LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Doktor©

Genre: Analsex

Dato: 13.05.2012


Fredag aften

Vi sidder og hænger over rødvinen. Fredag er en rigtig hyggedag for os. God mad, masser af vin, levende lys osv. Vi bliver siddende ved bordet og vender stort og småt. Diskuterer, udfordrer hinandens holdninger. Det er noget af det, der gør os gode sammen. Efter lang tid begynder jeg at tage ud af bordet. Rydder af, fylder opvaskemaskinen finder mere vin frem. Du går ud og ryger en cigaret. Jeg sætter musik på, tænder levende lys, slukker de kunstige. Jeg sætter mig ind i sofaen, lukker øjnene og lytter til musikken. Kan mærke varmen i kroppen efter de første par flasker vin, vi allerede har tømt. Kan høre dig rumstere hyggeligt omkring i huset. Min krop slapper helt af og jeg ser frem til en lang hyggelig weekend, bare os to.

Du kommer ind i stuen med dit vinglas i hånden. Du har skiftet tøj. Højhælede sko, kjole med dyb udskæring og knæstrømper på. Jeg mærker med det samme reaktionen i min krop. Du ved nøjagtig, hvad jeg tænder på. Dine store bryster er fremhævet i den kjole. En halskæde falder frækt ned mellem brysterne på dig og sikrer din dybe kavalergang maksimal opmærksomhed. Din påklædning siger ”knep mig”. Og du ved det. Du tager en slurk af din vin og sætter glasset på stuebordet. Du tager mit glas ud af hånden på mig, placerer det samme sted. Du bøjer dig ned foran mig, så jeg kan se helt ned til dine bryster. De stive brystvorter markerer sig tydeligt igennem stoffet, der strammer over brysterne. Brystvorterne er din klart mest erogene zone. Du elsker at blive rørt, nevet, kysset og slikket der.
Du placerer et ben på hver side af mig og sætter dig overskrævs på mit skød. Kysser mig dybt og krævende. Bliver ved og intensiverer kysset. Mine hænder glider over din røv, og jeg mærker som ventet, at der ikke er nogen trussekant under stoffet. Et fælles turn-on for os. At du ikke har trusser på, så kjolen nemt kan vippes op over din røv, og jeg kan tage dig uhindret.
”I aften skal du få lige hvad du vil have. Du skal kneppe mig lige så hårdt, som du har lyst til.”
Du hvisker i mit øre. Jeg bliver overrasket. Glædeligt overrasket. Du plejer ikke at være så ligefrem i dit sprogbrug. Jeg ved ikke, hvad der går af dig, men jeg kan lide det.
”Jeg glæder mig til at blive udnyttet. Gør med mig hvad du vil. Du skal tage mig og komme i mig, som du har lyst til”.
Min pik er hård og presser mod bukserne. Vores sexliv er fantastisk og det er mig, der er den dominerende. Du ved, jeg elsker det, når du taler beskidt til mig. Men det her er alligevel nyt. At du taler sådan, inden vi er i gang. Jeg tænder på det ud over alle grænser. Min puls er oppe, og jeg skal beherske mig for ikke bare at tage dig hurtigt. Jeg vil have maksimal nydelse ud af denne aften.
Du kysser mig igen dybt. Jeg lader mine hænder gå på opdagelse på dine bryster. Mærker dine stive vorter mellem fingrene og niver blidt i dem. Du stønner. Du kan ikke beherske dig, når jeg går i gang med det. Langsomt tager jeg dine bryster ud af kjolen og BH-en. Endnu en overraskelse. Du har selv taget dit ”smykke” på. Det kalder vi din brystkæde, som er en fast del af vores sexlege. Men det plejer altid at være mig, der sætter den på dig. Den sidder smukt og gør dine brystvorter helt stive. Du klynker let, da jeg forsigtigt napper dig med tænderne. Jeg fortsætter med at kysse, nappe og bide dig blidt, mens du stønner højere og højere. Dine hænder har fat i mit nakkehår, og du holder mit hoved fast og presser mig let imod dig.
Jeg griber fat i dit hår med en knyttet næve og trækker blidt dit hoved baglæns. Nu tager jeg styringen, som både du og jeg kan lide det. Dominansen er begyndt.

Jeg kysser dig på halsen. Du trækker let fremad for at fingere modstand, men jeg holder dig fast i et jerngreb.
”Ned på knæ med dig”.
Min stemme er bestemt, og jeg trækker dig nedad i håret. Du har ikke noget valg - du glider ned på gulvet og ligger på knæ imellem mine ben.
”Tag min pik frem”.
Du lyner langsomt mine bukser ned, og jeg letter let på mig selv, så du kan få bukser og boxershorts ned. Min pik står helt hår og stiv foran dig. Du tager blidt fat om den med hånden, og begynder at slikke kælent på den nede fra roden. Langsomt cirkler du med tunge og læber op ad skaftet, til du når pikhovedet. Du kysser det let og lader tungen spille hen over det. Jeg giver mig, stønner. Jeg bliver utålmodig.
”Tag den så ordentligt i munden. Vis hvor god du er til at sutte pik”.
Du kigger op på mig med drillende øjne og tager din lillepigestemme på.
”Men jeg ved ikke hvordan man gør. Jeg har aldrig prøvet det før”.
Du ved nøjagtig hvordan, du skal tænde mig. Liderligheden brænder i mig, og jeg kan mærke min pik blive endnu hårdere og større, selvom jeg ikke troede det muligt.
”Så skal jeg lære dig det, tøs”
Jeg strammer grebet i dit hår og presser din mund ned over min pik. Du sutter helt guddommeligt med tungen der kærtegner mit pikhoved og læberne der glider op og ned af skaftet. Jeg stønner af nydelse. Min krop vrider sig, kan næsten ikke holde det ud. I lang tid er de eneste lyde mine støn, dine små klynk og slubren fra din mund. Endelig trækker jeg dig væk fra min pik og op at stå.
”Gå med ind i seng”, hvisker jeg i øret på dig.
Du går foran mig ind i soveværelset. Der er mørkt.
”Stop her. Luk øjnene”.
Du bliver stående. Jeg åbner tøjskabet og henter vores æske med legetøj frem. Jeg fisker en maske frem og stiller æsken ved siden af sengen. Jeg giver dig masken på, så du ikke kan se noget. Så tænder jeg lyset. Jeg elsker at kunne se alt, når vi dyrker sex.
Jeg tager fat i skuldrene på dig og fører dig hen foran sengen. Så skubber jeg dig forsigtigt ned, så du ligger på ryggen. Jeg tager tøjet af og kravler op i sengen til dig. Jeg skubber dine ben ud ti siden og placerer mig, så min pik er lige ud for dit skød. Jeg læner mig ind over dig og kysser igen dine bryster. Du bliver helt elektrisk og stønner og vrider dig.
”Tag mig nu. Knep mig”
I et langt stød maser jeg min pik helt i bund mellem dine ben. Du kommer med et langstrakt suk og griber fat om min krop og trækker den helt tæt på dig. Jeg begynder at kneppe dig i lange, seje stød. Trækker mig næsten helt ud hver gang, inden jeg banker pikken helt i bund igen. Dine ben er trukket helt op og holder mig i en skruestik, mens jeg pumper løs i dig.
”Knep mig, knep mig. Knep mig hårdt”.
Ordene vælter ud af dig og jeg gør, som du beder om. Dit skød er drivvådt og min pik møder ingen modstand - kun den behagelige, varme fornemmelse af din kusse, der modtager den gang på gang.
Jeg rejser mig og sidder på knæene. Løfter dine ben, så de hviler på mine skuldre, og så knepper jeg dig hårdt og hurtigt.
”Åh Gud, åh Gud, knep mig knep mig, årh hvor er det dejligt”.
Ordene vælter ud af dig, mens dine bryster bølger frem og tilbage, og smykket danser smukt hen over dem, mens jeg fortsætter med at gennemkneppe dig. Jeg lægger min hånd, så min tommelfinger lige kan røre din klitoris. Du er ekstremt følsom der, så jeg skal være forsigtig. Langsomt kærtegner jeg den, mens vores knepperytme sørger for den nødvendige bevægelse. Jeg kan mærke nydelsen bygge sig op i din krop. Du vrider og vender dig og rykker i underlivet, men jeg holder dig fast. Endelig spændes din krop i en bue, og du griber en pude og maser ned over dit ansigt, mens du udstøder et langt suk. Jeg holder inde med at kneppe dig, mens din orgasme fylder din krop længe, indtil den klinger af, og dine muskler igen slapper af.
Jeg trækker mig ud og vender dig om på alle fire. Vores fælles yndlingsposition. Jeg vender dig lidt, så du står med ansigtet mod spejlet på væggen. På den måde kan jeg se dit ansigt og dine bryster i spejlet, mens jeg tager dig bagfra. Kombineret med synet af din røv, der stikker frem fra kjolen, der er oppe om livet på dig er det guddommeligt. Jeg banker pikken i bund på dig i et hug og tager fat i dine skuldre. Holder dig som i en skruetik, mens jeg tager dig hårdt bagfra. Hele din krop ryster, og i spejlet ser jeg dine bryster gynge frem og tilbage. Jeg kan mærke den kendte fornemmelse af udløsningen, der begynder at bygge sig op i underlivet.
”Hvad har du lyst til?”
Imellem dine støn og klynk stiller du spørgsmålet. Det er en slags kode for os.
”Jeg har lyst til at være hård ved dig. Kan du klare det?”
Det er vores måde at blive enige om, at vi har lyst til analsex. At du gerne vil kneppes i røven af min pik. Røvpules.
Jeg trækker mig ud og fisker i æsken. Glidecreme og en buttplug. Du skal varmes op først. Jeg smører buttpluggen godt ind, og du får en tur omkring dit bagerste hul. Du stønner, da jeg masserer dig blidt med min pegefinger omkring ringmusklen. Forsigtigt presser jeg buttpluggen op. Du trækker dig lidt, ligesom du plejer. Jeg holder et forsigtigt men vedvarende pres og snart er den helt i bund. Du ligger med hovedet begavet i dynen og mærker fornemmelsen. Jeg sætter min pik til din kusse og presser den langsomt ind. Kan mærke hvor stram du er på grund af presset fra din udfyldte røv. Frækt.
Med en hånd på hver balle tager jeg dig i lange dybe stød. Trykker pikken helt i bund, mens jeg nærmest hænger på dig med mine hænder på din røv.
”Er det dejligt at være helt fyldt ud? Kan du mærke, hvordan din røv og din kusse er helt blokket ud?”
”Mmmmmmm”.
Dit svar er et nydelsens udstød ned i dynen, som du knuger, mens du stønner føler, hvordan jeg har indtaget hele din krop. Sådan knepper jeg dig lidt. Der er noget dejligt dyrisk over synet af dig, der ligger med røven i vejret og er til rådighed for mig. At du bare stiller den del af kroppen til rådighed, som jeg skal bruge.
Så er det tid. Jeg trækker dig op på alle fire. Tager forsigtigt buttpluggen ud af dig. Smører min pik godt ind i mere glidecreme, og placerer den ved dit bagerste hul. Presser forsigtigt men bestemt på. Du trækker dig lidt igen, men jeg holder fast i dine skuldre, og langsomt giver din røv efter. Min pik glider roligt ind. Cirka halvejs stopper jeg for lige at give dig tid. Du skubber selv forsigtigt bagud, og jeg fortsætter mit indtog, til min pik er helt begravet i dig. Du er så stram og fræk. Sådan holder vi positionen lidt. Helt stille. Jeg stryger dig over ryg og balder og du sukker. Du begynder at rykke lidt frem og tilbage, og vi begynder at finde en rytme, hvor jeg gradvist trækker mig længere og længere ud i hvert stød. Da jeg kan mærke, du er helt klar, giver jeg efter for mine drifter.
”Kan du godt lide at blive kneppet i røven? Kan du det, din beskidte lille tøs?”
”Ja, knep mig. Knep mig hårdt i røven. Knep mig i røven med din store pik”.
Du ved, at jeg elsker, når du taler beskidt, og du giver mig, hvad jeg vil have. Jeg elsker dig for det.
”Du er jo bare en ludertøs, der gerne vil røvpules, er du ikke?”
”Jo gør det ved mig. Røvpul mig. Røvpul mig med din pik.”
Jeg griber i dit hår og trækker bagud. I spejlet kan jeg se dit ansigt fortrukket i nydelse. Jeg kan se, dine bryster, gynger i takt med at jeg røvpuler dig. Og jeg kan se smykket, der hænger fra dine brystvorter og gynger med. Ultimativ nydelse. Jeg skruer tempoet i vejret, trækker hårdere til i dit hår.
”Så skal du også blive røvpulet, når du beder så pænt om det.”
Og så får du ellers hvad remmer og tøj kan holde. Jeg banker min pik i bund i røven på dig og du stønner, klynker og hylder højere og højere, jo hårdere jeg er ved dig.
”Røvpul mig, røvpul mig, røvpul mig.”
Du tigger og beder om at blive røvpulet, og endeligt er det for meget for mig. Jeg trækker dig hårdt tilbage i håret, banker min pik helt i bund i røven på dig og sprøjter min sperm langt op bag i dag. Mit underliv ryster i små spasmer, og nydelsen strækker sig længe, mens den kun meget langsomt fortager sig.

Jeg trækker mig meget blidt ud af dig. Stryger dig over ryggen. Du lægger dig ned på maven, og jeg kysser dig i nakken, ned af ryggen og på ballerne. Bliver ramt af en ømhedsfornemmelse for dig. Kysser mig vej op til din nakke igen. Hvisker blidt i dit øre, at jeg lige går ud på badeværelset.
Da jeg har vasket mig og kommer tilbage ligger du og putter i mørket. Jeg kravler ind under dynen og mærker din nu helt nøgne, bløde trætte krop putte sig ind til mig. Sådan ligger vi længe, snakker og nusser. Pludselig kan jeg høre, din vejtrækning er blevet tungere. Du er faldet i søvn. Jeg lukker øjnene og nyder lykkefølelsen lidt, inden jeg slutter mig til dig.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER