LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Voldtægt

Dato: 11.01.2015


Kvinden i tolden

Hun stod i kø i tolden og kunne føle, at nervøsiteten begyndte at indfinde sig. Ikke fordi at hun nogen sinde havde smuglet, hun havde bare altid følt sig skyldig konfronteret med en autoritet. 

Langsomt rykker køen frem, og hun lægger mærke til at en af tolderne tit kigger i hendes retning. Da det er hendes tur til at passerer disken, træder han frem og beder hende stille tasken på bordet. Han roder lidt rundt i den og gør tegn til, at hun skal følge med. Hun går med bag om disken, og de går gennem en kort gang og ind på et kontor, hvor hun blev skubbet hen til et skrivebord.
Med fødderne spreder han hendes ben, og tager fat i hendes arme og løfter dem op og til siden.
Uden at sige noget begynder han at kropsvisitere hende. Startende med hænderne på siden af livet og fører dem mod armene. Fingerspidser berørte hendes fyldige bryster, og det giver et gys igennem hendes krop. Han træder helt hen til hende, og hun bliver meget bevidst om hvor tæt på røven han står. Han tager hænderne ned på hendes mave og føler sig vej op til brysterne, som han uden videre tager fat i og trykker på og hiver i, for at mærke om noget skulle være gemt der.
Den uventede og kontante berøring af brysterne, giver hende upassende billeder i hovedet. Upassende for en gift kvinde, hvis mand står og venter.
Formodentlig tilfreds med ikke at finde noget, træder tolderen tilbage. Hun bliver stående med armene til siden, og benene lidt spredt. Tør ikke andet. Hun kan høre at han lukker en flaske op, drikker noget og lukker så en skuffe op. Hun hører lyden af gummihandsker blive trukket på plads, som sygeplejeske kender hun den lyd. En blandet følelse af frygt og lyst breder sig, da han presser hende ned over bordet. Hun står med overkroppen ind over bordet og røven strittende, da han løfter op i kjolen. Hun skammer sig over at være glad for at have taget gennemsigtige trusser på. Han trækker trusserne til siden, og presser hurtigt 2 fingrer ind i fissen. Overrasket undslipper et støn hendes læber, før hun får kontrol med sig selv, hun kæmper med følelsen af nydelse fra fissen. Hun kan mærke, at han roder rundt og får presset en tredje finger ind. Han holder presset lidt og tager dem ud, og hun kan mærke, at der løber lidt saft med ud. Han trækker i den ene balde med den ene hånd og giver et smæk med den anden. Da hun ikke forstår hentydningen, så får hun et til men noget hårdere. Hun fatter meningen og tager fat i sine baller og spreder dem, så det stramme hul bliver tilgængeligt.
Hun kan høre, at han presser noget ud af en tube, og hun føler skammen over sin liderlighed.
Med tilbageholdt åndedræt venter hun på penetreringen. Hun mærker en berøring, og hun holder vejret. Hendes mand har vist interesse for hullet, men hun har altid afvist det som unormalt. Nu står hun i en lufthavn og venter på, at en fremmed mand skal stikke sine fingre ind i hendes uprøvede røv. Hun mærker presset, instinktivt strammer hun, men slapper så lidt af, og hun kan mærke, at noget kommer ind. Han stopper lidt op og lader hende få vejret, inden han trykker mere til. Hun kan mærke ham glide ind og ud, næste gang han glider ind, er det mærkbart tykkere. Han bruger en finger mere. Selv om hun prøver at koncentrere sig, kan hun ikke lade være med at stønne, og hun bider lidt i sin underlæbe. Han bliver hurtigt tilfreds med sin undersøgelse og begynder at fingerkneppe røven, og hun presser villigt røven bagud.
Alt for hurtigt tager han fingrene ud, og hun er meget bevidst om, at fissen er meget våd. Det lyder som om han tømmer sin flaske, og hun er næsten sikker på lyden af bukser, som bliver knappet op. En svag urolighed dukker op i hendes bevidsthed, tanken om manden der venter, men spændingen ved at prøve en anden mand tager over. En kold berøring af låret vækker hende, og det næste hun mærker er noget køligt og hård , der kommer ind i fissen. Hun når ikke at protestere før hun igen penetreres i røven. Han presser sin pik i bund på hendes røv, mens han holder flasken fast i fissen. Hun stønner højt, fyldt ud og udspændt som hun er. Hun når ikke at vænne sig til fornemmelsen af pik langt oppe i røven, før han begynder at kneppe.
Det kan godt være at han var relativt blid med fingrene, men det er han ikke med pikken. Han støder den hårdt i bund, i en langsom rytme. Hun bliver presset ind mod bordet, når han støder til, og hun ruller let hen over brysterne.
Små skrig undslipper hende, når han kommer i bund. Hun har aldrig følt sig så liderlig og tændt. Han tager fat i hendes hår og trækker hendes hoved op, mens han knepper hurtigere og hurtigere. Hun kan høre ham stønne, høre hans mave klaske mod hendes røv, og bordet der knager.
Pludselig støder han hårdt til og presser til, hun kan mærke at pikken vokser lidt og med en stønnen tømmer han sig i hendes røv.
Han trækker sig ud, lukker sine bukser og giver hende et klask i røven. Hun rejser sig og må selv trække den noget fedtede flaske ud og rette trusserne på plads.
Tolderen ser noget uinteresseret ud, og følger hende uforløst ud gennem tolden.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER