LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Kelga©

Genre: Offentligt

Dato: 21.02.2016


Biografen

Jytte og Frank er i slutningen af fyrrene og har et godt liv, de har hver et godt arbejde, et stort hus, stor bil og børnene er godt i vej.
På hjemmefronten er det knapt så glamouragtig, det kører på rygraden. Frokost hver lørdag formiddag med en øl og en lille snaps, aftensmad hver dag kl 17.30, kaffe kl 20.00. Onsdag aften er ”hyggeaften”. I sengen er det 2 ryk og en aflevering og så om på ryggen og snorke, det er jo ikke særlig ophidsende. Frank har mange venner som han hjælper ustandselig, han er næsten aldrig hjemme om aftenen og i weekenderne.

En almindelig hverdags aften, da de har spist spørger Jytte, om Frank vil med i biografen. Frank kan desværre ikke, han skal hjælpe Kurt med en bil og ved ikke hvornår han kommer hjem, men det vil nok blive sent. Så hun må gå selv, hvis hun har lyst.

Jytte tager sin cykel og kører til biografen. Der er ikke ret mange. Hun finder en plads bagest, hvor det slet ikke sidder nogen, så det tegner til at blive en stille og roligt forestilling.
Lyset bliver slukket og reklamerne blev vist. Pludselig kommer der en mand og sætter sig på sædet til højre for Jytte, kort tid efter kommer en kvinde og sætter sig på sædet til venstre for Jytte. Jytte bliver lidt irriteret over det, men der er jo ikke ret meget at gøre ved det, det er jo et frit land.

Efter fem til ti minutter kan Jytte mærke, at hendes venstre hånd bliver strejfet. Dette gentager sig en del gange, på et tidspunkt begynder kvinden, ved hendes venstre side, at kærtegne hånden ganske let. Jytte tænker, det er da underligt, men ikke ubehageligt, men flytter alligevel hånden lidt. Kvindens hånd følger et øjeblik efter og fortsætter med at kærtegne, Jytte nyder det egentligt og flytter derfor ikke sin hånd. Pludselig begynder manden at kæle for hendes anden hånd. Jytte tænker: hvad foregår der egentligt, men hun vil helst ikke skrige op og lave nogen scener. Kærtegnene fortsætter, det er ikke så afskrækkende, så Jytte lader dem fortsætte med at nusse sig, selvom det er fremmede mennesker hun ikke kender.
Pludselig tager kvinden Jyttes hånd op til munden og kysser den let og ømt mens hun kærtegner den. Kvinden kysser derefter op ad Jyttes hånd og arm, når albuehulen og slikker den kærligt. Jytte syntes det er dejligt, bemærker så at manden også holder hende i hånden og nusser og kærtegner den, så lægger han stille sin anden hånd på hendes knæ. Jytte skal lige til at protestere, men kvinden fortsætter med at kysse op ad Jyttes arm, det er egentlig dejligt, hun når skulderen og kærtegner og kysser den med sin mund. Kvinden fortsætter op til Jyttes hals, kysser og slikker hvad hun kan nå. Kvinden begynder at kysse Jytte på kinden, samtidig fører hun Jyttes hånd ned til sit skød og gnubber sit skød let med Jyttes hånd. Manden er begyndt at kærtegen Jyttes knæ, små fine kærtegn, der sætter noget i gang i Jytte. Han nusser så stille og roligt op ad hendes lår indtil han når op han til strømpekanten, så fortsætter han med at kærtegne det bare stykke over de selvsiddende. Han når lidt efter op til trusserne og kærtegner meget let skridtet, Jytte er nu næsten ude af kontrol og vrider sig lidt. Kvinden tager Jyttes hånd fra sit skød og fører den op til Jyttes mund, Jytte slikker på hånden der er godt slimet, det er første gang hun smager en anden kvindes safter. Kvinden fører igen Jyttes hånd ned til sit skød, vender hånden så Jytte kan lege med hendes skød. Kvinden kører sin tunge over Jyttes læber. Jytte er i syv sind, hvad skal hun gøre, skrige op og flygte, eller blive og nyde det. Jytte vælger det sidste, åbner sin mund ganske let. Kvinden stikke nænsomt sin tunge ind mellem Jyttes læber og begynder at lege med Jyttes tunge. Kvindens hånd slipper Jyttes hånd i skødet og begynder at tage på Jyttes bryster. Hun aer dem blidt. Manden har i mellemtiden fået hånden ned i Jyttes trusser og leger med hendes kusse, der er blevet sejlende våd, klitten bliver nusset og der kommer et par finger op i Jytte. Jytte vrider sig i sædet, mens hun gnubber kvindens kusse, de to kvinder kysser helt vildt, de kæmper en kamp med deres tunger.
Manden tager Jyttes anden hånd og fører den ned til sin pik, som han har taget ud af sine bukser, den er enormt stor og stiv, Jytte kan slet ikke nå om den med sin hånd. Jytte sidder derefter og leger med en kusse med den ene hånd og en stor pik med den anden, mens hun selv bliver bearbejdet både foroven og forneden.
Det hele koger på Jytte, hun kan ikke sidde stille, hun er hele tiden ved at få orgasme, men de to kan mærke det, så de sætter farten ned, lige før Jytte kommer. Kvinden har fået åbnet Jyttes skjorte og fisket brysterne ud, kysser, sutter, bider og krammer dem. Manden har pillet trusserne af Jytte, og han sidder og skampuler hende med tre fingre så det smasker.
Pludselig tager manden fat i Jytte og sætter hende op på sin pik, så hun kan ride ham, men det er svært at få den enorme pik op i kussen, Jytte må presse sig ned over den og det gør meget ondt. Da den endelig kommer lidt ind i hende gir hun et lille skrig fra sig, hun er fyldt totalt ud. Hun må sidde stille i lang tid for at vænne sig til størrelsen, den er næsten dobbelt så tyk som Franks og meget længere. Lidt senere har Jytte vænnet sig lidt til størrelsen og begynder at presse den i bund, det er svært og gør ondt. Da den kommer helt i bund, og Jytte har trukket vejret et øjeblik, begynder hun at ride på pikken. Selvom hun er meget liderlig, og det tapløber fra hende, går pikken meget stramt i kussen, når den kører frem og tilbage. Kvinden kravler ned foran dem og begynder at slikke Jytte samtidig. Kvinden slikker lige på hendes klit. Det er skønt og Jytte giver sig helt hen til dem, glider helt væk fra denne verden. Hun stønner og gisper af bare nydelse og lader dem bestemme hvad der skal ske. Pludselig kommer Jytte med en kæmpe orgasme. Kvinden når lige at komme op og kvæle Jyttes skrig med sin mund. Jytte er helt færdig, men kvinden kysser videre, Jytte begynder igen at ride på manden, hun sætter tempoet op, han har rigtig godt fat i hendes bryster, krammer og ælter dem, niver lidt i vorterne mens han kysser hende i nakken.
Manden skubber lidt efter Jytte ned på knæ og bøjer hende forover, kører et par fingre op i hende bagfra og fingerknepper hende. Så tager han fat i Jyttes hofter og banker pikken op i hende bagfra. Jytte gisper og stønner, det er skønt, at hun igen er fyldt totalt ud. Kvinden lægger sig med kussen under Jyttes mund, tager hende i håret og tvinger hende til at slikke sig. Det smager egentlig ikke så dårligt, hun har aldrig prøvet at været sammen med en anden kvinde. Jytte slikker hende i kussen, borer tungen helt op. Det er som om hun aldrig har lavet andet i sit liv, end at slikke kusse. Hun leger med kvindens klit med tunge og læber, suger så kraftig på klitten, at hun næsten trækker den ind i munden. Det holder kvinden ikke til ret længe, pludselig kommer hun, skynder sig at tage Jyttes trusser i munden og bider i dem, mens hun vrider og vender sig og ryster helt vildt over hele kroppen. Hun skvatter derefter helt sammen og bliver slap. Jytte og manden kommer lidt efter. Jyttes kusse kramper helt vildt mens da hun får orgasme, kussen suger ham næsten længere ind, samtidig med at den malker ham. Han skyder en ordentlig ladning sperm af dybt oppe i hende, hun kan mærke det sprøjter og trykker på livmoderen. Han stønner og grynter mens han skyder i hende. I sin orgasme maser Jytte hele ansigtet ned i kvindens kusse, og trykker og kører ansigtet rundt i kussen mens hun skriger, hvorefter hun skvatter totalt sammen. De ligger derefter alle fuldstændig slappe og udmattede i lang tid.

Efter et stykke tid kommer de op at stå og får bragt deres klæder i orden. Giver hinanden et stort kys og et kram. Manden og kvinden forsvinder derefter. Jytte sidder et øjeblik og tænker på hvad der er foregået, er det mon en drøm, det kan det ikke være, for der er sperm i hendes kusse og ned ad benene og kussesaft i hele ansigtet, så det må være foregået.

Det må have været en meget spændende film, fordi ingen havde opdaget hvad der var foregået bagest i biografen.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

GÆSTEBOG:
Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER