LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Dominans

Dato: 11.03.2014


Forretten

Du har stadig tøj på, skørt, skjorte, trusser og bh. Du står på gulvet med hænderne bundet på ryggen. Bind for øjnene. Du kan høre, jeg går rundt om dig, mærke min ånde, når jeg er tæt på dig. Står bag dig. Kysser din nakke og med en hånd, får jeg dig til at sprede benene. Du kan høre lyden af, jeg skærer dit skørt op med en kniv.
Spidsen rører lige dine hofter, da den kommer helt igennem, og stoffet falder på gulvet. Jeg sætter mig på hug, kysser dine ben bagfra.
Jeg rejser mig op, og går om foran dig. Mens jeg kysser din hals, skærer jeg knapperne af din skjorte. En knap, et kys. Ved den sidste knap kysser jeg dig på munden. Jeg skærer ærmerne op, så også skjorten ligger på gulvet.
Jeg nyder synet af dig, bundet, i trusser og bh, inden jeg slikker på dine bryster, skærer bh'en af. Tager en brystvorte i munden. Klemmer den med tænderne, den anden får samme tur. Så kysser jeg dig ned ad maven, springer over trusserne og kysser dine lår.
Lader dig mærke knivens kolde metal, inden jeg med et hurtigt ryk, befrier dig for det sidste tøj.
Jeg ser på dig. Din tunge som spiller på dine læber, dine bryster som bevæger sig med dit åndedræt, vorterne som står stive imod mig, din glatte fisse der glinser. Hele din krop afslører din lyst. Jeg sætter en finger på dine læber, du prøver at sutte på den, jeg lader den glide ned af din hage, din hals. Mellem dine bryster, langsomt ned af din mave, du stønner tungt, over din navle ned til dit venusbjerg. Lader fingeren hvile et kort øjeblik, mens jeg giver dig et kys, din tunge prøver at fange min, inviterer mig indenfor, men det bliver til det ene kys. Min finger fortsætter ned af, over din klitoris og skamlæber. Lader lige fingeren komme ind mellem skamlæberne, uden at komme ind i dig. Jeg kan mærke, at du er våd. Jeg giver dig lov til at sutte fingeren ren. Dine læber og tunge arbejder begærligt på min finger, jeg kan se, at du har lyst  til at få noget andet i munden. Jeg sætter mig på hug, puster på din fisse, nyder synet og duften. Lader min tunge ramme dine skamlæber. Slikker på dem, langsomt op og ned. Spreder dem med tungen og kører den rundt om dit varme ventende hul. Ignorere dine bønner om at slikke din klit, men stikker tungen op i dig, knepper dig lidt. Hvorefter jeg rejser mig og giver dig det tungekys, du ville have før. Vores tunger leger vildt med hinanden, og jeg kan mærke, at du kæmper med rebet om dine hænder. Det er kun vores læber og tunger der rører ved hinanden.
Jeg stiller mig bag ved dig, tager fat i dine hænder og beder dig gå fremad. Tøvende tager du de første skridt, og jeg leder dig blidt igennem rummet hen til spisebordet. Jeg skubber dig blidt på ryggen og du læner dig ind over bordet. Jeg løsner dine hænder og fører dem over dit hoved, fastgør dem til et reb jeg har forberedt i forvejen. Jeg spreder dine ben og binder dine ankler fast til bordbenene.
Du står nøgen, lænet ind over bordet, armene strakt ud over hovedet. Benene spredt, så jeg fra min position bag dig har fuldt udsyn til din våde fisse og fristende røv.
Du kan høre, at jeg går rundt, pusler med ting, sætter noget på bordet.
Jeg lægger en hånd på dine balder, mærker din bløde røv, kæler med den, kommer til at røre lidt ved fissen. Jeg fjerner hånden, og det næste, du mærker, er et rap på venstre balle af den ridepisk, jeg har i den anden hånd.
Din krop sitrer, og du gisper overrasket. Jeg kæler for balden igen, inden den anden får et slag og lidt kæleri.
Du stønner tungt og hvisker: ”Hårdere!”
Jeg lægger lidt mere kraft i slagene, og der kommer røde striber på din røv. Stadigt kæler jeg for dig og kysser dig, hvor slaget faldt. Du har nu 5 tydelige røde striber på din lækre røv. Jeg har det lidt tvetydigt med at påfører dig smerte, men du lyder, som om du kan lide det, og jeg bliver enig med mig selv om, at du helt sikkert har fortjent det. Jeg lader håndtaget på pisken glide mellem dine balder, ned mod din fisse og presser det ind i dig. Du stønner, mens jeg knepper dig med pisken. Jeg lader den sidde i dig, tager en isterning i munden og begynder at gnide den på striberne på din røv. Det kolde is og min varme ånde sender kuldegysninger gennem din krop. Du prøver at rykke dig, desperat for at få mig mod din fisse, mens du stønner højt og tigger om at blive taget. Jeg hiver pisken ud af dig og stikker en isterning op i dig. Mens den smelter i din varme grotte, kysser jeg dig igen lidenskabeligt. Når vores munde ikke mødes, tigger du stadigt om at blive taget.
Jeg kysser din nakke og hele vejen ned af din ryg, lader tungen lege mellem dine balder og ned til din fisse. Trænger ind i dig med tungen, kører rundt i dig og bevæger mig så længere frem på din fisse. Lader læberne omslutte din klitoris, sutter den hårdt. Jeg kan høre, at du kan lide det. Hvis du ikke var bundet, havde du presset dig imod mig. Jeg koncentrerer mig om din klit med tunge og læber, giver den et sidste nap, inden jeg slipper den og lader 2 fingre trænge ind i dig. Presser dem helt ind og nyder at mærke din fisse, kører dem lidt frem og tilbage, inden jeg stikker dem op i din røv. Erstatter dem i fissen med et par fra den anden hånd. Knepper din røv med den ene hånd, mens jeg gnubber dit g-punkt med den anden. Dine støn bliver til skrig, og jeg må passe på, at du ikke kommer. Jeg trækker alle fingre ud af dig, giver dig et klask på røven med flad hånd, hvorefter jeg lægger min pik mellem dine balder, gnubber lidt, fører den mod fissen og lader den glide frem og tilbage over den. Rammer en gang imellem din klitoris med pikhovedet. Du river og flår i rebene for at få pikken ind, mens jeg nyder at fedte min pik godt ind i dine safter. Jeg sætter den mod dit hul, du holder vejret, mens du venter på, om jeg vil presse eller ej. Jeg står og nyder synet, skiftevis sætter jeg pik hovedet mod fisse og røv, uden at presse mig ind nogle steder.
Til slut er det som om, at pikken af sig selv kommer op i dig, da hovedet næsten er kommet ind i din kusse, tænker jeg, nå hvad fanden, og banker den hårdt op i bund på dig. Dit tilfredse skrig fortæller mig, at den var ventet og tiltrængt, og jeg boller dig hårdt i et roligt tempo, nyder lyden af dine balder mod min mave. Jeg tager fat i dit hår og trækker dit hoved bagover. Nærmest beruset af den magt jeg føler over dig, knepper jeg dig hurtigere, i bund hver gang og næsten helt ud. Ind ud, ind ud, opslugt af synet og lyden af dig og din liderlighed. Jeg er lige ved at miste kontrollen og bare gøre mig færdig i dig.  Kramperne i din fisse, som afslører din orgasme, får mig til at tage pikken ud. Du får et par slag med pisken, mest på grund af min frustration over, at du fik mig til at kneppe dig til orgasme.
Jeg løsner dig og får dig ned på knæ, med et fast tag i dit hår presser jeg pikken ind i din mund. Dine læber omslutter begærligt pikken og lader den komme ind. Jeg knepper dig i munden. Når pikken kommer ud, følger din tunge med og slikker på pikhovedet. Det er enormt frækt at stå og bruge dig, og jeg er endnu engang ved at komme, så jeg stopper. Du sidder og trækker vejret tungt, ser enormt dejlig, fristende og klar ud.
Jeg trækker dig op, fjerner bindet, vores læber mødes igen, mens vore hænder er overalt på hinandens kroppe...

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER