LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: Kvindelig dominans

Dato: 02.06.2014


Ikke alt er hvad det ser ud til, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Jesper ville klæde sig af, sådan som Mette ønskede det.
Da han ville til bare at tage tøjet af, hvor han stod, afbrød hun ham med et:
- Stop, stop. Læg dig på knæ, hvor du hører til, og tag tøjet af i dén position. Du må ikke løfte dig fra knæet. Hvis det sker, behøver jeg nok ikke minde dig om, at du vil blive straffet til stor glæde for mig.
Jesper sank en klump. Smilte, da han syntes det var en sjov opgave, og gik i gang med det samme.
Mette satte sig i en stol, med korslagte ben, og sad med den ene stilet-klædte fod vippende. Jesper havde smidt sin skjorte sko, strømper og var nået til bukserne.
Mette sad med et smil, og konstaterede med en sarkastisk tone, at han nu for alvor så ud til at være i problemer, men da bukserne lidt efter lå foran ham, kunne hun blot smile tilfreds, og sagde:
- Læg dem pænt sammen.
- Javel, Frøken Mette, svarede han.
Det samme gentog sig, da han afførte sig sine herre-trusser.
- Giv mig dem, sagde hun venligt, men bestemt.
Hun kiggede strengt direkte ind i hans øjne. Hun så vanvittig tiltrækkende ud, som hun stod der. Hun holdte halsbåndet ned foran hans ansigt. Med den ene hånd i hans nakke, pressede hun ham frem mod sig, så hans hals var nemmere for hende at spænde halsbåndet rundt om.
- Så! Nu kan alle se, hvor du hører til, sagde hun, imens hun lod ham se sig selv i et stort spejl på væggen. ”Mettes slave” stod der, samt et telefonnummer. Der gik et kort øjeblik, og så sank alle informationerne helt ind i ham.  

Uden at han selv havde tænkt videre over dét, stod hans pik hårdt ud fra skridtet. Mette lod en hånd komme ned og rørte lemmet og kuglerne med et på engang nænsomt, fast tag.
- Min pik, sagde hun tæt på hans øre.
- Frøkenens pik, svarede han.
- Nu skal du ikke sige mere, så åbn munden!
Hun pressede de små herretrusser ind i hans mund, satte snoren i halsbåndet og viste ham således rundt i sit hjem. På et tidspunkt nåede de til soveværelset. Der var meget naturligt en seng, men også et par stolper, som ikke virkede SÅ mystiske, da det var en ældre bygning. Til gengæld lå der en del snore, håndjern, ball-gags, dildoer, ridepiske, samt nogle ting, han ikke kendte navnene på.
Mette hev ham op at stå, og bandt fødderne til hver sin stolpe. Stolpen havde også beslag til at fastgøre hænderne, så snart stod han i et opretstående X.
Hun begyndte at kærtegne det hårde lem. Stod helt tæt på ham. Kurrede med stemmen.
- Det kan slaven godt lide? Uhmmm. En rigtig slave. Kig ned på din pik, sagde hun.
 - Se, dét er en slavepik, som reagerer på mine ord, mine tag og min slag, fortsatte hun og slog ganske let på den spændte pung.
- Tak, Frøken, stønnede han.
Hun gik om bag ham. Havde taget en ridepisk i hånden. Slog ham let på balderne. Det tændte ham. Specielt da hun slog et par gange med tilpas meget kraft til, at lyden også blev markant højere.
Ind imellem lod hun sin hånd kærtegne hans balder.
- Din frækkert, sagde hun, og gik om foran ham igen.
Mette bukkede sig ned foran ham, og sagde med et smil, at nu ville hun for egen fornøjelse smage på sit nye legetøj…
- Så det er IKKE for din fornøjelse at jeg nu tager din pik i munden, men fordi jeg er vild med at slikke pik! Specielt en glat SLAVEPIK, som din.
Hun tog ham i munden, og for at kontrollere ham, lod hun den venstre hånd hvile på stykket lige over lemmet, imens den højre var bagpå og senere nærmere mellemkødet og oppe bagi, hvor hun nemt gled op.
Han stønnede vildt, og kom pludseligt og uden forvarsel. 

Mette slap efter lidt tid han pik med munden, sagde intet. Lod også hænderne falde. Så rejste hun sig, og kyssede ham, og lod så meget som muligt at Jespers sperm flyde over i hans mund.
- Synk, beordrede hun, hvilket han gjorde.
Hun løsnede ham, og satte snoren i halsbåndet igen.
De kyssede hinanden.
- Kys også mine sko, slave, sagde Mette til ham.
- Bliv ved, fortsatte hun, da han ville til at stoppe. Hun holdte ham fast i denne position igennem lang tid. Ligesom om, at dét var hans plads.
Hans puls kom på en underlig ubevidst måde ned i et nyt leje, og en indre ro bredte sig i hans krop.
- Du skal først stoppe, når jeg ønsker det. Forstået, slave?
- Ja, Frøken, svarede han.  

Senere, efter at Jesper havde serveret mad for Mette, og selv var blevet budt til at sidde med, ved bordet, begyndte de at snakke, som ethvert andet par. Hun ville vide, hvordan det hele var for ham.
Han fortalte om den indre ro, som pludselig havde ramt ham, da han lå for hendes fødder.
- Det er fordi du har slave-sindet. Glæder mig meget, og fortsatte: - Jeg synes du er sjov at lege med. Reagerer perfekt i mine øjne. Ikke fordi jeg regner med at det bliver noget større problem, men jeg vil blot gerne have at du selv giver udtryk for det: Du vil gerne fortsætte her hele weekenden, ikke?
- Jo, Mette. Meget gerne. Tak. 

Hun satte ham i gang med at tage af bordet, og da han skulle til at sige noget, stoppede han sig selv.
- Hvad ville du sige?
- Ikke noget, mumlede han
- Sig det så!
- Ville bare høre hvad du så vil lave i mellemtiden
- Nå, så det ville du. Du er ALT for nysgerrig, og det bekommer ikke min slave at være nysgerrig. Dét har du jo set, hvad der så sker.
- Kan jo bare godt lide at tale med dig, forsøgte han sig.
- Spar dig. Vask op, og kom ind nøgen, når du er færdig. 

10 minutter senere kom han ind, afklædt, kun med halsbåndet på.
- Læg dig på knæ foran mig.
Mette havde nu en nederdel og en blaser på, og  tilsyneladende intet andet. Fødderne var nøgne, neglene var lakeret.  Vanvittig sexet, syntes Jesper.
- Hvor er Frøkenen smuk, sagde han og mente hvert et ord.
- Tak slave. Smiger er skønt, sagde hun med smil i stemmen.
- Slik mig. Start ved fødderne, og gå frem, sådan som jeg styrer dig. Går du får hurtigt frem straffer jeg dig. Går du for langsom frem, straffer jeg dig også. Gør du det tilfredsstillende, må du slikke mig til orgasme. En belønning i sig selv, sluttede hun.
Det lykkedes Jesper at gøre som Mette forlangte, og da han mærkede hendes faste tag i sine nakkehår, vidste han, at han havde gjort det godt.
Han blev overrasket over at finde en piercing ved frøkenens klitoris. Da hun mærkede hans tøven, pressede hun blot mere, og sagde frækt:
- Kom så, slik mig, og tilfredsstil din frøken.
Hun stønnede højt, da orgasmen kom rullende.
Da Mette igen kunne kontrollere sin vejrtrækning, slap hun taget i ham, og skubbede ham væk, så han lå på ryggen. Hun rejste sig langsomt op. Så på ham. Gik i knæ over ham.
- Slik mig igen.
Han kunne godt lide hendes smag, så han åbnede mund igen.
Han havde kun slikket kort tid igen.
- Drik, sagde hun med mørk stemme, og gav slip på sit vand. Det løb over hans mund. - Drik det alt sammen, slave.
 Da hun var færdig rejste hun sig.
- Væn dig til denne behandling. Siger du tak til mig nu, er det din accept af, at sådan her behandler jeg dig, ikke bare i dag, men også fremover.
Rejser du dig derimod, og straks går på badeværelset, for at vaske dig, tager jeg det som om du faktisk ikke kan lide dette. Nå, hvad siger du slave?
- Tak, Frøken. Men…
- Ja tak, ikke nogen uddyben. Du har accepteret.
Han ville gerne vaske sig, men resignerede. Han var hendes slave.
Hun hentede vand til ham.
- Drik dette, og vask derefter gulvet rent, og gå derefter selv i bad. 

Han gjorde som befalet. Da han igen kom ud fra badet, nøgen, gik hun helt hen til ham. Kyssede ham drillende, dybt.
- Knep mig, sagde hun, og fortsatte: Lad mig mærke din pik. Mærke at du tager mig.
Han havde lyst. Kyssede hende først blidt, og da hun selv lagde sig på sengen i soveværelset med røven strittende i luften, trængte han ubesværet ind i hende.
De fandt hurtigt rytmen. Elskede blidt, sanseligt.
Hun var en meget højlydt kvinde, hvilket han bestemt ikke havde noget imod. Han tog om Mettes hofter, og pressede sig så langt op. Hun stønnede af både  lyst og lidt smerte. Der kom et enkelt ”Av,” over hendes læber, og derefter et ”så knep mig dog.”
Han var så tændt, og det dunkede i hele hans krop.
Hun kom først, og efterfølgende fik han orgasme og udløsning. 

De faldt i søvn viklet ind i hinanden.
Det blev første, men ikke sidste gang, de legede og efterfølgende vågnede op sammen.

Han havde aldrig troet at sex kunne være så vidunderligt. Ingen vidste hvad der egentlig bandt dem sammen, for det skiltede de på ingen måde med.
Det skete, at en af kvinde fra rideskolen blev involveret i deres leg, men ingen af deres venner udenfor dét miljø vidste andet, end at de var meget forelsket… Lige indtil den dag, hvor Jespers kvindelige fotograf-kollega skubbede til den ulåste dør, da de jo havde en aftale, og hørte lyden fra en pisk, som ramte balder, Jespers stønnen, hans tiggen om at blive kneppet, samtidig med at Mettes stemme lød fra samme sted:
- Skal min slave tages bagi med min skønne strap-on? 

Dét blev et uforglemmeligt møde for både Mette, Jesper og fotografen Birgitte, men det er en helt anden historie.

Fortsættes HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG