LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Dominans

Dato: 25.03.2014


Hovedretten
Har du ikke læst Forretten, kan du gøre det HER

Jeg trak dig med ind i sengen, og vi lagde os og kyssede lidt.
“Jeg trænger til dig, kom og knald mig,” hviskede du i mit øre.
Jeg smilede til dig og sagde, at det nok skal komme. Jeg lagde armen rundt om dig og trak dig op på alle fire. Kærtegnede din ryg og dine stadigt røde balder, dyppede en finger i din varme våde fisse.
Din stønnen og krops bevægelser afslørede din stadig store lyst og liderlighed. Med et klap på din røv rejste jeg mig og hentede lidt husflid, jeg havde gemt under sengen. 2 brædder med lædermanchetter sat fast med kæder. Mens jeg kærtegnede dine ben, med mund og hænder, fik jeg sat dine ankler fast på det ene bræt. Og mens jeg kyssede dig, fik jeg spændt dine hænder fast på det andet bræt. Jeg fandt 2 brædder mere frem, som jeg brugte til at fiksere de andre brædder med, ved at spænde dem fast i et X. Dine bevægelses muligheder var nu temmeligt begrænsede. Jeg stod og nød synet af dig nøgen, med røde balder. Endnu engang spændt på mere end én måde, ventende på min nåde.
Du havde drejet hovedet mod mig, og din tunge på dine læber lokkede mig, og jeg tog fat i dit hår og stak min pik ind i din åbne mund og begyndte at bolle dig.
Klik, hoveddøren gik op. “Hej onkel, er du hjemme??? har du fået ny bil?”
Fuck, min niece, Katrine, var kommet ind, hun havde boet her, da hun begyndte på universitetet, var flyttet med nogle studiekammerater for noget tid siden. Nu ville hun åbenbart aflevere nøglen. Hun kom gående ind i stuen, nåede lige at sige: “Jeg kommer med nøg…”, da hun så ind ad den åbne dør og kunne se lige op i din åbne fisse og se min pik helt inde i din mund.
Tiden stod stille, den eneste lyd var dit anstrengte åndedræt, mens Katrine og jeg så hinanden ind i øjnene. Tiden gik, mens jeg forstillede mig min næste samtale med min søster.
Så bredte der sig et smil på Katrines mund, “du har da fået nyt legetøj onkel, må jeg være med?” Så kom hun ind i soveværelset, stillede sig ved fodenden af sengen og lod en finger glide mellem dine skamlæber. “Umm, så våd hun er.” Fingeren fortsatte op ad balderne, kørte rundt på de røde mærker.
“Og så ulydig. Kan du så sutte tøs!” Og med et hårdt klask på din røv, satte Katrine dig igen i gang med at bruge din tunge på min pik. Katrines hænder søgte ned mod dine bryster, greb fast i dem og fandt frem til brystvorterne. Da du blev nevet hårdt i dem, mistede du noget af koncentrationen om min pik, det opdagede Katrine med det samme, og straks fik du et slag på det ene bryst, så du peb.
“Har du ikke en pisk onkel? hun trænger til at lære at opføre sig ordentligt.”
“Jo, inde ved spisebordet.” Jeg var ved at komme mig over overraskelsen og tænkte, at der var muligheder i denne udvikling. Mens Katrine hentede pisken, slog jeg dig på kinderne med min pik, mens du forsøgte at fange den med munden igen.
Da Katrine kom tilbage, kunne jeg nyde synet af hendes nøgne krop, faste pigebryster, og hun lå ikke under for at være helt barberet, men en trimmet dusk der kunne gemmes i et par trusser.
Hun kom ind, mens hun slog pisken mod sin hånd.
”Fordi du troede, at du kunne holde pause, får du 10 slag med pisken.” Katrine lagde bestemt ikke fingrene imellem, da hun gav dig de 10 slag, men du tog det pænt. Sagte støn og til sidst en sagte tåre, som jeg straks kyssede væk.
“Nå onkel, har du spermet i tøsen endnu?” spurgte Katrine lidt mere kækt, end jeg ville have tiltroet min ‘pæne’ 23 årige niece.
Det kunne jeg oplyse, at jeg ikke havde endnu, men at du havde været så fræk at komme på min pik og var blevet straffet for det.
“Nå, så du kan lide at komme på noget, det skal du så få,” sagde Katrine og fik uden problemer fire fingre op i dig. Jeg kunne se og høre på dig, at du nød det. Du bed dig i dine læber og havde det dejligt nydende udtryk i ansigtet, som jeg elsker. Pludseligt gav du et skrig fra dig, og prøvede at rykke dig frem.
Der lød et hårdt klask fra dine balder. Katrine havde givet dig et rap med pisken.
“Stå stille tøs, en hånd kan du vel tage, har du noget glidecreme, onkel?”.
Jeg tog tuben fra skuffen og smurte noget på Katrines hånd, som hun havde forsøgt at få op i dig. Jeg var bestemt ikke upåvirket af at være så tæt på en ung pige, der kunne være vores datter. Godt indsmurt lagde Katrine tommelfingeren ind over håndfladen og forsøgte igen, denne gang pressede du dig selv imod. Langsomt kom mere og mere af pigehånden op i dig. Du stønnede heftigt, da din fisse blev fyldt mere og mere. Til sidst kunne jeg nyde synet af din fisse, der sad stramt omkring Katrines håndled og høre lyden af din høje stønnen, mens hånden kørte stille frem og tilbage i dig.
Jeg pressede en god klat creme ud over dit røvhul, og begyndte at smøre dig ind. Pressede 2 fingre ind i dig og kunne mærke Katrines hånd i dig. En finger mere i din røv, og dine støn gik over i regulære skrig. Jeg stillede mig over dig og Katrine, pressede pikken ind hvor mine fingre var før. Kom helt ind i dig, du skreg meget højt, mens min pik udfyldte din røv, og Katrines hånd arbejde i din udspilede kusse. Jeg begyndte straks at bolle dig hårdt, Katrine fik vendt hånden, så hun kunne klemme på min pik fra fissen. Jeg kunne høre dine skrig og mærke Katrines varme ånde mod min røv. Da jeg mærkede hendes tunge mod mine balder og straks efter oppe i mit røvhul, så kom jeg med et brøl i din plagede røv.  Jeg trak mig ud af dig og undgik med nød og næppe at lande på Katrine, som nu havde travlt med at gnubbe dig både i og uden på fissen. Der gik ikke lang tid, så kom du i endnu en kraftig orgasme.
Jeg lå slapt og så på at Katrine skilte din fastspænding ad, løsnede dig og med kys og kærtegn fik dig ned at ligge.
“Nå, hvad er en pige nødt til at gøre for at få en orgasme her i hytten?” spurgte Katrine med et grin. 

Og hvad Katrine er nødt til at gøre… må du læse i et kommende afsnit /Red.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER