LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikelsker©

Genre: Analsex

Dato: 05.11.2017


Forandring fryder

De havde fundet hinanden i en lukket Facebook gruppe, hvor man søgte sexpartner. De havde skrevet sammen et par gange, og det havde endt med et møde, og nu havde de været sammen del gange og nød hinandens selskab, primært i sengen, men også de få gange de havde haft en stille hygge aften med mad og film eller koncerter. 

De havde også flyttet deres grænser og var gået fra alm sex til at lege med bondage og blid sm, altid med ham som den dominerende og styrende, og hende som den underdanige og modtagende. 

Men en aften da de lå og kælede, spurgte hun, om de ikke skulle prøve at bytte roller. Han havde tøvet lidt, men havde så indvilliget, så hun fandt håndjern, manchetter og rebene frem. Han smilede til hende, da hun bad ham om at strække armene over hovedet, så hun kunne give ham håndjernene på omkring en af stolperne i sengegavlen. Han gjorde, som hun bad om, og hun låste hans hænder fast, dog uden at håndjernene strammede for meget. 

Hun så på ham, lænede sig ned til hans øre og hviskede, ”fuck hvor ser det frækt ud, det her vil jeg nyde, og du kommer også til det.” Så begyndte hun at kysse ham på kinden, over næsen, som også fik et lille kys, derefter ned til munden, fortsatte ned over halsen, brystet og maven, hans krop blev dækket til af små blide kys, og reaktionen udeblev da heller ikke. Han lå med den største og fineste rejsning, han kunne komme med. 

Men pludselig stoppede hun, rakte ud efter manchetterne, og bandt dem om hans ankler, så tog hun fat om hans nosser og løftede dem op og samlede hans ben, derefter tog hun et af rebene og førte det igennem de 2 øjne på manchetterne og trak så meget igennem at rebenderne var lige lange så førte hun rebenderne hver sin vej rundt om manchetterne 2 gange, lavede en lille knude, da rebenderne mødte hinanden efter anden omgang rundt, og førte rebet ned til fodenden, som også havde en tremmegavl magen til den i hovedenden. Hun trak i rebene, så hans ben blev strakt, og bandt rebet fast. Så nu lå han strakt helt ud, midt på sengen, og var helt overladt til hende. 

Hun smilte selvtilfreds og så på ham.
”Nu er du min, som du plejer at sige,” sagde hun. Kom op i sengen og tog hans pik i munden og begyndte straks at sutte ham, samtidig med hun roligt lod 3 negle køre op og ned af hans ene inderlår.
Han prøvede at vende sig, for at stoppe neglenes leg, for det kildede helt vildt, og hun havde fundet ud, af hvor kilden han var, men samtidig nød han i fulde drag hendes varme mund og læber, som nød at lege med hans lem. Men lige så pludselig som hun havde startet sit sutteri af ham,  stoppede hun og gik ud af sengen. 

Han så overrasket på hende. Hun så kort tilbage på ham men vendte så ryggen til ham og gik ud af soveværelset. Han lå og lyttede, om han kunne høre, hvad hun lavede. Ville hun bare lade ham ligge her et stykke tid? Han gjorde alt for at finde den mindste lyd, der kunne gi’ ham en ide om, hvad hun lavede, men han kunne kun høre, at hun gik rundt i lejligheden. Efter et stykke tid kom hun tilbage. Hun havde en stol med, og på stolen lå en pose, som han ikke havde set før. 

Hun satte stolen skråt bag sengen, tog posen og lagde den på gulvet ved siden af stolen, så satte hun sig ned på stolen, stadig uden at sige noget. Han skulle lige til at sige noget, men hun satte en finger op til læberne, og han forstod, at han skulle være stille, så spredte hun benene så han havde frit udsyn til hendes fisse, hun suttede på fingeren ved læberne og førte den ned til hendes klit. Nej nej nej hun ville til at lege med sig selv, og han kunne intet udover at nyde synet, den frie hånd tog hun nu omkring sit ene bryst og begyndte at kærtegne det og brystvorten. Det her var tortur, mente han, men hun fortsatte sin leg, og han kunne bare se på.   

Efter et stykke tid stoppede hun og kom over til sengen, og igen tog hun hans pik i munden og begyndte at sutte ham, men denne gang tog hun et godt og lidt hårdt fat i hans nosser, så han stønnede i en blanding af nydelse og smerte. Hun fortsatte sit sutteri og den lidt hårdhændet behandling af hans nosser, men stille og roligt fandt han også en stille nydelse af behandlingen af nosserne. Lige som han var begyndt at vende sig til de blandede følelser, stoppede hun igen, flyttede sig så hun nu sad over skrævs på ham, hans pik og nosser. Hun smilte til ham og kyssede så hans brystkasse og hans hals.
”Hvor er du dog dygtig og lydig, det skal da belønnes,” hviskede hun, rejste sig lidt tog fat i hans pik og førte den hen til hendes våde og ventende skamlæber, og i en stille og rolig bevægelse lod hun sig sænke sig ned over hans pik, til hun havde ham helt oppe i sig. Åh ja, dette var en belønning, han kunne lide, hun roterede stille og roligt sit underliv rundt på hans skød, men begyndte ikke at ride ham som forventet, derimod begyndte hun på ny at lege med begge sine bryster og brystvorter, han kunne bare ligge og nyde synet og ikke andet pga. hans situation. 

Endelig begyndte hun også at ride ham, men kun få cm op og ned ikke i hans fulde længde, han smilte til hende.
”Hvor er du fræk, når du har magten søde,” sagde han i et håb om, at hun vil ride ham lidt voldsommere, men nej, hun fortsatte bare sit pirrende ridt af ham. 

Igen overraskede hun ham ved at rejse sig fra ham, så hans pik forlod den varme fisse, som havde pirret den, og nu stod den våd i luften, mens hun igen forsvandt ud af sengen. Hun gik over til posen på gulvet og samlede den op og satte den på sengen lige ved siden af hans hoved.
”Nå, lad os se, hvad vi har hernede,” sagde hun og tog et tørklæde frem. Åh nej, det ville hun da ikke gøre, tænkte han, men han vidste også, at det var lige det, hun ville. Hun så på ham, og han løftede hovedet for at vise hende, at han var klar over, hvad hun ville, og det var han også klar til. Hun lagde tørklædet sammen og førte det over hans øjne om bag hovedet, hvor hun bandt det til, så han nu heller ikke kunne se noget.
”Du bliver mere og mere min,” sagde hun stille.
Han nikkede og smilte, men sagde ikke noget. Han kunne mærke, at hun flyttede sig, og kort efter kunne han også mærke, at rebene der holdt hans ben blev løsnet og manchetterne kom også fri af rebene. Han kunne mærke, at hun lagde sig ved siden af ham og lagde en hånd på hans brystkasse.
”Har jeg din fulde tillid?” spurgte hun pludselig.
”Øh, hvad tænker du på,” svarede han med lidt skepsis i stemmen.
”Jeg har lyst til at lege med dig på en måde, vi aldrig har prøvet før, og du kan sige stop, når du vil, men jeg har længe haft denne ide, som jeg vil prøve at udleve, men jeg kan ikke sige, hvad det er, bare stol på mig og lade dig flyde med.”
Han tænkte 1000 tanker, men sagde ingenting, han tænkte på, hvordan han havde fået hende med på mange af hans ideer, og hvordan det havde flyttet nogle af hendes grænser, og de havde altid snakket sammen og haft en god og tillidsfuld kommunikation, når de havde leget deres erotiske lege. 

”Ja du har min fulde tillid, for jeg stoler på, at jeg stadig kan sige stop på hvilket tidspunkt jeg vil, og så stopper du uanset hvad.”
”Stop er stop, og det vil jeg naturligvis respektere, men tal og sig hvad du føler, inden det bliver til et stopord, så vi begge kan få fuld udnyttelse af legen.”
Han nikkede og ventede på, hvad der nu skulle ske. 

Hun satte sig på knæ ved siden af ham og tog fat i den ene ankel og løftede benet op. Han kunne mærke at rebet stadig var fæstnet i manchetten. Herefter førte hun benet op og ud til siden, så det til sidst var så spredt, det kunne, uden det gjorde ondt. Så mærkede han, hun tog fat i rebet og fornemmede, at hun bandt det fast i gavlen over hovedet, så gik hun ud af sengen, for at vende tilbage på den anden side af ham, og det andet ben fik samme tur som det første. 

”Vent lidt,” sagde han.
Hun blev ved hans side uden at røre sig. Han skulle lige finde sig selv i den nye stilling, for han havde aldrig før været så blottet og sårbar, som han var nu. Han var nøgen i sengen, hænderne i håndjern over hovedet, hans ben var spredt ud og  løftet op og bundet fast også over hovedet, så han lå her med blottede nosser, pik og røv, og som prikken over i’et, var han blindet, så han intet kunne se, han havde aldrig følt sig mere blottet, men som han lod accepterede følelsen over sin sårbarhed, fandt han også en ro i deres aftale om, at stop var stop. Så han tog en dyb indånding og sagde så meget stille, ”ok fortsæt bare.”   

Hun flyttede sig, så hun nu var imellem hans ben, og hun tog fat i hans pik og begyndte at spille pik på ham. Han stønnede og nød hendes varme hånd omkring hans pik. Han kunne mærke, at hun lænede sig frem, og kort tid efter mærkede han hendes læber på sine, og de kyssede, men mens de kyssede registrerede han også, at hun fik fat i posen ved siden af hans hoved, og kort tid efter flyttede hun sig tilbage ned mellem hans ben, men hun stoppede ikke med at spille hans pik. 

”Nå, lad os så se, hvad vi ellers har af spændende ting her,” sagde hun og slap hans pik, og han kunne høre, at hun rodede rundt i posen, for så til sidst at hælde indholdet ud i sengen bag sig.
”Den her skal vi lege med,” sagde hun.
En lyd, han ikke helt kunne placere, ramte hans øre, et kort øjeblik efter ramte en ukendt duft hans næse. Hvad havde hun dog gang i? Svaret kom, da han pludselig mærkede en væske ramme sit bryst, og en stribe blev kørt fra brystet ned over maven og stoppede ved roden af hans pik. Men han mærkede at væsken løb videre fra roden rundt om pikken og ned imellem revnen på hans blottede røv. 

Han mærkede, hun flyttede sig lidt, og et øjeblik efter mærkede han hendes hænder på brystkassen, og hun begyndte nu at smøre væsken ud over hans bryst og videre ned over maven. En sød og beroligende duft ramte hans næse, og han prøvede, om han kunne bestemme duften, men han måtte melde pas. Så han slog tankerne fra, og nød hendes varme hænder der stille og roligt dansede over hele hans overkrop men også i direkte vej mod han stive pik. Og endelig mærkede han en hånd om pikken, og hun begyndte stille og roligt at lade hånden glide op og ned af hans pik, ikke for at spille pik på ham, kun lige nok berøring til olien blev smurt omkring hans pik. 

Pludselig mærkede han en finger lige under sine nosser, som begyndte at køre op og ned i revnen mellem hans baller. Hver gang fingeren ramte hans anus stoppede den kort og fortsatte så. Nu blev grebet om pikken kraftigere, og hun begyndte at spille pik på ham. Han nød det til fulde, men han var også opmærksom på fingeren, der fortsatte sine vandringer med små stop nede ved hans revne og anus.

Fingeren stoppede igen ved hans anus, men denne gang pressede den stille og roligt på hans lille åbning. Et kort tempo skift ved hans pik, fik ham et øjeblik til at glemme fingeren, der pressede på hans lille hul, men hans fokus blev lige så hurtigt ført tilbage, da fingeren brød igennem hans ringmuskel, og nu var lige inden for hans åbning. Han skulle lige til at spørge, hvad hun havde gang i, da han mærkede hendes mund tage ham i munden, og hun begyndte at sutte ham. Hvor han nød hendes mundarbejde, hun var klart den bedste, han havde været sammen til at sutte ham, hun skiftede både hårdhed, hvor med hun suttede, og intensitet. 

En lille pause ved pikken fik straks hans opmærksomhed ned til fingeren, der var på afveje, eller var den? For nu bevægede den sig stille og roligt rundt oppe i ham, lige på den anden side af hans ringmuskel, og det var jo ikke så ubehageligt eller skræmmende, som han ville ha’ troet. Munden forlod nu hans pik, og hun rykkede sig lidt tilbage, kunne han mærke, så nu var hans fulde fokus på fingeren i ham og til hans overraskelse, bevægede den sig nu længere op meget stille og roligt, og stadig i små roterende bevægelser. 

Han kunne nu mærke knoerne fra de andre fingre og vidste, at fingeren i ham nu var så langt oppe, som det var muligt, så begyndte den sin vej tilbage igen i et roligt tempo, så han og hans anus kunne følge med i, hvad der skete. Lige inden fingeren kom helt ud, holdt den en pause. Hun rykkede igen lidt på sig og så mærkede han mere  væske blive hældt på hans revne da væsken nåde hans hul og hendes finger begyndte den sin vej op i ham igen, til hans store overraskelse var det her faktisk noget han nød, og helt uden selv at ville det begyndte han nu at stønne lidt.
”Uh, så du kan li’ det søde?” sagde hun med stille og rolig stemme.
Han nikkede, for det var jo sandt. Tempoet blev sat op, og en behagelig varme begyndte nu at brede sig inden i ham, og han nød det, forkert eller ej. 

”Ja, der er vi jo alle ens, I mænd er bare så bange for at blive kaldt homoer, hvis nogen nærmer sig dér på jer, men I mener, alle at vi kvinder nyder det, så hvorfor skulle I ikke kunne?” spurgte hun. 

Fingeren holdt en lille pause i sine frem og tilbage bevægelser, men blev ved hans indgang og roterede nu helt hjemmevant i ham. Igen bevægede hun sig en smule, så sagde hun, ”åben munden!”
Han gjorde, som hun sagde, og en lille dildo blev stukket i munden på ham.
”Sut på den!” sagde hun, og han fulgte opfordringen, mens hun kørte den ud og ind af hans mund.
Han var godt klar over, hvad det betød, men han mente nu ikke, der var så voldsom størrelsesforskel på fingeren og den dildo, han havde kørende ud og ind af sin mund.
Efter et lille stykke tid blev dildoen fjernet, og næsten samtidig blev fingeren fjernet, han kunne mærke lidt mere væske blive smurt omkring hans hul, og lidt kom og så lige indenfor. 

Så mærkede han spidsen af den lille dildo ved hullet, den blev roligt og sikkert presset mod hullet, som hurtigt gav efter på grund af den fine opvarmning, men den var trods alt større, så da den passerede ringmusklen, bad han hende holde en lille pause, så han kunne vænne sig til den nye og større enhed i sin røv.
Hun drejede den lidt fra side til side, men kun ganske lidt. ”Ok,” sagde han, og hun lod nu dildoen komme længere og længere op, et par gange trak hun den ganske kort tilbage, men fortsatte så turen op, og med et var den helt oppe i ham. Det var ikke den behageligste følelse, han havde oplevet i sengen, men på et eller andet plan var det frækt. 

Med et mærkede han en hånd omkring hans pik. Hun begyndte stille og roligt at spille pik på ham.
”Hvor er du fræk, og det her ser altså også frækt ud!” sagde hun.
Han kunne lige forestille sig billedet. Ham bundet og blindet i sengen. Benene spredt ud til siden, i hans blottet røv sad enden af en dildo, som var oppe i ham over den hans nosser, som dansede stille og roligt i takt med hendes spillen pik på ham, han smilte ved tanken. 

Hun satte nu tempoet op, og han kunne mærke, det ikke ville vare lang tid til han kom, hvis hun ikke stoppede.
”Jeg kommer, hvis du ikke stopper!” sagde han.
”Åh ja, kom for mig, lad mig se dig komme for mig lige nu og her!”
De ord blev hans undergang, og han sendte 4 store stråler sperm ud over sig selv og hendes hånd.
Det strammede i rebene, da han kom, og som prikken over i’et fik dildoen et lille ekstra tryk, og så kom han igen med 2 sprøjt.

Hun trak stille og roligt dildoen ud, lænede sig frem og tog tørklædet af ham.
Han missede med øjnene, da han fik synet tilbage. Han så på hende, og han kunne se, hun sad med et stort smil, men også et lille strejf af ængstelse.
Han smilte til hende, ”Hvor var det frækt.”
Hun blødte straks op og kyssede ham, hun tog fat i manchetterne om anklerne og løsnede benene et af gangen og hjalp det ned i normal stilling på sengen, til sidst blev hans hænder også løsnet.
Han rakte ud og kyssede og krammede hende.
”Tak for en super fræk oplevelse,” sagde han og kyssede hende igen.
Hun så på ham og spurgte så, om de kunne lege sådan en anden gang.
Det var han helt med på, og hun havde allerede et par nye ideer, der skulle prøves.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER