LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: Dominans

Dato: 15.04.2013


Min drøm, min frue, Hendes vilje, min lykke

Igennem nogen tid har jeg kommunikeret med en Frue samt været på et enkelt kemi-møde, og en dag aftaler vi et rigtigt møde.
Jeg har fået et par nemme instruktioner per mail, som lyder:

”Mød op til tiden og medbringe en lægeerklæring på, at du er 100% sygdomsfri.”

Da jeg er ankommet, byder Fruen mig ind i et lokale med et skrivebord og et par stole. Fruen er klædt i en tætsiddende kort nederdel, selvsiddende strømper, og på fødderne har hun et par stiletter. Desuden har hun en blazer på, hvor der er et lille kig ind til BH’en. Fruens lange hår er sat op, så det fremhæver hendes smukke nakke.
Jeg bliver opfordret til at sætte mig i en af stolene, imens Fruen sætter sig på bordkanten. Imens hun sender mig et af sine varme, drilske smil, tager hun fat i en bakke på bordet med diverse stykker udstyr i.
”Denne ball-gag kommer du til at stifte bekendtskab med, hvis du bliver for højlydt.”
Jeg nikker stumt, for den røde kugle ser for mig stor ud.
”Håndjernene har du selv fortalt mig, at du drømmer om – her er de!” siger hun, imens 3-4 sæt håndjern dingler fra den ene hånd. ”Denne her…” siger hun, og holder en smuk ridepisk frem, ”ved jeg også, du drømmer om, og den skal du mærke, fordi jeg synes.”
Jeg synker en stor klump. Er nervøs, usikker, men også tændt.
”… og så var jeg lige ved at glemme den ni-halede,” siger Fruen med et stort smil. ”Den er ikke så farlig, så selv sådan et lille pus som dig kan lære at nyde den”.

Jeg bliver beordret til at klæde mig af, imens Fruen ser på. Det er på en gang pirrende og bringer alle tankerne frem, om jeg nu er god nok til behage Fruens smag.
Da jeg er helt nøgen, går Fruen rundt om mig. Inspicerer min krop fra top til tå. Rører ved mig. Så stiller hun sig tæt på mig, og siger lavt i mit øre: ”Jeg har glædet mig til at lege med dig, siden første gang du var forbi her, men efter at have set dine reaktioner før og nu også set dig nøgen, er jeg helt sikker på, at vi nok skal få det sjovt sammen.”

I den næste time til halvanden lærer jeg at slikke Fruens stiletter og sutte på en strap-on. Desuden får jeg ball-gag’en i munden, imens jeg hvilende ind over bordet får en finger op bagi, imens Fruen fortæller mig, hvad der sker, hvis jeg ikke fremover opfører mig, som det forventes. Hun pisker mig let med både spanskrøret og den nihalede undervejs.
På et tidspunkt bliver jeg ved hjælp af de fire håndjern fikseret til fire stolper i rummet, så jeg er helt hjælpeløs og er prisgivet Fruens lyster. Hun stiller sig over mig. Ser ned på mig og sætter sig på hug. Da nederdelen glider lidt, ser jeg først nu, at Fruen ingen trusser har på. Hun flytter sig lidt. Fortæller mig, at hun er meget tilfreds med mig indtil videre. At hun har en sidste prøve at udsætte mig for i dag. Hendes hånd strejfer mit rejste lem. Klemmer den, så jeg stønner.
Flytter sig igen, så hendes skød nu er over mit ansigt. Hun klemmer mit lem og pungen.. Ikke hårdt, men nok til at jeg stønner. Nederdelen er nu helt oppe over hofterne. Fruen er virkelig smuk, når jeg at tænke. Hun klemmer mig i skridtet igen.
Uden varsel rammer de første dråber mig. Jeg når ikke at åbne munden, og det løber alt sammen ved siden af. ”Åben munden”, kommanderer Fruen med endnu et af sine drilske smil. Hun fylder min mund, så det løber over. Jeg synker og nyder øjeblikket.
Hun løsner mig, sætter en gulvspand ved siden af mig, og siger at jeg skal gøre rent efter mig, og bagefter gå i bad, og komme ind påklædt.
Imens jeg vasker gulvet, kører tankerne rundt i mit hoved. Var jeg god nok? Hvad så nu? Hvad så fremover? Osv.
Da jeg har vasket både gulvet, hvor vi legede, mig selv og nu står påklædt foran Fruen igen, rejser hun sig og går helt tæt på mig. ”Du skal ikke være bange, jeg nød at lege med dig og din krop, så du er velkommen til at komme igen, men før du går”, siger hun, og holder et halsbånd i den ene hånd, ”skal du have dette på.”
Jeg smiler: ”Tak, Frue, det vil være mig en ære.”
Da halsbåndet er på, ser Fruen på mig endnu engang. ”Kys mine stiletter, og tag din pik frem imens, slave.”
Jeg gør som befalet. Slikker det bedste jeg har lært. Mit lem bliver hurtigt så hårdt, så jeg føler, jeg er ved at sprænges af indestængt liderlighed.
Hun stopper mig en del gange, før jeg får lov til stønnende at komme udover stiletterne.
”Slik op efter dig. HELT op.”
”Sådan,” meddeler jeg Fruen, da jeg synes jeg har fået det hele med.
”Du er ikke færdig, der mangler stadig det på sålen og hælen.”
Jeg forsøger igen.
”Det var bedre. Da du lige nu har halsbånd på, bestemmer jeg helt og holdent, og du lavede en fejl, om end den er lille, og derfor bliver jeg nødt til at straffe dig, så du ikke glemmer det fremover.”
”Ja, Frue”, siger jeg flov og ydmyg.
”Rejs dig op, slave!”
Lussingen på hver kind kommer hurtigt. Jeg bliver helt lammet lige i øjeblikket.
”Det har du jo drømt om længe, at nogen ville give dig, fortalte du sidst… Man skal passe sådan på, hvad man ønsker sig af mig.”
Hendes hånd aer mine kinder forsigtigt. ”Det var ikke noget, vel?”
Lussingerne var nok til at give mit ansigt lidt kulør. Jeg må give Fruen ret: Det er ikke så slemt, og siger det.
Jeg bliver bedt om at smide halsbåndet, og vi taler sammen bagefter. Jeg aftaler med Fruen at jeg skal skrive om mine oplevelser for denne dag, og i første omgang sende beskrivelsen til hende.. Om ordene senere skal postes, er helt op til Fruen, da det i sidste ende er Hende, som bestemmer.

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG