LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: Kvindelig dominans

Dato: 11.05.2014


Ikke alt er hvad det ser ud til

Jesper fulgte GPS’ anvisninger ad de små landeveje, og drejede ind af en lang allé, som førte ind til stor bygning; nærmest en herregård.
Han var dårligt nok steget ud af bilen, og åbnet for bagagerummet, for at finde sit kamera-udstyr frem, før en kvinde i start-trediverne præsenterede sig som Mette, og bød ham velkommen.
- Jeg vil gerne vise dig rundt. De fleste af brugerne og vores fast tilknyttet personale er ved at tage hjem for i dag, så vi kan gå uforstyrret rundt.  

De havde aftalt at Jesper skulle tage en serie billeder af nogle af de heste, som stod i staldene, og måske også lidt at udstyret, til en hjemmeside, ejerne var ved at få op at køre. Mette var, sådan som han havde forstået det, en af de erfarne ryttere, som gerne ville vise ham rundt.  

De gik rundt, og talte om, hvor billederne skulle tages, og hvilke heste, der skulle tages billeder af.
På et tidspunkt kom en ung kvinde, næppe mere end 20 år gammel, hen og forsigtig brød ind med et spørgsmål til Mette om, hvilken sadel og øvrigt udstyr, hun skulle gøre klart for Mette til weekendens stævne.
Mette svarede kort, præcist og næsten kommanderende at ”…sadlen SKAL være den nye, så polér dén! Resten af udstyret kommer jeg og viser dig lidt senere.” Jesper så med det samme den unge kvindes flakkende blik på Mette, da den sidste del af beskeden var sagt. Han tænkte med at skævt smil på, hvad der lige lå i dén sætning. 

Da de var kommet hele vejen rundt i staldene, havde de i fællesskab fundet tre dressurheste, og en plads udenfor, og en anden plads i selve stalden, som ville være oplagte til at tage billederne ved, fordi det naturlige lys var godt. 

Mette gik med raske, målrette skridt væk, da hun havde sikret sig, at han kunne klare sig selv. Udstyret blev sat op, og et par af rytterne samt det tilbageblevne personale kom forbi og hjalp med at få hestene hen på de to forskellige steder.
Det hele var overstået på halvanden time, billederne var perfekte, og folk brød op, imens Jesper begyndte at undre sig over, at han ikke havde set Mette endsige den unge kvinde. Han spurgte den sidste af personalet, Lasse, som var ved at låse boksen ind til en af hestene, om han vidste, hvor Mette var henne.
Han fik samme flakkende udtryk i sit ellers stålfaste blik, da hendes navn blev nævnt: ”Æhhh, øhhhh, ehjjj. Jamen. Nej, det ved jeg ikke, men gå igennem den dør, dér ved jeg hendes heste står”, sagde han slutteligt. Jesper ville sige tak, men da var Lasse allerede uden for hørevidde.
Han gik igennem døren, og lyttede. Han kunne ikke høre noget rigtig, men i den modsatte ende af stalden kunne han fornemme, at der skete noget.
Da han kom derned, stod den unge kvinde fra før med blottet bryster, kun iført trusser, en kugle i munden, og en eller anden dildo/buttplug i sine to nederste huller.
Hun så på en gang tændt og ydmyget ud, som om hun på en gang gennem sit blik bad ham løsne sig, og samtidig om blot at lade hende være.
- Nyder du udsigten, fotograf? hørte han Mettes stemme bag sig.
Mette stod nu helt tæt på ham, med en ridepisk i mellem sine hænder. Bøjede den, smilede udfordrende til ham, imens hun løftede det ene øjenbryn, som for at sige: ”Her er det mig der bestemmer, jeg er vandt til at få min vilje, hvis du vil noget, er det på mine præmisser, ellers tier du stille, ser på, eller skrider”.
Han måtte have set lidt fåret ud, men tog sig dernæst sammen, og svarede i samme tone:
- Jeg nyder synet i den grad, men blev blot lidt overrasket. Forstår pludselig hvorfor alle bliver så flakkende i blikket, når jeg spørger ind til hvor du er”.
- Hvad vil du mig da, fotograf?
- Bare Jesper, forsøgte han.
- Næ, helt bar er du nu ikke, replicerede hun, men det kan du jo blive.
Han lo. Den unge kvinde stod helt stille, stadig bundet fast, så hun kun kunne rykke sig lidt fra side til side. Hun klynkede lidt.
Mette nærmede sig hende. Beroligede kvinden ved at lægge en hånd på hver sin side af hofterne. Såååhhh, lige om lidt kommer du fri, men du SKAL jo lære ikke at afbryde mig, når jeg taler med andre. Det er derfor vi står her nu. Så kan den flotte fotograf også få lidt med hjem og tænke over.
Kvinden klynkede nu højlydt. Jesper kunne ikke finde ud af, om der var noget, som vibrerede oppe i hende, eller om der på anden måde, var noget, som stimulerede hende. Hans lem var hårdt, konstaterede han til sin store overraskelse.
Mette tvang med et par fingre hans hoved i sin retning, så deres øjne mødtes.
- Hvilke tanker får du af dette setup? Lyst til at tage billeder? Mere lyst til at deltage i legen på MINE præmisser? Karina her har flere gange afbrudt mig med spørgsmål, hun med få undtagelser allerede kender svaret på, og nu har hun gjort det så mange gang, at jeg er blevet vred. Derfor har jeg bundet den lille tøs, som du ser. Når de sidste går, plejer der at være et par timer til midnat, hvor jeg gerne vil hjem i seng... I de par timer kan der nå at ske meget med slaver, og slavetøser. Ja, jeg kan lide at dominere, og ja, jeg ved at jeg får min vilje igennem. Tager jeg ikke helt fejl, ved du godt hvordan man behandler en kvinde som mig?
- Nej… Frøken, du tager ikke fejl, svarede Jesper mekanisk.
- Godt, svarere hun. Så gå hen til tøsen, læg dig på knæ foran hende, og slik hende, indtil jeg giver dig andre ordrer, fortsatte Mette med lavere stemmeføring, så Karina ikke skulle høre det.
Han gjorde som befalet. Slikkede de glatte læber, og ramte i ny og næ den allerede ophævede klit under den smalle stribe rødlige hår på venusbjerget.
Den unge kvindes skød tapløb af safter. Han slikkede så mange af safterne op som muligt fra inderlårene. Da han ville tage sine fingre til brug mærkede han et kort, kraftigt slag på sin ene balde.
- KAN HAN så holde de hænder i ro. Om på ryggen med dem. NU! smældede Mette, og klikkede rutineret et par håndjern om Jespers håndled.
- Brug munden, og ikke andet!
Karina stønnede nu så meget gennem ball-gaggen, at ingen i hele stalden ville være i tvivl om hvad der foregik inde i boks 59.
Han kunne nu mærke og høre, at Mette var begyndt at slå Karina med en pisk af en art. Karina skældte hende samtidig ud, og kaldte tøsen de mest ydmygende ting, og Karina blev bare mere og mere liderlig. Han slikkede hende som vanvittig.
Og så kom orgasmen rullende. Der kom så mange safter væltende ned i Jespers mund, at han var ved at kløjes i dem. Som befalet slikkede han videre. Efter at orgasmen var ebbet helt ud, og tøsens krop langsomt faldt til ro, sagde Mette med silkeblød stemme, - Nu kan du godt stoppe, og komme herhen foran mig. På dine knæ, hvor du trods alt hører til.
Jespers pik dunkede. Der var en enorm bule i hans bukser.
- Leg med dig selv, fortsatte hun nu. Nå nej, det kan du jo ikke.
- Hun satte sig på knæ over for ham. Kyssede ham. Åbnede lynlåsen i bukserne. Pikken væltede ud.
- Uhmm. Godt udstyr, kurrede hun.
- Tøs, nu løsner jeg dig, og så skal du sutte mit nyeste legetøj.
Straks efter lå Karina på knæ med hovedet nede i hans skød. Han kunne slet slet slet ikke rumme det i sit hoved. Havde aldrig oplevet noget lignende. Hun var helt fantastisk til at sutte. Da han efter lidt tid fik sin udløsning så han skiftevis ind i Mettes blå øjne og ned på Karinas rødblonde hår.
- Årrrhhhhh. Jeg… jeg... Århhhh. Jeg kommer. Åhhhhrrrrr!
- Lad være med at slug, Karina. Kys ham i stedet. Skub, spyt al sæden over i hans mund. Nu!
En del af det løb ned ad Karinas hage. Da han ville slikke det op, tog Mette et fast tag i han hår, og slog ham på venstre kind.
Karina blev hevet op at stå på benene.
- Gå, hjem med dig tøs. Du må ikke tage et bad her. Vent til du er helt hjemme med det. Send en sms, når du ligger i din seng, Forstået, tøs?
Karina bekræftede næppe hørbart, at det skulle hun nok, og samlede sit ridetøj sammen.
Jesper så op på Mette igen.
- Tak Frøken.
- Det var godt Fotograf. Nu tager du hjem, tænker lidt over det, som er sket, og så skriver du med egne ord aftenens forløb. Skriv desuden et privat nummer, jeg kan få fat i dig på, når som helst, hvis du ønsker at vi fortsætter. Forstået?
- Ja, Frøken, svarede han. 

Efter en uges tid, ringede Jespers telefon. Det var Mette.
- Mød op på gården kl 22:00 i aften. Jeg har en tøs, som skal kneppes i alle huller. Sprøjter du uden af have fået lov, vil du blive straffet for det, og ellers forventer jeg at du leverer varen. Jeg vil naturligvis være tilstede hele tiden. Skal jo se om du er lige så god til det, som du er til at slikke.
Gør du det tilfredsstillende, vil jeg overveje, om vi to skal se hinanden igen, med henblik på at lege videre. 
Han fik ikke lavet mere resten af dagen. Kunne dårligt nok finde ud af at køre bilen. 

Klokken 22 fandt han Mette i boks 59 igen. En kvinde på alder med Mette stod bøjet ind over et bord. Bundet, så hun stod fast.
- Hvorfor er det, at jeg har bundet dig, tøs, spurgte Mette den meget tiltrækkende kvinde, hvis runde bagdel havde et par let rødlige striber.
- Uhm, fordi jeg spionerede på dig og Karina den anden aften. Jeg ville jo bare være med. Undskyld undskyld, forsøgte hun sig, og Mette fortsatte:
- Nu får du din sidste straf for i aften, og så vil jeg se på at en af mine slave gennemknepper dig, til jeg er tilfreds.
- Uhhh. Nej, nej, Jeg ville jo bare se og være med. Jeg har en kæreste.
- Det er jeg ligeglad med, tøs, Det skulle du have tænkt på tidligere. Når man er så nysgerrig som dig, må man tage konsekvensen af sine handlinger. Vær du glad for at jeg ikke også optager det... Kunne jo være, at det så var blevet sendt til din kæreste.
Kvinden krympede sig.
Mette satte et par klemmer i tøsens skamlæber. Hev lidt i dem. Tog sit brede læderbælte og foldede det sammen.
- Sådan en lille tøs skal ikke blande sig, når jeg leger sammen med andre, VEL?
De første slag faldt over kvindens balder.
Da Mette lod en hånd finde ned til kvindens skød slubrede det højlydt.
- Det kan godt være at du forsøger at overbevise dig selv om at du ikke kan lide situationen, men din krop er forræderisk... Din lille liderlig so.
De næste slag faldt hurtigt efter hinanden. 20 i alt, mente Jesper at tælle.
Mette sagde henvendt til Jesper: - Kom så herhen fotograf, vis mig så, hvad du kan. Knep den lille nysgerrige tøs.
Han havde klædt sig af, imens slagene faldt. Hans lem var hårdt. Mette trak ham af sted og holdt ham om pikroden.
- Knep hende så!
Han gled helt i bund. Ahh, hun var SÅ klar. Han holdte hende om hofterne, og tog godt fat. Lod sit lem forsvinde med kraft dybt oppe i kvinden gang på gang. Da han havde gjort dette nogen tid, trak han sig ud. Gik om foran hende. Lod hende smage på sit pikhoved, inden han langsom pressede sig ind der.
Mette stemte i:
- Ja, lad mig se dig halskneppe hende.
Mette var rigtig beskidt i sin mund, og det tændte ham.
Kvinden stønnede, og da han trak sig helt ud, halvt bad, halvt stønnede hun:
- Knep mig, knep min lille stramme røv.
Det skulle Jesper ikke høre to gang, så han brugte væden fra kvindens skød til at smøre både sig selv og hendes bagerste stramme hul godt med.
- Ahh ja, tag mig i røven. Uhmmm ja, tag mig i røven.
Jesper trængte op i hende centimeter for centimeter, og nød det hele i fulde flor. Mette gik helt tæt på ham.
- Lad mig så se, hvad kan du. Fyld hende så med al din sammensparede sæd. Knep den tøjte.
Da han efter et par minutters intens nydelse og høje støn fra den bundne kvinde, brølende pumpede alle sine sammensparede safter op i hendes anus, føltes det som om jorden forsvandt under ham.
Mette holdte om ham.
- Lækkert frække. Bare slap af; og henvendt til kvinden:
- Nu bliver du løsnet, og så forventer jeg at du fremover holder dig i skindet, og kun opsøger informationer, som vedkommer dig. Er det forstået?
- Ja, hviskede kvinden.
- Er det forstået, gentog Mette.
- Ja, Frøken.
- Det var bedre, tøs. Smut så hjem med dig.
Til Jesper sagde Mette i en noget blidere tone: - Det er godtaget. Om du bliver min slave og mere end det, vil tiden vise, men kunne godt tænke mig at binde dig til min seng derhjemme i næste weekend. Ryd kalenderen, og sikker dig, at du kun har fokus på mine behov. Hvis du ikke selv ønsker at fortsætte, stopper vi her, og jeg vil ikke forstyrres af dig, ligesom du ikke kommer til at høre fra mig. Er dette klart for dig?
Jesper bekræftede at dette var forstået.

Den efterfølgende weekend blev ryddet for andre aftaler, og han mødte op på Mettes privatadresse, på det af hend fastsatte tidspunkt.
- Frøkenen ønskede? sagde han med et forventningsfuldt smil til Mette, som tog imod ham med et halsbånd i den ene hånd, og snoren til at sætte i det i den anden.
- Klæd dig af, fotograf. Jeg har glædet mig til det, som nu skal ske. Gad vide hvor længe du holder til mig, sagde hun med et frækt smil. 

Ingen af dem blev skuffet 

Fortsættes HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG