LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: SM

Dato: 29.07.2015


Nye veje

Forhistorie:
Igennem flere år har jeg primært tænkt på mig selv, som den der skulle ledes og styres, eller med andre ord: domineres.
Et sted holdte dén teori dog ikke vand, for var jeg sammen med en kvinde til noget stille og rolig sex, skal jeg lige love for, at jeg tog føringen, når jeg havde den mindste mulighed for det.
Jeg har derfor på det  seneste, brugt tid på at udforske denne side af min seksualitet. 

Mine oplevelse:
Jeg besluttede efter nogen tid, at jeg ville forsøge at finde nogle ligesindede, og meldte mig ind i en forening, hvor omdrejningspunktet netop var SM. Tænkte, at det nok kunne blive sjovt. 

Der bliver med jævne mellemrum holdt introduktionsaftener, hvor man kan komme forbi et par timer, og desuden er velkommen til at blive selv efter selve introduktionen er ovre, og foreningens medlemmer begynder at ankomme. 

Stemningen var god, og jeg nød virkelig at tale med de andre intro-gæster. Medlemmerne begyndte at placere sig mellem os i den sofa, vi var placeret i.
På et tidspunkt dukkede en glad ung kvinde op. Hendes øjne strålede. Også når hun så på mig, og vi begyndte at tale sammen om hvordan man udvikler sig seksuelt. Kvinden præsenterede sig i øvrigt som Carina, og vi svingede rigtig godt sammen.
Jeg tog hjem, og var fuld af glæde, men meldte mig ikke ind med det samme, for jeg skulle lige tænke det hele igennem derhjemme.
Der gik ikke meget mere end et par uger, så bankede jeg på døren igen, og betalte gebyret for den næste periode - jeg ville, om ikke andet, møde Carina igen. Carina kom dog ikke ved første besøg, men den efterfølgende uge stødte vi på hinanden allerede ved bustoppestedet og genoptog straks samtalen. Hun havde igen sin lille frække skolepige-outfit på. Normalt tænder dét mig ikke, men på Carina passede det perfekt. Jeg tænkte konstant på, om hun mon havde trusser på under den korte nederdel. Hun var konstant i mine tanker, og jeg vidste efterhånden mere og mere om hende, så jeg vidste, at selvom jeg var knapt dobbelt så gammel, som hun selv, var det ingen hindring - blot et ekstra krydderi for hende, da hun tændte på aldersforskellen. At hun gerne ville domineres stod over enhver tvivl.
En aften blev samtalen lidt ekstra hed imellem os, og jeg fortalte om min lyst til at bruge en ridepisk på hende. Det ville Carina gerne, og vi fandt en. Hun så frækt på mig, da vi stod i et af legerummene, og sagde med et tvetydigt blik:
- Skulle du ikke til at slå på mig med den pisk?
- Jo, svarede jeg, men først skal du lige klæde dig af, så jeg kan se, hvor jeg rammer din frække krop.
Hun kiggede mig direkte ind i øjnene. Hendes meget blå øjne blinkede et par gange, og så knappede hun først den hvide skjortebluse op, derefter røg den sorte BH. Hun gik helt tæt på mig. Pressede sig op af mig.
- Har jeg været en uartig pige?
- Ja, Carina, jeg synes du har været meget uartig, siden jeg mødte dig første gang. Sidde der i din lårkorte nederdel, smiler uskyldigt, og udmærket ved, at det eneste jeg tænkte på imens var, om du havde trusser på eller ej. Og så den måde du et par gange har glemt et knappe de øverste knapper i skjorten, så jeg rigtig har kunnet nyde din kavalergang. Frække tøs!
Carina smilede endnu mere nu, lynede op i nederdelen, lod den falde, og smede også hotpants-trusserne. Hendes runde bagdel virkede som en magnet på mit blik. Hun vendte sig om imod mig.
- Tilfreds?
- Meget tilfreds.
Jeg tog et godt tag i det lange lyse hår. Trak bestemt, og tvang derved hovedet bagover. Kyssede hende et par gange.
- Jeg vil gerne have, du straffer mig, hviskede Carina ind i mit øre.
Jeg lod prøvende hånden glide ned til balderne, og pressede hende lidt frem foran mig, på vej hen til en stol, som meget passende stod i rummet.
Da jeg havde sat mig, sagde jeg hun skulle lægge sig over mine knæ, med enden opad.
Det sidste havde jeg ikke behøvet at pointere. Hun vidste godt, hvor det drejede henad.
Jeg lod hånden cirkle rundt, og uden yderligere varsel, lod jeg et par slag falde. Til min egen store overraskelse lød det meget højt.
Da jeg havde ladet hånden falde 8-10 gange, og undervejs havde aet balderne, samt flere gange ladet Carina forstå, at jeg syntes hun var en tiltrækkende, men også meget uartig tøs, holdt jeg inde.
- Rejs dig op, og stil dig ind over det bord og strit med din frække røv, sagde jeg.
Carinas øjne lyste op. Hun sukkede svagt. Balderne var lidt røde allerede.
- Jeg har tænkt mig at efterlade et par røde mærker på dine lille popo med hjælp fra ridepisken, som du var så sød selv at finde frem til mig for lidt siden.
Carina sagde ingenting. Strittede blot med rumpen. Jeg aede røven endnu engang, holdte pisken i min venstre, imens højre kærtegnede balderne.
- Er du klar til at mærke pisken kærtegne dig, spurgte jeg.
- Ja, kom det spagt fra hende.
Før hun havde svaret helt, lod jeg ridepisken falde første gang. Ikke hårdt, men nærmest kærtegnede.
Sådan blev jeg ved. Spurgte flere gange, om hun havde forstået sin straf, eller ønskede mere, og hun svarede næppe hørbart, at hun gerne ville mærke pisken lidt mere.
Jeg lod bevidst slagene tiltage i styrke, og lod samtidig pauserne mellem slagene blive lidt længere.
De sidste par slag ramte, og Carina stønnede imens.
Jeg holdt om hende. Fortalte hende, at nu var den del slut, og jeg var meget tilfreds med hende. Jeg var selv påklædt, imens Carina jo var helt nøgen, med undtagelse af et halssmykke, der mere minder om et halsbånd.
Jeg lod en hånd køre ned over hendes krop. Balderne var varme, og nu endnu mere røde. Min hånd gik fra halsen ned over ryggen, om til de bløde bryster, og et par hårde vorter, som jeg blidt nulrede mellem fingrene. Derefter kørte jeg hånden videre ned over maven, og ned mod hendes skød.
Nu var det min tur til overraskelse: jeg havde godt tænkt på, at jeg fik tændt min unge veninde, men at min behandling af hende ligefrem havde frembragt et mindre vandfald, kom bag på mig. Hendes glatte skød sejlede.
Jeg lagde hende blidt på bordpladen, og lod mine fingre gå på opdagelse inden i hende.
Da jeg først var kommet så langt, kastede jeg alle forsigtigheder over bord, og masserede kønnet, g-punktet og klitten efter alle forskrifter og Carina kom med et hvin, pludseligt og varende noget længere end jeg har oplevet med andre kvinder.
Vi var de sidste i lokalerne denne aften, så vi sad og talte sammen til langt up på natten. Rigtig rart. 

Den mellemliggende tid har vi leget flere gange, med smæk og afstraffelse af Carina hver gang. Hun har et par gange taget mig i munden, både hvor jeg har fastblevet i rollen som den styrende, og hvor Carina har fået lov til at styre tempoet. De gange, hvor jeg har styret, har jeg fået hende til at lege med sig selv samtidig. Det har tændt mig voldsomt, og jeg har hver gang fyldt hendes mund, og hun har sunket og sagt tak.

Legene bevirker at jeg fyldes med en ro, jeg ikke har kendt til tidligere. Samtlige synes jeg det er sjovt at kunne styre en fræk kvinde derhen, hvor vi begge gerne vil, men med mig som styrende part.

Carina er ikke kvindens rigtige navn af hensyn til diskretion, imens den øvrige handling følger virkeligheden nogenlunde.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG