LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Offentligt

Dato: 19.10.2017


Naturfagsdagen

Jeg havde bestilt en gæsteforsker til ‘naturfagenes dag’. En kvindelig ph.d. studerende skulle komme og give et foredrag til eleverne på 9. årgang, emnet var noget med gener/DNA og kloner.
Da jeg skulle planlægge naturfagsdagen for 9., havde jeg foreslået et foredrag med en forsker, jeg var bekendt med. Jeg undlod at nævne hvordan.
I virkeligheden var emnet slet ikke det vigtigste for mig, og kvinden var ikke helt så booket igennem portalen, som jeg havde ladet kollegaer og afdelingslederen tro. Ph.d. studerende var hun nu dog, og forhåbentlig med noget fornuftigt at sige. Men igen, min interesse lå overhovedet ikke i, hvad hun ville sige, meget mere i HVORDAN hun ville sige det.
Kvinden var jeg kommet i kontakt med gennem en hjemmeside for sexnoveller. Vi havde begge skrevet historier og rost hinanden. Vi var så kommet til at skrive sammen, først for at hjælpe hinanden. Men når man skriver om sex, så er det svært at holde emnet på det rent skrivetekniske. Med andre ord, så blev det ofte til sexchat.
Vi fandt hurtigt ud af, at hun havde en submissiv, og jeg en dominerende side. En plan begyndte at samle sig.
Kvinden og jeg havde meget sjov med vores samtaler op til ‘foredraget’. Aftalte påklædning: kjole, bh og ingen trusser. Derimod et fjernstyret æg, med en garanteret rækkevidde på 20 meter.  

Dagen oprandt, og jeg var meget spændt. Vi havde ikke udvekslet billeder, og den eneste beskrivelse hun havde givet var fyldige bryster.
Jeg sad og læste lidt på nettet. Kommentarer på novelle siden. Der er altid nogle sjove diskussioner.
En kvinde kom ind og spurgte efter Jens. Tæt på min egen højde, jakken havde svært ved at skjule brysterne, og hun havde et levende lys i øjnene. Jeg rejste mig og gav pænt hånd. Stirrede ind i de klareste blå øjne, der nærmest brændte sig vej til mit lem.
Jeg bad hende følge med ind i fysiklokalet. Tog galant hendes taske og fik et glimt af en fyldig bag.
Inde i lokalet var det første hun gjorde, at tage fjernbetjeningen op af sin taske. Smilende tog jeg den i lommen og sagde, at jeg ville hente eleverne.
Jeg fik samlet eleverne sammen og præsenteret Kirsten, og hvad hun ville fortælle om. Derefter satte jeg mig bagved. Klar til at nyde showet, sad jeg med hånden i lommen, legede med fjernbetjeningen.
Kirsten begyndte at fortælle, levende og engageret. Hun var faktisk fantastisk sexet, som hun stod der og fortalte om noget, som hun tydeligt brændte for. Mht. til at brænde, så fik hun lige et buzz med ægget.
Hvis det ikke var fordi, jeg holdt skarpt øje med hende, så havde jeg ikke opdaget hendes reaktion. Et næsten umærkeligt blink. Efter at have givet hende nogle små stød, fik hun så fuld hastighed i et halvt minut.
De første 20 sekunder kunne man ikke se noget, men så stoppede hun midt i en sætning. Hendes blik fandt mig, og hun blev mødt af et stort smil.
Hun kørte videre med billeder og animationer på smartboardet. Jeg var i mit flinke hjørne, så det var kun, når hun skulle vende sig væk, at jeg tændte for vibrationerne.
Det blev tid til at eleverne skulle lege med DNA replikation. Kirsten havde noget lego-agtigt med. DNA-strenge, som eleverne skulle kopiere ved at bygge RNA og så nye DNA-strenge.
Eleverne gik i gang, og jeg gik hen for at tale med Kirsten. På vejen satte jeg gang i ægget.
Jeg gik og pillede ved fjernbetjeningen, så vibrationerne ændrede sig hele tiden.
Hun stillede sig op ad kateteret, hænderne på bordpladen, mens hun kæmpede med selvkontrollen. For mig var det åbenlyst, sikkert ikke for eleverne, men de vidste heller ikke, hvad jeg vidste. At Kirsten stort set kun havde den kjole på man kunne se, og at hendes fisse blev stimuleret. 

Hun så ikke ud til at have lagt mærke til mig, før jeg rørte hendes hånd. Hun tog den og klemte hårdt, meget hårdt. Hun kiggede på mig, og de blå øjne så lidt svømmende ud.
Jeg slukkede for vibrationen, og hun stønnede et sagte, “Tak”.
Jeg tog mig den frihed, at lægge den frie hånd på hendes lænd, og langsomt følge baldernes runding.
Hun klemte min hånd igen, lidt svagere denne gang. 

Eleverne var færdige med deres øvelse, og Kirsten skulle snart afslutte sit oplæg.
Det blev gjort med skiftevis ro og forstyrrende uro i fissen.
Jeg var imponeret over, hvor godt hun havde kontrol over sin stemme, men blikket var nu noget sløret igen.
Hun afsluttede, sagde tak for i dag. De høfligste elever svarede med et “Tak”, det var heldigvis de fleste af dem. Hurtigt smuttede de ud.

Jeg gik hen imod Kirsten smilende med fjernbetjeningen synligt i hånden.
“Nej, nej, ikke mere i dag”. Hun rystede på hovedet, forsøgte at fastholde mit blik.
Det lykkedes ikke så længe, for hun fik fuld skrue igen. Alt hvad det kunne trække.
Hun lukkede øjnene, greb fast om bordet, mens det rykkede i hendes krop.
Jeg gik helt tæt på, nød synet og lyden af hendes hastige åndedræt. Så slukkede jeg og lagde fjernbetjeningen på bordet.
Hun stod lidt med lukkede øjne, åbnede dem. Med svagt rystende hænder tog hun fjernbetjeningen og lagde den i sin taske.
Jeg tilbød og hentede en sodavand, som hun hastigt tømte. Vi kiggede på hinanden, smilende begge to.
“Vi må aftale en tid til opfølgning.”
Jeg svarede at det blev vi nødt til.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER