LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Kelga©

Genre: Utroskab

Dato: 11.01.2019


Gæsten

 Lone og Niels var et ældre ægtepar, Lone var 62 og Niels var 67. De levede et stille og roligt liv, deres sexliv var, på grund af manglende interesse fra dem begge, på standby. Deres største interesser var deres børnebørn og camping.

 En dag de gik og hyggede sig, ringede Bo, en af deres nære venner der var et par år yngre end dem. Han ville vide, om de var hjemme og om de ville have besøg.
Det ville de meget gerne. Lone havde altid rigtig godt kunnet lide Bo, hun tænkte inde i sig selv, at hun måske var lidt små forelsket i ham.

 Bo dukkede op ud på eftermiddagen, Niels fandt hurtigt nogle øl frem, så de kunne få slukket tørsten. De fik nogle stykker inden middagen, det var mest Niels der gik til den.
Da Lone var i gang med at dække bord, ramte hun Bo i døråbningen, Lone var ved at vælte, så Bo greb hende. Hun undskyldte, Bo sagde, at det ikke gjorde noget, det han havde mærket, havde været dejligt at røre ved. Lone blev blussende rød i ansigtet og fik stammende sagt i lige måde.

 De fik en god middag og masser af rødvin til maden, under middagen var Niels blevet lidt snøvlende. Mens de spiste kom Bo, der sad lige overfor Lone, til at røre Lones ben med sin fod. Lone kikkede på ham og smilede lidt forsigtigt. Bo lod så foden være ved hendes ben, et øjeblik efter kørte han foden op ad Lones ben, Lone blev helt befippet, hun var i syv sind, hvad skulle hun gøre. Hvad med Niels, hun kikkede på ham, han så intet, han var allerede godt småfuld. Hun bestemte sig til at lade stå til. Foden kom op mellem hendes ben, den begyndte at kærtegne låret. Bo lod som ingenting, han sad og snakkede både med Niels og Lone, man kunne ikke mærke på ham, hvad han havde gang i. Bo gled lidt ned i stolen og fik foden helt op til Lones kusse og kørte foden hen over den, det gibbede i Lone. Lone og Bo skiftedes til at skåle med Niels, mens Bo kælede for hendes kusse. De kunne se at han var ved at være færdig.

 Efter middagen satte mændene sig i de bløde møbler og fik kaffe og cognac. Lone ryddede op efter middagen, skyllede servicet af og begyndte at sætte i opvaskeren. Mens hun stod og bukkede sig ved opvaskemaskinen, kunne hun pludselig mærke en hånd der kom op under kjolen. Hun blev med bankende hjerte stående og nød det. Hånden nåede op til trusserne, kærtegnede hendes røv, den anden hånd begyndte at massere hendes bryster. Så begyndte hånden nede mellem benene igen at røre på sig, den begyndte at gnubbe hendes kusse, Lone stønnede, der kom en finger ind under trussekanten og kørte op og ned mellem skamlæberne. Der kom endnu en finger ind under trussekanten, begge fingre blev så ført op i kussen på hende og begyndte at kneppe hende. Safterne sejlede ned ad benene på hende, hun kom med små uartikulerede lyde. Pludselig forsvandt fingrene, og Bo sagde, at de hellere måtte vente til Niels sov. Han sagde, at han glædede sig, det havde han drømt om længe. De gik så ind i stuen, Niels sad og halvsov i sin lænestol, Lone spurgte om han ikke var træt og ville i seng. Han ville lige have en øl mere, så skulle han nok gå i seng. Da han havde drukket halvdelen af øllen, faldt han i søvn.
- Lad os danse lidt og så se om han sover, sagde Bo.
De dansede til en stille melodi, Niels sad og snorkede, så begyndte Bo at kærtegne Lone på ballerne, kørte en hånd ind mellem hendes ben bagfra og begyndte at lege med stjernen. Lone gav et gisp fra sig, det havde hun ikke prøvet i mange år. Hænderne trak så kjolen op, den ene hånd kom ned i hendes trusser foran, Bo kørte et par fingre op i kussen og legede med den og klitten på en gang. Den anden hånd gled op under kjolen bagved, ned i trusserne og ned til stjernen, en finger trykkede forsigtigt mod hullet, den gled lidt op, Lone stønnede og rystede lidt, det var skønt, hun skilte benene noget mere, der kom en finger mere op bag i hende. Fingrene i kussen og røven begyndte at bearbejde hende, hun kunne ikke stå roligt, hun stønnede og pustede, hun tog med begge hænder om hans hoved og kyssede han meget intenst. Hendes tunge for rundt i hans mund, tungerne legede og Lone savlede. Bo standsede så legen og ville vide, om der var et sted de kunne være ugenert, Lone trak ham med hen til kældertrappen, ned ad den og ind i et lille gæsteværelse.
Bo skubbede hende om på sengen, flåede hendes kjole og trusser af, han begravede hovedet mellem hende lår og stak med det samme sin tunge frem og begyndte at slikke hende i kussen. Lone flåede sit tøj af overkroppen og legede med sine store bryster, hun lå og klemte og nulrede vorterne. Bo rejste sig og fik smidt sit tøj, Lone gispede, så stor en pik havde hun aldrig set før, den var næsten dobbelt så lang og tyk som den Niels havde. Hun blev betænkelig ved, om hun kunne rumme den. Bo lagde sig ned og slikkede videre, Lone syntes det var skønt. Så kravlede han op ad hende, suttede på brysterne, fortsatte op til hendes mund. Da han kyssede hende, tænkte hun, at han smagte lidt mærkelig, hun kom så i tanke om, at det var hendes egen kussesaft, hun kunne smage. Bo trængte forsigtig ind i kussen på hende, hun kunne mærke at skamlæberne blev presset med op, pikken var uhyggelig tyk, den kunne næsten ikke komme ind i hendes kusse. Da han havde presset pikken et stykke op i hendes kusse, begyndte han, at køre frem og tilbage, den kom næsten helt ud før han pressede den op igen. Da han havde gjort det i et stykke tid, kunne de begge mærke, at den gled lidt lettere, der var nemlig produceret en masse saft i kussen, så pikken var helt slimet til. Lone havde aldrig været så fyldt før, hun kunne mærke hvordan pikken pressede mod skedevæggen. Så prøvede Bo at få den helt i bund i Lones kusse, men pikken kunne stadig ikke komme helt i bund i hende. Bo lå så og kørte langsomt frem og tilbage, lidt længere ind i kussen for hver indtrængen. Lone kunne efterhånden mærke pikken helt oppe ved livmoderen, den pressede kraftigt på, det var meget ophidsende da den trykkede mod livmoderhalsen. Langt om længe havde Bo fået pikken helt i bund i Lones kusse. Han begyndte så, at køre pikken næsten helt ud og så helt i bund i kussen i et roligt tempo. Lone begyndte at nyde det, det var en underlig fornemmelse at være så fyldt, hun kunne også mærke det begyndte, at havde en effekt på hende, hun stønnede mere og mere. Bo satte så farten op, til sidst kørte han pikken i rasende fart ind og ud af kussen på hende, pludselig slog hun benene omkring ham og skreg sin orgasme ud, hun blev ved med at komme, fordi pikken fyldte så meget i hende, så der hele tiden var fuld kontakt i hele kussen. Så kom Bo også, han bankede pikken helt i bund i hende. Han sprøjtede med meget stor kraft, sin sperm ind i hendes kusse, hun kunne mærke at det sprøjtede helt op i livmoderen, hun havde aldrig fået sprøjtet så meget sperm så hårdt op i kussen før, så da han sprøjtede i hende, blev hendes orgasmer endnu kraftigere.

 Da de havde ligget og sundet sig lidt, blev de enige om, at tage tøj på og gå op og se til Niels. Da de kom op i stuen, sad han stadig og sov i sin stol. De fik lidt liv i ham og fulgte ham i seng, Lone tog hans tøj af og lagde ham på sengen, han sov med det samme.

 Da Lone kom ned i stuen sad Bo i sofaen, han havde hentet et par friske øl til dem. De sad og snakkede hyggeligt sammen, så førte Bo sin hånd hen på Lones lår, hånden begyndte at køre op ad låret, det gik ikke mange øjeblikke før hånden var oppe ved kussen igen, der var fri adgang for  Lone havde ikke taget trusser på. De skyndte sig så, at tage tøjet af hinanden. Hun lagde sig med hovedet i hans skød, hans fingrene kørte så ned ad hendes mave. Legede et stykke tid med klitten, derefter fortsatte de ind i hendes kusse hvor han begyndte at fingerkneppe hende. Mens han fingerkneppede hende, tog hun om hans pik, der igen var blevet stiv. Hun prøvede, og tage den i munden, den var simpelthen for stor til, at hun kunne få den ind i munden. Hun suttede og slikkede så op og ned ad skaftet, tog så meget af hovedet ind i munden hun kunne, hvorefter hun legede med den lille revne der var på pikhovedet, sådan fortsatte de et stykke tid, de nød, at pirre hinanden. Så rejste Bo sig, han drejede Lone, så hun lå på knæ. Han bankede så pikken ind i hendes kusse bagfra, Lone skreg af smerte og glæde, den kom halvvejs ind i et hug, men derefter måtte han arbejdet længe og hårdt, før var den i bund. Samtidig med, at han kneppede hende, begyndte han at lege med hendes røv, han æltede ballerne, og begyndte, at føre fingrene ned til hullet, han listede en finger ind, Lone stønnede, det hele deromme var meget spændt på grund af pikken i kussen. Et øjeblik efter var hun begyndt at slappe af, så det var nemmere at arbejde med røven, han pressede så to fingre op i hende og begyndte at kneppe hende med fingrene i røven, efter yderligere nogen tid fik han tre fingre op og kneppede hende, han kunne så mærke, at han ikke skulle prøve med flere. Lone var igen helt oppe i det røde felt, den store pik i hendes kusse og de fingre, der arbejdede i hendes røv var ved, at være for meget for hende, det var tæt på, at få hende til at kollapse, det var så ubeskriveligt skønt. Bo fik besked på, at kneppe hende meget langsommere, hun ville nyde det så længe som muligt, det var det bedste hun nogensinde havde prøvet. Efter nogen tid øgede Bo igen tempoet, det blev langsomt sat i vejret, til sidst kneppede han hende så hurtigt og hårdt, både i kusse og røven, at nosserne slog mod hendes klit, det kunne hun ikke tåle, hun snuppede en pude og begravede hovedet i den, mens hun skreg sin orgasme ud. Bo var jo kommet en gang, så han kunne fortsætte i lang tid, han blev ved med at kneppe hende. Så trak han sig ud af hende, vendte hende om på ryggen og bankede igen pikken ind i hendes kusse, han kneppede hende meget hårdt, hun nåede, at få adskillige orgasmer, inden han nåede højdepunktet. Han begyndte at stønne meget kraftigt, så skyllede spermen ud af hans pik, hendes kusse kunne slet ikke rumme så store mængder sperm, der var jo i forvejen en masse i hende, så det blev presset ud af hende mellem pikken og kussevæggen. Da det skete kom Lone igen i en stor orgasme. Lone skvattede totalt samme, fuldstændig udmattet, hun kunne ikke samle sine ben og hun var slidt op, kussen var så øm, at hun tvivlede på, om hun kunne tørre den. Hun skyndte sig at tage et tæppe og lægge under sig, så sofa og gulv ikke blev mere plettet end det var i forvejen.

 De lå meget længe i hinandens arme, de småkyssede og nussede hinanden, begge var færdige, ikke mere energi tilbage i dem. Efter lang tid fik de rejst sig, de gik i bad sammen og vaskede hinanden. Da de senere sad i stuen spurgte Bo, om de skulle mødes en anden gang. Det ville Lone lige tænke over, det havde været mega dejligt, men hun elskede Niels.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER