LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Analsex

Dato: 07.12.2017


Hendes største ønske

Det var ved at være frokosttid, noget sent som sædvanligt. Faste spisepauser er ikke almindeligt i det danske sundhedsvæsen. Men nu var der lige tid til en hurtig mad og en sms til manden.
Hun kom ned i omklædningen, fandt sin taske og greb ned efter mobilen.
Hej skat, går det godt?
Sekundet efter kom svaret. Dejlige tøs, jeg har fået lavet den færdig, og Per tager med Mick hjem og sover.
Varmen breder sig i hendes krop efter hun har læst beskeden, og for en kort stund får tankerne lov til at drømme sig væk, til det der skal ske. 

Hun kørte ind af indkørslen. De 60 km var nok tilbagelagt lidt hurtigere end loven foreskriver. Hun var varm og tændt.
Så hun vidste, hvordan fredagen skulle foregå. Lækker mad, uden en kræsen 11-årig og sex. Dejlig meget sex. Rigtig meget sex. Hun smilede ved tanken om hans stive lem. Hun lavede lidt hurtig hovedregning: 26 år, 52 uger, mindst 3 gange om ugen + det løse, de første år meget af det løse. Hun kom frem til at hun havde modtaget, hans pik langt over 5000 gange. Nu var den så stiv, som nærmest aldrig før. Det glædede hende meget at han var begyndt at tage piller. Hun måtte indrømme, det var nogle år siden pikken bare stod ud i luften. Ikke at den derfor var ubrugelig, han var tilpas udrustet til, hun sagtens kunne mærke den, og tit helt i bunden. Men pikken var altså større, når han tog pillerne. Så var det lige meget, hvor meget han havde pulet. Den fyldte stadig hullet. Hårdt og i bund, så hun altid blev øm bagefter.

Hun kom ind af døren og blev mødt af sin smilende mand, med et glas rødvin i hånden.
- Hej skat, hård dag? Tag dig et bad, jeg har lagt noget passende tøj frem til dig.
Hun kvitterede med et kys. Han tog hendes jakke og taske, mens hun gik ud på badeværelset.
Det varme vand skyllede arbejdets jag og uro væk. Hun stod og nød det varme vand, der løb ned ad kroppen. Hendes ene hånd fandt skødet og gled let hen over nogle hårstubbe. Det var nok tid til en skraber. Hånden kom længere ned, fandt det sted som var fugtigt, allerede før hun kørte hjem.

Med sæben skyllet af, alt overflødigt hår fjernet, blev det tid til at se på, hvad der var lagt frem.
Små gennemsigtige trusser, push-up bh og en hvid skjorte. Ingen anden benklæder end de små trusser.
Hurtigt fik hun klædt sig på, strøg en gang over de glatte trusser, nød at mærke hvor glat der var. Både ude og inde. En sitren af forventning gennem kroppen.
Hun gik ud af badeværelset og ind i stuen. Allerede nu, her sen eftermiddag, tidlig aften, var gardinerne trukket for. Lyset i stuen blev leveret af levende lys. Der var stearinlys på klaveret, på skabene og på spisebordet.
Han tog hendes hånd, trak hende med længere ind i rummet, kyssede hendes nakke. Lod en hånd glide ned over ryggen og hen over røven. Tydeligt tilfreds med hvad han kunne mærke.
Da hun var kommet helt ind i rummet og havde vænnet sig til lyset, kunne hun se den: Kassen!
Midt på gulvet stod en stor papkasse, som var åben i toppen. Hun kunne tydeligt se et hul, passende til et lem, i den ene ende. Hun vidste, hvad der ville være i den anden.
Han holdt hendes hånd, mens hun trådte op i kassen med fronten mod det lille hul. Hun satte sig på knæ i den, knæene helt oppe under maven og røven trykket tilbage.
Hun kunne mærke kanten af det andet hul mod sine balder. Vidste at hvis det ikke var for trusserne, så var der frit udsyn til fissen.
Hun kunne høre og mærke, kassen blive lukket. Alt blev mørkt omkring hende. Hun pressede sig mere imod det større hul. Ventede i spænding.

Hun havde tænkt på dette i noget tid, havde fået fantastiske orgasmer, imens hun rørte ved sig selv, været nervøs for hans reaktion, da hun foreslog det. Hun ville bare være en anonym brugsgenstand. Hun kunne mærke varmeforskellen på kroppen i kassen, og det af røven og fissen, som var udenfor. Hun vidste at hun måtte være synligt våd.
Pladsen i kassen var så begrænset at hun umuligt kunne røre ved sig selv. Hun kunne kun vente på, han ville foretage sig noget. Papkassen virkede også lyddæmpende, så hun kunne hverken se eller høre hvor han befandt sig. Lige indtil der var noget skramlen og puslen foran hende. Hun mærkede et pres og åbnede villigt munden. Lukkede gladeligt sin elskedes stive lem ind. Lyd bagved hende indikerede, at han tog fat i kassen, mens han begyndte at bolle hendes mund. Smagen og fornemmelsen af pikken, gjorde hende mere vild i kroppen. Hun prøvede at knibe benene sammen, men det hjalp ikke, når fissen var trykket bagud. Han bollede regelmæssigt, og hun kunne ikke andet, end at lade ham gøre det. Taknemmelig for, at kassen gjorde, at han ikke kunne få presset pikken helt ned i halsen.
Hun kunne mærke savl løbe ud af munden, som ramte hendes ene hånd, mens han trak lemmet langsomt ud. Hendes tunge forsøgte at følge med, men snart var den ønskede pik uden for rækkevidde.
Hun mistede fornemmelse af hans position, og hendes egen orientering i rummet. Hun kunne kun sanse smagen af pik og følelsen af sin fisse.
Hun sad i mørket og stilheden, kunne høre sit eget åndedræt, mærke sin puls i hele kroppen. I halsen, i hænderne, i benene og i hendes fyldige skamlæber. Begge dele følte hun, blev mere og mere intense.
Det næste indtryk fra omverden kom, da han forsigtigt berørte hendes trusser. Lod en finger glide over balderne, og ind mellem benene. Hun stønnede højlydt, mens han med et tryk, førte fingeren frem og tilbage over fissen. Pludselig mærkede hun noget koldt på sin ene balde, og fornemmelsen fortsatte til den anden.
Et højlydt klik, og hendes trusser var klippet over. Nu hang der nærmest et miniskørt over balderne, og et stykke stof hang foran hendes, nu blottede, køn.
2 fingre blev brutalt proppet op. Hendes fisse var allerede så våd, at det smaskede. De indtrængende fingre åbnede lidt mere for safterne. De begyndte stille at drive ned ad baglårene.
Han stødte hårdt op i hende 4 gange, alle 4 gange stønnede hun højt.
Fingrene blev trukket ud, og der var noget skramlen igen. Så mærkede hun hans pik igen. Kortvarigt mod fissen, så helt i bund. I et hug. Hun skreg, og blev ved, mens han tog hende.
Lige så pludseligt han begyndte, stoppede han igen. Lod hende stå og stønne begærligt, ønskede at han kneppede videre. Hun forsøgte at presse sig mod hullet. På en eller anden måde, gøre sig så uimodståelig at han ville igen. Men han lod hende være alene i sit liderlige mørke, hendes lystne stilhed. Kun forstyrret af hendes hamrende puls og larmede åndedræt.
Hun var ikke klar over hvor længe, hun var overladt til sig selv. Til sine tanker og sin sultne krop.
Først en kold fornemmelse mellem balderne. Så hvad der måtte være en finger i røven, hastigt efterfulgt af en mere. 2 fingre trængte så langt op i hendes trængende tarm, som de kunne.
Hun bed sig i læben, ville endnu ikke give ham fornøjelsen af hendes stønnen.
Hendes skedeåbning blev udvidet igen, noget køligt blev presset op, og hullet lukkede sig igen. Han havde puttet et æg op, og snart tændte han for vibrationerne. Fingrene, der rytmisk kneppede røven og vibrationerne i fissen, var lige det, der skulle til. Orgasmen kom rullende gennem hele hendes krop, med det bankende skød som udgangspunkt, og hun skiftevis spændte og slappede af i kroppen, mens hun kom.
Både fingre og æg forsvandt hurtigt, en buttplug blev hensynsløst monteret. Hun ømmede sig, men blev hurtigt forstyrret af pikken. Den blev, endnu engang, brutalt stødt ind. Rytmen var fra starten hård og krævende. Hun stønnede og skreg i sin kasse. Hendes krop bevægede sig i takt med stødende. Han bankede sit stive lem, helt op i bunden, hvor det gør ondt. Hun nød hans opmærksomhed, nød at være fyldt både i røv og fisse. Nød hans vildskab, der fik hende til at komme igen. Kraftigere denne gang. Rystede. Han kneppede videre, selv om hun var faldet så meget sammen, som hun kunne i kassen.

Hun kom lidt til sig selv, og kunne stadig mærke pikken i sit indre. Frarøvet det meste af sin syns- og høresans, var hun mere bevidst om bevægelserne og fornemmelsen. Hun kunne tydeligt mærke pikhovedet. Både position, retning og hastighed var klart defineret i hendes hjerne. Var hun matematisk orienteret, ville hun have tænkt på pikken som en vektor. Skarpt defineret med retning og kraft.
Hendes verden bestod af pik og puls, ikke længere selv klar over, om hun stønnede eller skreg. Hun følte den kørte frem og tilbage, lidt langsommere på vej mod skedeåbningen og så hårdt i bund.
Han bevægede sig hurtigere, holdt godt fast i kassen, så den ikke gled væk. Så stoppede han. Holdt pikken helt i bund. Virkningen på hendes krop udeblev ikke. Viljeløst kom hun igen, som hun gør, hver gang han bruger det trick.
Han trak sin, nu glinsende, pik ud af hende. Hendes fisse var våd og åben, han satte sig på hug og pustede hen over mellemkødet, og så direkte ind i fissen. Den relativt kølige luft, kaldte på hendes opmærksomhed. Og fik hende delvis ud af tågen. Næsten samtidigt blev der trukket i skamlæberne, så hullet blev mere åbnet. Han tunge cirklede rundt om hullet, smagte på hendes safter. Lidt indenfor og rundt i kanten. Hun begyndte omgående at stønne uhæmmet igen, stadig sulten efter flere af de skønne kramper. Hun forsøgte at slappe i kroppen, så hun kunne nyde tungen i længere tid, men lige så pludseligt tungen var begyndt, holdt den op igen.
Hun var igen overladt til sig selv og sine lyster. Klynkende. Hun ønskede at hun snart blev brugt igen, hendes røv var ved at være noget irriteret. Uvant, som hun var, med at have buttpluggen oppe i længere tid.
Hun savnede at blive taget i røven, føle ham kneppe hende hårdt og hurtigt. Pule hendes stramme hul, på samme måde, som han plejer at gøre i fissen. Tankerne om hans stive kemiske påvirkede lem og hvordan den kunne pløje i røven, fik hende på kanten af orgasme igen.
Hun ønskede, at hun kunne røre sig selv. Hvis hun bare kunne ramme kanten af hullet, men nej. I kassen var der hverken plads til at hun kunne flytte krop eller hænder. Hun kunne bare stå og vente på, hvad og hvornår han ville.
Hun kunne mere fornemmede end høre at han gik rundt om hende. Pludseligt kunne hun høre noget mere klart. Musik.
Han havde tændt for stereoanlægget. Hun stod i mørket, fast fikseret af kassen, og nu helt uden mulighed for at følge med i hvad han gjorde.
Musikken ophørte hurtigt med at være musik for hende. Det var nærmest en væg af lyd, der var med til at isolere hende. Alene, hun og den lystne krop. Selv med musikken var hun bevidst om sit tunge åndedræt og puls. Pulsen der dunkede i skamlæberne, pulsen hun næsten kunne mærke i klitoris. Ufrivillige skælv gennem kroppen, udløst af det pirrende pres.
Hun havde ingen føling med det udenfor, hendes verden var kun indersiden af kassen, derfor blev hun overrasket, hver gang han rørte ved hende. En finger over fissen. Et klap på røven. Hver berøring sendte hende tæt på klimaks, men ikke helt der ud. Hele situationen var næsten for meget, hun peb af uforløst liderlighed.
En svag skramlen slap igennem lydvæggen. Noget trængte ind i hendes lille verden. Der var noget ved ansigtet, hun åbnede munden, glædede sig til at blive brugt igen.
Den hårde stang trængte ind, hun smagte med tungen. Smagen var ikke af pik. Hun blev forvirret. Genkendte ikke umiddelbart smagen af det, som holdt hendes mund åbne.

“Nu skal vi lege en gætteleg.
Hvad er det jeg putter i munden på dig”

Hun kunne høre hendes mand synge. Samtidigt blev hun klar over, hvad hun havde i munden. Gummidildoen, den store. Hun forsøgte at blive fri for den uvelkomne indtrængende. Umuligt.
Hendes mand nynnede videre på sangen fra ‘Onkel dum og bananerne’.  

“Hvad siger du så en sukkerstang,
ak nej; men alright den er godt nok lang”

Hun kunne mærke at han gjorde noget ved kassen og dildoen.
Hvad hun ikke kunne se, var at dildoen sad gennem et hul i noget skumgummi, og var tapet fast til kassen. Hvad hun kunne mærke var, hun fik noget i fissen igen.
Ægget var tilbage, vibrerende. Samtidigt gnubbede han direkte på klitoris. Hun kom omgående, den brusende fornemmelse, der fik hele kroppen til at spænde og slappede af. Bed i den store gummipik i munden.
Hvor længe hun stod med munden tvunget åben, anede hun ikke. Uregelmæssige vibrationer i fissen, som holdt hende tæt på orgasme. Kun få sekunders aktivitet af gangen, lige nok til at holde gryden i kog. 

Aktivitet.

Buttpluggen blev hastigt revet ud. Hun kom med noget der lignede et skrig. Svært med munden fuld af gummipik. Hun nåede lige at registrere at røvhullet havde mulighed for at slappe af. Men ikke meget, for han bankede pikken ind i den let åbne røv. Helt i bund, og han begyndte straks at kneppe voldsomt.
Banke helt i bund, og så næsten helt ud. Meget hurtigt op i et rasende tempo. Selvom kassen ikke gav meget mulighed, så blev hun skubbet frem af hans stød. Frem mod dildoen, så hun blev bollet i hoved og røv.
Hun nød egentligt at blive taget der hvor hun allerhelst ville. At blive gennem kneppet af hans store pik. Når han tog pillerne, blev den næsten lige så lang som dildoen. Og alle 21 cm kom helt ind i røven. Hun kunne mærke pikhovedets vej, frem og tilbage. Der blev tændt for ægget igen, fuld hastighed. Hun kom omgående, prøvede at vride sig væk, for at komme til sig selv igen, men pladsen gav ingen nåde. Og ubønhørligt, fortsatte pikken med banke op i røven.
Hun kunne høre ham stønne højt, havde selv svært ved at få vejret. Blev bollet grundigt i munden også. Han kneppede vildere og vildere, stønnede højere og højere.
Hun kunne mærke den vidunderlige pik, det var som en jernstang, ubøjelig i røven. Mærkede at den voksede lidt i omkredsen, og at den blev holdt stille. Hørte hans brøl og mærkede eksplosionen i sin tarm. Mærkede at pikken sprøjtede igen og igen.
Hun troede at hun havde haft en kraftig orgasme tidligere, men det var intet imod den hun fik nu. Hun rev næsten hul i kassen, men den holdt. Verden forsvandt omkring hende, sansede kun den vilde og altopslugende bølge der rullede, næsten som små elektriske stød, gennem kroppen. Kom gispende til overfladen.
Fornemmede at han lagde sig slapt hen over kassen.
Hun kunne mærke tyngden, og hans tunge åndedræt. Længe lå han stille, kom til sig selv, inden han forsigtigt trak sig ud. Hun hørte et ‘åh’, da pikhovedet kom igennem ringmusklen.

Lidt fumlen med kassen, dildoen blev fjernet. Hun bevægede kæberne, noget øm efter at have haft dem åbne så længe. Også øm i røven, men en dejlig ømhed. Låget blev åbnet, og hun forsøgte at løfte sig. Også øm i arme og ben, kunne hun konstatere.
Han hjalp hende op på knæ, kyssede hende, først forsigtigt. Så et krævende hedt tungekys.
Hun blev hjulpet op, usikker på benene. Den ‘nye’ stilling hendes krop indtog, fik sæden til at løbe ud af røven. Fortsatte med at løbe ned over hendes ømme fisse, hvor sæden blandede sig med hendes safter, før de forenet rendte ned ad hendes lår
Med sæd ned af benene, førte han hende hen til spisebordet. Hvor måltidet, han havde brugt tiden på at forberede, stod klar til dem begge.
Taknemlig satte hun sig, ømmede sig let, da hendes ømme skød, kom i kontakt med stolen. Storsmilende, kiggede hun op på sin mand. Hendes øjne funklede af dyb kærlighed. Hendes elskede mand, som havde givet hende denne oplevelse, hun så længe havde fantaseret om. “Tak, skat. Jeg kunne ikke have fået en bedre mand end dig.”

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER