte, om hun ville med ham hjem, det ville hun gerne.

Da de kom hjem til Ole, lavede han en drink til dem. Da de sad i sofaen, begyndte de ret hurtigt at kæle. Ole fjernede hurtigt hendes bluse og bh og begyndte at bearbejde hendes bryster. Mens han slikkede på brysterne og suttede på vorterne, fik han listet hendes trusser af, han begyndte at lege med hendes kusse, førte fingre op i den og legede med klitten. Han fjerne hendes kjole og begyndte at kysse og slikke ned af maven på hende, han legede lidt med hendes navle og fortsatte ned mod kussen.
Nora vred sig, hun havde aldrig prøvet at blive slikket, men Ole holdt hende fast. Så nåede han klitten, den fik et stort kys, mens han legede med den, han sugede den ind i munden og bed blidt i den. Nora stønnede højt, hun var så liderlig, at hun rystede, det var så dejligt. Han skilte hendes skamlæber og begrave tungen i kussen, tungen vibrerede og kørte ud og ind i kussen. Nora lå og stønnede. Ole slikkede ned på mellemkødet og tilbage, kussen fik den helt store omgang, og var så våd, at den sejlede.
Ole kravlede op og lagde sig oven på Nora, han kyssede hende. Stille og roligt førte han sin pik lidt ind i hende. Nora lå helt stille, hun kunne ikke forstå, at hun havde en mærkelig følelse i kussen, det plejede hun ikke, og langsomt begyndte hun at nyde, at han var i hende. Ole kørte roligt pikken længere ind og så lidt ud, sådan blev han ved, indtil den var helt i bund. Så begyndte han at køre pikken ud og ind, stille og roligt, øgede han tempoet. Nora lå og gispede og nød det, hun kunne mærke, at der skete noget mystisk i kussen, det kildede på en dejlig måde, lidt efter kom der nogle små krampetrækninger der blev kraftigere og kraftigere, pludselig kunne hun ikke styre det længere, hun rystede og hoppede i sengen, mens hun hulkede, hun slog sine ben og arme om Ole og holdt ham i et jerngreb, mens hun kom i en voldsom orgasme.
Da Nora var kommet ned på jorden igen, lå de og nussede hinanden, Ole begyndte at røre kussen igen. Nora spredte automatisk sine ben, så han kunne komme ordentligt til, han gnubbede på hende et stykke tid. Så lagde Ole sig på ryggen og sagde til Nora, at han ville slappe af, så hun skulle sætte sig op på pikken og ride ham. Nora satte sig op over ham og sænkede langsomt kussen ned over hans pik. Da pikken var i bund, begyndte Nora at køre den ud og ind, hun øgede tempoet, det var så skønt, hun sænkede igen tempoet, lagde sig ned på Ole og kyssede ham. Så satte hun sig op og begyndte igen at ride ham, Ole tog fat i hendes bryster og æltede dem og legede med vorterne, klemte dem forsigtigt. Nora red efterhånden helt vildt på ham. Ole begyndte at stønne, Nora prøvede at stramme kussen om hans pik, det gav resultat, Ole kom med en mærkelig lyd og begyndte at sprøjte op i hende, hun kunne mærke spermen, der blev pumpet op i hendes kusse, han sprøjtede meget, kraftigt og længe, det var en dejlig fornemmelse at mærke det.

Da de havde ligget og slappet af, sagde Ole, at hun skulle slikke hans pik, der var blevet lidt slap. Det havde hun aldrig prøvet før, det var helt mærkeligt at røre ved den og samtidig føre munden ned til den. Nora slikkede den forsigtigt med tungen, den smagte og føltes underligt. Hun tænkte, at det var deres fælles safter, de kunne da ikke være giftige. Forsigtigt satte hun læberne til pikhovedet og tog lidt ind i munden. Hun prøvede at tage mere af pikken ind i munden, men fik brækfornemmelser, Ole sagde til hende, at det var dejligt, men hun skulle tage den med ro og langsomt vænne sig til det. Stille og roligt vænnede hun sig til pikken med munden og tog forsigtigt lidt mere i munden. Ole havde drejet sig, så han kunne nå hendes kusse. Han legede med klitten og skamlæberne og borede et par fingre op i hende. Nora havde efterhånden vænnet sig til pikken, og hun begyndte at sutte kraftigt på den. Den begyndte at rejse sig, og så blev det sværere at tage den i munden. Da den var helt stiv, sagde Ole, at hun skulle lægge sig på knæ, så kravlede han om bag hende og stak pikken op i hendes kusse og begyndte at kneppe hende hårdt. Det var en helt ny fornemmelse for Nora, i den stilling kom den op i hendes kusse på en anderledes dejlig måde. Ole satte farten op, og Nora kunne mærke, at nosserne slog mod hendes klit, det var en ekstra stimulering. Mens Ole kørte pikken stille ind i Nora, tog han hænderne om til hendes bryster og legede med dem. Nora stønnede. Ole førte nu den ene hånd ned til klitten og begyndte at gnubbe på den, var der ikke liv i Nora før, så blev der det nu, hun rystede og jamrede sig og kom i sådan en stor orgasme, at hun faldt udmattet sammen.
Da Nora kom til hægterne, sagde hun, at nu kunne hun ikke klare mere i kussen, den var helt øm og ødelagt. Hun lagde sig ned ved siden af ham og begyndte at lege med hans pik, hun kørte på skaftet, det blev hurtigere og hurtigere. Ole lå og nød det, lidt senere begyndte han at stønne. Nora tog en beslutning og satte munden hen til pikhovedet og suttede på det. Det blev for meget for Ole, ham kom med et brøl. Nora blev helt paf over så meget sperm, der kom ud af pikken, men hun holdt stædigt munden over pikken og slugte det hele.
Da de lå og snakkede bagefter, fandt de ud af, at de havde elsket i tre timer, det var måske derfor de faldt i søvn i hinandens arme.

Den næste morgen, da de sad og hyggede og spiste morgenmad, blev de enige om, at de ville prøve, om de kunne få en fremtid sammen, da de svingede rigtig godt og havde mange fælles interesser.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER