LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Den Velklædte©

Genre: Dominans

Dato: 09.09.2013


Afsløringen

Han havde altid været nysgerrig. Det var både en plage og en stor fornøjelse, for det havde afstedkommet mange sjove og skæve oplevelser. På det sidste var han dog begyndt at bande sin nysgerrighed og hvad det medførte lang langt væk. Udover at betragte mennesker, særligt kvinder med styr på stilen, var han også ferm til at finde oplysninger om dem, hvis blot han havde et navn, en adresse eller deres arbejdsplads. I guder, folk drømte ikke om, hvor mange spor de lagde, når Facebook, internet fora med videre blev brugt som offentlig dagbog. I en af de butikker, han besøgte jævnligt, var han gennem lang tid blevet ekspederet af den smukkeste kvinde, han nogensinde havde mødt. Hun klædte sig altid feminint i nederdel eller tætsiddende bukser, de mest sexede stiletter, han mindes at have set, blazer, skjorte eller en tætsiddende lille sort sag, samt diskrete, eksklusive smykker. Han gik ud fra at de var omtrent jævnaldrende, hvilket ville sige et sted i sidste halvdel af trediverne. Hun smilede altid sødt og imødekommende, og flere gange havde de småsnakket om alt og intet, men kemi, var der helt klart. Ifølge bon’erne hed hun Camilla L. og butikkens navn var blot det tøjmærke, de forhandlede. Han fik mere og mere lyst til at finde ud af mere om hende: Var hun single, var der billeder af hende og hvem var hun egentlig. Han forsøgte først Facebook, men der var søgemulighederne for vide. Så lurede han lidt rundt på diverse datingsites, hvor han selv havde profiler, og søgte efter alder, beskæftigelse, bopæl mv. Herefter gik han videre til LinkedIn, som er en slags Facebook for erhvervsaktive. Han søgte lidt på må og få, og BINGO, dér var hun: Camilla og så efternavnet og med billede. Så søgte han med det navn på Facebook, og fandt hendes profil med adgang til billeder, og opdateringer, og søgte videre og videre via Google, og havde til sidst funder ud af, at hun udover sit hverdagsjob arbejdede som dealer til større poker-arrangementer, havde ageret model for et par dygtige fotografer (nydelige billeder, måtte han konstatere), samt at hun var alenemor til en lille charmerende datter på 6 år, som lignede sin mor på en prik. Han overvejede hvad han skulle bruge alle disse oplysninger til, og valgte at vente til næste gang han var nær butikken, og se om hun var på arbejde, for derefter at spille sine kort rigtigt.

Allerede den efterfølgende uge flaskede alt sig for ham. Hun var på arbejde, og da han havde fundet den skjorte og et matchende slips, som han søgte, gik han hen for at betale: Så er du weekend- og fest-klar, sagde hun smilende. Nok mere weekend end fest, svarede han, og fortsatte, jeg håber på du har lyst til at følges med mig.
Der blev stille mellem dem et kort øjeblik. Hun smilede, og skrev på en seddel en adresse. - Mød op på den adresse præcis på det tidspunkt, jeg også noterede, så må du jo se, om jeg åbner for dig.
Han følte sig forvirret, glad og lystfyldt på én gang, da han sagde tak for sedlen, betalte sit tøj og gik ud af døren. Hvad var det, som lige skete? Tog HUN føringen? Han mente at have kontrollen, og så vendte hun den rundt med den ene sætning… Hendes øjne havde set lige gennem ham, da hun afleverede sedlen. Adressen var ikke langt fra hvor han selv boede, og var relativ nem at finde. Han skulle møde dér klokken 19:30, og klokken 19:29 stod han foran adressen. Der skete intet. Klokken blev 19:35, og der skete stadig intet. Klokken 19:45, da han var lige ved at vende om, og tage hjem, ringede hans telefon. Det var hende (hvordan F… havde hun fået hans nummer?), som på den mest selvfølgelige måde bød ham op på anden sal. Vel oppe på reposen var der dør til én lejlighed: Hendes. Den stod åben. Med bankende hjerte trådte han indenfor, og gav hende dem buket blomster, han havde købt tidligere.
Hun takkede, men lagde dem fra sig. - Velkommen til. Du undrer dig sikkert over, at jeg kendte dit nummer, og du undrer dig i første omgang nok også over at du er blevet inviteret herop, og over, at vi ikke sidder på en eller anden café inden i byen. Ser du, helt fra begyndelsen, da du begyndte at handle hos os, har jeg holdt øje med dig, da dit væsen gjorde mig nysgerrig. Jeg ved godt at du har søgt oplysninger på mig, og det, som er tilgængeligt om mig, har jeg det fint med at andre ved om mig. Du skal nu fortælle mig, hvad du ved om mig.
Han sank en klump. Fuck, det var ikke lige sådan han havde regnet med at aftenen skulle forløbe. Han fortalte, til en start med nervøs stemme, men senere lidt mere glidende, hvad han vidste. Hun smilede. Rejste sig med et ”Øjeblik”, og kom tilbage med et halsbånd og en snor til det i den ene hånd, og en kort ridepisk i den anden. Havde du også fundet min profil på nettet, hvor jeg søger mænd, som har lyst til voksen lege, som indbefatter, skal vi sige, visse krydderier?
Han var helt tavs. Fascineret, bange, frastødt og alligevel nysgerrig og tændt på én gang! Du får nu to valgmuligheder, da jeg ud fra din reaktion gætter på, at du ikke havde fundet denne side af mig… Hun lo, og tilføjede, - ville også have undret mig, for jeg passer meget på hvor jeg sætter netop de spor. 1) Accepterer du denne leg, får du stillet din nysgerrighed, men vi er begge diskrete – ellers har jeg også nok oplysninger om dig, til at få dig til at rejse ud af landet med alle dine indlæg på diverse Internet fora under dine synonymer… Tænk på alle dine frække noveller eller fantasier og holdninger… Hvis de blev sendt til den personaleansvarlige.. Hun lo igen. 2) Vi siger begge pænt farvel om et øjeblik, du går hjem, og fortsætter med at handle i butikken, som intet var hændt. Til gengæld får du aldrig denne mulig igen. Hverken denne slags lege, café-dates eller lignende.
Det fulgte en pause på højest et halvt minut, som for ham føltes som en evighed. Han kiggede først ned i jorden, og mumlede et spagt, - Ja, jeg.. øhhhe, for derefter at kigge hende i øjnene og med klar stemme gentage: Ja, jeg accepterer legens præmisser.
Hun fortsatte: - Magtfordelingen vil som udgangspunkt betyde, at JEG styrer legen. Nogle gange vil du opleve, at jeg giver dig frie tøjler, og så tager du styringen i sengen lige dér, for så er det fordi jeg ønsker at blive taget. Hun sendte ham et frækt smil. Men generelt bestemmer jeg. De satte sig i sofaen, og hun serverede te for dem. Hun sad med korslagte ben, og bad ham fortælle om sine lyster. Flere gange søgte hans blik ned til de åbne stiletter, og hendes lakerede negle.
Da han var færdig med sin beretning om hvem han var, sine erfaringer og hvilke ting, han drømte om, lagde hun en beroligende hånd på hans skulder. - Jeg vil gerne guide dig, så du finder ud af, hvad det er, som tænder dig. Det lyder for mig, som om, at det, du ønsker, er at overlade kontrollen. Selv slippe for at skulle beslutte noget, men blot agere ud fra de rammer, du får. Måske oven i købet blive drevet så langt, at du i blind tillid til Hendes vilje adlyder og gør ting, som på nuværende tidspunkt vil virke ganske grænseoverskridende. Han nikkede og så med store øjne op på hendes. Hun rejste sig, tog halsbåndet og snoren, som under hele deres snak havde ligget på et lille bord ved siden af sofaen, de sad i. Imens hun kiggede ham dybt i øjnene, sagde hun med langsom klar stemme, at dette var sidste chance for at fortryde, og derefter er du min, som langsomt, men sikkert vil lære, at kende sin plads, at følge min vilje.
Han så ind i hendes øjne, og smilede med tårer i øjnene: - Du er så smuk, og jeg vil gerne dette. Det er, hvad jeg har drøm om. Jeg ved, at der vil være dage, hvor det vil være mindre sjovt, men jeg ønsker at adlyde og føje dig.
Halsbåndet kom på. Hun trak ham ud midt på gulvet, og bad ham klæde sig af, på knæ og uden at løfte benene. Da det alligevel skete, smilte hun, og sagde med et smil, at det regnskab måtte de jo se på senere. Helt nøgen og på knæ holdt hun ham stadig i snoren, og gik nu lidt frem og tilbage, for at tage slavekroppen i øjesyn. Tilsyneladende tilfreds satte hun sig tilrette i sofaen igen. Jeg er tilfreds, også med kropbehåringen, sagde hun med en glimt i øjet, for hun havde gennemskuet ham, og fundet ind til hans forfængelighed, hans usikkerhed: Kroppen var dækket af hår, og det havde han svært ved at acceptere, og samtidig var fjernelsen ikke noget, der lå lige for, mest pga. smerterne, hvis det skulle blive godt og holdbart, og fordi der kunne startes forfra, når behandlingen var overstået. Leg med dig selv, beordrede hun.
Da han var lige ved at nå klimaks, og stønnede godt, stoppede hun ham, og rørte selv ved den strittende manddom. - Uha, så hård den er. Hvad skal det koste at komme? Jeg tror du skal have lov til at komme udover mine fødder, og så skal du slikke op.
Pludselig ringede det på døren. Hun virkede ikke overrasket, og rejste sig derfor, og holdt ham stadig i snoren, så han måtte følge med. Inden hun åbnede døren, beordrede hun ham til at spille sin pik, så den stod så sprøjteklar som aldrig før. Han stønnede og så bedende på hende. Så åbnede hun døren, og en lyshåret kvinde kom ind. Kvinderne hilste på hinanden med kys og kram.
Veninden skævede til ham: - Nå, er det din nye underholdning du skrev om? Hun tog om hans strittende pik, og kørte en slank behandsket hånd langsomt frem og tilbage over den i nogle lidelsesfulde 10-20 sekunder. Han stønnede.
- Hedder han noget, eller er han indtil videre blot underholdning, ville veninden vide.
- Han skal vist bare være min lille køter, lød det afmålt fra hende. Uden at spørge om mere satte den blonde veninde sig på hug foran ham, og imens han af den anden kvinde, han kun kendte som Camilla holdte ham i snor som en anden hund, suttede blondinen ham til den voldsomste udløsning, han senere huskede tilbage på, som noget helt særligt. Da den blonde veninde rejste sig, kyssede hun ham, og tvang derved hans egen sæd i munden på ham.
- Synk, lød det fra Camilla.
Veninden smilede til dem begge. - Dig kan jeg vist godt bruge en anden gang, så måske ses vi igen. Hun kyssede Camilla farvel, og gik ud af døren, så hurtig hun var kommet ind. De var igen alene.
- Der er mange flere af denne slags oplevelser, for jeg har en stor venindeflok, mange fantasier og får altid min vilje, så en dag skal du måske agere avlstyr, men det er først, når du har gennemgået en vis mængde træning.
Hun satte sig tilrette i sofaen igen, og bød ham pladsen foran sig på gulvet, som han herefter indtog. Han følte en indre ro, og vidste, at dette var hans plads. Hvordan denne træning kom til at foregå bliver måske afsløret en anden gang.

Fortsættes HER

PROFIL:
Andre noveller af samme FORFATTER

GÆSTEBOG:
Skriv i Den Velklædtes GÆSTEBOG