LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Aldersforskel

Dato: 20.01.2019


Naboens datter

Fuck det er varmt, 27 grader påstår byggemarkedets termometer. Jeg har lige set på det, da jeg var ovre og hente nogle flere kramper. Jeg er ved at bygge hønsehus og hønsegård for naboen, og min lille hjælper ser ud til at være forsvundet.

Min nabo, Mona, ca. midt i 30’erne, er kollega til min kone. Her i pinsen er de på nattevagt sammen. I deres visdom har de fundet ud af, at jeg så kunne bygge hjemmet til de høns, Mona har snakket om i noget tid. Min kone er sgu så hjælpsom, specielt når det gælder om at låne mig ud som arbejdskraft.
Min, nu åbenbart forsvundne, hjælpende hånd er Malene, Monas 16-årige datter. Hun gør ikke så stort et væsen af sig. Hun er ikke så stort et væsen, lille, slank - nok hvad man kalder petite. Langt sort hår. Går normalt i løse T-shirts, så der er svært at få et indtryk af kroppen. I dag er ingen undtagelse, men hun er kommet til at svede, så tøjet har siddet lidt mere ind til kroppen, og hun har faktisk ok bryster. Hvor fanden er hun dog blevet af? Jeg står med pakken med kramper i hånden, og kigger mig omkring. Vi skulle til at sætte hegnet på stolperne.
En del af arbejdet har jeg lavet selv i går. Selve hønsehuset har jeg lavet som moduler hjemme i kælderen, boret hullerne til stolperne med jordboret. Det var sgu også varmt i går. I dag har vi sat stolperne ned og samlet hønsehuset. Vi snakkede om løst og fast imens, og hun brokkede sig lidt over sine mundtlige afgangsprøver. Det meste af det jeg sagde, syntes hun var noget lamt. Men hun kunne da godt grine af mine vittigheder.
Jo mere vi arbejdede og det blev varmt, jo mere klistrede hendes trøje til kroppen og afslørede, hvad der ellers ikke kunne ses. Hendes unge faste bryster. Jeg begyndte at få visse tanker, specielt når hun bøjede sig for at samle noget op, og jeg kunne beundre hendes lille stramme røv.

Hun er så ung og det er helt forkert. Gennemsnitsalderen for mine børn er højere end hendes alder. Selv om min den yngste er 12. Jeg arbejder med piger på hendes alder. Alt er forkert ved dette her. Men alligevel har jeg tankerne, forestillingerne om noget der er så forbudt. Men det er ikke første gang jeg lader tankerne berører det forbudte. Ladet mig glide hen i, hvordan det vil være at mærke en ung fast krop under mine hænder. Under mig.
Så jeg fortsætter min tanker. Mine tanker om hendes unge krop, forestiller mig hende nøgen. Hvordan min hånd kan kærtegne hendes kind, lade en finger glide hen over hendes bløde læber. Hånden ned over halsen mod det ene bryst. Glide hen på det, mærke hendes allerede stive brystvorte i min håndflade, mens jeg giver det et let kram.
Min hånd glider ned over hendes bløde og varme mave. Hendes hud er så forbandet glat og fin at røre ved. Hun ligger lidt uroligt, mine blide kærtegn kilder hende lidt. Jeg ser lidt væk fra min hånds vandring og på hendes ansigt. Smilet opfordre mig til at fortsætte vandringen på hendes krop.
Jeg lader hånden lave en cirkelbevægelse rundt om hendes navle, det er kun pegefingeren som rører ved hende. Alt den varme der strømmer igennem denne finger, og ind i mig, der forplanter sig til en dunkende fornemmelse. Jeg lægger hele håndfladen på hende igen og nærmer mig hendes venusbjerg. Kan mærke hendes fine behåring kilde mig i hånden, en følelse jeg ikke har mærket længe. De voksne kvinder jeg ellers har været sammen med er alle glatte. Hendes vejrtrækning er blevet tungere, jeg kan høre, at hun holder vejret, mens jeg langsomt nærmer mig hendes kønslæber. Jeg trykker ganske let med fingrene for at mærke dem. Jeg kan mærke, at det rykker lidt i hendes krop, og hun ånder tungt ud.
Hun har spredt sine  ben, så der er plads til min hånd. Jeg glider længere ned, og kan mærke starten på hendes balder. Jeg trykker med min langefinger, kan lige mærke hendes bagindgang. hun lyder overrasket over berøringen, langsomt begynder jeg at trække fingeren imod mig igen. Den følger i sit eget fodspor tilbage. Fra hendes lille stramme stjerne over mellemkødet og til jeg kan mærke hendes kønslæber. Hun begynder at stønne lidt, prøver at presse sig mod min hånd, så jeg lægger den anden hånd på hendes venusbjerg og presser hende ned igen.
Fingeren fortsætter, kommer ind mellem skamlæberne, glider ubesværet. Smurt af den saft, som flyder roligt fra pigen. Jeg kan mærke hendes hul, mens fingeren glider hen over det. Hun prøver stadig at bevæge sig, så jeg kommer ind. Jeg må trykke kraftigt, for at holde hende på plads. Er lidt imponeret af styrken i hendes lille krop. Min finger fortsætter op, jeg nyder synet af min finger mellem hendes ben, mellem hendes kønslæber. For fanden, jeg er nærmest vild af at have hånden og fingrene på fissen af en ung pige.
Jeg finder hendes klitoris og gnider lidt på den. Hendes stønnen afslører hendes begejstring. Jeg stopper min berøring, der kommer en skuffet klynke lyd fra hende. Jeg sætter mig mellem hendes ben. Kæler for dem med begge hænder, mens jeg spreder dem lidt mere. Mine hænder nærmer sig hendes skød, og åndedrættet bliver mere og mere intens, jo mere jeg nærmer mig. Jeg nyder synet af hendes unge fine fisse. Mine hænder er oppe ved skridtet, og jeg spreder hendes kønslæber. Jeg kan tydeligt se hendes indgang, den er våd og glinsende. Mine albuer støtter på jorden, mens jeg læner mig ind imod hende. Jeg stikker tungen ud. Kan tydeligt lugte hendes ophidselse, og glæder mig til at smage den.
Min tunge rammer hende, jeg kan smage hendes let salte smag. Hver gang forundres jeg over, at den ene kvinde smager anderledes end den anden. Sødt og salt. Min tunge begynder at bevæge sig, og det gør hun også. Det er lidt en kamp om hvem som skal bestemme, hvor tungen skal ramme. Jeg ender oppe ved klitoris, og hun ligger lidt mere stille. Min tunge rammer hårdt og koncentreret. Jeg havde egentlig tænkt at holde hende hen, men jeg kan slet ikke styre mig. Hendes reaktion ophidser mig, så jeg bliver ved, rundt om og lige på. Lige indtil jeg kan mærke at hun spænder, hendes støn og åndedræt bliver heftige, hurtige. Indtil hun kommer med et lille hvin, ryster og ligger stille.
Jeg sætter mig op, lader en finger trykke på hendes åbning. Ingen grund til at give hende for meget fred.
Langsomt glider jeg ind i pigen, mærker for første gang hvordan sådan en ung pige føles.
Jeg er nu glad for at jeg lod hende komme, hun er så våd, at jeg kan glide ind, selv om det er et enormt stramt hul jeg kommer ind i.
Jeg lader fingeren glide helt ind, mens jeg begynder at kærtegne mit stive lem. Klemmer hårdt på den, for at prøve at overføre fornemmelsen fra fingeren til lemmet. Lader fingeren glide frem og tilbage i hende, hun stønner i takt med min bevægelse. Jeg lader min tommelfinger presse på ydersiden af hende, kan ramme hendes klitoris. Klemmer fingrene sammen, mens jeg bevæger dem. Hun stønner højere og højere. Lukker øjnene og slikker sig på læberne. Bider sig i læben.
Fuck at en så ung pige, kan se ud som en totalt fræk kvinde. Føler jeg får et glimt af den kvinde som, jeg håber, får tilfredsstillelse af andre mænd i fremtiden. Mit lem er hårdt og helt klar til action, men jeg lader det nøjes med min hånd. Jeg vil gerne nyder dette her i noget tid endnu. Jeg trækker min finger ud af pigen, presser ind igen. Denne gang med 2 fingre. Hun åbner øjnene, begge nyder vi presset i hendes indre, mens mine fingre trænger ind i hende.
Fuck det er stramt, selv om hun er så våd, at jeg nærmest kan se det løbe ud af fissen. Når mine fingre kommer ud, glinser de af saft.

Jeg knepper hende med mine fingre, ikke så hårdt som hvis jeg var sammen med en voksen kvinde. Hendes  øjne er fæstnet på min stive pik, den usikkerhed hun havde før, da jeg fortalte om hvordan den kunne blive, er helt væk. Hun opfordrer mig til at bytte fingrene ud, tage hende rigtigt. Og jeg har lyst til det, enormt lyst til at mærke hvordan hun vil føles på mit lem. De muskler som strammer om mine fingre, føle dem klemme på en anden legemsdel.
Jeg trodser hendes opfordring, og bliver ved med fingrene, krummer dem lidt og masserer mod væggen indvendigt. Hun viser tydeligt, at hun kan lide det. Stønner og vrider sig.
Nu kan jeg ikke vente mere, jeg må mærke hende rigtigt. Have min stive pik op og kneppe hende. Jeg siger til mig selv at jeg må være forsigtig og rolig, det er ikke en voksen fisse jeg er ved at stikke mit stærkt erigerede lem op i. Ikke noget med at banke i bund, og begynde at pule voldsomt med det sammen.

Jeg sætter pikhovedet mod indgangen. Presser mig stille ind. Selv om hun er drivende våd, må jeg presse godt på for at trænge ind. Jeg stønner højlydt, det klemmer og strammer som om der var spændt elastikker hårdt om min pik. Jeg føler hvordan mit pikhoved åbner hende, mere end mine fingre gjorde. Det gør hun vist også, sådan som hun stønner tungt.
Mine arme sørger for at hendes ben er godt spredte, og presset bag over, udsynet til hendes og mit køns forening er formidabelt. Det ser helt urimeligt ud, sådan som hun ser ud til at blive åbnet. Hendes kønslæber ser ud til at kæmpe mod det, som bliver tvunget ind mellem dem. 
Hun har lagt sit hoved tilbage, hendes overkrop er let hævet, bryster står fristende mod mig. Det lange hår ligger som en vifte omkring hende. Det er både et smukt og stærkt erotisk syn.
Jeg har presset mit helt i bund, ikke det samme som at jeg er helt oppe. Der er endnu ikke helt plads til mig i kønnet der holder mig som i en skruetvinge. Jeg begynder at bevæge mig stille og roligt. Pikhovedet helt frem til starten af hendes stramme kanal og så i bund. Millimeter længere ind, for hver gang.
Hun klynker lidt, hver gang jeg kommer i bund. Hendes hænder har fat om mine arme, og hun holder fast. Klemmer hårdt, igen er jeg overrasket over hendes fysiske styrke.
Jeg sætter farten lidt mere op, så hendes bryster begynder at gynge lidt. Hun kigger med et sløret blik på mig. Stønner. Opfordre mig til at gøre det hårdere. Siger at hun godt kan tåle det, gerne vil have det.
Jeg flytter mine arme, så mine hænder er lige over hendes skuldre. Nu kan jeg holde hende tilbage, hun kan ikke komme forbi mine arme. Så begynder jeg at lægge mere styrke i stødende. Glemmer at hun er en ung pige, tager hende som en voksen kvinde. Hun skriger for hvert stød, tigger om mere. Jeg knepper hårdere, mærker at hendes krop prøver at bevæge sig, men jeg holder hende fast. Der er ikke nogen mulighed for at afbøde mit stød, al kraften rammer i bunden af skeden. Jeg nyder hendes skrig og klynk.
Hendes krop har vænnet sig lidt mere til belastningen, hun er ikke helt så stram mere, og kan tage næsten det hele ind. Men hun er stadig fantastisk stram, som sad der en penisring på hele mit lem.
Hun kigger op på mig, en ung pige med en voksen kvindes begær lysende ud at øjnene. mens mit lem arbejder på at udvide hendes køn.
Jeg trækker mig ud, rejser mig på knæ, og ser ned på hendes skridt. Kønnet er åbent, fristende, parat til at tage imod. Hendes smil, hendes øjne, hele hendes krop opfordre mig til at fortsætte.
Smilende ser jeg på hende  “Vend dig, på alle fire”
Jeg iagttager, mens hun bevæger sig, for at komme på alle fire. Nyder hendes bevægelser.

Jeg beundre hendes røv, som hun stritter den fristende imod mig. Jeg rækker ud for at mærke den. Lader hånden følge baldernes runding, ned mellem hendes ben og presser tommelfingeren ind, hun stønner af lyst. Jeg kan høre en kvinde, og se en ung pige. Kontrasten fascinerer, fortryller, lokker mig til at blive ved.
Jeg placerer mit lem ved hendes køn, det ser urimeligt stort ud i forhold til hendes ben og hendes røv.

Hvis jeg ikke allerede havde gjort det, så ville jeg ikke tro på, at jeg kunne komme ind i hende.
Jeg presser, og hun giver efter. På nærmest magisk vis kan jeg se mit lem forsvinde ind, mens hun gisper. Mine hænder griber fat om hendes hofter. Hendes røv og ryg er så smal, så jeg nærmest holder hele vejen rundt om. Jeg trækker hende imod mig, mens jeg presser mod hende. Det er tydeligt at hun slet ikke er stor nok til at kunne rumme mig helt. Nogle centimeter bliver udenfor, det vil de nok gøre nogle år endnu.
Stille står jeg og nyder oplevelsen. Synet af hendes  balder, som bliver spredt af udblokningen i hendes køn, og af at hendes ben er spredt, så jeg kan stå mellem dem. Lyden af pigen som stadig gisper og trækker vejret tungt. Belastningen af hendes køn, er noget anderledes i denne stilling.
En belastningen jeg tydeligt kan mærke presset af på mit lem.
Jeg begynder at bevæge mig, må holde hende fast for at hun ikke bare følger med min bevægelse. Må aktivt bruge mine arme for at få det til at lykkes. Jeg spørger om det er alt for slemt. Om jeg skal stoppe?
Hun svarer med nogle uforståelige lyde, det kunne være ‘nej fortsæt, dejligt’. Men da hun samtidigt ryster på hovedet, tager jeg det som en accept af at jeg skal fortsætte.
Hendes krop vænner sig igen til at blive brugt, og der kommer mere af hendes naturlige smørelse. Samtidigt kæmper hun også aktivt med, for ikke at følge med mine bevægelser. Så jeg behøver ikke at holde så hårdt fat i hende mere.
Den venstre hånd placerer jeg på hendes ene balde. Den føles mere spændt end før, nu hvor musklerne arbejder. Jeg klemmer og ælter den lidt, den passer fint i min hånd. Mens jeg med den højre hånd samler hendes hår, har jeg tommelfingeren fra den venstre i munden. Søger for at den bliver smurt godt ind i spyt, placerer hånden på hendes balde igen. Finder hendes stjerne med hånden. Mens jeg siger ‘nu skal du slappe af skat’, trækker jeg hendes hoved op ved håret, og presser fingeren mod hendes røv. Jeg kan mærke, at hun bliver overrasket, hun havde ikke forestillet sig at den indgang skulle involveres. Pigen har endnu ikke lært, hvad kvinden finder naturligt.
Jeg kan mærke, at hun spænder, jeg slipper hendes hår og giver et hurtigt rap på den frie balde. Benytter overraskelsen til at presse fingeren ind, kun et led, det er rigeligt for i dag.
Effekten udebliver ikke, hendes fisse strammes. Holder min pik i en skruestik. Hendes lyde bliver højere, mens jeg fortsat knepper. Hendes hoved er bøjet ned mod jorden, hendes krop er ved at give efter for mine stød. Hun har svært ved at holde sig oppe. Jeg skynder mig at få fingeren ud af røven (bogstaveligt talt), inden hun bliver presset helt ned og ligge.
Jeg ligger, en voksen mand, over hendes lille pige krop og banker min pik ind i den. Hendes alder blinker kortvarigt for mig, som et neonskilt, så meget i kontrast til hendes reaktioner og åbenlyse liderlighed.
Indgangsvinklen er en anden, når hun ligger på maven, så jeg kan få min krop helt tæt på den varme hud. Jeg kan mærke hendes bløde balder på min mave, mens jeg dækker hende helt. Min krop er så fucking meget større end hendes, det tænder mig totalt. Jeg knepper hende, mærker at hun bliver trykket ned mod jorden for hvert stød. Jeg holder hende fast med mine arme. Stønner højlydt, både af den fysiske anstrengelse, og af min brændende ophidselse. Jeg kan mærke at sveden løber fra mit ansigt, som er foretrukket i en grimasse af nydelse og anstrengelse.
Kombinationen af den til stadighed næsten smertefulde klemmen fra hendes køn, synet af hendes slanke ryg, det unge ansigt. Som jeg kan se noget af, da hendes hoved er vendt til den ene side, mens hun stønner højlydt. Gør at jeg næsten føler mig sindssyg af liderlighed, jeg kan mærke hvor helt utroligt stiv jeg er oppe i hende. Hun løfter bagdelen lidt, og jeg kan mærke hende på en mere intens måde, at det er snart umuligt for mig at blive ved. Et sted svagt i min bevidsthed er der en bekymring over om hun kan holde til min voldsomhed, men jeg kan på ingen måde tolke hendes lyde, og hendes krops reaktion, som andet end nydelse og lyst til mere.
Og jeg giver hende mere, alt hvad jeg kan og har, koncentreret i mit lem, som penetrerer hende igen og igen. Og igen. Beruset af oplevelsen, sex med en ung petit pige. Forestillingen om det visuelle, lille ung pige med stor voksen mand oven på, hvordan mit lem tvinger hendes  kønslæber til side, kræver plads og villigt får den. Hendes mor kunne komme ud, råbe og skrige. Det ville ikke forstyrre mig, besluttet som jeg er om at give hende alt, til den sidste dråbe.
De dråber, som samlet virker som en flod, der er på vej. Jeg presser mig hårdt ind i hende, trykker hende ned med hele min vægt (hvordan kan hun dog holde til det), og mærker hvordan det flyder ud. Mærker at trykket fra spermen udvider mit pikhoved, bare en anelse, men jeg kan mærke, at hun også kan mærke det. Så skydes det ud i hende, og jeg råber ‘Fuuuuck jeg koooommeeer’.
Det første kraftige sprøjt afløses af 2 -3 mere seje udpumpninger. Jeg falder sammen over hende, er alt for slap til at kunne rulle væk. Kan mærke hendes muskler klemme, malke det sidste ud. Kan mærke hendes krop give sig, mens hendes orgasme klinger ud. Jeg tager et par dybe indåndinger, trækker mig ud. Kommer med et smerteudbrud, pikhovedet er meget ømt nu, og ruller mig ned ved siden af hende. Jeg kærtegner hendes ryg og balder. Nyder at mærke den pigekrop jeg lige har kneppet. Hun vender sit hoved, og vi smiler til hinanden. 

Jeg står med pakken i hånden, den anden hånd klemmer om mit lem, som er blevet stift af mine tanker.
Jeg stiller pakken med kramper på jorden og går op mod huset. Jeg må hellere se om, jeg kan finde Malene noget sted.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER