LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Kelga©

Genre: Utroskab

Dato: 14.03.2016


Lises spekulationer, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Ugen efter den famøse lørdag går Lise rundt med store spekulationer. Hun ved ikke, hvordan hun skal reagerer. Det havde været skønt, men hun føler, at hun har svigtet Erik. Erik derimod er lykkelig, han føler, at Lise var meget mere glad og afslappet end hun havde været længe. Han vidste ikke hvad der var gået for sig, han troede, at hun bare havde fået nogle nye venner, som hun nød at være sammen med. En aften, de ligger i sengen, putter han sig ind til hende fortæller han hende, at han er så lykkelig, fordi hun igen er den glade pige. Derefter lægger han sig til at sove.

Om onsdagen ringer Lise, med bankende hjerte, til Åge, om han har lyst til besøg. Åge lyder meget glad i telefonen, han siger, at han vil blive lykkelig hvis hun kommer. De aftaler at hun skal komme ved 13 tiden.

Da Lise kommer hen til Åge, giver han hende et kram. De går ind i stuen, Lise stivner, den stue får mange billeder til at passere. De sidder og drikker kaffe, men siger ikke noget til hinanden i lang tid. Pludselig siger Åge, at han var ked af hvad der var sket om lørdagen. Lise kikker ham dybt i øjnene og siger, at det ikke var hans skyld, hun kunne jo bare have sagt fra. Åge siger så, at han er ked af, at det måske har ødelagt det mellem dem. Lise kikker på ham og siger, at det må det ikke. Lise siger så: det jeg siger nu, skal blive mellem os og må ikke komme videre, så er det nemlig slut med vi ses. Helt ærligt nød jeg det den dag, men jeg vil ikke ødelægge mit ægteskab, men det seksuelle på hjemmefronten har ikke eksisteret i flere år. Lise fortæller så alt om, hvad der var sket de sidste par dage derhjemme. Åge ser på hende og siger, at den måde han hører det på, så har Erik måske fået en mistanke, men at han vil ikke blande sig pga. at han ikke er sikker, og han har jo fået sin søde og glade kone igen.
Igen sidder de helt stille og kikker lige ud i luften og tænker.
Pludselig begynder de begge at snakke, som om der intet var hændt. De hyggesnakker, som de gjorde tidligere, og nyder hinandens selskab. De har begge tænkt tingene igennem, er begge nået til en erkendelse af, at sådan er livet, og skete ting kan man ikke ændre på.

Alt den snak og spekulationer har givet Lise spændinger i nakken og hovedpine, så hun sidder og vrider sig lidt. Åge spørger hvad der er galt. Lise siger, at hun har ondt og vil hjem og slappe af. Åge spørger, hvor det gør ondt. I nakken, siger Lise. Åge går hen bag hende og trykker hende lidt i nakken. Øjeblik siger han og går ud af stuen. Lidt efter kommer han tilbage og beder hende følge med. I værelset ved siden af har han en massagebriks. Han siger til Lise, at hun skal lægge sig op på briksen på maven, så vil han forsøge at masserer smerterne væk. Da han har masseret hende et stykke tid, kan hun mærke, at smerterne bliver mindre.
Lise spørger ham, om han er uddannet massør, men det er han ikke, det er en hobby, han har haft i mange år. Lise siger så, at det kan man godt blive afhængig af, sådan noget massage er bare skønt. Lise spørger, lidt i sjov, om hun kunne få en tid hos ham. Han kikker på hende og siger så, at det vist ikke er nogen god ide pga. hun er så dejlig, at han er usikker på, om han kan styre sig. Lise rødmer lidt. Vi kan jo lade det komme an på en prøve, siger hun.
Han beder derefter Lise om, at lægge alt sit tøj undtagen trusser og bh. Da hun har lagt tøjet, begynder han at masserer hende, først ryg og nakke derefter benene. Lise nyder det, især da han masserer op ad lårene, hun stønner lidt da han når lysken. Efter at have masseret i lang tid, spørger Lise om han også vil masserer forsiden, for det er så skønt, den massage han laver. Han beder hende vende sig, begynder derefter at massere hendes skuldre, mave og lår. Pludselig spørger Lise om hun skal tage bh’en af, så den ikke får massageolie på, den er så svær at gøre ren.
Så spørger Lise, om han vil massere hendes bryster. Lise er lidt oppe og køre, hun kan mærke at det har en virkning på hende.
Det er i orden siger Åge, men det er på eget ansvar. Åge begynder så at masserer hendes bryster, først meget blidt, derefter vekslende mellem blidt og fast. Lise nyder det og begynder at stønne. Lidt efter begynder Åge at masserer hendes lyske, Lise skynder sig at fjerne trusserne, lægger sig så tilbage og nyder massagen. Åge kommer nærmere og nærmere hendes kusse. Pludselig glider en finger over klitten, ganske blidt. Det giver et spjæt i Lise, hun ligger meget uroligt og begynder at stønne. Åge masserer hende meget blidt mellem benene, langsomt øger han trykket mod hendes kusse, en finger sniger sig lidt op i Lise, Lise vrider sig og stønner helt vildt. Åge kører meget på klitten og udenpå skamlæberne. Lise prøver at komme længere ned for at få hans fingre op i sig, men han bliver udenfor og provokerer hende mere og mere. Pludselig stikker han tre fingre op i hende, hun er pladder våd, han kører fingrene ud og ind i et rasende tempo. Pludselig skriger Lise, hun kommer med et ordentlig brag, det vil ikke stoppe, hun bliver ved i lang tid.

Da hun får samlet sig sammen, rejser hun sig langsomt op, lægger armene om Åge, kysser ham inderligt og siger tak. Åge er glad, han har givet hende noget hun kan lide. 
Åge siger, at hvis hun har lyst, kan hun tage et bad. Det vil hun gerne. Pludselig kikker hun ham i øjnene og spørger smilende, om han vil med, så kan han vaske hende på ryggen og eventuelt andre steder. Åge smiler og takker ja.
I badet står Åge bag hende og holder om hende, medens han vasker hende blidt. Da han vender hende om, stikker hun hånden ned og griber om hans pik, du skal da ikke snydes, siger hun. Derefter bukker hun sig ned og tager pikken i munden og begynder at sutte. Den vokser ret hurtigt, Lise kan ikke have den i munden mere, den er for stor. De tørrer hinanden hvorefter Lise trækker ham ind i soveværelset. Lise beder ham lægge sig ned, sætter sig ovenpå for at ride. Det er svært at få den ind, så Lise må ned og sutte for at få gjort den våd og fedtet. Hun har lagt sig så Åge kan lege med hende, så hun bliver lidt mere våd. Da hun lidt efter får presset sig ned over pikken, gør det stadig lidt ondt. Men langsomt kommer der smørelse fra hendes skede, så den glider lettere i hende. Mens hun rider, arbejder hun meget med sine skede muskler. Det holder Åge ikke til ret længe, pludselig giver han et brøl fra sig og tømmer sig i hende, det sprøjter ud langs pikken og sejler ned på lagenet.
De putter ind til hinanden mens de nusser og kæler. Lise ser på uret, hun må desværre hjem. De aftaler, at de skal mødes på næste onsdag. Kysser derefter farvel.

De næste par måneder mødtes Lise og Åge en gang om uge, mange gange sad de bare og snakkede, andre gange havde de sex sammen. De hyggede sig, lige så godt med snak som med sex, bare de var sammen.

En dag kommer Erik hjem fra arbejde og har meget ondt i ryggen. Lise spørger om der er noget hun kan gøre, Erik siger, at det eneste der nok hjælper er noget massage. Lise tænker på, om hun skal ringe til Åge, lidt efter har hun ham i telefonen. Forklarer sagen for ham, om han kan og vil hjælpe. Det vil han gerne. Lise spørger så Erik, om hendes besøgsven, der masserer, skal prøve at hjælpe. Det syntes Erik er helt fint, så kan de da få hilst på hinanden.
Da de kommer hen til Åge får Erik besked på at tage alt tøj af, undtagen underbukserne, og lægge sig op på briksen. Lise har set at der er noget opvask i køkkenet og siger at den ordner hun, så kan mændene få fred og snakke lidt sammen, de kan bare kalde når de savner hende.

Da Lise er gået begynder Åge at massere Erik. Det er den rene nydelse for Erik, han kan mærke at det hjælper på ryggen.
Lidt efter siger Erik til Åge: - Du skal ikke afbryde mig eller kommentere det jeg nu siger. Når dette er sagt, har der aldrig været talt om det. Jeg ved ikke hvad der foregår mellem dig og Lise, jeg vil heller ikke vide det. Jeg har en pragtfuld kone, som jeg elsker meget højt og jeg vil ikke af med hende. Jeg er lykkelig for, at I har mødt hinanden. Nu er hun igen en glad og lykkelig pige. Jeg håber på et tidspunkt at, vi måske lærer hinanden bedre at kende.

Da massagen var overstået fik de alle tre en kop kaffe, hvorefter Lise og Erik kørte hjem. Erik havde ikke ondt i ryggen mere den aften.

- - - - - - - -

Mon det sker mere i Lises liv? - Har I lyst til at læse mere? Hvis ja, så skriv i min gæstebog nedenfor

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER