LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Kelga©

Genre: 3 om 1

Dato: 31.01.2016


Lise, del 1

Lise var en lille meget stille buttet kvinde i slutningen af 50erne. Hun var gift med Erik som var syg og derfor fik noget medicin, som indebar, at han havde mistet potensen. Deres sexliv, som altid var foregået om natten for nedrullede gardiner i missionær stilling, aldrig prøvet andet, var helt dødt, selv om de stadig holdt af hinanden. Indimellem havde de forsøgt, men eftersom Erik ikke kunne gennemføre et samleje, havde Lise mistet lysten til sex.

Lise, som fik pension, fik et lille job som besøgsven hos en ældre mand, Åge, som var i slutningen af 60erne. Åge nød altid, at hun kom på besøg, de snakkede så godt sammen.

En dag spurgte Åge om hun den næste lørdag havde lyst til at komme til frokost hos ham, der ville også komme to af hans gamle venner. Efter at have snakket med Erik hjemme, ringede hun til Åge og sagde, at det var helt okay, Erik ville køre hende derud og hente hende igen, når hun ringede.

Om lørdagen tog Lise selvsiddende strømper, hvide trusser, hvid bh, samt sin mørke nederdel og hvide skjorte på, det syntes hun var så pænt. Kl. 13.00 blev hun sat af ved Åge og kyssede Erik på gensyn.

Da hun kom ind var Åges to venner allerede kommet, de var på alder med Åge, og hed Niels og Ole. Bordet var allerede dækket med sild og pålæg, det lune stod i ovnen. Der var rigeligt med øl og snaps på bordet.
Lise kom til at sidde ved siden af Ole, det viste sig, at det var nogle hyggelige fyre Åge kendte, så der blev hurtigt en god og hyggelig stemning, Lige følte sig rigtig velkommen og godt tilpas.
Der blev skålet meget, og stemningen blev lidt løftet. På et tidspunkt kunne Lise mærke, at Oles knæ rørte hendes, det gentog sig oftere og oftere, til sidst blev knæet ved hendes knæ.
På et tidspunkt tabte Ole noget brød ned imellem dem, bukkede sig ned for at tage det, og kom til at tage Lise på låret. Lise troede, at det var et uheld og smilede sødt til ham.
Lidt efter spurgte Ole om de skulle drikke dus, Lise sagde, at det kunne de godt, Lise vidste ikke hvad det betød. De klinkede glas og Lise ville til at drikke, men så sagde Ole stop, og forklarede hvordan man skulle, det havde Lise ikke lige regnet med, men nu havde hun jo sagt ja, så de skålede og gav hinanden et lille kys. De to andre blev lidt jaloux, og ville også drikke dus, det fik de så lov til.

Lise var kommet i rigtig godt humør efter alle de øl og snaps, hun følte, at hun svævede på en lille sky, så da Ole tilfældigt kom til at røre hendes lår smilede hun til ham. Det gentog sig nogle gange, pludselig blev hans hånd på låret og begyndte at kærtegne det. Lise gik lidt i panik, men ville ikke ødelægge den gode stemning ved at råbe op, og det var jo heller ikke ubehagelig, hånden nussede låret meget stille og roligt, Lise nød det egentligt.
Hånden gled længere og længere op, pludselig standsede den, Ole var nået op til kanten af strømperne, den bare hud. Ole kikkede hende dybt i øjnene og smilede, bevægede hånden lidt længere op.
Åge og Niels opdagede ikke noget, de diskuterede fodbold.
Oles hånd var nået op til trussekanten, og kælede let med hendes skød.
Lise var begyndt at blive varm indvendig, det var mange år siden hun havde følt sådan, hun troede slet ikke hun kunne få sådanne følelser mere. Skulle hun stoppe det, eller skulle hun lade det fortsætte lidt endnu. Hendes fornuft sagde stop, men lysten sagde, fortsæt. Lysten sejrede, og hun nød det. At en mand kunne få lyst til HENDE, det var en dejlig berusende følelse.

Ole nusse hende meget blidt uden på trusserne, Lise kunne mærke, at hun blev meget våd, det var mange år siden det var sket sidst, og aldrig før så våd. Hun sad uroligt og bed i sin serviet medens Ole kælede for hende. Pludselig kom en finger inden for trusserne og et lille stykke op i hende. Ole lænede sig over til hende og begyndte at kysse hende, først blidt, senere mere krævende, medens han finger kneppede hende. Hun kom med et lille skrig, sin første orgasme nogensinde.
De to andre kikkede målløs på dem, rejste sig op og kom over til dem. Åge satte sig ved siden af hende, og kælede med hendes lår medens Niels stod bag ved hende og begyndte at massere hendes bryster uden på skjorten. Lidt efter åbnede han hendes skjorte og tog hendes bryster frem og begyndte at lege med dem.
Åge lagde sig på knæ mellem hendes lår og begyndte at slikke hende både i fissen og på klitten, det havde hun heller ikke prøvet før, meget kort efter hoppede og dansede hun på stolen, medens hun skreg. Hun kunne slet ikke stoppe med at komme, de andre kyssede hende, nussede hende og legede med hendes bryster.

De holdt en lille pause, imens mens de fik en forfriskning, mændene kælede for hende imens, Lise nød den underlige afslappede følelse og opmærksomheden fra de andre. De begyndte at tage tøjet af hende på en meget nænsom måde, mens de kælede med og slikkede hendes krop efterhånden som den blev nøgen.
Så blev hun lagt på bordet på et tæppe, Ole begyndte at slikke hende, Niels stak sin pik hen til hendes mund, prøvede at få den ind, det havde hun ikke prøvet før, men åbnede munden og suttede forsigtigt på den.
Ole begyndte at kneppe hende, lange seje langsomme bevægelser, Lise var ved at gå amok, tempoet var provokerende langsomt, hun ville bare råkneppes samtidig med at Niels kneppede hende i munden. Åge var gået i gang med hendes bryster, han kyssede og nussede dem, det var skønt. Pludselig satte Ole tempoet op, han var ved at komme, kom med et brøl pumpede han i lang tid sperm op i hende, samtidig stak Åge en finger ned til klitten og gav den et knips.
Så eksploderede Lise, først skreg hun, derefter besvimede hun et kort øjeblik.

Da hun kom til sig selv, stod de smilende rundt om hende gav hende så et kys hver. De begyndte at kæle for hende igen.
Niels ville prøve at tage hende bagi. Lise var meget betænkelig, men ville godt prøve, hvis han ville stoppe når hun sagde det. Niels kneppede hende lidt i fissen, så pikken blev godt slimet, derefter begyndte han langsomt at trænge op i stjernen, meget langsomt kom den ind. Lise fik tårer i øjnene men da den var kommet ind var det ikke så slemt. Niels kneppede stille og roligt stjernen, mens Åge legede med hendes fisse. Det var nu blevet rigtig skønt, syntes Lise, især når Åge samtidig legede med hendes klit. Niels kneppede hende hurtigere og hurtigere, samtidig med at Åge nulrede og klemte klitten mere og mere. Så kom hun igen, råbte og skreg, faldt så totalt sammen mens hun græd af glæde. Samtidig skød Niels en ordentlig ladning af langt oppe i hende.

Efter at have sundet sig gik Lise på toilettet, da hun kom derud løb det ud af hende fra begge huller, så hun vaskede sig meget grundigt og ville ringe til Erik når hun havde fået sit tøj på.

Da hun kom tilbage til stuen spurgte Åge om han skulle snydes.
Ups, ham havde hun glemt, hun kom til at kikke på hans pik, den var meget stiv og STOR, nærmest enorm.
- Den kan da ikke være i mig sagde Lise.
- Jo, med lidt forsigtighed går det nok, sagde Åge. Sæt du dig på mit skød, så prøver vi stille og roligt.
Lise satte sig meget betænkeligt op på hans skød, og langsomt kom den ind. Lise følte, at hun blev blokket totalt ud, og det var kun hovedet der var kommet ind.
Pludselig vippede Åge med hofterne, og Lise sank længere ned, efter et langt stykke tid var den næsten i bund. Åge begyndte at løfte hende op og ned, kort tid efter kom Lise igen, og sank ned så den kom helt ind.
Åge rejste sig med Lise på pikken, mens han holdt hende på bagdelen, bar han hende hen til sofaen og råpulede hende så hun skreg, og kom i en gigant orgasme, samtidig pumpede han hende total fuld af sperm så det sprøjtede ud langs pikken.

Lise var nu brugt op og var meget øm, hun havde fået mere denne dag, end i hele sit liv, så nu skulle det stoppe.
- Slut sagde Lise, nu går jeg i bad, hvis der er nogen der mener de ikke har fået nok eller er blevet snydt, må de klare det selv, jeg kan ikke mere.

Efter badet tog Lise sit tøj på, ringede efter Erik, gav dem hver et stort kys og sagde tak.
Da de kørte hjemad, sagde Lise lige så stille til Erik: Jeg elsker dig!

Mon det sker mere i Lises liv? - Har I lyst til at læse mere? Hvis ja, så skriv i min gæstebog nedenfor

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER