LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Fartil4©

Genre: Analsex

Dato: 12.04.2014


Besøg med analsex

Jeg ringer på hos dig, og du lukker op kun iført en lækker underkjole. Vi kysser og jeg lægger en arm rundt om dig, hånden på din lænd og presser dig ind mod mig. Du trækker mig ind i soveværelset. hvor du straks ligger dig på maven. Du smiler frækt til mig og jeg sætter mig ved siden af dig. Lader min hånd glide over din ryg og ned på dine balder, kæler med din røv uden på kjolen. Så lader jeg langsomt en hånd komme ind under, mærker din bare balder, krammer dem. Jeg trækker kjolen op på ryggen med den anden hånd og bruger så begge hænder på din røv, krammer, kæler og giver dig nogle klask. Du er begyndt at stønne og løfter din røv op for at få mere. Mens den ene hånd behandler din røv, lader jeg den anden komme ned mellem dine ben, som du straks og villigt spreder.
- Åh ja rør ved mig, stønner du.
Mine fingre glider over din fisse, mens du har svært ved at ligge stille. Jeg glider fingrene rundt på og mellem dine skamlæber, mærker at du er våd og stikker tommelfingeren lidt op i dig. Din stønnen bliver højre.
- Åh ja, bliv ved, knep mig!
Jeg giver dig et par klask på røven, mens jeg knepper dig blidt med tommelfingeren, resten af mine fingre glider på din fisse og rammer din klitoris. Så trækker jeg min finger ud, holder fast på din røv, så du ikke kan bevæge dig med.
Du sukker skuffet, indtil jeg trækker den ene balde til side og langsomt presser min glinsende tommelfinger ind i din røv.
Du laver en lyd af intens nydelse mens jeg roligt presser fingeren helt ind i dig. Jeg stopper din stønnen lidt, da jeg bøjer mig ned til dig og giver dig et tunge kys. Vores tunger leger og du presser dig mod min hånd. Jeg begynder at bevæge fingeren stille frem og tilbage. Du stønner tilfreds mens jeg roligt boller din røv og presser de andre fingre mod din fisse.
Du begynder at skrige, mens jeg knepper dig mere intenst og hårdt i røven og presser fingre op i din fisse.
- Hvad kan du mærke? spørger jeg dig.
Du svarer - min røv, jeg kan mærke at du boller min røv.
- Kan du li' det? spørger jeg.
Dit svar drukner næsten i dine skrig, men jeg tror du svarer "ja".
Du har presset dig så meget tilbage, at du næsten står på alle fire, dine ben er spredt og mine fingre er så våde, at det drypper ned på sengen. Du kigger på mig og jeg kan se liderligheden i dine øjne, mens du prøver på at sige noget.
Jeg giver dig et godt klask på røven, mens jeg støder min hånd hårdt i mod dig, så jeg kommer så langt ind jeg kan i røv og fisse.
- Knep mig, stønner du - knep mig med din pik! Jeg vil ha’ din pik i røven NU! nærmest skriger du.
Jeg tager fingrene ud af dig, og stiller mig op og smider bukserne. Det er tydeligt, at jeg har nydt at behandle dig, og jeg stiller mig foran dig.
- Er det denne her pik, du vil have i røven, spørger jeg dig, med en hård tone.
Du svarer med at lade dine læber omslutte den og presse dit hoved frem, mens du forsøger at tage den til roden.
Jeg tager fat i dit hår, trækker dig tilbage og løfter dit hoved.
Får øjenkontakt med dig og spørger dig, hvor du vil have pikken.
- I min røv, jeg vil have din dejlige pik i min røv.
Jeg stiller mig bag dig, tager en tube glidecreme frem og smører min pik godt ind. Fedter også 2 finger ind og presser den op i din røv.
Du stønner og presser dig tilbage.
Jeg beder dig tage fat i dine balder og med hovedet ned på en pude, røven i vejret og balder helt spredte. Står du klar og venter på min pik.
Jeg står lidt stille, nyder synet af dig klar og parat, din fisse drypper og jeg kan se din ryg bevæge sig i takt med dit dybe åndedrag. Så sætter jeg pikken mod røven og begynder at presse, den glider lidt rundt på din indfedtede røv, med pludselig får spidsen fat i hullet og jeg trænger ind. Da jeg har fået pikhovedet ind bag din stramme ringmuskel, spørger jeg dig om du er ok.
- Jaaaaaa, stønner du og presser dig bagud.
Langsomt kan jeg se min pik forsvinde op i dig, med du presser din dejlige røv mod mig. Næsten helt inde tager jeg fat om dine hofter og presser mig helt i bund. Kan mærke dine balder på min mave, og jeg begynder at kneppe dig. Stille og roligt mens du begynder at stønne igen. Jeg trækker pikken næsten ud og presser den i bund, roligt står jeg og nyder at have pikken oppe i din røv. Spreder balderne og nyder synet af dit røvhul, der er tvunget åben af mit lem.
- Knep mig rigtigt, som en mand, nærmest hvæser du vredt, mens du bevæger røven.
Jeg sætter farten op og boller dig hårdere, mens du begynder at skrige. Jeg kan mærke din hånd med mine nosser, du spiller lystigt på din fisse, mens jeg knepper dig i røven. Går helt i bund hver gang, sætter farten i vejret, følelsen, lyden og lugten af vores sex, gør mig ophidset, og jeg knepper dig for at komme.
Din krop gynger frem og tilbage, og jeg er ved at få dig presset ned at ligge igen, da jeg kan mærke at jeg er ved at komme.
- Jeg kommer, brøler jeg.
- Åh ja, fyld min røv med sperm, svarer du.
Og jeg kommer i bund en sidste gang, får dig helt med at ligge, mens jeg tømmer mine kugler oppe i dig. Jeg bliver liggende, mens jeg kan mærke din orgasmes kramper i din krop. 

Jeg glider ud af dig og lægger mig ved siden af dig, og du lægger dig oven på mig, mens vi kysser og kæler og mærker ophidselsen langsomt forlade vores kroppe.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER