LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: Dominans

Dato: 02.06.2014


Fælles afslutning på Afsløringen og Ikke Alt Er, Som Det Ser Ud Til

Jesper og Mette havde, efter den første oplevelse sammen med Birgitte, fundet ud af, at de begge tændte voldsomt på, at der indimellem deltog mere end de to, når de var sammen seksuelt. Birgitte var desværre blevet alvorlig syg, og gik til kontrol og kortere indlæggelser i det uendelige, så det blev mest noget med omsorgs-besøg af ca. 1 times varighed enten på hospitalet eller hjemme hos Birgitte. 

Under en hyggelig middag hjemme hos Mette, havde de en aften næsten i munden på hinanden foreslået, om ikke de skulle oprette en profil på nettet. Som sagt, så gjort, med billeder af dem begge, fra hovedet og ned, da man jo aldrig kunne vide, hvem der læste med.
Efter en uge havde de fået et hav af mails, men langt hovedparten var fra mænd, som blot ville kneppe Mette. Der var dog et par enkelte mails, som havde skilt sig ud. En fra et par og en anden fra en single-kvinde. Begge henvendelser viste sig dog at være useriøse efter lidt mail-udveksling.
- Jeg kender adressen på en swingerklub, hvor de også har et veludstyret SM-rum, samt en masse gæster, der netop kommer for at lege dér, sagde Mette. - Dér tager vi hen. Vi søger sammen, men JEG fører ordet, fortsatte hun, og så med et skarpt blik direkte i hans øjne. 

Det blev lørdag først på aftenen, og Mette og Jesper trådte indenfor i en nydelig entre. De blev taget imod af en køn kvinde i midten af trediverne med skulderlangt lyst hår og et par smukke, meget blå øjne. Hun viste dem rundt, tog imod betalingen for entréen og de satte sig ind i café-området.

-------------------------

Imens et andet sted i samme område:
Camilla og Jannie så med hårde øjne mod ham. Det var Jannie der, som hans Frøken, førte ordet:
- Vi er blevet enige om, at det er på tide, at du skal prøve andre udfordringer, end dem, vi har kunnet udsætte dig for indtil nu.
Derfor skal du klæde om til det, vi har lagt på sengen. Når du er klædt om, kommer du ind til os i stuen. På knæ. Siger intet, før vi taler til dig. Er det forstået, slave?
- Det er forstået, Frøken, sagde han. Tak.
- Vent du med at takke, til aftenen er ovre, svarede Camilla ham igen med et lumsk smil.
Han klædte om. Efter et par minutter stod han iført en g-streng i læder, en tynd og fin læder T-shirt, samt et halsbånd hvori der hang et skilt med teksten ”Jannies slave”, samt et telefonnummer.
- Hvor ydmygende… Et hundeskilt. Så er jeg ikke andet end den slavekøter, de tiltaler mig som, tænkte han.
Hans piercing i brystvorten var nu væk – derfor halsbåndet. Piercingen var begyndt at gøre ondt og irritere, så de havde uden yderligere diskussion fjernet den.
- Vi skal trods alt ikke have syge slaver. Den smerte, vi sådan ønsker du skal nyde, skal være en skøn smerte, som vi ligesom alt andet selv fastsætter niveauet på. Vi ved du forstår, havde Jannie og Camilla sagt. 

Da han kravlende kom hen til dem i den lyse sofa havde Jannie set på ham med et smil.
- Hvor det klæder dig, slave. Kom herhen til mig.
Så kom der en snor i halsbåndet, hvorefter hun og Camilla rejste sig.
Snoren i halsbåndet blev holdt kort, så han måtte rejse sig op, og følge med uden mulighed for selv at bestemme noget som helst.
- Kom med. Vi skal ud på en køretur.
I entréen fik han en frakke over sig, ”så slaven ikke tiltrækker sig unødig opmærksomhed,” som Camilla udtrykte det. 

De kørte kun i ca. 15 minutter. Så svingede de ind i et på dette tidspunkt af ugen roligt fabrikskvarter.
- Gå ud, og hold døren for dine Frøkener, slave.
Han steg ud, holdte døren først for Jannie og siden Camilla, og lukkede døren efter dem igen. Låste bilen af og ville til at gå, da Jannie greb fat i snoren med et:
- Du kommer denne vej. Gør din Frøken ære.

De trådte ind i swingerklubbens entré, og blev ligesom de øvrige gæster modtaget af den flotte kvinde i midten af trediverne.

-----------------------

Mette og Jesper sad og talte lavt sammen. Hun havde flere gange sin hånd oppe ved det lille halsbånd, han bar.
- Uhmmm, MIN slave, sagde hun med et smil og kyssede ham.
Da han ville gengælde kysset, og søgte med hånden op mod hendes højre bryst, tog hun mere fat, og sagde med lidt hårdere stemme:
- Kan du så spare dig, min frække slave!
- Javel, Frøken, skyndte Jesper sig at svare. 

- Må vi sættes os her, afbrød en lyshåret kvinde Mette, pludseligt.
- Naturligvis. Der er ikke optaget, svarede Mette den lyshårede kvinde, der havde en høj mand med i snor, og den mørkhårede kvinde, som de to fulgtes med satte sig også.
De præsenterede sig for hinanden. Eller det vil sige, kvinderne præsenterede sig for hinanden, og Jesper blev præsenteret af Mette, samtidig med at hun holdte ham fast i ringen i halsbåndet med en bemærkning om, at dette er hendes legetøj, som hun skal nyde sammen med… ja hvad aftenen nu bragte.
Jesper følte sig degraderet til en ting, men nød det også. De to kvinder var flotte. Begge klædt i hvad han ville kalde Domina-outfit. På ingen måde vulgært, men pirrende og han fik en naturlig lyst til at lægge sig på knæ foran dem. 

Camilla og Jannie præsenterede deres slave med en hentydning om, at de begge nød ham, men han trængte til udfordringer, da de gerne ville have, at han skulle blive så god en slave som muligt, der adlød deres ønsker uden at klynke så meget. Det var der jo kun en mulighed for at lære ham: Ved træning.
De tre kvinder hyggede sig i hinandens selskab. De to slaver var reduceret til brugsgenstande. De blev ikke værdiget med et blik, andet end når de af deres respektive ejere blev sat til at masere deres fødder, kysse sko og støvler.
- Hør, skal vi ikke se, om vores slaver kan andet end slikke og kysse på os, spurgte Camilla præcist så højt, at begge slaver hørte det.
Jesper så bedende på Mette. Dette var ikke lige hvad han havde set frem imod.
Til hans skræk så hun lige igennem ham, og henvendt til Camilla og Jannie, sagde hun:
- Det var dog en fantastisk idé. Præcist hvad jeg har fantaseret om.
Jesper krympede sig og udbrød et suk.
- Lad være at skabe dig, din køter.
Når Mette sagde sådan, vidste han, at der ikke var nogen vej udenom.
Jannie smilte, og sagde henvendt til sin slave:
- Gå hen til den kønne kvinde i entréen og spørg om nøglen til Rum Nummer 3. Hun ved besked. 

Den kønne kvinde i entréen så på ham og sagde:
- Rum Nummer 3 er et fremragende valg, når nu I er flere. Jeg kommer forbi senere, hvis I er interesseret.
Han vidste ikke, hvad han skulle svare, så han så ned i jorden, ville vende sig om, men i det han gjorde det, kom kvinden ud på hans side af sin disk.
Hun fulgte ham over til de andre.
- Jeg hedder Tine og har været her, siden stedet startede for nogle år siden, og jeg deltager gerne, hvis I er interesseret. Rum 3 kan jo virke lidt voldsom, hvis ikke I har prøvet det før.
- Det har nogle af os, sagde Jannie med et varmt smil imod kvinden.
- Åhh ja, nu husker jeg dig. Må jeg deltage som tilskuer. Det plejer jo at være fornøjeligt sammen med dig.
Jannie så på Mette og Camilla.
- Lad os gå derind alle 6, sagde Mette, for at bryde den tavshed, som pludselig var opstået. 

De to slaver blev ført hen til det omtalte rum.
Det var nu ikke så ekstrem, synes Mette. Hun lod en hånd stryge ned over Jespers ryg.
- Jeg skal nok passe på dig, men du er min slave, og derfor må jeg bruge dig, som det passer ind i mine fantasier og drømme. 

Tine havde lukket døren, så andre ikke forstyrrede dem.
- Klæd hinanden af slaver, sagde Jannie. Hun virkede på Jesper og Mette som den naturlige leder i trekløveret. Hun var smuk, syntes de begge.
Jesper og den anden slave blev skubbet hen imod hinanden. Tøvende begyndte Jannies slave at gribe ud efter Jespers  tights. Da de røg ned over hans balder og den halvhårde pik lød der et længselsfuldt suk fra Tine og de to veninder.
Jesper bukkede sig ned for at komme helt fri af tightsene, og tog samtidig fat i slavens læder-g-strenge. Da hans helt glatte pik kom til syne lød det fra Jannie:
- Gør vores pik helt hård, slave.
- Javel Frøken, lød det fra slaven.
Mette gik hen til Jesper, og hviskede:
- Er du ok? Så spil den pik for os.
De to slaver legede nu med sig selv, med de fire kvinder som underholdte, tilfredse tilskuere.
Mette og Jannie sad ved siden af hinanden.
- Skal vi ikke se om de kan finde ud af at bruge munden, spurgte Jannie Mette.
- God idé, svarede Mette.
Da hun skiftede siddestilling mærkede hun hvor ophidset hun var over situationen.
- Sut den pik, slave, røg det ud af munden på Mette.
Jesper så sig først rådvild omkring.
Han ville jo gerne. Havde haft stor lyst til det flere gange. Drømt hvordan det mon var at tilfredsstille sin Frøken ved at have en anden slaves pik i munden foran Hende. Sutte den af. Modtage hans sæd. Sluge det, hvis det var, hvad Frøkenen befalede. Eller med andre ord, bare adlyde Hende. Altid adlyde Hende.
Han gabte over slavens pik. Den var, så vidt han kunne bedømme, samme størrelse som sin egen, og lige i det øjeblik fantastisk hård. Jesper mærkede en hånd i nakken. Det var den lyshårede Jannie, som med et fast tag tvang hans hoved, mund og hals til at modtage Hendes slaves pik.
- Lad min slave kneppe din hals. Det er det eneste, han må gøre aktivt i dag. Måske bliver din Frøken stolt. Kan jo være jeg fornøjer mig med hende om lidt.
Hans egen pik var ved at eksplodere.
Det blev ikke bedre, da Mette kom over, og kyssede Jannie på halsen. Hun lænede sig ind imod Jesper, og sagde:
- Lad mig se dig sutte den pik, min slave.
Han adlød, først som i trance, men senere med glæde. Mærkede hvordan den anden slave tog fat i ham for at styre.
Han holdt ikke længe, så Jesper måtte have gjort sin opgave godt. Han havde hidtil nydt smagen af de første klare dråber, men nu kom slaven i voldsomme ryk. Hans mund fyldtes.
- Synk ikke, lød det skarpt fra Camilla.
Hun klemte sammen om hans kinder. Sæden løb ud af munden.
- slave, så gør dog rent efter dig, din gris, sagde hun henvendt til Jannies slave.
De to slaver samarbejdede nu, så godt det nu lod sig gøre, og ikke en dråbe sæd gik spildt.
- Synk det, der er tilbage i din kæft, sagde Mette, påtaget hårdt.
Jesper krympede sig ved den melding. Hans pik strittede dog fortsat lystent.
Tine, som hidtil havde holdt sig roligt i en lænestol lidt væk, sagde med en rolig, men dog tydelig ophidset stemme:
- Skal vi ikke også se den anden slave i aktion med munden?
Mette hev Jesper op at stå.
- Stil dig mellem de to stolper, og pegede mod to massive stolper, som gik fra gulv til loft. Der hang manchetter, så hans håndled kunne blive låst, og ligeledes lå der et par til hans ankler nede ved gulvet.
Camilla førte den anden, nu tilfredsstillet, slave hen foran stolperne og den fastspændte Jesper.
Det var Mette, som styrede Jesper. Beroligede ham.
Camilla hviskede frækt ind i slavens øre:
- Lad os så se dig gøre gengæld. Du må ikke... Jeg gentager: IKKE, sluge, når han kommer.
Pikken var hård, og han slikkede nogle af alle de klare safter op.
Da han mærkede Jannies hånd i sin nakke, og så Hendes hånd nede omkring roden af den anden slaves pik, åbnede han villigt munden.
Heller ikke Jesper kunne holde til lang tid, men han bare kom og kom i en voldsom udløsning, der føltes uendelig. Han blev nærmest helt vægtløs i minutterne efter.
Kvinderne løsnede ham, og han stod og knugede sig ind til sin Frøken Mette. 

Camilla tvang sin slaves mund op, dyppede en finger ned i noget af sæden, og smurte det ud i hans ansigt. Spyttede derefter ned i hans mund, så det blandede sig med den sæd, som stadig var tilbage i slavens mund.
- Synk.
- Tak, Frøken Camilla, sagde han stolt af sig selv, og tilfredsstillet i både krop og sind.   

De to slaver blev gennet ud i bad.
Jannie stod og betragtede dem imens.
Hun havde for et syns skyld taget en ridepisk med. De to slaver skævede over på hende og koncentrerede sig  ellers om at vaske sig hver især.
- Lad mig kontrollere jer. Hænderne om på ryggen. Hvis jeg oplever at en af jer gør noget ved mig imens jeg smager og undersøger jer, så vil jeg love at han får en straf og noget at tænke over.
Hun så først på Jesper.
- Tænk hvis nu din Frøken så mig tage din pik i munden. Tror du hun ville blive vred? På mig eller dig? Uhh – dit lille pus. Alle de tanker jeg kan sætte i dit sind.
Jesper blev helt rådvild, nervøs og ængstelig. Alligevel blev hans pik hård.
Så stoppede hun sin sutten. Smilede blot, og gav lemmet et langvarigt klem, imens hun så ham lige i øjnene.
Derefter forsatte hun turen med sin egen slave.  

Jesper følte skam, da hans lem strittede voldsomt, og måden den var kommet til at stritte på.
Mette så spørgende på ham.
Jannie svarede kækt, - Jeg gav ham lidt at tænke på, da jeg undersøgte om han virkelig var blevet ren.
- Var han så blevet ren, spurgte Mette
- Ja ren, men stadig blot en slave;  en simpel mand med lyster.

--------------------------------------

Da de sad i bilen på vej hjem takkede Jesper Mette for oplevelsen; også selvom den gik lidt udover, hvad han selv havde forestillet sig. De blev enige om, at det havde været frækt med de ekstra kvinder, men lidt voldsomt med slavesammenføringen. Hans udløsning til trods.
De talte videre sammen om de oplevelser de havde haft med Birgitte, sammenholdt med oplevelsen i swingerklubben.
- Måske jeg skulle inviterer en af de unge hestepiger fra stutteriet hjem til os. Kunne jo være at jeg ren faktisk nyder at se dig sammen med en tøs. Bruge dig som den hingst du er. Som et redskab, sluttede hun, for at understrege sin plads i forhold til ham. 

De så smilende på hinanden og blev enige om at se tiden an, og så få lidt flere erfaringer med swingermiljøet, før noget andet.

----------------------------------

I en anden bil, sad han og rystede. Vendte sig over mod sin Frøken Jannie.
- Tak, var det eneste han kunne sige til Hende.
- Selv tak, svarede hun. - Noget du ønsker mere af?
- Ja, tak Frøken.
- Din tyr. Det ender jo med at du må komme i kyskhedsbur.
Camilla så på dem. - Min rolle er vist ved at være udspillet. Ser ud til at I klarer jer selv.
Henvendt til ham: - Du er velkommen til at komme i min butik, som altid. Er vi der alene, så forventer jeg at du tiltaler mig Frøken. Jeg forventer, at du opfører dig ordentligt, og bærer du kyskhedsbur har du værsgo at vise mig det. Er vi ikke alene, er du blot almindelig høflig og tiltaler mig ved navn. Jeg kan stadig godt finde ud af at sende billeder, sms’er med videre til Jannie, så du kan få din passende straf, hvis jeg griber dig i ulydigheder. 

Da Camilla gik ud af døren efter at have kysset Jannie farvel, og givet hans bagdel et fast klem og siden et par blide, men højlydte slag med en ridepisk, sagde Jannie, imens hun klædte sig af: - Min slave, slik mig, og du stopper ikke før jeg er kommet minimum tre gange.
- Tak min Frøken, svarede han, allerede på vej mod Frøkenens skød.

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG