LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: Dominans

Dato: 27.03.2013


Første møde med Drømme-Dominaen

Jeg ser en kvinde iført de flotteste lange, sorte støvler med lange, tynde stilethæle. Hun virker imødekommende, og jeg vover et, - Sikken nogle flotte støvler, imens jeg kigger hende i øjnene.
Hun smiler, og siger, - Tak.
- Jeg mener det virkeligt, fortsætter jeg.
Hun kigger på mig, - SÅ flotte, at du vil kysse dem nu?
Jeg rødmer og hun smiler diabolsk. Jeg ligger mig på knæ. Kysser den spidse støvlesnude.
- Også den anden! siger hun i en blanding af hård og blid tone. Da den skønne er tilfreds, siger hun, - Skal du noget senere i dag?
- Nej, Frue.
- Godt, så vent her, imens jeg henter min bil.
Som sagt, så gjort. Jeg venter indtil hun holder foran mig.
Jeg er lidt rystet over situationen, men sætter mig trods alt ind. Da vi har kørt i et par minutter, præsenterer hun sig som ”Domina”. Intet andet, og det er så dén måde, jeg skal tiltale hende.
- Åbn handskerummet, siger hun
Dér ligger et halsbånd med en ring i, således at man kan få en kæde sat i, eller hive. Jeg tager det frem.
- Tag det på! beordres jeg.
- Tag derefter din trøje af; jeg vil se din overkrop.
Jeg har netop denne morgen fjernet alle de hår på min overkrop, jeg kunne komme til. Huden er så blød, og mine brystvorter stritter frækt igennem mit tøj.
Da vi holder for rødt lys, griber hun ud efter den venstre vorte, og klemmer tiltagende. Jeg giver mig. Hun gør det igen. Jeg kan lide det.
- Du bliver vel ikke køresyg af ikke at kunne se, hvor bilen kører – højest en 4-5 km, vel?
Jeg ryster på hovedet.
Øjeblikket efter har jeg hendes bløde mørke tørklæde for øjnene, og kan absolut intet se.

Hun kører os i ca. 10-12 minutter.
Jeg bliver ført ud af bilen, og indenfor i det, som viser sig at være en stor villa. Vi er tilsyneladende alene, og det får jeg så bekræftet da jeg på knæ får tørklædet fjernet. Jeg når ikke engang at registre hvor flot og smagfuldt hun ren faktisk bor, før hun med lidt mere skarphed i stemmen vrisser:
- Tag dine bukser af! Du skal maksimalt være i tights her, og ellers nøgen og aldrig uden dit halsbånd på! Eller du kan vælge at gå nu, og aldrig vise dig for mine øjne igen.
Jeg bliver, forvisset om, at hun vil mig det godt, da hun trods tonen smiler varmt, drillende, flirtende.
Hun sætter en kort snor i halsbåndet, og binder snoren til en stolpe midt i rummet. Foran mig står en stor seng, med sort lagen (kan ikke se om det er gummi, læder eller satin). Hun smider sine elegante designer-klude og afslører en nærmest perfekt krop: Ikke så tynd som moden forskriver, men lidt faste former, som på de helt rigtige steder er bløde og kvindelige. Huden har en svag gylden kulør.
Da hun kun står i røde ”hotpants” med matchende BH samt de eftertragtede stiletstøvler savler jeg. Bh’en ryger også, og afslører de smukkeste bryster, jeg mindes at have set.
- Du kan intet gøre ved mig lige nu, og det har jeg det fint med! konstaterer hun med en glad, drillende tone, imens hun går rundt i rummet, og rundt om mig. Hun stopper foran mig. Tager de røde hotpants af. Afslører sit skød for mine øjne – kan se og dufte ophidselsen.
Jeg MÅ jo ikke røre, men da hun står med trusserne i hånden og kigger på mig, smiler hun, tørrer sig sensuelt langsomt med det smukke, bløde klæde mellem benene og propper noget af stoffet ind i min mund. Jeg mærker noget blødt stof omkring mine håndled, og da jeg vil vende mig for at se, holdes mit hoved blidt men bestemt fast.
- Kig ned! lyder det skarpt.
Så lægger hun sig på ryggen i sengen, med benene ud over kanten. Leger med sig selv.
Går hele vejen Kommer i en kort intens orgasme med hjælp fra en dildo, som er mere skulpturel, end den slags normalt er.
- Slik den ren, din hund! siger hun imens hotpants’ne trækkes ud af min mund.
Jeg slikker og slikker, men til sidst er det ikke for at få den ren. Domina fører dildoen ind og ud af min mund, som var det en rigtig pik. Jeg stønner. Hun kalder mig ”en lille villig sutte-tøs”.
Dildoen er nu dejlig varm at røre ved, og ikke SÅ stor, så da hun pludselig fjerner den og griber fat i snoren i halsbåndet, føres jeg rundt på gulvet. Til sidst beordrer hun mig til at ligge på knæ med min slave-røv lige i vejret.
Jeg får et par klap bagi. Ikke noget vildt, men nok til at vide, at hvis der bliver noget, ved jeg hvad der venter.
Jeg mærker den kolde fornemmelse af, at der mellem mine balder siver en kølig smørelse nedad. Snart mærker jeg en støvle, som hviler mod mit haleben. Stiletten presses mod mit stramme hul. Jeg vrider mig lidt. Bange for at der skal ske mit følsomme hul noget. Hun beroliger mig. Presser blidt til. Ringmusklen giver efter, og hendes hæl er lige indenfor.
Da jeg har vænnet mig til fornemmelsen siger hun pludseligt:
- Hvem er det så, der har magten?
- Dig, svarer jeg.
- Hvem styrer dig?
- Det gør du, Domina.
- Hvem bestemmer hvad du foretager dig?
- Også dig.
- Det er rigtigt. Hvem straffer dig, når du ikke opfører dig ordentligt?
- Dig, min Domina. Min stemme knækker over. Jeg klynker.
Hun presser lidt til. Jeg er overdreven nervøs for at hun laver hul på den sarte slimhinde.
- Slik min stillet ren! Dit røvhul er jo rent, siger du. Derfor må du jo heller ikke have nogen problemer, med at slikke hælen ren, vel?
Jeg gør som befalet. Slikker stilethælen med stor appetit.
- Hvor er du dygtig, siger hun i en blanding af hån og empati.

I samme nu ringer det på døren, og Domina går, fra mig. Tusinder tanker går gennem mit hoved. Hvad skal der nu ske? Er dette planlagt? Ydmyger Hun mig overfor nogen, jeg kender? Overfor nogen, hun kender? Jeg er vildt nervøs.
Jeg hører Dominas stemme, og en anden kvindestemme. De er i et af de tilstødende rum. Køkkenet tror jeg.
Da Domina efter ca. 10 minutter, kommer tilbage til mig, aer hun mig i håret. - Bare slap af, det var en veninde, som godt kender til denne side af mig. Måske ser du hende en dag.  I skal dog ikke mødes endnu, men måske en anden dag kan hun låne dig, hvis ellers du består denne første prøve, slave. Kom, op med hovedet!
Hun hiver mig helt op til sit, nu dækket, skød.
Jeg har ikke lagt mærke til den påspændingsdildo, hun nu har spændt på sig.
- Kys den! lyder det.
Jeg er først lidt overrasket, men da hun tager fat i snoren på halsbåndet, er der ingen vej tilbage.
Jeg tager imod. Bliver på det nærmeste taget i munden.
- Ja, sut på den, slave! Vis din Domina, hvad du kan med den mund!
Hun fører mig hen på et tæppe. Smørelsen fra før kommer der mere af nu. Jeg nyder den svale fornemmelse mod mit bagerste hul.
Domina’en bruger et par fingre til at fordele smørelsen.
- Så, nu er du parat til det, jeg virkelig har glædet mig til, siger hun med mørk stemme.
Hun trænger ind i mig. Bøjer sig fremover. Støder først lidt og så lidt mere. Jeg er fyldt ud. Nyder det, da jeg først har vænnet mig til det.
Hun tager mig med en blanding af hårde og blide stød. Jeg klynker som en tøs. Ved dog godt at denne Domina er unik i sin væremåde. At jeg intet har at frygte.
Hun tager fat i mit lem, som er blevet hårdt. Kører den af på mig. Hun spænde dildo af sig, men lader den blive i mig. Strejfer min pung og lem med et par skarpe negle. Hendes støvle berører mig også.
Hun bøjer sig igen ned. Kører nu min pik af med et fast tag om skaftet. Da jeg kommer, er det til nydelsen af dildoen, som igen føres ind og ud af mig, sammen med det kraftige greb omkring mit lem.
Da jeg igen er ”tilbage” ligger jeg bundet med armene over hovedet, og da hun kommer over til mig, kan jeg se, at Domina har skiftet sine støvler ud med et par almindelige højhælede sko, som klæder hende endnu mere.
Hun har også taget en lille kort nederdel på. Hun går igen rundt om mig, så hun kan se mig fra alle sider.
Hun lader stearinen fra et stort bloklys løbe ned over mig. Tilfreds sætter hun sig overskrævs på mig. Niver mine brystvorter mellem sine fingre til jeg stønner højt.
Har en kort ridepisk i den ene hånd. Slår mig let på mit skød. Bliver ved et stykke tid.
- Nu løsner jeg din venstre hånd, og så spiller du din pik af, så jeg kan se, at du nyder det!
Da jeg lader min hånd kærtegne mit svulmende lem, fornemmer jeg hvordan Domina stiller sig bag mit hoved. Da jeg er ved at komme, sætter hun sig med ryggen mod mit ansigt overskrævs lige udfor min mund. Hun er tændt kan jeg høre, da jeg kommanderes til at stikke min tunge frem. Hun lukker nærmest min mund med sit skød. Min tunge rammer hendes skød, anus og pludselig, da min tunge er tilbage ved skødet, rammer de første gyldne dråber mig.
- Drik det alt sammen! siger hun hårdt.
Jeg drikker det og ikke én dråbe går til spilde. I det samme kommer jeg.
Til slut får jeg besked på at slikke op efter mig, på gulv og mine fingre.
Hun fjerner halsbåndet og sammen går vi i bad. 

Der er gået et par timer siden vi mødtes, og det er ved at blive mørkt. Det virker derfor ganske naturligt, da Domina spørger: - Har du lyst til at spise med, slave?
- Det vil være mig en sand fornøjelse, Domina, svarer jeg.
Hun går helt tæt på mig. Jeg ser ind i hendes blå-grønne øjne. De smiler på en gang venligt, varmt, frydefuldt og farligt, diabolsk.
- Læg dig på knæ igen, og vent sådan til jeg kalder på dig igen.
Jeg adlyder, og en følelse af lykke strømmer ud i mig fra hjertet. Jeg kysser som tak Dominas nu bare fødder. Hun er alt hvad jeg hidtil kun har turdet drømme om. Jeg føler at dette er min rette plads, både fysisk og mentalt. Et par tårer løber fra mine øjne. Jeg er på engang lettet over at have fundet, hvad jeg så længe har drømt om, og samtidig spændt og lidt nervøs for, hvad fremtiden vil bringe. 

Da jeg tæt på midnat kører derfra, er jeg fysisk og mentalt mæt. Min krop har svage tegn efter vores leg og i min taske har jeg en konvolut med en kontrakt. I kontrakten står; 

SLAVE-KONTRAKT

Denne kontrakt har til formål at vise slavens tilhørsforhold til Domina.

1. Prøveperioden er fastsat af Domina, og slutter den dag, hvor Hun mener slaven er parat til at være slave. I hele prøveperiodens tid kan begge parter opsige kontrakten øjeblikkeligt, men efter ophør, er det kun Domina, som vil kunne opsige kontrakten.

Til den tid skal slaven have givet navn og telefonnummer til et par venner/kollegaer/familiemedlemmer, så Domina kan kontakte dem, hvis dette af den ene eller anden årsag en dag skulle blive nødvendigt.

2. Slaven må ikke have plads hos andre end Domina (undtagen arbejdsgiver i det civile liv).

3. Slavens e-mailadresse bruges til primær kontakt og det forventes derfor at han læser denne hver dag.

4. Domina og slave lover via denne kontrakt, at være der for hinanden og passe på hinanden, da legen skal være lige sjov for begge.  

5. Slaves grænser respekteres naturligvis, men det må påtænkes, at disse vil blive rykket undervejs i kontraktens løbetid.

6. Der er ingen økonomiske interesser imellem kontraktens parter, men gaver til Domina ses som en naturlig del af kontrakten.

København d. dd.mm.åååå

 

_________________                  _______________

   Slaven                                               Domina

 

Efterskrift:

Historien er en fantasi. Der en nogle få elementer i, som jeg i det små har prøvet på egen krop, men ellers er det mest mine drømme, som beskrives.

De ærbødigste hilsner og tanker
Slaven

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG