LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Utroskab

Dato: 29.12.2017


En dag i ferien

I en af de utallige mails der fløj mellem os, skrev hun, at hun og hendes familie ville tilbringe et par uger i et feriecenter, i mit lokale område. Om der måske var mulighed for at ses, bare for at se hinanden og tale sammen.
Vi havde skrevet sammen længe, både som samtaler på mails, og som samarbejde om historier, med stærkt seksuelt præg. Vi havde aldrig mødtes før, eller set den anden. Nogle stærkt anonymiserede, forholdsvise sobre fotos, var det dog blevet til. Så der var en ide om den andens generelle kropstype.
Jeg svarede, at i uge nr. 2 var der en mulighed. I den uge var min kone nemlig på arbejde igen, så jeg var praktisk talt alene hjemme. Fuglereservatet, som var beliggende i min baghave, kunne være mødestedet. Der var en legeplads, hvis hun havde behov for, at tage sin søn med. Det ville også være behageligt anonymt, for mig. Ingen grund til at mødes inde i byen, hvor en bekendt af min kone kunne se os. Kunne levende forestille mig, hvilke forklaringsproblemer det ville medføre, og det ville jeg gerne undgå.
Det var helt fint, lød hendes svar. Så hun fik mit mobilnummer, med strenge instrukser om, at det kun var, til at fortælle når hun var der. Lidt for flabet, syntes jeg, svarede hun, at hun godt var klar over, det helst skulle foregå inkognito, for ellers var det min røv, som fik en tur.
Jeg kunne være der inden for 1,5 minut. Som sagt, det lå i min baghave, og mine børn havde altid brugt den legeplads.

En formiddag, midt i den pågældende uge, ringede min mobil. En kvindestemme med jysk accent, bekendtgjorde at de snart var fremme. Så jeg parkerede min KV2 i søen på Lakeville, og fortalte mit team, at virkeligheden krævede mig, og jeg ikke lige ville forære rødt team mine HP. Fik lukket ned for World of Tanks og MacBooken, og smuttede hen på legepladsen.

På en af bænkene sad hun, og betragtede sin søns aktiviteter på legepladsen, der var også en anden familie med børn. Ikke nogle jeg vidste hvem var, heldigvis!
Jeg satte mig ned, ved siden af hende. ” Hej Studine”
”Hej Kyk, glad for at De kunne komme”.
Jeg svarede, at jeg også var glad for muligheden for, at få ansigt på samarbejdspartneren. Ganske kort kiggede vi på hinanden, og fik øjenkontakt, før vi kigger ud over legepladsen igen. Vi blev afbrudt et par gange, af hendes søn, som krævende højlydt, at mor altså skulle se, hvad han kunne. Nysgerrigheden var næsten til at føle på, da sønnen spurgte hvem jeg var. Men hun smilede bare, og fortalte sønnen, at jeg var en ven, ligesom dem sønnen havde i børnehaven, hvilket var nok for ham.
Vi talte om løst og fast, emner vi havde skrevet sammen om i mails, samt historier vi arbejdede på den gang.
En af de ting, vi fik talt om, var det nærmest totale fravær af sex i hendes ægteskab. Hvordan hun havde tænkt sig at takle, at hendes løsning havde trukket sig pga. personlige problemer.
Hun fortalte, at i det sidste år, havde hendes eneste partner, været hende selv. Lidt smågrinede sagde hun, at man ellers skulle tro, det var fordelen ved ægteskab, altid at have en seksuel partner.
Med blikket rettet mod jorden, og med den ene skosnude puffende til en sten, spurgte hun, om jeg, måske, havde lyst til at være sammen med hende. Prøve noget af det, som tænder hende, og som jeg tidligere havde nævnt, jeg gerne ville prøve. Jeg sad og kiggede på hende, tænkte på de gange, jeg havde smækket min kone, en smule under sex, uden at få mulighed, for at slå igennem. Her fik jeg nu overrakt et tilbud om, at give en kvinde en regulær endefuld, med røde balder og det hele. Tilmed en røv, hvor der var rigelig med plads til en hånd. Hvem kan sige nej til sådan et tilbud?
”Ok, så skal det være i morgen, min søn skal sove hos en kammerat på landet i aften, så i morgen formiddag, er en mulighed.”
Hun accepterede, og mente, at hendes mand nok kunne bruge noget tid med sønnen, mens hun kiggede lidt mere på de ’butikker’ hun havde set i byen tidligere i dag.
Med henvisning til tidligere skriverier, fik vi lidt styr på nogle praktiske ting, såsom hendes fremtoning osv. Jeg fortalte hende, at hun kunne komme ind via vores have, for som vi blev enig om, så var det bedst, der ikke kom til at holde en fremmed bil i indkørslen. Og forklarede, hun skulle lige over på den anden side af kanalen, hun kunne se lige derhenne. Fortalte at på den anden side af højen, var der en bro. Og at den hane man kunne høre, var min. ”Så De skal bare gå ind i haven med hønsegården.”
Vi skiltes med et ’hej’ og ’vi ses’, begge spændte på den næste dags underholdning.
 

Resten af dagen var mine tanker fyldte af, hvordan det ville føles at lægge hånd på en kvinde. Hvordan hendes røv vil føles. Efter min kone var kommet hjem, og vores søn kørt til sin kammerat, havde vi en dejlig omgang sex. Min kone nød min voldsomhed, som blev forstærket af tankerne om dagen efter.

Næste dag stod jeg op, da jeg hørte min kone køre. Gik i bad og tjekkede, om huset var bare lidt præsentabelt. Nogle mennesker bor i et billede fra ’Bo Bedre’, hos andre kan man se, at der bor nogle. Hos os er det tydeligt at huset er beboet. Med 5 katte, en løs kanin og lejlighedsvise besøg af høns i stuen, udover de 3 mennesker, som også er der, så er ikke alle overflader lige blanke. Men det store solide spisebord, min far havde lavet, var rimeligt ryddet. Jeg gik rundt, havde svært ved at finde ro, og følte mig, som en skoledreng inden første date.
Mine seksuelle erfaringer indtil da, var min kone, og et enkelt sidespring for 5 år siden. Ingen af dem, var af den art, som jeg ventede på nu. Jeg gjorde nogle ting parat, som jeg forventede at få brug for, og kiggede skiftevis ud i haven og på min mobil.
Endelig ringede den, et nummer jeg kunne kende fra dagen før. ”Jeg har lige parkeret bilen, og er på vej,” lød stemmen med den kælne jyske tone. Jeg forsøgte, at mande mig op, og indtage en passende streng holdning.
Jeg så hende komme gående op gennem haven, og snart stod hun i stuen - let smilende.
Jeg mønstrede hendes påklædning. En let, ganske tækkelig, sommerkjole, og forhåbentlig intet andet. Jeg forsøgte, at give hende et strengt blik, og spurgte om hun var som aftalt.
Hun løftede op i kjolen, hvilket afslørede manglen på trusser. Jeg kunne se hendes barberede skød og skamlæberne. Hun drejede velopdragen rundt og bøjede sig frem, så jeg fik set den røv, jeg skulle arbejde med.
Hun slap kjolen, idet hun rejste sig op, og jeg gik hen og tog hende på brysterne. Mærkede de enorme meloner, så meget mere end på min kone, som er en pæn D-skål. Følte deres vægt, og klemte dem ikke blidt. Hun skar lidt ansigt, da jeg klemte begge brystvorter. De føltes allerede stive, jeg var vist ikke den eneste som glædede sig. Brystvorterne aftegnede sig tydeligt mod kjolestoffet, da jeg slap.
Jeg trådte tilbage og bad hende indtage sin position. Hun gik hen til bordet og lænede sig lydigt ind over, støttede på armene, så hendes fyldige røv stak frem. Jeg trak kjolen op over ryggen. Nød synes af den frodige kvindebag, kunne tydeligt se fissen. Modstod trangen til, lige at røre en anden kvinde der, hvor mænd gerne vil pille.
”Er De klar?”
Hun nikkede, og jeg gav hende et slag på den ene balde.
”Er De klar?” spurgte jeg igen.
Hun tøvede, og fik en på den anden balde også.
”Ja, ja, jeg er klar,” og lidt efter ”Herre”.
”Jeg forventer, ikke at skulle stille Dem et spørgsmål 2 gange!”
“Nej Herre, det skal ikke gentage sig.”
Så begyndte jeg, at slå på den modtagelige røv.
Jeg nød fornemmelsen af hendes balder mod min hånd, bløde men alligevel faste. Den motion hun dyrkede, kunne klart fornemmes i strukturen. Hun fik skiftevis slag på den ene og den anden balde, jeg kunne mærke varmen i min hånd, se farven komme på hendes røv - mere og mere rød.
Begge dele gav mig en behagelig fornemmelse i kroppen. Hun tog godt imod, ikke en lyd kom der. Ingen støn eller lyde af anstrengelse. Kun hendes åndedræt, afslørede hendes ophidselse. Jeg slog med min højre hånd, og lejlighedsvis kærtegnede jeg balderne med den venstre. Den var ikke varmet op af slagene, så jeg kunne med den mærke varmen, som den øgede blodtilførsel i balderne gav.
Efter noget tid, og jeg ved ikke hvor mange slag, syntes jeg, det var tid til en forandring. Så jeg tog den bambusstok, jeg havde lavet. Pressede den ind mellem balderne, lidt skråt, så hun også fik den mellem skamlæberne.
Kørte den lidt frem og tilbage på hende, et suk undslap hendes læber. Jeg tog stokken væk og undersøgte den. Tydelige våde aftryk fra fissen. Jeg både lugtede og smagte på dem. Nød både lugten og smagen af fremmed kvinde.
Jeg slog stokken med et smæld ned i bordet. Hun gav et ryk af overraskelse. Og var det et undertrykt udbrud af overraskelse, jeg fornemmede??
”Er De klar til anden runde?”
Prompte kom det ”Ja Herre.”

Jeg lagde stokken prøvende over begge balder, svingede den væk og KLASK. Begge balder fik en tydelig rød streg.
Hun stønnede svagt, og jeg begyndte, at tegne streger på hendes balder.
2 på den venstre, 2 på den højre og så nogle slag der ramte begge balder på en gang.
Der var nu lyd på tøsen, dette var tydeligt mere mærkbart end hånden.
Ingen jamren og hylen, men mere lystfyldte lyde - stønnen og gispen. Der kom røde streger på kryds og tværs af røven. Det så flot ud, og jeg kunne mærke virkningen i mit skidt.
Det var nu tid til min lille overraskelse. Uden forklaring gik jeg, lod hende stå, som hun var. Med røven flot dækket med mørkerøde streger, over en lysere rød baggrund. Jeg gik ud i køkkenet, og hentede den skål med isterninger, jeg havde lavet tidligere.
Da jeg kom ind i stuen, stod hun stadig pænt over bordet, åndede tungt.
Jeg satte mig på hug, bag ved hende, kunne se lige op i hendes fisse. Skamlæberne var lidt adskilte, og hun var ganske våd. Hun duftede kraftigt af lyst og liderlighed.
Den røde røv, begyndte jeg, at kysse og kæle for. Lod min tunge følge striberne, og hun begyndte at stønne mere. Hendes krop spændtes, og hun gav et gisp af overraskelse, da jeg tog en isterning, og lod den glide rundt langs striberne. Tidligere havde jeg lagt et håndklæde på gulvet, og snart begyndte smeltevandet fra 2 isterninger, at løbe ned af hendes ben. Når isterningerne var brugte, tog jeg et par nye. Ind imellem løb en sitren gennem hendes krop, over den store kontrast mellem varmen og kulden, hvilket jeg tydeligt sansede.
Jeg lod en isterning glide mellem balderne, trykkede lidt på stjernen og ned til fissen. Jeg så en svag trækning, som ville hun vride sig væk, men blev stående. Det var ganske imponerende, for Fruen i huset ville på nuværende tidspunkt, havde lavet en mindre krigsdans, over de kolde isterninger.
Først glidende langsomt hen over skamlæberne med isterningen, så pressede jeg den ind mellem dem. Hendes ben sitrede, mens jeg gned isen mod klitoris, og derefter, simpelthen, proppede den op i kussen på hende. Hun gøs af den iskolde fornemmelse i sit køn. Det var umuligt at afgøre, om det var den smeltet isterning der stille løb ud af hende, eller om det var hendes egne safter.
Jeg sagde, at nu var det hendes tur til at arbejde. Mit efterhånden godt stive lem, fik jeg frem, og hun rejste sig op, satte sig lydig, på hug foran mig.
Jeg kunne nu virkelig se, hendes store bryster gennem udskæringen på kjolen. Hun tog fat om min pik, og lod sin tunge kører hen over og rundt om hovedet. Legede drillende langs glansen, mens hun kiggede op på mig. Tog min pik ind mellem sine læber, sugede svagt pikken ind i munden. Tungen arbejde inden i munden - snoede sig rundt om skaftet. Gled længere og længere ned ad min pik. Bevarede hele tiden øjnene rettet op mod mig. Læberne nærmede sig roden, mærkede hovedet ramme svælget. Hun tog et ekstra åndedrag og hovedet gled forbi, og snart havde hun hele mit lem i munden og halsen. Noget min kone stadig arbejder på, hun mangler de sidste 3-4 centimeter. Men denne kvinde kunne det. Hun trak sig tilbage, pikken kom ud igen, jeg kunne se at den glinsede af hendes spyt. Hun kyssede og slikkede op og ned af pikken, også en tur ned omkring nosserne, inden hun tog den i munden igen.
Hestehalen svingede lokkende under hendes arbejde, så jeg tog fat i den, og begyndte at bolle hendes mund, dybt og hårdt. Hun havde jo lige vist at hun kunne, så jeg kom helt i bund. Hun hostede noget, når pikken var ude, og spytte hang i fine tråde fra hendes læber til min pik. Når det slap, rendte salven ned af hagen, videre ned til de store bryster, før det gled ned og forsvandt i kavalergangen.
Jeg trak mig ud, kiggede på hende og sagde, at jeg havde været meget tilfreds med tøsens opførsel, og ville derfor bevilge tøsen en belønning. Noget tøsen kunne tænke sig?
Hun gispede. ”Hvis Herren ønsker det, må han godt tage tøsen rigtigt.”
Jeg havde lidt håbet på denne mulighed, så jeg havde en dyne liggende i den anden stue. Den hentede jeg, og lagde på bordet. Hun kravlede op, lagde sig på ryggen med løftede og spredte ben.
Fissen var vidt åben, hun var våd på inderlårene, og duften rev mig i næsen.  
Jeg stillede mig hen til hende, i et hårdt stød kom pikken helt i bund på hende. Satte hænderne mod knæhaserne - pressende ned ad, så fisse blev mere blotlagt. Satte et vildt tempo - stoppede op, og trak mig helt ud, før jeg jog pikken helt bund. Jeg nød at gennemkneppe en anden kvinde. Fornemmelsen var anderledes end min kones mis. Selvom hun var en større kvinde, klemte hendes fisse mindst ligeså meget, som kones. Måske den anderledes følelse skyldes én barnefødsel mod fire.
Trak mig helt ud flere gange, for at støde pikke hårdt op. Hver stød var efterfulgt af en kommentar. Trak vejret tungt.
“Sådan en ulækker tøs, der bare lader andre bruge din kusse.” Ud og ind igen.
“Det eneste du kan bruges til, er som spermbeholder.”  
Hver gang jeg bankede mig hårdt op i hende, bevægede hendes store bryster sig vildt frem og tilbage. Synet ophidsende mig endnu mere, og jeg mærkede at det have en kraftig indvirkning på min pik. Ophidset og liderlig over hele situationen, fik mig til at kneppe, som en vild og som gjaldt det mit liv.
 

Vi stønnede højlydt om kap, og inden længe kom jeg i et brøl oppe i hende. Pressede mig helt ind, og mærkede spermen blive pumpet ud i hendes indre - i tykke sprøjt.
Jeg trak mig ud, og lidt sperm løb ud af hende - ned ad til dynen.
Følte mig, udover den normale tilfredsstillelse efter sex, en yderlig fryd over, at have udlevet 2 skjulte drømme og længsler på samme dag.
 
Med mobilen tog jeg et billede af den dejlig brugte kusse. Fandt nedtællingsuret, satte det på 30 sekunder.
”De har været en god og lydig tøs, og har givet mig en god oplevelse. Derfor vil jeg tildele Dem en gunst” Jeg viste hende skærmen.
”De har 30 sekunder til, at give Dem selv en orgasme, hvis det ikke lykkes, så må De ikke røre ved Dem selv resten af Deres ferie.” Hendes øjne var sløret af liderlighed.
“Ja, tak Herre, det er forstået.”
Nedtællingen blev startet, og hun gav sig til at spille sin fisse, som en galning. Gned og hev i sin klitoris og skamlæber, hev og æltede sine bryster. Hele tiden holdt jeg mobilen så vi begge kunne se tiden.
18, 17, 16, 15, sekunderne gled ubønhørligt væk, mens hun kæmpede med sin fisse.
12, 11, 10, 9, hun stønnede og hylede, tydeligvis liderlig og trængende til forløsning.
Tallene blev røde, og da der kun var få sekunder igen, stak jeg 3 fingre brutalt op i hendes åbne fisse. Så langt ind jeg kunne, og med 1 sekund igen kunne jeg mærke, at det strammede om dem.
Hun kom højlydt skrigende, det hele dirrede på hende, og hun gik i bue, og jeg kneppede hende med fingrene imens. Fik holdt orgasmen i gang, eller kom hun i virkeligheden flere gange efter hinanden, uden pause?
Jeg fik mine fingre ud, stak dem uden videre i munden på hende. Hun suttede og slikkede dem rene for egne safter og min sperm, uden nogen form for brok. Min kone skulle nok have brokket sig. Jeg hjalp hende op at sidde. Smilede til hende og hun smilede tilbage.
”Nå, det var vist noget, De kunne bruge?”
”Det kan man roligt sige, jeg gjorde. De kan godt blive bedre til det i starten, men afslutningen manglede ikke noget.” Med smil i øjnene fortsatte hun. “De kunne overveje, at slagene skal tælles højt af modtageren.”

Vi sad lidt i haven bagefter, nød en kølig sodavand på dåse i solen. Snakkede om, at det havde været en dejlig oplevelse, men at vi nok var mere partnere om historierne, end elskende.
Det eneste vi aldrig fik snakket om var prævention.

Efterskrift - Studinen

Vores kommunikation fortsatte, som intet var hændt imellem os, dog gav vores lille eventyr lidt ekstra i forhold til vores samarbejde på historierne.
Så blev hun tavs fra den ene dag til den anden. Hvilket jeg fandt meget besynderligt, da vores hidtidige kontakter, på mails og diverse, mere eller mindre lumre kommentar, på de historier vi var i gang med, var flere gange dagligt.
Dagene gik, og jeg havde opgivet, at høre mere fra hende.
En tidlig morgen, hvor jeg som sædvanligt havde logget på mailen, lå der en mail fra hende. Det eneste jeg kunne se, uden at åbne, var: Kære Kyk.
Længe sad jeg og kiggede på den - kæmpede med mig selv, om jeg skulle åbne eller ej. Langsomt så jeg markøren vandre hen over skærmen - KLIK - mailen kom til syne. Der stod:

Kære Kyk

Jeg beklager dybt min lange tavshed. Det har jeg ikke kunne tillade mig, men der har været forskellige ting, jeg har haft behov for ro til at bearbejde.
En af dem har været, jeg er gravid!
Håber alt er godt hos Dem, og at konen plus afkom har det godt.
 

De bedste hilsener
S.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER